Gość: patian IP: 80.48.157.* 01.04.07, 15:46 Gdzie w Częstochowie można kupić brania ciążowe? Mam na myśli ładne i w dobrej cenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: Ubrania ciążowe IP: *.tktelekom.pl 01.04.07, 16:02 ja dzis bylam na naszej gieldzie.I choc nie jestem w ciazy,moja uwage przykulo stoisko z ubraniami ciazowymi,naprawde byly sliczne bluzeczki.O cene nie pytalam niestety.Warto sie tam wybrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ubrania ciążowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:52 jest sklep kolo swiata dziecka w alejach w bramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ubrania ciążowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:58 POLECAM sklep Cavaricci(czy jakoś tak)w bramie w 1 Alei po przeciwnej stronie Seki,tylko bliżej placu Daszyńskiego.Ciuszki ładne i niedrogie w porównaniu z innymi sklepami. ODRADZAM sklep na biznes centrum.Ubrania bardzo drogie,pani chce się "skichać"byle cokolwiek sprzedać.Słodka az do mdłości,nadskakuje,natarczywie doradza,wciska ciuchy,nie słucha klientki..ale gdy juz sie zdecydujesz na zakup,znika jej sztuczna,mdła uprzejmosć Odpowiedz Link Zgłoś