Dodaj do ulubionych

"Kwadraty"

31.03.07, 15:12
Czy nie denerwują was stoiska z okularami na kwadratach ?? Nawet nie ma gdzie
usiąść w godzinach szczytu czekając na tramwaj.
Obserwuj wątek
    • Gość: łoglondacz Re: "Kwadraty" IP: *.prenet.pl 31.03.07, 16:29
      Mnie denerwują! Nawet zastanawiałem się, czy i dlaczego UM na to zezwala -
      przecież mogliby im wyznaczyć miejsca do handlu ... albo ludziom wyznaczyć
      miejsca do siedzenia, żeby ... kupcom nie wadzić.
      • Gość: Zielona trawka Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 31.03.07, 16:32
        Mnie bardzo denerwują tz Kwadraty. Powinni tam coś zrobić fajnego. Wygląda to
        jak kolejna pozostałość po minionej epoce.
        • Gość: łoglondacz Re: "Kwadraty" IP: *.prenet.pl 31.03.07, 16:39
          Przecież zrobili - takie jakieś kwiatki, właśnie w kwadratach! Tam mogliby
          zrobić coś na wzór deptaka, bo więcej niż w III Alei tam podróżników i
          spacerowiczów ... no i wszystkie (lub większość) pierwsze randki, startujące na
          Kwadratach miałyby już od początku estetyczniejsze w życie wejście;)
          • Gość: bb Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:19
            Kwadraty to idealne centrum miasta i czestochowskie miejsce spotkan, wiec
            wystarczylo by wylozyc ladna kostke oraz troszke odnowic zeby bylo ladnie ;)
            • Gość: Menel Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:22
              Wywalic "okularnikow" na Biegana a nie ze nie ma gdzie usiasc!!!

Wrona wez sie za to
              • Gość: Ro Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 31.03.07, 21:56
                no faktycznie , chociaż ja tam nie wsiadam a jeżeli już jestem to nie szukam
                miejsca do posiedzenia to zgadzam się że tyklo zbieraję miejsce i tak jest tam
                ciasno a jak chce kupić bryle to musze nadkładać drogi.. a pamiętacie ja stał
                tam mim to go straż miejska ganiała - gdzie nam do europy , wiocha jakaś
                • Gość: anka Re: "Kwadraty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:16
                  kwadraty, to nie urząd, tylko społem...
                  • Gość: tomaszek1985 Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:41
                    up
                    • Gość: . Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:51
                      BIEDA BIEDA BIEDA
                      moze za 15 lat doczekamy sie centrum miasta z prawdziwego znaczenia
                      ale to nic pewnego bo na kwadratach nic sie nie zmienilo od 1991 kiedy to
                      ustawiono "na papieza" ochydne plastikowe budki ktore strasza po dzis dzien
    • Gość: cc Re: "Kwadraty" IP: 83.2.140.* 01.04.07, 15:14
      KWADRATY jest to reprezentatywna część miasta.Powinny być eleganckie ławeczki,
      fontanna jak była kiedyś z pęknymi gazonami, a nie targowisko. Co na to UM.
      • adrian_borys fontanna!!! 01.04.07, 16:42
        Dokładnie tak! fontanna i stylowe ławeczki. Musimy prędko pozbyć się tej
        pozostałości minionej epoki. Nie mam nic przeciwko handlującym ale faktycznie
        chyba nie jest to najlepsze miejsce. Tym bardziej, że zastawiają całe ławki.
    • Gość: ja ze społem Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:47
      kwadraty znikną wraz ze sprzrdażą Megasamu i wybudowaniu tam kolejnej galeri,
      która zrówna sie z linią tramwajową.
      • Gość: ja Re: "Kwadraty" IP: 83.2.141.* 02.04.07, 19:56
        ale ten megasam to mogliby odnowic bo co z tego ze zrobia pieknie kwadraty jak
        jest megasam z czasow komuny i nie wygladal by najlepeij przy tych nowoczesnych
        laweczkach i fontannach ;)
        • Gość: Zielona trawka Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 02.04.07, 20:00
          Ten Megasam powinen wraz z Merkurym odlecieć w kosmos. Czym prędzej tym lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka