Gość: olka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:38 gdzie mozna pojechac na nia,gdzie milo spedzic czas...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakilla Re: .....majówka...... 13.03.07, 13:42 To zalezy gdzie lubisz przebywac. Nad woda, w lesie, na polanie... Okolice Czestochowy sa bardzo malownicze wiec na pewno cos sobie wybierzesz na marcowa majowke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: .....majówka...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 13:43 Ja mysle o Grecji badz Czarnogórze, Chorwacji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: .....majówka...... IP: 212.160.250.* 13.03.07, 19:43 Jesli chodzi o moja majowke to jade na rowerach z kumplami do Krakowa ( szlakiem orlich gniazd ) mamy zamiar jechac tam pare dni ( aby sie za bardzo nie przemeczac :)) ) Jezeli masz ochote to mozesz sie zabrac z nami ( jezeli masz jeszcze kogos znajomego kto by pojechal to tez nie widze problemu ) Planowana trasa: Jazda czerwonym szlakiem do Krakowa zwiedzajac przy tym wszystkie zamki na jurze ( a przynajmniej ich wiekszosc ) Powrot troche inna droga ktora jeszcze nie jest ustalona :)) Ps noclegi pod namiotem na ruinach zamkowych Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: .....majówka...... 14.03.07, 09:55 ja się wybieram do Gdańska, na dłuugi weekend. mam nadzieję, że pogoda dopisze i trochę wypocznę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: .....majówka...... IP: *.111.inds.pl 17.03.07, 20:13 zabiore Ce na rybki na cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś