Dodaj do ulubionych

Kochamy żony

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 12:54
mam kochaną żonę Ecię napiszcie o swoich
Obserwuj wątek
    • Gość: klarav Re: Kochamy żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:10
      dzien dobry:)ja nie mam zony,ba,nawet nigdy zona nie bylam,ale pewnie kiedys
      bede(y-yyyy....pewnie.....hihiihih)i chcialam tylko powiedziec,ze bardzo milo
      czytac takie watki.pozdowienia dla Elci:)
      • Gość: do "a JA" Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:28
        noo taak,trawa po drugiej stronie ogródka zawsze jest bardziej zielona,hihihi
    • Gość: xxxmasz racje Re: Kochamy żony IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 19:03
      masz racje kochajmy je ja swoja anke kocham bardzo i swoją dwójke dzieciaków to
      jest moje życie...
    • Gość: Katsumoto Re: Kochamy żony IP: 80.54.170.* 18.04.07, 19:53
      A ja kocham swoją Asię już blisko ćwierć wieku i wiem, że nie znalazłbym
      mądrzejszej i piękniejszej Żony dla siebie choćbym szukał kolejne 100 lat!!!
      • Gość: Misiek Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:06
        A ja kocham moją Dagmarkę, bo jest najlepszą żoną na świecie:)
        • daga1974 Re: Kochamy żony 18.04.07, 20:14
          bo dagmarki to w ogóle najlepsze są .... nie tylko żony :-)))
          • Gość: Misiek Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:17
            Hmmm nie wiem jakie są inne Dagmarki, wiem jaka jest moja żona:)
            • daga1974 Re: Kochamy żony 18.04.07, 20:22
              gratulacje :-))))))))))
    • Gość: żonka Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:53
      a ja jestem żoną i wiem,że mój mąż też mnie kocha,a ja jego
      • Gość: a JA Re: Kochamy żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 23:46
        kocham żony moich kumpli.
        Naprawdę są WSPANIALE
        • daga1974 Re: Kochamy żony 19.04.07, 07:45
          :-))))
      • machara Re: Kochamy żony 20.04.07, 01:16
        zdaje ci się żonka
    • Gość: do "a JA" Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:29
      nooo taaak,trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona,hihihi
      • tj9meh Re: Kochamy żony 19.04.07, 20:32
        "Być może dla swiata jest tylko człowiekiem,ale dla rodziny jest całym światem"
        To o mojej ukochanej żonie EDYCIE :-)
        • Gość: Michal K Re: Kochamy żony IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.07, 22:06
          kocham moją Agusię
        • niunia_1977 Re: Kochamy żony 20.04.07, 20:59
          ciekawe skąd mamy tyle zdrad, skoro nasi mężowie tak baaaaaaardzo nas wszystkie
          kochają....
          pozdrawiam kochających mężów :)
    • Gość: xx Re: Kochamy żony IP: 83.2.140.* 20.04.07, 09:24
      Własne żony się zawsze kocha, a inne się ............. Takie jest życie.
    • Gość: zazdrosny Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:09
      Hej wszystkim.
      Ja wam naprawdę bardzo zazdroszczę, zazdroszczę że macie kogo kochać. Ja
      niestety nie kocham swojej żony, już chyba nie. Kochałem ją bardzo, choć nie
      wiedziałem o tym - teraz wiem że tak było - wiem bo już jej niekocham. Zyczę
      wam szczęścia w miłości ! Abyście nigdy nie musieli zastanawiać się ile
      będziecie jeszcze razem, czy kiedyś jeszcze znajdziecie kogoś kto nie będzie
      dla was obojętny.
      Pielęgnujcie wasze uczucia - starajcie się nim będzie za puźno...

a tym, co hołdują zdradzie.... - życzę samotności. żeby ten, kogo zdradzacie
      zostawił was wtedy gdy będzie wam potrzebny, żeby nie miał was kto wziąć za
      rękę, podać szklanki wody - miłego dnia !!!
      • Gość: Logik Re: Kochamy żony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:12
        Stary!
        Jak się coś mówi, to dobrze jest najpierw pomyśleć. I pisanie podlega takim
        samym regułom. Piszesz, że teraz już wiesz, że kochałeś swoją żonę, bo już jej
        nie kochasz. Ciekawa argumentacja, ale niech będzie. Tylko zdanie wcześniej
        piszesz, że CHYBA nie kochasz już swej żony, czyli, że może jeszcze kochasz.
        No to jak kochasz, to z tego ma wynikać , że nie kochałeś ???
        Pomieszanie z poplątaniem. Chcesz porąbać ludziom w głowach na obraz i
        podobieństwo swoje. Przy takiej precyzji przekazywania informacji, Kolumb nigdy
        by nie dopłynął do Ameryki.
        Wprawdzie nie jestem ekspertem od ortografii, ale "późno" byłoby ładniej.
        I w końcu, po cholerę tu nawijasz tu o zdradzie, porąbały Ci się wątki ?
        • Gość: Kilo Re: Kochamy żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:09
          kolego Logik !

Widzę że starasz się błysnąć elokwencją czepiając się mało istotnych szczegółów
          wyrwanych z kontekstu wypowiedzi.

Po pierwsze :
          Życie i miłość to nie logika, dywagacje na temat prawdy i fałszu w tej
          płaszczyźnie nie mają zastosowania. Możesz sobie napisać że jeśli A kocha B i B
          kocha C to A nie kocha C i nie będziesz wiedział co prawdą a co fałszem jest -
          więc odpuść sobie prawa logiki.

2. Ludzie to skomplikowane istoty i nie potrzeba nikomu "porąbywać w głowie", a
          gdybyśmy nie mogli wyrażać swoich opinii - to poco forum, po co pismo, po co
          język, mowa ??

3. Co do Kolumba... - gdyby miał precyzyjne informacje to by do Indii płyną a
          nie do ameryki - niewiedza i niepewność również napędzają ten świat !

4. Ortografia - nie każdy ma opcje "autokorekty" (jak ja np. ) - ale tu masz rację.

5. Przeczytaj sobie uważnie poprzednie wypowiedzi - może wtedy zrozumiesz - al
          mnie wypowiedź ta jest zrozumiała.

• Gość: Kolego Kilo Re: Kolego Kilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:24
            Co do moich chęci, to chciałbym, aby to co ktoś mówi znaczyło w normalnym
            przekazie to samo dla Ciebie, dla mnie i większości innych ludzi.
            Można oczywiście domyślać się i tłumaczyć kogoś , że chciał powiedzieć co innego
            niż powiedział, tylko wtedy będzie to wypowiedź tłumaczącego, niekoniecznie
            zgodna z intencjami mówcy.
            Co do czepiania się mało istotnych szczegółów - uczepiłem sie dokładnie
            najistotniejszej rzeczy w jego wypowiedzi, czyli jego uczuciem do żony.
            Przeczytaj jeszcze raz uważnie - to są dwa zdania ( co tu wyrywać z kontekstu ).
            To, że kochał swoją żonę, facet wie dlatego, bo już jej nie kocha ( czy tak nie
            pisze ? ). Ale wcześniej wyraźnie pisze, że CHYBA już jej nie kocha. We
            wszystkich, znanych mi, interpretacjach języka mówionego i pisanego, oznacza to,
            że obie możliwości są jednakowo prawdopodobne.
            To albo komuś nie chce się przeznaczyć dodatkowe dwie minuty na pisanie, albo
            robi to celowo, żeby później ktoś inny miał więcej pola do interpretacji.
            Co do ortografii, to wyraźnie napisałem, że byłoby ładniej, ale nie robię z tego
            powodu problemów. Jak ktoś mi napisze coś mądrego nieortograficznie, to w ogóle
            nie zwracam na to uwagi.
            Co do Kolumba - jakikolwiek postęp, również duchowy, możliwy jest dzięki
            wykorzystaniu informacji pochodzących od ludzi, którzy wcześniej o jakimś
            problemie myśleli i to przekazali. I naprawdę dobrze byłoby, gdyby ten przekaz
            był zrozumiały i zgodny z intencjami przekazującego .
            W tym układzie odpuszczę już fragment o zdradzie - niech będzie, że ten motyw
            tak silnie przewijał się w wątku, że nie można było o nim nie wspomnieć. Ja tego
            nie dostrzegam, ale niech tak będzie.
            Co do reszty nie odpuszczę :))
            Pozdrawiam
            • Gość: Kilo Re: Kolego Kilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:02
              Sprobuj spojrzeć na świat nie czarne-białe, nie 0-1, nie prawda-fałsz - jest
              więcej barw, stanów pośrednich - czy potrafimy powiedzieć np. ile cm ma osoba
              wysoka ? - nie ! - tak samo uczucie - możesz powiedzieć że tego dnia, o tej
              godzinie przestałem kogoś kochać - też nie ! Rozumiem twój punkt widzenia, ale
              nie można stosować go do uczuć. (sam się o tym przekonałem - ale to inna baśń).
              Sam również pojmuje świat "matematycznie" - ale nie zgodzę się aby stwierdzenie
              "chyba" w tym przypadku rozpatrywać jako 50%. Zdanie "Nie, chyba nie" to raczej
              zabieg literacki - to jak nie spalenie za sobą mostu, możliwości wycofania się.
              Życie chyba nie doświadczyło cię pod uczuciowym kątem na tyle aby to zaakceptować.

PS - cenię sobie logikę, głównie za to, że w najprzyjemniejszych i w najgorszych
              chwilach życia można sobie ją w d... wsadzić ;-)
              • Gość: Ekolog Re: Kolego Kilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:22
                Bingo:)
                Podsumowanie bezbłędne :)
                I zwróć uwagę, że bezboleśnie :)))
                Pozdrowionka :)
            • Gość: borsukM Re: Kolego Kilo IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 15:45
              MASZ U MNIE OGROMNEGO PLUSA>MILEGO DNIA CI żYCZę.
        • n.i.p.69 Re: Kochamy żony 21.04.07, 10:39
          ...odkrycie ameryki prze kolumba, było czystym przypadkiem a nie celowym i
          zaplanowanym działaniem [.taka mała dygresja]
          • Gość: pyśka Re: Kochamy żony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:28
            A ja kocham swojego Męża Andrzejka najbardziej na świecie i wiem że on też
            świata po za mną i naszą Córeńką nie widzi i za 6 dni minie dokładnie 5 lat jak
            powiedzieliśmy sobie ''Tak''!!!!!!!!!!
            • daga1974 Re: Kochamy żony 21.04.07, 18:54
              pogratulować :-))))
          • b541 Re: Kochamy żony 21.04.07, 19:46
            Wiesz, też to słyszałem. Wybrał sie podobno na ryby, ale ponieważ nie brały, to
            płynął coraz dalej :). O to Ci chodziło?
            • daga1974 Re: Kochamy żony 21.04.07, 22:32
              buhahahahahah.................
              • b541 Re: Kochamy żony 21.04.07, 22:42
                wysyłam Ci świetny klip, jak może wyglądać EURO2012 na naszych stadionach:)
                • daga1974 Re: Kochamy żony 21.04.07, 23:58
                  fajne , też Ci coś wysłałam:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka