Gość: mk IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.03.07, 10:22 Do którego kościoła należą ludzie z Parkitki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesznik Re: Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:28 Parafia Podwyższenia Krzyża św. Proboszcz: ks. Zdzisław Roman Gilski. Wikariusz: ks. Krzysztof Rak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Parkitka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.03.07, 10:35 a gdzie ona znajduje się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Parkitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:58 na gorce na Bialskiej, kolo strazy i kolo agencji Amanda. Swoja szosa jak masz cos zalatwic ze Zdzichem wspolczuje. Nie bede opisywal jak mnie zalatwil przed slubem. "Duren" jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
branda Re: Parkitka 05.04.07, 16:30 Chciałabym ochrzcić moją Perełeczkę, czy też będzie robił z tego powodu problemy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Parkitka 06.04.07, 12:15 Ewentualnie do nowego kościoła św. Faustyny, choć ten bardziej powstał pod kątem osiedla słonecznego, ale wiem, że z Parkitki jako takiej też tam chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: Parkitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:56 Zdzichu to taki polityk... gadałby o polityce przez kilkanaście h w kościele... aż sie nie chce słuchać ;P Odpowiedz Link Zgłoś