Dodaj do ulubionych

przyciemnianie szyb

IP: 193.93.90.* 03.04.07, 20:38
witam mam pytanko gdzie w Częstochowie można przyciemnić szyby w seicento i
jaki mniej więcej koszt chodzi o tylno i boczne?
Obserwuj wątek
    • patian Re: przyciemnianie szyb 03.04.07, 21:21
      Na Jagielońskiej 42 lub Krakowskiej - SZYBEX
      Można też w FIACIE-SEKURIT. Salon Fiata. Cena nie wiem!
    • Gość: misiek Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:41
      Ja kilka lat temu przyciemniałem na Jagiellońskiej,mieli najniższe ceny i
      największy wybór folii.Jak to wygląda teraz to nie wiem.
    • Gość: cc Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 03.04.07, 22:47
      A wiesz o tym że za przyciemniane szyby traci się dowód rejestracyjny.
      • misiakilla Re: przyciemnianie szyb 04.04.07, 08:00
        Gość portalu: cc napisał(a):

> A wiesz o tym że za przyciemniane szyby traci się dowód rejestracyjny.

Wprowadzasz ludzi w blad ;)
    • Gość: cc Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 04.04.07, 09:01
      Widziałem jak przy mnie koleś musiał zrywać, bo inaczej by mu zarekwirowali
      dowód rej. Wielokrotnie pokazują w telewizji na TURBO. Tylko trzeba się trochę
      interesować.
      • misiakilla Re: przyciemnianie szyb 04.04.07, 09:49
        Widziales jak zrywaja z szyb PRZEDNICH, za przyciemnione tylne szyby nikt nic Ci
        nie moze zrobic.
        Nie ma czegos takiego jak atest na ciemne szyby przednie. Jesli masz naklejony
        atest na przednia szybe, policja zrobi krucjate temu co ja naklejal ;) Nikt o
        zdrowych zmyslach nie naklei atestu na szyby przednie ;)
        Trzeba sie troche interesowac ;)
        Pozdrawiam
        • Gość: Krzychu Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:00

www.jaan.com.pl/autoglass/pl/uslugi/przepisy/
      • dudi_82 Re: przyciemnianie szyb 29.04.07, 12:46
        Tylne szyby możesz sobie nawet czarna farbą zamalować i policja może Ci skoczyć.
        Przednie szyby mają przepuszczać o ile dobrze pamiętam przynajmniej 70% światła
        i w większości nowych aut już fabrycznie są tak przyciemnione.
        Jak już oglądasz TURBO to naucz się rozumieć to, co tam do Ciebie mówią. A jeśli
        mówili ze folie zawsze są niezgodne z prawem to napisz im maila że pierdoły gadają.
        • Gość: inf. Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:58
          Proponuję lekturę Dz.U 32 z 2003r.Tam jest napisane jakie i w jaki sposób(%)mogą
          być przyciemniane szyby i co należy posiadać(/lusterka/ jak się np.pomaluje
          tylną szybę czarną farbą).P
    • Gość: .. Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 04.04.07, 11:40
      Jak się kiedyś nadziejecie to zrozumiecie.
      • Gość: duzo jezdzacy Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:00
        moda z ukrainy tam maja wszyscy ciemne szyby nawet w ladach,natomiast na
        zachodzie europy to marginalne zjawisko,podazajcie za moda za wschodniej
        granicy hi hi hi
        • Gość: olek Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:17
          Nowość-moda ze wschodu.
          • Gość: stefek Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:24
            wiatr od wschodu
            • Gość: ON Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 11:04
              a ma ktos jakies namiary na Jagielonska. jakis nr telefonu? Ile moze kosztowac
              przyciemnienie 3 tylnych do seicento. Tylko prosze bez tekstow o wiejskim
              tuningu, bo chodzi mi o to zeby bylo chlodniej w aucie a nie ladniej wygladalo
              • Gość: on Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 11:42
                up
    • Gość: tibor Re: przyciemnianie szyb IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 29.04.07, 12:09
      W Londynie jak jedzie samochód z przyciemnianymi szybami to albo jest to
      limuzyna albo cokolwiek na litewskich blachach...
      • Gość: tibor Re: przyciemnianie szyb IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 29.04.07, 12:12
        Zdarzają się jeszcze murzyni (przepraszam - Afrykańczycy) ze srebrnymi
        łańcuchami na dresach i czapkami z daszkiem z hologramem i z wiszącą metką...
    • Gość: Ele Gancki Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:20
      Przyciemnione szyby w seicento są conajmniej okropne, by nie powiedzieć
      wieśniackie.
      • Gość: ON Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:50
        ele gancki to moze wytlumacz mi jak jezdzic z psem w aucie zeby sie mniej
        meczyl. Dzieki ciemniejszym szybom w aucie jest troche chlodniej. Na klime mnie
        nie stac. A jezdzac z psem nie wolno otwierac szeroko okien. Wiec jesli
        znajdziesz jakies inne wyjscie to przyznam Ci racje.
        Zreszta dlaczego tak negujecie przyciemnione szyby?! Przeciez napisalem ze nie
        chodzi mi o jakis wiejski tuning i o to zeby to wizualnie wgladalo ladnie tylko
        zeby bylo praktyczne!
        • Gość: Misiek Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:05
          Zauważyłem ,że pseudo intelektualistom z "miasta Częstochowy " wszystko kojarzy
          się z wsiowością,wszystko co inne jest żenujące i ogólnie fuj....Według Was
          najlepiej kupić Thalie albo Fabie na raty,jeżdzić nią na koncerty muzyki
          sakralnej i ubierać się w lumpeksach...Do głowy wam nie przychodzi ,że ciemne
          szyby w aucie to nie szpan tylko wygoda?
          • Gość: de-mo-ne-czek Re: przyciemnianie szyb IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:24
            Dobrze gadasz , jestem za.
          • Gość: obserwator Re: przyciemnianie szyb IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:39
            Śmiem twierdzić że z fabii też można coś fajnego wykręcić.
            Można w Częstochowie conajmniej jedna taką dwukolorową zobaczyć.
            • Gość: hmm Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:42
              Dwa lata temu placilem za przyciemnienie szyb w Ibizie (Szybex) cos okolo 350
              zl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka