Gość: Sasza IP: *.hcz.com.pl 08.03.07, 07:49 Śmierdząca sprawa z tą seksowną pseudopartią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: medalik Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.prenet.pl 08.03.07, 08:04 W Częstochowie i okolicach panują takie same zwyczaje,to nie ma się czemu dziwić,że swoi kreują swoich.Inne ugrupowania,z wyjątkiem samoobrony starają się zachować pozory i obsadzają stanowiska raczej osobami z kwalifikacjami.W Polsce dalej obowiązuje zasada BMW,czyli tkwimy w głębokim komunizmie.Dla mnie to obojetne kto kogo wsadza na stołek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:26 Czy posła Grzesika nie obowiązuje Ustawa o pracownikach samorządowych???? Wyraźnie w niej jest zapisane że pracownicy samorządu nie mogą zatrudniać rodziny. Ale Poseł to poseł, wsławił już się poręczeniem za szefa firmy z Lisowa. Koledze trudno odmówic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Tak było jest i będzie IP: 195.47.201.* 08.03.07, 10:07 Poseł to nie pracownik samorządowy. A Gazetka może zanineresuje się jakiej opcji politycznej są kierownicy biur powiatowych w woj. śląskim i czyimi krewnymi i sąsiadami są w większości pracownicy OR ARiMR w Częstochowie. Pan S. Gmitruk zatrudnił sobie w OR "pół dzielnicy" Kiedrzyn, dzielnicy z której sam pochodzi i jakoś nikt się tym nie zainteresował. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos wiedzacy Re: Tak było jest i będzie IP: 212.87.244.* 08.03.07, 18:59 od Gmitruka to ty sie odp........... bo to byl jak dotad jedyny Dyrektor, ktory mial pojecie o tej robocie i umial cokolwiek zalatwic nawet w Warszawie !!! a wszyscy po Nim to sie nadja nie powiem do czego. A tak w ogole to czyste kur..stwo z tym wsadzaniem swoich na stolki; niewazne czy po zawodowce czy po OHP wazne ze znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasoo Re: Tak było jest i będzie IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 09.03.07, 09:59 Może i pojęcie miał, ale każdy kto tam popracuje trochę i solidnie się przyłoży będzie wiedział tyle co SZ.P. Gmitruk. A propo "wsadzania" swoich to Pan Gmitruk robił tak samo tylko nie było konkursów to sam nie wiesz ilu "Jego" ludzi teraz pracuje w ARiMR w Częstochowie. To jest śmiech!! zawsze tak było, że każdy miał swoich. Jak pod koniec pracy sezonowej w BP w Cz-wie zapytałem czy bedzie przedłużenie umów dyrektor Gmitruk powiedział że nie, a po zakończeniu umowy zostało 5 osób!!!!! Podobnie z kierownikiem BP w Cz-wie, nigdy nie wiedział czy ktoś zostanie z pracowników sezonowych na dalszą pracę, no chyba że przypadła mu jakaś panienka do "GUSTU" to się za nią wstawił i została zatrudniona!!! Wszyscy tacy sami do lewicy do prawicy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Tak było jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:55 Widać, że musieliśmy się spotkać:D:D:D Żal dupkę ściska ale trzeba się było starać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooooo Re: Tak było jest i będzie IP: *.182.inds.pl 11.03.07, 00:04 Dajcie troche czasu Pani Dyrektor. Co z tego ze nalewala piwo w barze. Lepper byl chodowca swin i zostal wiceministrem. Moze sie ostuka w tej materi i nie narobi kwasu jak Uchyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Tak było jest i będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 11:13 Pierwsze ważne decyzje przed Panią Dyrektor, wydaje się w porządku więc może nie będzie polowania i zniżania się do poziomu Uchyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.dclient.hispeed.ch 26.03.07, 19:31 Spalic posla..... Odpowiedz Link Zgłoś
thewall5 Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę 08.03.07, 14:51 ...Grzesik, ja też jestem "wybitnie zdolny". Załatw mi pracę. Co trzeba zrobić, aby zapisać sie do SamooBRONY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłobuczanin Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:42 Ostatnio 3 tygodnie temu byłem na rozmowie kwalif.. dotyczącej miejsca pracy w biurze arimr w Kłobucku. było 20 osób min.z odpowiednim wykształceniem kierunkowym, zgadnijcie kto dostał posadę : Szef młodzieżówki samoobrony w Kłobucku po politologii Dzisiaj znowu była rekrutacja dotycząca posady w Kłobucku ..obstawiamy kto z samoobrony dostanie tą posadę???? aha na rozmowie był też syn Starosty w Kłobucku ( więc mamy dwie kombinacje) Proszę sprawdzić za tydzień w Bip-ie Szkoda tych osób ,które biorą udział w rekrutacji, bo to jedna wielka ściema!! Barzdzo dobrze ,że gazeta poruszyła tą sprawę Powinien się tymi pseudo konkursami zaintresować Prokurator pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:53 "coś wiedzący" coś tam wiesz, wiesz też że częstochowski OR jest opanowany przez tzw. "Kiedrzyn", tak jest i wulgaryzmami tego nie zmienisz, to co teraz dzieje się z zatrudnieniami to jest norma w porównaniu do tego co było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asw Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:29 a co to znanczy "było"? Jak jeszcze myślisz o G..... kur.... to chyba jesteś bardzo zaspany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:55 A Ty Kłobuczaninie może jesteś po prostu za cienki na posadę w ARiMR, do książki proponuję. Aha i jeszcze piszesz bzdury, boś niedoinformowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:18 Witam! Ja idę na rozmowę kwalifikacyjną w środę. Nie mam co prawda poparcia ale mam znajomą osobę w ARiMR. I właśnie się dowiedziałam, że właściwie to nie mam po co iść, bo i tak wygra ktoś z Samoobrony. No normalnie mi sie odechciało. Ale czego ja się głupia spodziewałam, że kadry mozna prowadzić nie należąc do partii?? Na rozmowę pójdę, ale chyba tylko po to, żeby sie pokazać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: 195.47.201.* 15.03.07, 10:58 No i co Kłobuczaninie? Czy syn starosty dostał posadę w BP? Nie. CZy ktoś z Samoobrony ? Nie. Twoje teorie spiskowe obejmujące dwie kombinacje okazały się chybione i co tym razem wymyślisz pieniaczu, TK może? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:56 A przepraszam najmocniej, kto dostał? I skąd masz informacje, bo akurat na temat obsady stanowiska w Kłobucku nie ma żadnego oficjalnego komunikatu na stronie ARiMR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.21.pl 15.03.07, 12:37 Jestem pracownikiem B.P i znam wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:43 Dzięki za info :) A Ty się tam w jaki sposób dostałeś? Tak zupełnie własnymi siłami? Taki jesteś mocny? Przykro mi, ale jakoś w to nie wierzę. W urzędach nie ma przypadkowych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.21.pl 15.03.07, 13:20 ARiMR to nie urząd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:46 Masz rację, instytucja:) Ale tam też nie ma przypadków. Zresztą zwykli ludzie nie widzą w tym różnicy: i tu i tu są urzędnicy (lub jeśli wolisz: w agencji są pracownicy agencji - dyrektorzy, inspektorzy, specjaliści itd). Różnią ich tylko wykonywane zadania. Nie czepiaj się sformułowań, tylko przyznaj, jaka partia lub koligacje rodzinne umożliwiły Ci pracę w tejże Agencji. Nie twierdzę, że jeśli ktoś jest czyimś synem to znaczy że nic nie wie i nic nie umie. Taka osoba również może być dobrym pracownikiem, nie zaprzeczam. Ale co najmniej dziwna jest sytuacja, kiedy np. osoba prowadząca od wielu lat kadry i spełniająca wszystkie wymagania postawione w ogłoszeniu, przegrywa z osobą również spełniającą wymagania, ale za to w życiu nie mającą do czynienia z kadrami. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale w ogłoszeniu jest np. tekst :2 lata stażu pracy, ale juz nie napisane, na jakim stanowisku. W ten sposób równie dobrze informatyk moze zostać księgowym. Tylko co z tego wyniknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.21.pl 15.03.07, 15:47 Mój dziadek jest wysokim urzędnikiem państwowym ,za pare dni może odlece do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłobuczanin Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 16:57 tak jak mówiłem posadę dostała Pani T. z Samoobrony,życzę powodzenia na rozmowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:12 Dziękuję Ci bardzo, ale na nic się to zda. Jestem już po rozmowie i nawet znam wynik rekrutacji. Posade dostała Pani, którą wytypowałam. Nie ma ona nic wspólnego z kadrami, pracowała w Starostwie w wydziale edukacji. Mówię "pracowała", ponieważ jeszcze przed rozmowami kwalifikacyjnymi złożyła wypowiedzenie i praktycznie już jest w ARiMRze. Zupełnie niepotrzebnie straciłam czas :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierlatka do Inki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:11 jak wyglada taka rozmowa?czy pytaja faktycznie ze wspolnej Polityki Rolnej?czy to jedna wielka lipa, formalność?przyjsc, odhaczyc sie na liście,usiasc, napisac, odpowiedziec i stanowić tło dla "idealnego kandydata"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: do Inki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:07 Nie potrafię odpowiedzieć, czego pytają na innych rozmowach kwalifikacyjnych. Ja chciałam pracować w kadrach i pytania były właśnie z tej dziedziny. Odpytano mnie, co wiem o ARiMR (struktura organizacyjna, kto jest prezesem itd.) Zadawano też pytania merytoryczne, ale wydały mi się one tak banalne dla osoby, która prowadzi kadry, że chyba można to potraktować jako "stanowienie tła dla idealnego kandyadata". Musze przyznać, że rozmowa odbyła się ściśle według prawideł kodeksu pracy, czyli żadnych pytań: czy ma pani dzieci, do jakiej partii pani należy. Za to tradycyjne pytania: dlaczego i za ile:) W gruncie rzeczy rozmowa była całkiem miła, ale nie ma się co dziwić - po co się wysilać, skoro kandydat juz jest wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: do Inki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:15 Ciekawe dlaczego chciałaś pracować właśnie w kadrach częstochowskiego OR ARiMR, gdzie indziej się nie udało? W zakładach pracy sa kadry, UM, UG, SP tam też są kadry, jest jakiś szczególny powód dla którego uparłaś się na OR? Myślę że wszędzie jest tak samo, bez "pleców" nie ma siły żeby dostać pracę w tego typu instytucjach, pewnie dostałaś kopa w wielu miejscach i jesteś już tym zmęczona i sfrustrowana, mnie jest bardzo przykro że...... nie jest mi przykro, sam szukałem pracy kilka lat i mimo wielu prób nic nie znalazłem bo był już na dany wakat człowiek "wybrany". Zrozumiałem ten prosty mechanizm i teraz mam pracę, taki jest ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzierlatka : do Jana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:11 no-ja ten prosty mechanizm zrozumialam po 2 latach bezskutecznego szukania ( zaliczonych kilkadziesiat "konkursów")...tylko że od tego momentu mineły kolejne 2 i ja nadal jestem bez roboty, zmądrzalam o tyle, ze juz nie chodzę po durnych konkursach, nie tracę czasu i przynajmniej sie wyśpię w domu:) Ale...Janie....w jaki sposob samo odkrycie korupcyjnych czy rodzinnych zależnosci przyczynilo sie do znalezienia pracy? mnie to jeszce bardziej wypalilo i zniechecilo....bo głową muru się nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: do Inki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:49 Wiesz, dlaczego chciałam tam pracować? Powodów jest kilka, raczej banalnych: miałabym do pracy raptem dwa kroki a nie jak teraz 20 km. Obecnie nie mam złej pracy więc jestem w sytuacji, kiedy mogę wybrzydzac i szukać tylko lepszej. A z tego co się orientuję, zarobki w ARiMRze nie są złe (na pewno lepsze od moich obecnych) i nie ukrywam, że to też przyciąga, zresztą nie tylko mnie. Nie czarujmy się, dla idei się nie pracuje, szczególnie kiedy ma się rodzinę, dom i kredyty do spłacenia. Szukałam już pracy w różnych zakładach i nawet w kilku chcieli mnie przyjąć, ale wszystko rozbijało się o pensję. Do UM i SP jakoś nie ma konkursów na takie stanowiska (przynajmniej się do tej pory nie spotkałam). Podkreślam, nie jestem sfrustrowaną bezrobotną, jak mnie postrzegasz :). Po prostu chcę znaleźć coś lepszego. I myślę, że to całkiem normalna sprawa. Potrafię przyjąć przegraną, ale wtedy kiedy przegrywam z kimś, kto faktycznie jest lepszy ode mnie, ma większe doświadczenie, a nie stanowisko w partii politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: do Inki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:02 Aha, i nie koniecznie uparłam się na OR ARiMR. Chodzę na rozmowy wszędzie, gdzie tylko widzę jakąś szansę dla siebie. I doskonale rozumiem dzierlatkę, bo gdybym była bez pracy, to taka sytuacja by mnie chyba podłamała. Ja na szczęście pracę mam, ale to nie oznacza, że mogę już usiąść na laurach i do końca życia być zadowoloną, że wogóle pracę mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Rekrutacja do Biura w Kłobucku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:56 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\ Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.87.241.* 08.03.07, 21:16 Dodajcie nowa szefowa krus do kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ ik Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 09.03.07, 10:39 Społem z niom niezle się wierci i troszku chropie atak to niezla BUEEEEEEsory się troszku po wcorajszym odbilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREG Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.07, 23:45 Po odpowiedzi kolesia zwanego "coś wiedzącym" centralnie nasuwa się jedno skąd jest i gdzie pracuje otóż jest OCZYWIŚCIE Z BRANKI NEPOTYCZNEJ OD PANA GMITRUKA. 90 % obsady w ARiMR w skali całego Kraju to dalej pociotki z układu PSL. I niech nikt tu nie podnosi dyskusji na temat obecenej sytuacji bo jak przyjmowani falowo byli wszyscy z PSL to była cisza. Kierownikami pozostawali goście którzy mieli po 24-27 lat .... i co oniwtedy mieli doświadczenie i staż na stanowisku kierowniczym ???? Nie bo w tedy tak sobie sprytnie ustawili nabór aby weszli wszyscy który tylko chce i jest pociotkiem czy też inną pochodną od PSL, z SLD byli też przyjmowani ale z mniejszą intesywnością.Szczekacie sobie bo żre was w środku że pracować może ktoś inny z poza waszego układziku.... 3/4 składu ŚLOR jest bez wykształcenia rolniczego... ale pieniacze warczą bo cieplutnie posadki zaczynające sie od 2600 do 3800 brutto za siedzenie i przeklejanie tabelek jest tylko dla nich i nikogo więcej a każdy obcy jest śmiertelnym wrogiem. Można by była tak pisać cały czas ale szkoda czasu. Bo i tak świetna " Gazetka " napisze jak tylko z Pis-u Lpr-u czy SO cos będzie chciał zrobić to zostanie zbesztany napietnowany dlatego że nie jest od "NICH"............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.vf.shawcable.net 09.03.07, 00:04 A ja tam nie wierze w te banialuki, bo takie numery klepali postkomuchy i lzeliberaly w III RP. Teraz mamy RP nr IV i w odnowionej moralnie Ojczyznie rzadzi dzis nie Miller z Rywinem, a Jaroslaw Kaczynski z Lechem K. Zadne wrogie sily z GW nie wmowia nam ze biale jest biale, a czarne jest czarne.. Ten artykul, to jest oczywista nieprawda pisana w pozycji na kolanach i za pieniadze wrogich osrodkow. Nie bede wymienial jakich, bo jeszcze nigdy w sadach nikt z nimi nie wygral procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endriu Lepppik Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 09.03.07, 10:30 Głąby! Nieuki! Lenie śmierdzące! w ARiMR pracują ludzie z wielu parti politycznych nie tylko z PLS i SLD a samoobrona to co to jest? to taki sam Miiiiix stworzony z wielu nieudaczników wyrąbanych z innych ugrupowań partyjnych m. in. z PSL SLD PIS PO LPR ROP i innych cudoków! buroki ze psi poctojcie jak no begerowe dziouchy za buctajom do agencyjnych chopów zle wykstałtowanych bo dzieląc talara nie moją rolnika ino ekonomika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 10:58 Chłopczyku z "Ludowej" pracujący w OR odliczaj czas... idziemy po ciebie, zobaczymy jaki z ciebie zdolny człowiek.Jak dotychczas to smucisz farmazony i uważasz się za "DOŚWIADCZONEGO PRACOWNIKA" spoko zweryfikujemy to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDAKTOR wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.86.* 11.03.07, 23:22 ARIMR w Częstochowie to na najbliższe miesiące chyba najlepszy temat działacie działajcie OPISZEMY He, eh! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seneka Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.183.inds.pl 02.08.07, 18:56 Halina wracaj za bar..a przy okazji zabierz swoje kadrowe...bedzie komu kufle myć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes rolnik Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:27 Jeszcze niech zapłaci franca za skasowana furę służbowa i zabierze tych swoich przydupasów bez szkoły(Kołka , Kadrową i tą grubą co ma otępiały pysk itp. buractwo). Niech sie samoobroniaki za prwadziwą robotę wezmna bo potrafia tylko powietrze psuć i porządnych ludzi wyrzucac z pracy. Halina jak teraz z napiwkami zarobi 1000 to bedzie czuc od niej smród baru a nie perfumek za kuilkaset zł. A ta cała jej banda jest do odstrzału tym bardziej ze zaden cham nie ma prawa pracowac w administracji publicznej. Lepperek juz nie pomoże niestety ty barmanko z lubecka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 23:10 Artykuł w GW przedni- podoba mi się. Oczywiście trzeba teraz posprzątać po tej barmance. Zostawiła w agencji niezłe szambo. To nic trudnego pomimo stałych umów o pracę. Trzeba postąpić tak jak robiła to ona, Kołka do Bielska przenieść, kadrowe do żywca bądź Cieszyna a grubą do Raciborza. resztę prostactwa wysłać na egzaminy i oczywiście obleją bo to nawet czytać dobrze nie umieją buraki. BUJAĆ SIE CHAMY Z SAMOOBRONY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:14 Greg, widzę że masz dobre informacje, nie znamy się pewnie, ale popieram twoją wypowiedź, tak właśnie jest, niezaprzeczalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awq Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 21:33 i nie "ślor" bo już cię widzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 211.154.104.* 11.03.07, 23:46 kto mnie szukał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do "znawców" tematu:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:58 CZy ktoś wie, ile zarabia w Armirze inspektor do wypelniania wnioskow? Czy to prawda, jak piszą w pokretnych wątkach, że tacy ludzie zarabiaja tam 700- 800 zl?? Proszę o poważne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.21.pl 09.03.07, 15:45 ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: De Molay Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:20 Czekam na historyka ( o ile chłopski, prosty syn takim się może mienić ! i gdzie ty człeku a może gdzie twój ex, ex pracodawca ?? ) czekam na historyka ! a może zajęty nową pracą? Stary wielki zakon był jest i będzie i nic innym do tego ! Was już nie ma a zakon miecze ostrzy i miecze głodne ….. a zostanie tylko starych muszkieterów 3 i zakonu kwiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:34 Zakonów było parę starych i wielkich i już ich nie ma, Templariusze byli potężni i zostali zniszczeni i tak może być z zakonem o którym mówisz. My wiemy że "wy" sądzicie że to etap przejściowy,że niedługo wszystko wróci do "normy", możecie się boleśnie pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prymus Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 11.03.07, 20:13 HA HA HA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prymus Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 11.03.07, 20:13 HA HA HA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 11.03.07, 22:58 ble ble ble hih hih hhiihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wryyyy Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.160.86.* 11.03.07, 23:01 wrryyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz62 kabotynizm wprowadził Giżyński 09.03.07, 23:41 Grzesik tylko wzioł wzór z Giżyńskiego, który ulokował tam całą rodzinkę sekretarki Grazi i dzieci dawnych funkcjonariuszy.Seksafery trzeba też szukać tylko nie tam ale gdzie indziej. To są ciepłe etaty a i wiele obietnic się złożyło więc coś trzeba robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aramis Re: kabotynizm wprowadził Giżyński IP: 212.160.86.* 11.03.07, 23:10 ale to wszystko to pie..ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dużo widzący Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:42 Prawda jest taka, że Stanisław G. też zatrudniał swoich, ALE byłó nie złe sito i jak ktoś się nie nadawał to po 3 miesiącach wylatywał. (Mam konkretny przykład na myśli). To co dzieje się teraz jest tragiczne ale i groźne. Samoobrona sama kręci na siebie bicz. Nie przedłuża się umów przygotowanym już do pracy pracownikom a w ich miejsce wstawia się zielonych biszkoptów oglądających się tylko za panienkami. Niedługo zacznie się przyjmowanie i obrabianie wniosków i BP klekną pod naporem rolników, szczególnie że są nowe wnioski i rolnicy bedą oczekiwali pomocy. Jak do tego dojdzie jeszcze PROW to będzie katastrofa. Rozłożą tą całkiem sprawnie działającą instytucję a rolnicy ruszą na Warszawę. Już współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
borzenka3 Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę 12.03.07, 19:57 TERAZ SAMOOBRONA zafundowala stanowisko dla dziewczynki z Lublińca w KRUS Cz-wa na krześle dyroktora ds zbędnych a nawet niepotrzebnych.Takiej ilości kadry kierowniczej jak w KRUS Cz-wa nie ma w żadnej instytucji 1 kierowni na 3-ch pracowników -znajomi znajomki itd. to jest temat. I wszystko dzięki Samoobronie i certyfikatowi ISO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:16 Pobawimy się w zgadywanki? Jutro są rozmowy kwalifikacyjne na stanowisko ds. kadr i płac. Ja juz wiem, kto wygra. Porównajcie :) www.arimr.gov.pl/docs/listy_kandydat/Zalacznik2_lista_kadry.xls www.samoobrona.slask.pl/powiat.html Być może już jutro znana będzie odpowiedź. Zobaczymy, czy się pomyliłam. Szanowna redakcjo GW, rozwiąż łamigłówkę, sprawdź rozwiązanie i napisz moze coś o tym. PS. A czy ktoś zna tę Panią i może chociaż stwierdzić, czy posiada ona kwalifikacje wymagane w ogłoszeniu? (Pewnie tak, bo zazwyczaj takie ogłoszenia sie pisze pod konkretne osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:48 mysle ze zagadka jest prosta i masz racje, a wystarczy spojrzec na to: www.arimr.gov.pl/index.php?id=14&id1=3&id2=0&idpage=1&idx=1353&idp=12 www.samoobrona.slask.pl/powiat.html i co jasne kto wygrywa? a kwalifikacje chyba sa jasne wystarczy znaczek z logo SO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:54 Gość już jest w BP 219 i mimo,że na szeregowym stanowisku (póki co zapewne) już nam miłościwie panuje dzieląc, obiecując i emanując właściwą dla s arogancją ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:58 Żal pupkę ściska? Swoją drogą to niezły pomysł taka analiza, przeanalizuj "ciekawski " wszystkie przyjęcia do biur w Cze-wie, kłobucku , Myszkowie itd. ale może tak 2 lata wstecz mądralo, dodaj to do obserwacji bieżącej, zobaczymy co się ujawni? Jak na moje rozeznanie to wielka zielona koniczynka, czy tam arbuz, jak zwał tak zwał. Odpowiedz Link Zgłoś
qbus_b1 Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę 15.03.07, 17:09 Niezłe szambo w tej perfumerii :D Brak słów na tą bezczelną i siłową wymianę stołków. Na następne wybory trzeba być w odpowiednie partii. Tej zwycięskiej oczywiście !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:23 Taa, zapisz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooooo odrobina dystansu do sytuacji IP: *.182.inds.pl 15.03.07, 20:28 A ja tam mysle że Pani dyrektor nie jest taka w ciemie bita i wie że to sa przejściowe posadki. Po co w takiej miescinie robić sobie wrogów. Zrobi co do niej należy i za rok moze półtora ktos ją zmieni. Taka uroda tej firmy i takie czasy. Nauczy sie czegoś i zawsze w CV bedzie miala dyra ARIMR. Dajcie juz spokój, tu i tak jest spoko na pomorzu Chojarska kosi na oślep a nasze samoobroniaki to poczciwe dusze- tak mi sie przynajmniej wydaje - może sie myle????? PS. pozdrawiam Wszystkich i polecam łyk angielskiej zielonej herbbatki - naprawde pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 01:01 no i jest bingo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 07:49 No dokładnie :) miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4001737.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:58 no coz... towarzystwo wzajemnej adoracji.... a agencja rozpisala teraz mnostwo konkursow prawie do wszystkich biur.. skutek bezrobocie w samoobronie slaskiej spadnie :) a nastepni fantastyczni specjalisci zajma cieple posadki.. tacy specjalisci co prostych egzaminow z procedur nei umieja przejsc.... tylko kto bedzie pracowal? bo wnioski sa w tym roku przerąbane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 01:40 forum podupada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.gre.pl 21.03.07, 18:31 bez doświadczenia i stażu pracy na jakże w r a ż l i w y m stanowisku, zastąpiła doświadczonego sumiennego pracownika, któremu złożono propozycję nie do odrzucenia ... czego będzie po omacku szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
takawlasniejestem Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha 21.03.07, 14:56 No tak, tego można było się spodziewać, może zapiszmy się wszyscy do Samoobrony, jak braknie dla nas miejsca w ARiMR to nam wymyślą i otworzą jakiś inny urząd bylebyśmy tylko pracę mieli ;) a co do osób opisywanych w nowym artykule Samoobrona kuźnią kadr to cóż, wypowiadać się nie będę może, po co sobie dla tej Lepperiady język strzępić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooooo Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha IP: *.183.inds.pl 21.03.07, 15:36 Słyszałem ze ten kołek o którym mowa w artykule ma być specjalistą od transportu a podobno prawka nawet nie ma. Buahahaha . Rozumiem ze w samoobronie mozna nie mieć matury bo to normalka, mozna nalewac piwo w barze a potem madrowac się do ludzi którzy kończyli dzienne studia i znaja języki, no ale brak prawa jazdy to jakas trzecia grupa inwalidztwa w dzisiejszych czasach. Uchyła moze był nieobliczalny ale znał wartośc wykształcenia i sam wielokrotnie mówił zobaczycie co potrafią samoobroniaki, to wyjątkowo prostacka nacja granatem od pługa oderwana. Ale ja nadal wierze że Pani dyrektor sie opamięta i bedzie szanować ludzi wykształconych i merytorycznie przygotowanych. DYREKTOREM SIę BYWA A CZłOWIEKIEM SIE JEST. Za rok - półtorej jak Lepper z hukiem wyleci z rządu Pani Dyrektor bedzie musiała popatrzec w oczy ludziom z innego juz pułapu. Odpowiedz Link Zgłoś
takawlasniejestem Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha 21.03.07, 16:45 Specjalista od transportu bez prawka, hehe a to ci dobre, może będzie specjalistą od transportu pługiem rolnym buhaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:09 I słusznie, jak masz prawić farmazony to lepiej zamilcz, nie znacie tych osób i sądy ferujecie, nic wam o nich nie wiadomo poza treścią zasłyszanej plotki, czy wrednego artykułu w koszernej a macie tyle do powiedzenia co znawcy tematu, to jest właśnie "kiepszczyzna" I to wszystko dlatego że żal dupę ściska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:02 Zdaje się, że nie tylko Kołek nie ma prawa jazdy, bo pani dyrektor Trybus rozwaliła służbowy samochód w drobny mak, poszło do kasacji i prawdopodobnie nie zgłosiła tego w Warszawie.Co t5o jest Samoobrona czy Samowola? Gdzie konsekwencje stolicy w stosunku do nieudacznej pani tzw dyrektor? Gdzie jej kwalifikacje, gdzie wymogi, jakie miała spełniac jako przyjmowany dyrektor? Nie ma nic ... Nawet samochodu służbowego już nie ma , ale Endriu jest hojny, kupi drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:32 I jeszcze jedno: pracownicy mają zakaz zaglądania na strony forum GW.Czy już ktoś złamał zakaz? Odpowiedz Link Zgłoś
takawlasniejestem Re: Samoobrona kuźnią kadr - buhahaha 25.03.07, 21:37 A przepraszam, skąd wiesz, że ich nie znam, może właśnie znam i nadziwić się nie mogę, że ktoś taki nie wiadomo jak dochodzi do czegoś takiego, to że były lepiej wykształcone i z lepszym i większym doświadczeniem zawodowym osoby startujące na te stanowiska to co, jak ktoś sie do warchołów nie zalicza to już pracy nie dostanie? Sory ale wszystko mówi samo za siebie - samoobrona przoduje właśnie w ARiMR tak jak przodowała wcześniej w starostwie i innych jeszcze pewnie miejscach gdzie sie komuś udało przez przypadek dostać bo akurat miał wujka, ciotkę czy kogoś tam znajomego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:38 Dużo slyszalem o pani P.S. ktora została zatrudniona w kadrach ARiMR a wcześniej pracowała w Starostwie. To szefowa biura Samoobrony w Częstochowie.To okropnie zarozumiałe, "zakochane w sobie" babsko. Uważa siebie za ideal urody, mądrosci a jest wrecz odwrotnie. nie wiem jak jej chlopak G>Kołek z nią wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooo Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.183.inds.pl 26.03.07, 17:07 Wyborcza juz wie, centrala ARIMR też-). Niech sie Pani Dyrektor spodziewa trudnych pytań. Zwolniła w Będzinie kierowniczke - SAMOTNA MATKę tuz przed swiętami- ale co tam . Mam nadzieje ze los jej pokaze kiedyś co znaczy utrzymać rodzine nie majac pracy, mysle ze nastapi to niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:13 Jest konkurs na kierownika w Jastrzębiu. Chce ktoś się założyć, że wiem kto go wygra. Składanie dokumentów do 5 kwietnia. Wygra pan W.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooo Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.183.inds.pl 26.03.07, 23:11 W czewie też z kroi sie zmiana. Ale tu jej tak gładko nie pójdzie, bo to biuro w skali kraju ma celujacą ocene, wiec za nieudolnośc to najwyzej pani dyrektor siebie moze zwolnić. Wróci z sądu z kwitkiem tak jak wrócił uchyła, a i jeszcze chciał przepraszac przed sprawa kierownika ale ten mu pokazał gdzie miejsce wieprza. Za dwa lata ARIMR czekają grupowe zwolnienia - bo ktoś po Grzesiku bedzie musiał tą firmę wysprzątac, zdezynfekować i odswiezyć, no chyba że samooborniki same będa sp.......ć za swoim wodzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:34 Grzesik nie słuchaj skamlenia "koniczyn" koś to rotacyjną przy samej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooo Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.184.inds.pl 29.03.07, 23:44 Panie Wolf jasniej , jaśniej proszę no chyba że samoobornik jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGENT Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: *.28.inds.pl 31.03.07, 21:05 Mam pytanie jak myślicie kto wygra rekrutacje do BKM. ja sądze ze to bedzie pan H.W. z lublińca. zgadnijcie z jakiej partii?? Żenada, szkoda słów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 18:30 No i wygrał H.W. z Lublińca czyli Henryk Włodarczyk z lublinieckiej Samoobrony, żałosny krzykacz i warchoł ale napewno idealnie przygotowany do tej pracy. Żygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: *.bsb.vectranet.pl 08.06.07, 20:58 Tak, z geodezją miał jak do tej pory niewiele wspólnego ale to cecha wspólna nowych pracowników ARiMR - nie mają pojęcia o pracy na stanowiskach na które zostają zatrudniani. Sikora nie ma bladego pojęcia o pracy w kadrach (podobnie jak jej nowa koleżanka Słocińska), kołek nie potrafi jeździć samochodem ale zajmuje się transportem (nie mówię tu o takich sprawach jak likwidacja szkody komunikacyjnej czy proste zdiagnozowanie usterki w samochodzie - to dla niego kosmos), a Trybus i Mokros - kierują ludźmi - jedno do tej pory kierowało swoim traktorem, a drugie czuwało nad kolejkami zza baru należącego do ojca - KADRY SAMOOBRONY. Ale wracając do pana Henryka pełni jako inspektor terenowy BKM bardzo poważną w agencji funkcję - jest szoferem kołka. I jest żałosnym krzykaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:15 nie chodzi o to żeby oni coś umieli, mają po prostu zarabiać jak najwięcej kasy żeby wspierać "swojego wielkiego wodza - ojca narodu ". Banda. Wożą tyłki służbowymi samochodami, ciekawe czym kołek pojechał na kongres samoobrony i kto go zawiózł???? Może się w końcu ktoś się zainteresuje z tego państwa prawego i sprawiedliwego że Halinka wozi tyłek do domu służbowym samochodem na koszt podatników, tak samo jak to zresztą robił mokros. I jak w tym kraju ma być dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: *.185.inds.pl 12.06.07, 00:52 To ze pani dyr "wozi tyłek" samochodem służbowym to nic dziwnego. Tez bym woził - taki przywilej władzy i każdy to robi. Ale nigdy nie będzie jej wybaczone ze czyści bardzo kompetentnych kierowników biur i zatrudnia na ich miejsce jełopów i dyletantów, którzy już na twarzy maja wypisane otępienie. Z niej nie jest wcale głupia kobitka - ale niestety chcąc dalej zarabiać taka kaske jak zarabia musi wykonywać polecenia posła. Tylko mogla by faktycznie uzasadnic dlaczego zatrudnila w agencji rządowej faceta bez studiów(w tych czasach to musi byc wyjatkowy młot) i bez prawa jazdy do takiej funkcji. No ale cóż...........Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Kto wygra rekrutacje do BKM ??? IP: 83.2.123.* 18.06.07, 18:31 ON najpierw się dowiedz kto gdzie pracował i co robił a później wypisuj głupoty do swojego pamiętnika. A poza tym to co piszesz jest podyktowane tylko zazdrością, że o Tobie tu sie nie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info To juz jest koniec nie ma juz nic jesteśmy wolni.. IP: *.185.inds.pl 18.07.07, 23:49 możemy iść .....lalalala lalalala ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: To juz jest koniec nie ma juz nic jesteśmy wo IP: *.186.inds.pl 28.07.07, 11:21 poniedziałek góra wtorek................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 13:48 HAlinka poda się w poniedziałek do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz_jaskola Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 13:53 Wy wszyscy PSL - owcy i Samoobroniarze jesteście UDRęKą wsi polskiej. Nadajecie się do Kenii wspomagać plemiona Kikuju. Jesteście wrzodem na ciele polskiego rolnictwa. Jesteście złodziejami z KRUSU, Agencji Rolnych i innych "redystrybutywnych" ciał. Porządni rolnicy już dawno nie liczą na Was - chcą tylko się Was pozbyć. Nic więcej. Mam nadzieję, że niedługo takie partie jak wasze będą wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Panie jskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:54 nadzieja Matką głupich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Panie jskóła IP: *.ip.fastwebnet.it 01.04.07, 19:56 ale matke trzeba kochac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 217.153.246.* 01.04.07, 23:55 Czy aby nie za mocno? Złodzieje? Wrzód? do Kenii? Czy aby Pan nie przesadza. Wszyscy? Bez wyjątku? To zalatuje odpowiedzialnością zbiorową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orfeusz Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: 212.87.244.* 02.04.07, 00:08 Prawie w pełni popieram pana Jaskółę. KRUS jest wrzodem na ciele polskiej gospodarki,stąd raczej słuszne całościowe ujęcie problemu,pomijam fakt istnienia kryminogennej Samoobrony. Po co płacić ZUS,wystarczy sobie kupić kawałek pola za miastem,by być rolnikiem pełną gębą........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm. Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooo S A M O O B O R A. R P IP: *.184.inds.pl 02.04.07, 20:20 I tak bedzie odstrzelony czlowiek ktory ma najlepsze wyniki z wszystkich biur powiatowych na śląsku a moze i nawet w południowej polsce - A MOZE I NIEE??. Podobno jest niezłe nagranie na dyktafonie z rozmowy w cztery oczy pomiedzy nimi. Ale to ma być ewentualny AS w sądzie. W dobie tak zaawansowanej techniki mozna nagrać rozmowę mając dyktafon w spince od krawata, ale samobroniarska ciemnota zatrzymała sie w epoce pługA i cepa, więc nie wie co mozna dzis nawywijac mając odpowiedni sprzęt. POZDROWIENIA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yachooo Re: S A M O O B O R A. R P IP: *.184.inds.pl 02.04.07, 20:24 a I JESZCZE JEDNO - kołek zrobiłes juz prawko bo bede miał kursa do warszawy dla Ciebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.184.inds.pl 04.04.07, 22:46 Europejski Trybunał Praw Człowieka orzekł, że podsłuchiwanie przez pracodawcę prywatnych rozmów telefonicznych i czytanie prywatnej korespondencji e-mailowej pracownika jest naruszeniem art. 8 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka - czytamy w serwisie FKN.pl. Orzeczenie to burzy dotychczasową praktykę wielu pracodawców, również w Polsce. Sąd uznał, że rejestrowanie i przechowywanie prywatnych informacji narusza prywatność i tajemnicę korespondencji, a dodatkowo jest wykroczeniem poza reguły prawa. Szczegóły w serwisie www.fkn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.184.inds.pl 09.04.07, 15:22 wiadomosci.onet.pl/1516303,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.ip.fastwebnet.it 09.04.07, 16:53 Wchodzac do pracy konczy sie czesc twojej prywatnosci.Nie masz tam swojego komputera tylko sluzbowy, a pracodawca placi ci za okreslone zadania a nie marnowanie czasu na durne wpisy na forum.Jestes w pracy to zajmij sie praca.W domu rob co chcesz.Tego trzeba sie nauczyc.Praca jest praca, prywatnosc po pracy.W pracy prywatnosc mozesz miec jedynie w toalecie.Chyba ze sam jestes swoim szefem i marnujesz swoje pieniadze, a nie kogos kto cie zatrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 22:27 Aleś wymyślił z tą prywatnością, heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.185.inds.pl 11.04.07, 05:23 To przedruk z prasy zagranicznej z tą:PRYWATNOśCIą". No cóz ale wy samoobroniaki wzorem waszego wodzusia Jędrusia czytacie tylko instrukcje na paszy dla świń zanim ją wsypiecie do koryta. Troche świata chciałem wam pokazac. Oczywiście forumowicz Kris ma racje że w pracy sie pracuje i pracodawca płaci za okreslone zadania no ale jak ten sam pracodawca zwalnia pracownika pod zarzutem braku wyzszego wykształcenia a do jego komórki przyjmuje człowieka bez studiów wyższych po jego odejściu i na dodatek bez prawa jazdy do działu transportu no to cóż - z wymaganiami co do pracy od innych trza sie troszku powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ze wsi Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 00:07 Ty już nie bądź taki światowiec, bo pewnie Twoja mama albo babcia też czytaja instrukcję na paszy dla świń, heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.187.inds.pl 25.04.07, 06:48 Nie szanowny forumowiczu jestem z dziada pradziada mieszczuchem. Nie mam nic do ludzi ze wsi bo ich szanuje za cięzka pracę, ale PROSTACTWA NIE ZNIESE!!!!!!!!!! w administracji państwowej bo to jest miejsce dla ludzi wykształconych, merytorycznych i kulturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.188.inds.pl 22.05.07, 23:46 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,4150519.htmlhahahahhahahha.......................hahahahahha..................hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.188.inds.pl 22.05.07, 23:46 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,4150519.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ze wsi Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:28 Urzędy są dla ludzi mieszczuchu a nie dla samych sobie. Widzę jak traktują ludzi w urzędzie skarbowym a jak traktuja ludzi w ARiMR bo byłem tam parę razy załatwić sprawę.W agencji jest podejście do rolnika w urzędach tylko spychologia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.188.inds.pl 24.05.07, 14:51 Nie porównywałbym skarbówki wsioku do ARIMR, ale widze ze reprezentujesz ten sam poziom co facet pokazany na linku serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34375,4150519.html Ja mowie o przygotowaniu merytorycznym ludzi ktorych zapychacie do urzedow. Wybacz ale akwizytor ubezpieczeniowy powala kobitke ktora ma audyt krajowy- ale co ja Ci o audycie jak ty nawet bankomatu nie umiesz pewnie obsłuzyc. Jedno jest pewne swiecice jak robaszki swientojanskie na urzędach i bedzie wyjatkowo latwo was odstrzelic po wyborach za 2 lata. Macie otepienie wypisane na twarzy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 03:04 A czym się różni skarbówka od ARiMR? To są urzędy państwowe! Myślisz, że w skarbówce są sami pracownicy merytoryczni? Niektóre "Baby" nawet nie skończyły studiów a na stanowiskach są od 20 lat. A podejście do petenta jest takie, że aż żal pisać - ćwoku z miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Kłobuck Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:25 No to Pani Dyrektor poleci, poleci - ale to żadna strata, bo poza sprawdzaniem listy obecności i robieniu nalotów na biura nic nie potrafiła, niech wraca na barmankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:33 Halina - dwa piwa poproszę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP 22...... Re: Zaufani posła Grzesika robią karierę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:12 Halinka już od poniedziałku na chorobowym, a bar czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś