tomaszek1985 31.03.07, 15:12 Czy nie denerwują was stoiska z okularami na kwadratach ?? Nawet nie ma gdzie usiąść w godzinach szczytu czekając na tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łoglondacz Re: "Kwadraty" IP: *.prenet.pl 31.03.07, 16:29 Mnie denerwują! Nawet zastanawiałem się, czy i dlaczego UM na to zezwala - przecież mogliby im wyznaczyć miejsca do handlu ... albo ludziom wyznaczyć miejsca do siedzenia, żeby ... kupcom nie wadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona trawka Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 31.03.07, 16:32 Mnie bardzo denerwują tz Kwadraty. Powinni tam coś zrobić fajnego. Wygląda to jak kolejna pozostałość po minionej epoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoglondacz Re: "Kwadraty" IP: *.prenet.pl 31.03.07, 16:39 Przecież zrobili - takie jakieś kwiatki, właśnie w kwadratach! Tam mogliby zrobić coś na wzór deptaka, bo więcej niż w III Alei tam podróżników i spacerowiczów ... no i wszystkie (lub większość) pierwsze randki, startujące na Kwadratach miałyby już od początku estetyczniejsze w życie wejście;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:19 Kwadraty to idealne centrum miasta i czestochowskie miejsce spotkan, wiec wystarczylo by wylozyc ladna kostke oraz troszke odnowic zeby bylo ladnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:22 Wywalic "okularnikow" na Biegana a nie ze nie ma gdzie usiasc!!! Wrona wez sie za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ro Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 31.03.07, 21:56 no faktycznie , chociaż ja tam nie wsiadam a jeżeli już jestem to nie szukam miejsca do posiedzenia to zgadzam się że tyklo zbieraję miejsce i tak jest tam ciasno a jak chce kupić bryle to musze nadkładać drogi.. a pamiętacie ja stał tam mim to go straż miejska ganiała - gdzie nam do europy , wiocha jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: "Kwadraty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:16 kwadraty, to nie urząd, tylko społem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszek1985 Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:41 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:51 BIEDA BIEDA BIEDA moze za 15 lat doczekamy sie centrum miasta z prawdziwego znaczenia ale to nic pewnego bo na kwadratach nic sie nie zmienilo od 1991 kiedy to ustawiono "na papieza" ochydne plastikowe budki ktore strasza po dzis dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: "Kwadraty" IP: 83.2.140.* 01.04.07, 15:14 KWADRATY jest to reprezentatywna część miasta.Powinny być eleganckie ławeczki, fontanna jak była kiedyś z pęknymi gazonami, a nie targowisko. Co na to UM. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian_borys fontanna!!! 01.04.07, 16:42 Dokładnie tak! fontanna i stylowe ławeczki. Musimy prędko pozbyć się tej pozostałości minionej epoki. Nie mam nic przeciwko handlującym ale faktycznie chyba nie jest to najlepsze miejsce. Tym bardziej, że zastawiają całe ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ze społem Re: "Kwadraty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:47 kwadraty znikną wraz ze sprzrdażą Megasamu i wybudowaniu tam kolejnej galeri, która zrówna sie z linią tramwajową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Kwadraty" IP: 83.2.141.* 02.04.07, 19:56 ale ten megasam to mogliby odnowic bo co z tego ze zrobia pieknie kwadraty jak jest megasam z czasow komuny i nie wygladal by najlepeij przy tych nowoczesnych laweczkach i fontannach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona trawka Re: "Kwadraty" IP: 212.87.241.* 02.04.07, 20:00 Ten Megasam powinen wraz z Merkurym odlecieć w kosmos. Czym prędzej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś