Dodaj do ulubionych

Bokser - Najman

IP: 83.2.141.* 25.03.07, 22:45
Oglądałem wczoraj walke bokserską super boksera z Częstochowy pana Najmana
Testosterona. Dramat!!!
Gość na pewno dobrze bije po pysku w donkichocie czy gdzies na wiejskiej
dyskotece ale niech nie wychodzi na ring bo to jest kompromitacja.
Albo niech bardzo ale to bardzo dużo trenuje bo warunki ma ale techniki zero!
taki cepy po mordzie to na dyskotece na bramce a nie w pojedynku bokserskim.
Wczoraj było widać jak jest różnica między właśnie takim testosteronem a
zawodowym bokserem. Słowak go lał aż miło.
Koleś jest po prostu cienki.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytam bo nie wiem Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 22:49
      a kto wygral ta parodie walki?
      • Gość: michal Re: Bokser - Najman IP: 83.2.141.* 25.03.07, 22:54
        Wygrał Najman bo słowak miał kontuzję łokcia, chociaż nawet Kulej mówił że na
        powtórkach nie widzi kiedy i jak to sie stało. Te walki to tez chyba jedna
        wielka lipa żeby podbijać statystyki. Bo Najman ma juz 9 wygranych.
        • Gość: waldi Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:10
          na zmiasta.pl jest wywiad z Najmanem nagrany przed walką, miał być nokaut hehehe
    • Gość: Edek Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 26.03.07, 00:12
      Najman więcej czasu spędza na solarce niż na treningach
    • Gość: Marcin Najman Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:57
      To nieprawda, jestem dobrym niedocenianym bokserem. Mam swietną technikę ale
      większość ludzi nie zna się na boksie i nie potrafi ocenić moich umiejętności.
      Np. taki Kulej, co on się w życiu nawalczył ? Trochę sie pobił i zrobili z
      niego wielkiego boksera, albo taki Skrzecz co jedzie zawsze po mnie po walkach.
      Niech wyjdzie ze mną na ring, zobaczymy jaki jest mocny ! Jestem
      niekwestionowanym mistrzem Polski w wadze ciężkiej, znacie lepszego boksera
      odemnie ? Może tylko z Andzrejem Gołotą miał bym trochę problemów, moze bym go
      nie znokautował ale napewno wygrał bym na punkty. O Przemku Salecie nawet nie
      wspomnę, wytarł bymn nim ring ! A jak sami nie wierzycie w moje umiejetności to
      zapraszam na sparingi !
      • fachowiec007 Re: Bokser - Najman 26.03.07, 15:19
        Nie widzialem nigdy Marcina Najmana na ringu, ale widzialem go na meczu
        pilkarskim zuzlowcy vs bokserzy i powiem, ze ma chlop serce do pomagania
        ludziom, a to tez sie liczy. Zycze powodzenia w ringu
    • Gość: xxx Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:38
      Bokser bardzo cienki, a do tego kawał ćwoka. Przychodzi czasem na siłownie Ada i
      "ani be, ani me, ani kukuryku". Wchodzi dumny i blady, ćwiczących w tym czasie
      na siłowni traktuje jak powietrze - kawał chama i prostaka.
      • Gość: magda Re: Bokser - Najman IP: 212.87.241.* 26.03.07, 16:58
        z tym że kawał chama i i prostaka się zgodzę miałam okazję poznać go kilka razy
        komplety ćwok !!!!!!!!
    • Gość: Kulej Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:40
      Jeżeli " bokser " to tylko w cudzysłowie, sztywny trglodyta.
    • Gość: ania Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 26.03.07, 17:20
      i ma małego sisiaka i cały jest w pryszczach
      • Gość: ja Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:06
        mega konfidencie warzyszynski...nie pisz bzdur,tylko wyjdz z tej swojej
        cuchnacej nory,to przerobie twoj wielki kaldun,na pasze dla swin.........
    • Gość: finlandia Re: Bokser - Najman IP: *.realestate.net.pl 26.03.07, 17:32
      Oto cała polska mentalność.

Co Was, ku.., obchodzi co ten koleś robi?? Skoro sprawia mu to przyjemność to
      nic Wam do tego. Może któryś się z nim na ringu zmierzy zamiast wypisywać jakie
      to z niego beztalencie?
