Dodaj do ulubionych

dr Ilona Wnuk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:22
czy ktoś robił zabiegi u p. dr Wnuk (Gabinet MEdycyny Estetycznej, ul.
Wodzickiego)? Jaki jest efekt? Planuję u niej wizytę i chcę być pewna, że to
nie będą kolejne pieniądze wyrzucone w błoto
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: dr Ilona Wnuk IP: *.centertel.pl 15.04.07, 17:00
      Nie korzystałem niestety z usług gabinetu p.Ilony Wnuk , ale ona sama jest
      osobą bardzo sympatyczną i przypuszczam,że obsługa jest fachowa i przyjemna.
      Gabinet ma stronę internetową: www.gabinetestetyka.pl
      • Gość: nata Re: dr Ilona Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:01
        tak, widziałam stronkę. Wlasnie przez internet trafilam na dr Wnuk. Niestety
        mily wyglad nie swiadczy o kompetencjach, dlatego szukam kogos, kto leczyl sie
        w tym gabinecie.
        Pozdrawiam!
        • Gość: jolka Re: dr Ilona Wnuk IP: 212.87.241.* 15.04.07, 18:28
          ja bylam u tej pani raz-chodzilo o depilacje laserowa.musze was niestety
          zmartwić ale kompetencje pani wnuk zostawiaja wiele do zyczenia.oprocz pięknego
          gabinetu i kosmicznych cen nie ma nic więcej do zaoferowania.przede wszystkim
          nie ma u niej żadnej zniżki przy kolejnych zabiegach,a do tego jest mało
          dokładna(ominęła mi duzy obszar ciała) dlatego zrezygnowalam z jej usług.Teraz
          jeżdze do katowic do gabinetu dermed-wejdz sobie na strone www.dermed.pl.jest
          możliwosc negocjacji cen i co wazne od 4 zabiegu jest znizka 50%.zwraca mi sie
          dojazd,a przede wszystkim zajmuja sie mna fachowcy.naprawde szczerze odradzam
          ją,tak jak i panstwa nicer.pozdrawiam
    • Gość: pacjent Re: dr Ilona Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:38
      A ja byłem kilka razy i uważam,że z tak miłą i fachową obsługą,dotychczas się
      nie spotkałem,polecam i pozdrawiam
      • Gość: nata Re: dr Ilona Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:19
        1:1, czyli wiem, ze nic nie wiem:-) Ale wielkie dzieki za obie opinie! Dermed -
        czy oni mają też oddział w Krakowie?
        • Gość: jolka Re: dr Ilona Wnuk IP: 212.87.241.* 16.04.07, 17:00
          tak ten sam oddzial jest tez w Krakowie,ale ja mialam blizej do katowic-wiec
          teraz tam jezdze.polecam raz jeszcze
          • Gość: nata Re: dr Ilona Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:27
            Dzięki:-)
          • Gość: Kasia Re: dr Ilona Wnuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:16
            ja też jeżdzę do Katowic do Dermedu bo mają tam super fachową obsługę i
            konkurencyjne ceny. no i doswiadczenie- istnieją na rynku wiele lat
            • Gość: nata Re: dr Ilona Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:42
              Dzięki, chyba faktycznie skorzystam. A z drugiej strony to przykre, że w Czwie
              nie ma porządnych gabinetów medycyny estetycznej.
              Pozdrawiam Was!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka