Dodaj do ulubionych

Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:37
przynajmniej tych "niby singli" po 50-tce szukających partnerki na życie.
Aż dziw że prawie 90 procent tych mężczyzn ma na myśli TYLKO JEDNO.

Zachowuja sie jak napalone nastolatki a tu głowa siwa lub prawie łysa.
Gdyby tak ponagrywać rozmowy z nimi i sposób zachowania wyszedłby z tego
niezły serial.

"Single po 50-tce na polowaniu"

Panowie...........więcej powagi i dystansu.
I na sex przyjdzie czas,ale Wam sie tak spieszy jak byście już jutro mieli być
pozbawieni Waszych atrybutów.
A może Wy jesteście na "prochach" i czas reakcji macie akurat zaplanowany na
czas randki?

ŻAŁOSNE a czasmi nawet śMIESZNE
Obserwuj wątek
    • Gość: ktostam Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.21.pl 02.04.07, 18:45
      żałosne jest to, że wiesz o tym wszystkim, a i tak się z nimi umawiasz
      • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:12
        No widzisz KTOSTAM umawiam się bo chcę poznać KOGOś poważnego żeby nie być samotną.
        I właśnie dzięki takim spotkaniom, takie mam odczucia co do mężczyzn.
        Stwierdzam,że nie ma w kim wybrać.
        Każdy PAN myśli tylko o sexie i to najlepiej JUż I NATYCHMIAST, a sam często
        nawet nie wie jak ja się nazywam i vice versa.
        Więc do takich znajomości są odpowiednie panie, które trudnią się tą profesją.
        Ja chcę zbudować nowy związek oparty na przyjażni, szacunku i zrozumieniu.
        A na sex przyjdzie czas na pewno też póżniej.
        • Gość: Zielona trawka Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: 212.87.241.* 02.04.07, 19:21
          Wiesz, z wiekiem to trzeba wszystko prędzej załatwiać. Czas nie czeka. Każdy
          już ma za sobą romantyczne randki i trzymanie się za dłonie. A co złego w tym,
          że panowie chcą seksu?
    • Gość: wytworna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:22
      seks po 50 - tce? Obrzydlistwo!
      • Gość: Zielona trawka Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: 212.87.241.* 02.04.07, 19:29
        Sama zobaczysz, jak już wkroczysz w ten wiek. A tak a propos, co w tym
        obrzydliwego?
        • Gość: wytworna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:35
          Stare, zniszczone ciała, brzydki zapach. A fuj. W zyciu wytwornej nie ma
          miejsca na takie dziadostwo. Wytworna zapłaci młodemu ogierowi, byle nie z 50
          latkiem, któremu wydaje się, że ma 20 lat.
    • Gość: daga Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:26
      to dobrze , jak faceci chcą sexu !! a co niby mieliby chcieć ?? kanapki ? :-
      ))))))))))))))))))))) .. a poważnie , to normalne że mężczyźni tak reagują ,
      powinnaś się cieszyć ,że faceci na Ciebie lecą , nieważne czy po 20-stce czy po
      60-stce .. facet to facet :-)))
      • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:29
        do wytwornej

Sex po 50-tce to obrzydlistwo?
        Coś takiego?.
        Zielona Trawka ma racje
        docenisz to jak wejdziesz w ten wiek, chyba Ze bedziesz już taka wstrętna i
        tłusta, że nikt /nawet własny mąż/ na ciebie nie spojrzy.
        wtedy załóż sobie moherowy berecik i sruuuuu z różańcem na kolana przed krzyż.