      • Gość: Wsciekla Piesc Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:43
        niech sobie probuje boksowac, niech ryje sobie beret koksami - jego sprawa

ale jedno mnie wku... strasznie - pozuje na dobrego boksera i KLAMIE ze umie
        boksowac - przyklad bunczuczne zapowiedzi nokautu przed walka z tym miernym
        Slowakiem od ktorego sam okazal sie gorszy - gdyby nie to ze walka jak zwykle
        byla ustawiona przegral by - i to juz nie pierwszy raz

gosc KLAMIE ze potrafi boksowac - jest KLAMCA - to mam mu do zarzucenia jako
        chcac nie chcac - reprezentantowi naszego miasta
        • Gość: frogman Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:16
          Do wyjdź na ring i zlej mu pysk !!! nie trudno chyba go odnależć i zrobic sobie
          z gościem sparing.
          A tak chłopaczku chowasz sie za forum.
          Cioty niespełnione, kurde
          Ponarzekać pobiadolić i zmienić program TV, a brzucho rośnie
          Za dwa latka nie będziesz miał kontaktu optycznego ze swoim ptakiem :-)
          • Gość: frogman Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:54
            Marcin Nejman to moj chlopak :)
          • Gość: qrwa mac Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:50
            zeby wyjsc na ring to nie jest taka latwa sprawa, myslisz ze mistrz polski w
            jakiejkolwiek sztuce walki jest niepokonany????????? dam sobie lape uciac ze nie
            jeden czlowiek o ktorym nigdy nie uslyszy takie forum jak to dalby sobie z nim
            rade. zawodowcy z zawodowcami amatorzy z amatorami jak nie masz znajomosci to
            zawodowcem nie zostaniesz. a zwykly chlopak z pod bloku chociazby byl lepszy od
            "zawodowca" nigdy do niego nie zostanie dopuszczony. TYLE CWANIACZKI wierzcie
            dalej w mistrzow, chucka norrisa, i innych cwokow
      • Gość: haha Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:45
        czlowieku zaproponuj kaske i termin to ja sie pisze, trzy tygodnie i zobaczysz
        boks - pisz na forum. pozatym mam paru kolegow bedzie mogl sobie wybrac. tylko
        ze jak da tylka w tej walce to ja chce byc zawodowcem zrobisz to dla mnie?????????
    • Gość: polska Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 26.03.07, 19:28
      ale twoja stara ma kontakt z moim ptakiem i nie narzeka
      • Gość: ann Re: Bokser - Najman IP: *.gre.pl 26.03.07, 22:41
        a na dodatek jest kryminalista
        • Gość: sylwia Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:47
          słyszałam, że to damski bokser, czy to prawda? jest ostatnio poważnie
          zainteresowany moją bardzo atrakcyjną koleżanką...
          • Gość: Bogdan Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:53
            Ktos wcześniej napisał że ten pseudobokser stoii na bramce w Don Kichocie ! I
            mamy odpowiedź czemu ochrona w tym lokalu bije ludzi, po prosu Marcin trenuje
            swoje ciosy śmierci na klientach! I niech ktos teraz spróbuje zaprzeczyć !
            • Gość: Mentor Re: Bokser - Najman IP: 80.54.173.* 27.03.07, 00:12
              Ale ludzie sa zawistni Czytam i nie wierze Fakt te walki nie sa za widowiskowe
              i ludzie znajacy sie na boksie smieja sie glosno Ale moze ktos by tak spojrzal
              na to z innej strony Gosc jest z Czestochowy zawsze na galach jest to
              podkreslane i powiem szczerze ze jakos mnie to rusza jak mowia Czestochowa
              Walki w taki czy inny sposob wygrywa Jest jedynym gosciem w Czestochowie ktory
              cos reperzentuje a Wy jedziecie po nim jak po dzikiej kobyle Jakos mi sie
              wydaje ze to troche nie w porzadku Fakt jest bujak no ale co z tego ? Kogo to
              obchodzi ? To co ma do wszystkich podchodzic i sie witac ? Ja tez chodze do Ady
              i takich gosci ktorzy traktuja innych jak powietrze jest kilku i co z tego A po
              bramkach to chyba juz nie stoi z tego co widze No i jeszcze przed tym jak po
              mnie bedziecie jechac ze go bronie chcialem dodac ze to nie jest moj kolega i
              nawet nigdy mu reki nie podalem Co wiecej kiedys malo braklo do awantury w
              ktorej byl po drugiej stronie ale co z tego ? Troche SZACUNKU !!!!!!
              • Gość: xxx Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:52
                Ja myślę, że na tych galach to niech on się nie chwali, że jest z Cz-wy - po co
                ma kompromitować nasze miasto. Jeszcze pomyślą, że tu wszyscy tacy.....
    • Gość: Mentor Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 27.03.07, 02:09
      Czasami dotykamy się sisiorami i jest bardzo fajnie!Sądze że bokserem nie jest
      dobrym ale jak mnie dosiadł ostatnio to nie mogłem na krześle przez cztery dni
      usiąść.Prosił bym o trochę szacunku!!!
      • Gość: Agnieszka Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:54
        Potwierdzam to co napisała wyżej koleżanka. Marcin ma 8 cm w zwodzie. I wiecie
        co ja myślę ? Myślę ze Marcin jest z tego powodu zakompleksionym chłopakiem i
        przez boks próbuje dowartosciować swoją męskość. Niektórzy kupują duże auta a
        on wyladowuje swoje frustracje związane z małym członkien na ringu. Ale ogólnie
        to nie jest zły chłopak, kilka razy się z nim spotkałam, można z nim
        porozmawiać o chodowli i tuczu świń i o pogodzie. Może bym z nim cos pokręciła
        troszkę dłużej ale... Ten mały ptaszek :(
        • Gość: Enter-ka Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:13
          Czytam te wasze wypowiedzi i litość mnie bierze, dajcie chłopakowi spokój.
          Dlaczego u nas tak jest, że nie dążymy do tego żeby nam było lepiej, tylko do
          tego żeby drugiemu było gorzej. Gdyby chłopak nie umiał boksować to dziś pewnie
          nikt by o nim nie słyszał. Pozdrawiam...
          • Gość: kaśka Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:13
            nie każdy będzie takim asem jak np.Adam Małysz, ale myśle, że trochę
            przesadzacie tak krytykując tego człowieka, to chyba dobrze, że stara sie coś
            osiągnąć w życiu, swoją praca i wysiłkiem. Dziwi mnie zawiść chłopaków, którzy
            tak go krytykują i maja mu nawet za złe, że nie biega po siłowni i nie wita się
            z każdym nieznajomym?!, na siłownie idzie się poćwiczyć a nie biegać i się
            zapoznawać, a teksty dziewczyn dotyczące szczegółów anatomicznych, świadczą
            tylko o nich, jakie są mądre, ciekawe czy same są tak atrakcyjne z wyglądu.
            Myślę, że każdy z nas chciałby być mega przystojny, mądry i bogaty, a jak TY
            wyglądasz? naprawdę jesteś doskonały? Uważam, że nie powinniśmy podcinać mu
            skrzydeł.
            • Gość: Edek Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 27.03.07, 13:25
              ile razy mu dałaś???
              • Gość: kaśka Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:35
                drogi edku, nawet nie znam osobiście tego pana, znam go z widzenia, od
                znajomych i forum, choć tego ostatniego nikt o zdrowych zmysłach nie traktuje
                poważnie. rozumiem, że chciałeś mnie obrazić?przyjemnie byłoby ci gdy ktoś tak
                odpowiadał twojej mamie lub siostrze?
                • Gość: Edek Re: Bokser - Najman IP: *.man.czest.pl 27.03.07, 13:38
                  No to jak go nie znasz to po co sie wypowiadasz oślico
                  • Gość: KTOS Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:54
                    LAPOWKARZU JALOWICKI,I NAJWIEKSZU UCHOLU W POLSCE POLUDNIOWEJ,MEGA KONFIDENCIE
                    WARZYSZYNSKI,ZOSTALO WAM JUZ TYLKO PISANIE.....MARCIN I TO WAS DORWIE I ZERZNIE
                    WAS W TE PEDALSKIE TYLKI.....
                    • Gość: WOLSKI Re: Bokser -KTOŚ do ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:04
                      choc siedzi też był groźny, a najmanek to półmózg głupek do roboty, proponuje
                      sie odczepic od warzysz, i moze tak napisać cos o synor. co własnych kolegów do
                      pierdla potrafić podkapowac bo mu ponoć nie wygodni są....hmmm....to by było
                      ciekawe, np. taki wolski chyba powinien podziekaować jacusiowi
                  • Gość: kaśka Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 14:06
                    hi,: edek z krainy kredek!nie obrażaj mnie prostaku, a ty znasz go osobiście?
                    jak się nazywasz?, wiem, nie napiszesz bo się boisz, TCHÓRZU!
                    • Gość: Sportowiec Re: Bokser - Najman IP: 80.54.173.* 27.03.07, 19:37
                      Chcialem tylko wypowiedziec swoje skromne zdanie na temat tych pan co pisza na
                      forum o szczegolach anatomicznych Najmana Nie wiem ile ma we wzwodzie i gowno
                      mnie to obchodzi ale mysle ze nawet jakby mial 4 centymetry to byscie mu laske
                      robily lampucery i za co ??? Pokazac sie z kims kto wystepuje w tv ????
                      Przejechac sie bmw ???? Kto jest wiekszym dramatem On czy wy ???? Wnioski
                      pozostawiam ogolowi
                      Dziekuje
                      • Gość: lala Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 20:05
                        żenujaca ta polemika nt.anatomii, KOBIETY jak mogłyście napisać coś tak
                        idiotycznego, wstyd mi za was!!!
                        • Gość: Zosia Bokser - Najman IP: 212.87.241.* 27.03.07, 20:28
                          "Czytam te wasze wypowiedzi i litość mnie bierze, dajcie chłopakowi spokój.
                          Dlaczego u nas tak jest, że nie dążymy do tego żeby nam było lepiej, tylko do
                          tego żeby drugiemu było gorzej. Gdyby chłopak nie umiał boksować to dziś pewnie
                          nikt by o nim nie słyszał. Pozdrawiam..."

Masz racje forumowiczu! i w pełni popieram dlaczego polski naród jest taki
                          zawistny dlaczego nie potrafią ludzie dostrzec tego co dobre tylko potrafimy
                          ciągle narzekać i obrażać innych.... oj powinniśmy się wstydzić... Panie
                          Marcinie głowa do góry nikim i niczym nie warto się przejmować ważne jest byle
                          do przodu!!!! Ważne aby Panu było dobrze i aby Pan był szczęśliwy!!! a reszta
                          jest nie ważna!!!!! Pozdrawiam
                          • Gość: Mike Tyson Re: Bokser - Najman IP: 195.117.19.* 27.03.07, 21:10
                            Od dawna sledze bokserska kariere Marcina,dla niego zaczalem chodzic na korki z
                            Polskiego,bawi mnie prawie tak bardzo jak "south park".Daj sobie spokoj z
                            boksem i otworz solarke,bedzie z tego wiecej kasy i mniej smiechu.
                            • Gość: . Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 13:10
                              zmiasta.pl/content/view/393/4/ zobaczcie jak skomentował walkę
                              • Gość: telewidz Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:44
                                przypadkiem obejrzalem powtorke tej walki na polsat sport i powiem tak:
                                LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL
                                • Gość: rysiek Re: Bokser - Najman IP: 195.117.19.* 28.03.07, 21:49
                                  co oznacza looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool?
                                  • Gość: Przemek Saleta Re: Bokser - Najman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:53
                                    Marcin to podrzedny bokser o umiejętnościach ponizej przecietnej, żal mi że
                                    taki człowiek w ogóle boksuje ponieważ osmiesza ten piekny sport. Nie ma
                                    techniki ani serca do walki, a na sparingach uwalają go przecietniacy.
                                    Prośba do Marcina : Daj sobie spokój z tym sportem, zacznij może grać w
                                    warcaby, napewno lepiej Ci to będzie wychodzić, proponuję ligę przedszkolną.
                                    • Gość: moherowyberet Re: Bokser - Najman IP: 195.205.202.* 30.03.07, 10:20
                                      rozwalają mnie ludzie podpisujący się "Przemek Saleta", "Marcin Najman", po co?
                                      nikt chyba nie wierzy, że oni tu z nami dyskutują. a osoby używające ich
                                      nazwisk powinny wykazać się chyba trochę większą wyobrażnią?!
                                      • Gość: obi Re: Bokser - Najman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 00:07
                                        zgadza sie,to ten najwiekszy lapowkarz,byly milicjant robert jalowicki,i
                                        najwiekszy uchol w polsce poludniowej,mega konfident Dopapybralski
                                        warzyszynski,chowaja sie za klawiaturkami.....
                                        • Gość: Północny bojek obi IP: 80.54.173.* 31.03.07, 14:56
                                          Dobre dobre bardzo mi sie podoba post mojego przedmowcy Pozdrawiam
                                          • Gość: Artur W. Re: obi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:52
                                            Mozecie mi skoczyć c.w.e.l.e.
                                            • Gość: za Re: obi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:23
                                              popieram Artura:) tak trzymać.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka