Gość: ja IP: 193.93.90.* 03.04.07, 20:38 witam mam pytanko gdzie w Częstochowie można przyciemnić szyby w seicento i jaki mniej więcej koszt chodzi o tylno i boczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patian Re: przyciemnianie szyb 03.04.07, 21:21 Na Jagielońskiej 42 lub Krakowskiej - SZYBEX Można też w FIACIE-SEKURIT. Salon Fiata. Cena nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:41 Ja kilka lat temu przyciemniałem na Jagiellońskiej,mieli najniższe ceny i największy wybór folii.Jak to wygląda teraz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 03.04.07, 22:47 A wiesz o tym że za przyciemniane szyby traci się dowód rejestracyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: przyciemnianie szyb 04.04.07, 08:00 Gość portalu: cc napisał(a): > A wiesz o tym że za przyciemniane szyby traci się dowód rejestracyjny. Wprowadzasz ludzi w blad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 04.04.07, 09:01 Widziałem jak przy mnie koleś musiał zrywać, bo inaczej by mu zarekwirowali dowód rej. Wielokrotnie pokazują w telewizji na TURBO. Tylko trzeba się trochę interesować. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: przyciemnianie szyb 04.04.07, 09:49 Widziales jak zrywaja z szyb PRZEDNICH, za przyciemnione tylne szyby nikt nic Ci nie moze zrobic. Nie ma czegos takiego jak atest na ciemne szyby przednie. Jesli masz naklejony atest na przednia szybe, policja zrobi krucjate temu co ja naklejal ;) Nikt o zdrowych zmyslach nie naklei atestu na szyby przednie ;) Trzeba sie troche interesowac ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:00 www.jaan.com.pl/autoglass/pl/uslugi/przepisy/ Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: przyciemnianie szyb 29.04.07, 12:46 Tylne szyby możesz sobie nawet czarna farbą zamalować i policja może Ci skoczyć. Przednie szyby mają przepuszczać o ile dobrze pamiętam przynajmniej 70% światła i w większości nowych aut już fabrycznie są tak przyciemnione. Jak już oglądasz TURBO to naucz się rozumieć to, co tam do Ciebie mówią. A jeśli mówili ze folie zawsze są niezgodne z prawem to napisz im maila że pierdoły gadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf. Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 11:58 Proponuję lekturę Dz.U 32 z 2003r.Tam jest napisane jakie i w jaki sposób(%)mogą być przyciemniane szyby i co należy posiadać(/lusterka/ jak się np.pomaluje tylną szybę czarną farbą).P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: przyciemnianie szyb IP: 83.2.140.* 04.04.07, 11:40 Jak się kiedyś nadziejecie to zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzo jezdzacy Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:00 moda z ukrainy tam maja wszyscy ciemne szyby nawet w ladach,natomiast na zachodzie europy to marginalne zjawisko,podazajcie za moda za wschodniej granicy hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:17 Nowość-moda ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:24 wiatr od wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 11:04 a ma ktos jakies namiary na Jagielonska. jakis nr telefonu? Ile moze kosztowac przyciemnienie 3 tylnych do seicento. Tylko prosze bez tekstow o wiejskim tuningu, bo chodzi mi o to zeby bylo chlodniej w aucie a nie ladniej wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: przyciemnianie szyb IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 29.04.07, 12:09 W Londynie jak jedzie samochód z przyciemnianymi szybami to albo jest to limuzyna albo cokolwiek na litewskich blachach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibor Re: przyciemnianie szyb IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 29.04.07, 12:12 Zdarzają się jeszcze murzyni (przepraszam - Afrykańczycy) ze srebrnymi łańcuchami na dresach i czapkami z daszkiem z hologramem i z wiszącą metką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ele Gancki Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:20 Przyciemnione szyby w seicento są conajmniej okropne, by nie powiedzieć wieśniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: przyciemnianie szyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:50 ele gancki to moze wytlumacz mi jak jezdzic z psem w aucie zeby sie mniej meczyl. Dzieki ciemniejszym szybom w aucie jest troche chlodniej. Na klime mnie nie stac. A jezdzac z psem nie wolno otwierac szeroko okien. Wiec jesli znajdziesz jakies inne wyjscie to przyznam Ci racje. Zreszta dlaczego tak negujecie przyciemnione szyby?! Przeciez napisalem ze nie chodzi mi o jakis wiejski tuning i o to zeby to wizualnie wgladalo ladnie tylko zeby bylo praktyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:05 Zauważyłem ,że pseudo intelektualistom z "miasta Częstochowy " wszystko kojarzy się z wsiowością,wszystko co inne jest żenujące i ogólnie fuj....Według Was najlepiej kupić Thalie albo Fabie na raty,jeżdzić nią na koncerty muzyki sakralnej i ubierać się w lumpeksach...Do głowy wam nie przychodzi ,że ciemne szyby w aucie to nie szpan tylko wygoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-mo-ne-czek Re: przyciemnianie szyb IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:24 Dobrze gadasz , jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: przyciemnianie szyb IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 22:39 Śmiem twierdzić że z fabii też można coś fajnego wykręcić. Można w Częstochowie conajmniej jedna taką dwukolorową zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:42 Dwa lata temu placilem za przyciemnienie szyb w Ibizie (Szybex) cos okolo 350 zl... Odpowiedz Link Zgłoś