JA CHCE JESZCZE żYć BAWIć SIE I KORTZYSTAć Z żYCIA
        ale na moich warunkach.
        • Gość: wytworna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 10:37
          Seks z facetem po 50 tce jest fuj. Zdania nie zmienię. Znajdź sobie młodego
          ogiera.
          • Gość: on Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:27
            Gość portalu: wytworna napisał(a):

> Seks z facetem po 50 tce jest fuj. Zdania nie zmienię. Znajdź sobie młodego
            > ogiera.

a ty stara "raśplo" ile wiosenek liczysz ?
            Ile ty torbo placisz temu mlodemu ogierowi aby ci twoje dupsko śmierdzące, stare
            i zapocone "wyraśplował" telbucie nierozgarniety.
    • Gość: facet Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: 212.160.86.* 02.04.07, 22:54
      To zainteresuj sie ta mniejszoscia, zamiast dostrzegac tylko ta wiekszosc.
    • Gość: Ziomal Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 07:33
      przynajmniej tych "niby singli" po 50-tce szukających partnerki na życie.
      Aż dziw że prawie 90 procent tych mężczyzn ma na myśli TYLKO JEDNO.
      ALE WY same tego chcecie. Nawet jakby facet miał 60 lat a miał kase to juz lecicie bo dobry sponsor NIE!?
      • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:01
        do Ziomala

ALE WY same tego chcecie. Nawet jakby facet miał 60 lat a miał kase to juz leci
        > cie bo dobry sponsor NIE!?

wyobraż sobie że Wy jesteście jeszcze gorsi.
        Jak zobaczycie ,że babka ma mieszkanie,. samochód, niezłe dochody to już byście
        lizali stopy żeby Was tylko chcieć.
        A poznawanie Was czasami może sie też tragicznie skończyć.
        W końcu to więcej jest przypadków morderstw i przemocy panów na paniach a nie
        odwrotnie.

a ja i tak nie będę samotna............ale też nie będę sponsorką ani podwładną
        NIKOGO
        • Gość: Ziomal Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:59
          Do samotnej. Nikt Ci nie każe być sponsorem etc. Ja nie mówie, że TY taka jesteś . Owszem faceci też są podli. Oboje nasze płcie są siebie warte. Jak juz gdzieś pisałem 50% DO 50%. jA ZAKAŃCZM TEMAT. Też zamierzam być samotny to juz lepsze niz non stop załamki.
    • pitzeg Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani 06.04.07, 07:37
      Sorka, są mężczyżni co myślą o innej sprawie niż sex.
      np o znaczkach - jak chcesz takich znależć idź na spotkanie klubu filatelistów
      jeśli idziesz do pubu czy na dyskotekę to nie dziw się że tam czuć w powietrzu
      testosteron i to niezależnie od wieku. a co do lookania na kogokolwiek przez
      pryzmat pieniędzy to nie jest wporzo. uważam , że prostytucja (damska czy męska
      - nie jestem szowinistą) jest uczciwsza
      • Gość: lolek Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.ipt.aol.com 09.04.07, 01:12
        cześc pitzeg, podzielam w calości pogląd prezentowany przez ciebie.
        pozdrawiam z daleka, gdzie nie ma pieknych kobiet...
    • Gość: czestochowiankak Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 10:43
      Przykro mi to stwierdzić ale masz rację , Ja mam ten sam problem mimo tego że
      jestem sporo młodsza, niestety takie czasu że faceci tylko na sex liczą:(
      . Chyba taki 50-latek powinien wiedzieć że na sex przyjdzie czas i powienien
      znać kobiety i wiedzieć że aby były gotowe to potrzeba troszkę wiecej niż tylko
      jednego spotkania . Panownie wbrew powszechnym opiniom kobiety też uwielbiają
      sex !!! Ale lubię kiedy ich partner będzie je szanował , wystarczy odrobina
      zainteresowania , szacunku i chęci poznania a nie "przelecenia" i Kobiety są
      Wasze:P niestety nie dociera do Was że kobiety myślą innymi kategoriami ,
      trudno ...Wasza strata.!!! A sex po 50 hmmmmmmmmmmmm sex to jest sex i ważne
      aby było Nam dobrze a w jakim wieku , Każdy wiek jest dobry jak się Kocha tą
      drugą stronę :) Pozdrawiam:)
      • Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 00:02
        Popieram w 100%.
        Powiem wiecej, każdego można pokochać :))))
    • Gość: .. Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:55
      /
    • Gość: Don Juan Do wytwornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:17
      Generalnie masz rację. Najlepiej kupować ogiera i regularnie się badać :)))
      Wiesz, palisz Marlboro - kaszlesz jak kowboj.
      Ale, ale jako ekspert od związków męsko-damskich powiem jedno :
      piękni ludzie są dla partnerów pozbawionych wyobraźni :))))
      • Gość: Jack Re: Do wytwornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:11
        Gość portalu: Don Juan napisał(a):
        "piękni ludzie są dla partnerów pozbawionych wyobraźni :))))".

Ja jestem "piękny" (hehe) i z mojego doświadczenia wynika, że masz rację
        (niestety). Całe życie trafiam na kobiety pozbawione wyobraźni...
        • Gość: Don Juan Re: Do wytwornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:20
          Ja wiem co mówię...
          W końcu jestem ekspertem :)
          • Gość: Jack Re: Do wytwornej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:15
            hehehe, to jest dobre
            • Gość: samotna Don....Juan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:19
              a może sie pokażesz?
              Sama stwierdzę jaki jesteś.
              Ale tu nie o PIEKNOść chodzi a o rozum, serce i kulture
    • Gość: sprostowanie Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:18
      Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest na bani.
    • Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:27
      Mówisz i masz :)
      Odwiedź wątek "wiekszosc kobiet czestochowy jest do bani", konkretnie wypowiedzi
      powyżej 100. Tam się trochę pokazałem. Jak przeczytasz, może nie będzie potrzeby
      dyskutować na temat definicji piękna :)
    • Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:28
      Ten poprzedni wpis był oczywiście do SAMOTNEJ !!!!!
    • Gość: Iva Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.21.pl 09.04.07, 23:38
      nie dziwie sie, ze niektorzy z was sa samotni. zycie to kompromis, a nie
      krytykowanie innych:)
      • b541 Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani 09.04.07, 23:48
        Wiesz, po części przyznaję Ci rację. Od razu mówię, jestem szczęśliwym
        człowiekiem, w wieeeeloletnim szczęsliwym związku. Natomiast domyślam się, że Ci
        samotni, mogą czuć się najnieszczęśliwsi na Ziemi ....
        Ale naprawdę są większe tragedie niż samotność ...
        To trochę tak, jak to, że syty głodnego nie zrozumie ...
        Proponuję popracować trochę w hospicjum.
        A później budząc się co rano dziękować ( Bogu, opatrzności jak kto chce ), za
        każdy przeżyty dzień.
        Pozdrowienia
        Bogdan
    • Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:56
      Jest przepiękne opowiadanie Paolo Coelho ( zetknąłem się też z pisownią Coehlo ) :

Historia pewnego ołówka.

Chłopiec patrzył jak babcia pisze list. W pewnej chwili zapytał:
      - Piszesz o tym , co ci się przydarzyło? A może o mnie?
      Babcia przerwała pisanie, uśmiechnęła się i odpowiedziała :
      - To prawda, piszę o tobie, ale ważniejsze od tego, co piszę, jest ołówek,
      którym piszę. Chce ci go dać, gdy dorośniesz.
      Chłopiec z zaciekawieniem spojrzał na ołówek, ale nie zauważył w nim nic
      szczególnego.
      - Przecież on niczym się nie różni od innych ołówków, które widziałem!
      - Wszystko zależy od tego, jak na niego spojrzysz. Wiąże się z nim pięć ważnych
      cech i jeśli je będziesz pielęgnował, zawsze będziesz żył w zgodzie ze światem.
      Pierwsza cecha: możesz dokonać wielkich rzeczy, ale nigdy nie zapominaj, że
      istnieje dłoń, która kieruje twoimi krokami. Ta dłoń to Bóg i to On prowadzi cię
      zgodnie ze swoją wolą.
      Druga cecha: czasem muszę przerwać pisanie i użyć temperówki. Ołówek trochę z
      tego powodu ucierpi, ale potem będzie miał ostrzejszą końcówkę.Dlatego naucz się
      znosić cierpienie, bo dzięki niemu wyrośniesz na dobrego człowieka.
      Trzecia cecha: używając ołówka zawsze możemy poprawić błąd za pomocą gumki.
      Zapamiętaj, że poprawianie nie jest niczym złym, przeciwnie, jest bardzo ważne,
      bo gwarantuje uczciwe postępowanie.
      Czwarta cecha: w ołówku nieważna jest drewniana otoczka, ale grafit w środku.
      Dlatego zawsze wsłuchuj się w to, co dzieje się w tobie.
      Wreszcie piąta cecha: ołówek zawsze pozostawia ślad. Pamiętaj, że wszystko co
      uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego co robisz.

Chyba mówiąc o nim, że jest przepiękne, też się trochę pokazuję :)
      Pozdrowienia ....
    • Gość: karol 50 Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.112.inds.pl 11.04.07, 17:42
    • Gość: karol 50 Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.112.inds.pl 11.04.07, 17:43
      a czy ty spojrzałaś w lustro może od ciebie tylko tego chcą
      • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:40
        Oj Karol!!!
        nie ubieram się wyzywająco, nie jestem też super miss blondi, nie mam wymiarów
        90-60-90
        Ot przecietna, /chociaz przyjaciele mowia co innego, ale nie puszę się z tego
        powodu/ typowa ponad 50-ciolatka, tyle że cholernie wesola i sympatyczna.

A teraz leeeeceeee do "Kobiet do bani" popodgladac Don Juana ;-)

3-majcie sie Panowie ....nie "na bani";-))
        • Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 00:07
          A jak CI się podoba opowiadanie Coehlo ?
          ( 3 wpisy wyżej ).
          Coehlo jest w ogóle rewelacyjny :)
          Nie wiem, chyba "Na drugim brzegu rzeki Piedry siadłam i płakałam" albo
          "Alchemik", sam nie wiem co lepsze:)
          Pozdrowienia :)
    • Gość: retoryk Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 17:44
      A czy w innych mastach proporcje są odwrotne?
      • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 00:02
        SZUKAM Don Juana.............ale takiego jak w wątku

Wiekszosc kobiet z Czestochowy jest do bani

tylko.........

WOLNEGO
        BEZ ZOBOWIAZAN

ale drugiegio takiego nie ma

OJ DONIE Donie.............

eeechhhhhhhhhh

szkoda slow

POZDRAWIAM Ciebie i Twoja szczesliwa Rodzinke

• Gość: Don Juan Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 07:36
          Jesteś w błędzie :)
          Takich jak ja jest hoho i hoho, albo jeszcze trochę.
          Jestem naprawdę bardzo przeciętnym facetem i w realnym świecie przeszlibyśmy
          obok siebie wielokrotnie ( a może przeszliśmy ? ) i nie zwróciłabyś na mnie uwagi .
          Chociaż w pewnym sensie masz rację, Don Juana nie ma. Ani "takiego" , ani żadnego.
          Są na pewno jakieś projekcje i na pewno każda jest inna :)
          Moja projekcja, odbiega znacznie od pierwowzoru literackiego, chociaż ....
          Na koniec pozdrawiam Ciebie i życzę żeby ktoś przymierzył Ci wkrótce bucik i
          żeby bucik pasował :)
          I nie żadne "eeechhhhhhhhhh" !!!!!
          Dużo uśmiechu proszę ....
          To naprawdę pomaga :)))))))
          • Gość: samotna Re: Wiekszość mężczyzn z Czestochowy jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:59
            Oj Donie ....usmiechu mi nie brakuje.
            Umiem sie smiac nawet przez lzy.
            ale coz.......chyba mam nozke nie taka, bo z tymi pantofelkami kiepsko ;-)))
            jak narazie musze SAMA PRZYMIERZAC..........i zoztaje przy swoich

czasami sie zastanawiam, czy ta wielkosc usmiechu nie powoduje tego ze Panowie
            sie boja?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka