Gość: kobietka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:57 Jak zapomnieć o kimś kogo sie kochało, a z kim sie już nie jest :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:59 ni da się, jedyne wyjście to zamknąć oczyka i dać czas czasowi, a po jakimś czasie będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: Jak zapomnieć? 03.03.07, 18:00 może rozejżyj się za kimś nowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryoui Tak, "rozejżyj" się. IP: *.dhcp.lnbh.ca.charter.com 03.03.07, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:06 Rozglądam sie już prawie 1,5 roku i nadal nikogo oprócz niego nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Jak zapomnieć? IP: *.apus-net.pl 03.03.07, 18:50 Pytasz jak ? sądzę że jeśli naprawdę kochałaś to raczej nigdy nie zapomnisz,poprostu trzeba życ dalej,może kogoś spotkasz fajnego (nie da się na siłę kogos sobie poszukać)w sercu pozostanie prawdziwa miłość.Ale możesz spotkać kogoś super do kogo poczujesz choć troche więcej niż zwykłą sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewosz jest sposob IP: 212.87.244.* 03.03.07, 18:58 muszisz drinkowac i to duzo:D ja tak zawsze robie jak chce o ktorejs zapomniec i pomaga...a czesto podczas tej milej czynnosci poznaje nowe milosci :D a jak masz powyzej 25 lat i jestes ladna to odezwij sie.pomoge Ci zapomniec hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman-ka1 Re: jest sposob IP: 149.9.0.* 03.03.07, 19:04 A masz dużą maczugę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewosz maczuga IP: 212.87.244.* 03.03.07, 19:40 no ba hehe.ladnie ladnie sie podszywac:P a drinkowanie to sposob.mowie Wam:D w takich chwilach lepsze od jarania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:11 Mimo wszystko myślę, że drinkowanie to nie jest dobry sposób na zapomnienie... Los jest niesprawiedliwy najpierw stawia nam na drodze wielka miłość, a potem zabiera ja... Daje w zamian przyjaźń, tylko jak przyjaźnić sie z kimś kogo się tak bardzo kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Jak zapomnieć? IP: *.21.pl 03.03.07, 19:25 jezeli odszedl to na ciebie nie zasluguje, olej to tak poprostu bo nie warto sie smucic i zalamywac jezeli ktos moze sie w tym czasie dobrze bawic i nie mysli o twoich uczuciach, a zycie jest za krotkie Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: Jak zapomnieć? 03.03.07, 19:42 oj, zdecydowanie za krótkie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:57 Decyzja o rozstaniu była wspólna... Dopiero wówczas jak przestaliśmy być razem to zrozumiałam, że ja go na prawdę kocham... Teraz on jest z inna, a ja nie chcę burzyć mu życia. Spasowałam i nie wiem czy dobrze zrobiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: Jak zapomnieć? 03.03.07, 19:59 wiesz co jest najgorsze? Że niestety zawsze doceniamy jak juz stracimy :( Głowa do góry, co ma być to bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:02 wyciągnij wnioski i do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:05 Wnioski wyciągnęłam. Szkoda tylko, że tak późno... On chyba tez nie jest szczęśliwy w tym swoim związku... Odpowiedz Link Zgłoś
samotna.w.sieci1 Re: Jak zapomnieć? 03.03.07, 20:09 to może najzwyczajnie z nim pogadaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:10 on jest nie szczęśliwy, a Ty wciąż kochasz, jeśli coś ma być to będzie tak czy inaczej. pozostaw wszystko losowi ale jeśli będzie trzeba to pomóż mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Jak zapomnieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 20:13 Rozmawiamy codziennie i on tez ostatnio stwierdził, ze może musimy pomóc losowi... Tym bardziej, ze według numerologi idealnie do siebie pasujemy (to są jego słowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też sama Re: Jak zapomnieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:06 Gość portalu: kobietka napisał(a): > Rozmawiamy codziennie i on tez ostatnio stwierdził, ze może musimy pomóc > losowi... Tym bardziej, ze według numerologi idealnie do siebie pasujemy (to są > jego słowa). Ciesz się, że chociaż rozmawiacie i, że on chce jakoś to może "zlepić". ja nie mam tyle szczęścia, po 6 latach - koniec, finito i już. Nie wiem jak sobie z tym poradze. Olać tego nie umiem, a chciałabym. Nie chce płakać, użalać się - widocznie tak miało być. Jednak jest mi źle, bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Jak zapomnieć? IP: *.apus-net.pl 04.04.07, 10:11 pokochaj nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też sama Re: Jak zapomnieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:14 Łatwo powiedzieć - trudno zrobić. Nie tak prosto przekreślić taki kawał czasu (przynajmniej mnie). Odpowiedz Link Zgłoś