Gość: kursant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:30 Witam.Mam pytanie:Po ilu niezdanych terminach trzeba wykupywać dodatkowe jazdy?I ile godzin?Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinczwa Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:37 po każdej podzielnej przez trzy, czyli po 3 nie zdanym egzaminie, 6,9,12... i trzeba wykupić min 5h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:53 Aha dzięki wielkie.A te godziny można wyjeździć w dowolnej szkole bo ja jakoś nie chce iść do tej samej co miałem kurs mam złe doświadczenia?No i czy zaświadczenie z tymi 5h wyjeżdżonymi trzeba przynieść w momencie wpłaty za kolejna poprawke czy może można zamówić termin zapłacić za niego a plakiet z wyjeżdżonymi godzinami donieść do WORDU poźniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prawko IP: *.hcz.com.pl 20.04.07, 13:03 dodatkowe godz. możesz wykupic u innego instruktora , ale taki co ma szkołe bo musi wydać Ci zaświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinczwa Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:03 możesz jeździć w dowolnym ośrodku, przy zapisie musisz pokazać(dać) zaświadczenie, że wyjeździłeś te godziny. Nie można się zapisać nie mając tego zaświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:23 dzięki wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawko IP: 212.87.244.* 20.04.07, 14:33 cze, gdzie chodziles na kurs?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 09:12 Do ADROM-u na Ogrodowej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 20.04.07, 14:44 po 3 niezdanych egzaminach praktycznych (czyli jazdach) , musisz wykupić w obojętnie jakim ośrodku szkolenia kierowców(niekoniecznie tam gdzie kończyłeś kurs) , dodatkowych 5 godzin jazd (średnio po 30 zł) . Ośrodek po ukończeniu dod. kursu wydaje Ci zaświadczenie . Z tym zaświadczeniem udajesz się do WORD- u , przedstawiasz go i zapisujesz się na powtórny egzamin . Natomiast zdane testy egzaminacyjne są ważne przez okres pół roku. W tym czasie musisz się "wyrobić " żeby zdać jazdy... powodzenia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:36 jak nazywa sie mlody egzaminator brunet wysoki w okularach czy jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 13:54 jak każdy egzaminator w WORD-zie jest ok ...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:59 przesadzasz sa straszne gbury i spokojni więc nie jak kazdy bo gdzieś na forum jest lista tych "najbardziej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:48 W łodzi to jakoś zalatwiono nie wiem czemu w Czestochowie jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 15:53 daga chłopie ale ty jsteś cwany.Jeszcze pracujesz ,w ośrodku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:04 no prosze okazalo sie ze zasięgam opini i zródła Łodz miała być nie łodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:46 Mam prawo jazdy od 15 lat. Moja córka przystępuje do egzaminu 4 raz i to co mi opowiadała to horror. Na ostatnim egzaminie dojechała do ośrodka i tam się dowiedziała ze za mało dynamicznie jeździ. Cholera sam jej mówiłem nie spiesz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:55 To norma chciał uwalić i uwalił...ja będę miał 4 podejście ale na kat. "C" ale jeszcze nie wiem kiedy...Jak zdawałem "B" to zdałem za pierwszym razem ale wtedy to jeszcze wszystkie manewry były na placu a poza tym wyjeżdżałem na miasto jako ostatni więc już mu się za bardzo pewnie nie chciało mnie uwalić bo jakby chciał to by to zrobił pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:57 Jeszcze jedno..jakby przekroczyla 50km/h to by ją oblał za przekroczenie prędkości.Jak zdawałem miałem cały czas gdzie sie dało na liczniku 50 a on i tak powiedział że dynamika była niezbyt dobra <lol2> To jaka u licha miała być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 18:47 Są lepsi co nie zdają i za siódmym razem.Wstydzą się przyznać , a rodzice, bulą I tak kreci się kasa.Kużwa kto to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 21:15 trzeba było go zapytać o co mu chodzi ? a nie wyżalać sie teraz na cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:43 Niby co miałem sie pytać?Przecież dyskusja z tymi gośćmi i tak nie ma sensu żadnego.Miałem go zapytać ile bierze za obciaganie i loda z połykiem i czy dzięki temu zdam?Tylko że ja nie jestem baba i jakoś nie gustuje w facetach Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 22:02 ja pierdziele ...:-)))) ale pojechałeś po bandzie ... wku..ony jesteś widzę i to ostro .... w sumie się nie dziwię ... ale jeśli nie gustujesz w facetach to jest babeczka egzaminatorka w WORD-zie ... zostaje Ci tylko modlić się żebyś na nią trafił, wtedy może Twój urok osobisty pomoże Ci zdać...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 22:04 tylko . broń Boże , nie pytaj jej ile bierze za obciąganie , bo możesz być źle zrozumiany ... hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:08 Nie jestem wku....rzony i nie będe sie jej o nic pytał....Poza tym ona napewno na "C" nie egzaminuje :P Gdybym sie chciał wkurzać każdą pierdółką w swoim życiu to bym już dawno w Lublińcu wylądował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:42 Najlepsze jest to że na jednym z terminów pozytywnie była zaznaczona po egzaminie moja dynamika i kultura jazdy a negatywnie "znajomość mechaniki pojazdu",więc jak mogłem dynamicznie i płynnie jechać skoro pojazdu "nie znałem" <lol2> :P poprostu kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 10:45 hmm...nie będę pisał pełnym nazwiskiem bo nieładnie tak na forum...Ale taki pan w kapelusiku inicjały A.P. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 10:24 Byly u nas LOKI i tam zdawałem siłą musieli mnie ciągnąc na egzamin.Mlode lata to gupi .Egzamin zdałem , w Gliwicach. 2 , w wojsku.PO latach 1.Dlaczego o tym piszę ,może nie było takiego tłoku jak teraz.Ale nie było łapówek i takiego nastawienia na kasę.Niech ośrodki WORD poprowadzą naukę jazdy , wraz ze egzaminami.NIech One nauczają i nie będzie wtedy przypadkowości i słusznych pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 10:44 W pełni się zgadzam chętnie bym za taki kurs w WORDz-ie zapłacił...Ale egzamin powinien wtedy być z innym egzaminatorem niż się jeździło na kursie...Ale by były jaja jakby egzaminator upierniczał kursanta swojego kumpla z ośrodka i vice versa <lol2> kabaret by niezły odchodził... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 12:05 duża część egzaminatorów była kiedyś instruktorami nauki jazdy , więc i tak upierniczają kursantów swoich kumpli :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:21 Tylko że oni upierniczają kursantów swoich kumpli by tym kumplom napchac kabzę bo kursant musi brać jazdy dodatkowe...Poza tym egzaminator udowadnia ci że nie umiesz wogóle jeździć a jego kumpel z O.S.K wmawia ci że bez dodatkowcyh iluś tam jazd jestes zero nie kierowca a on jest niewinny w pełni bo to ty jestes "beztalencie"...A wyobrax sobie że egzaminator upiernicza kursanta aktualnego egzaminatora z tego samego ośrodka egzaminowania...Co by to świadczyło o tym ośrodku i egzaminatorze który dopuścił do egzaminu...Musieliby za przeproszeniem sr.. we własne gniazdo i to by było piękne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 19:29 I biznes się kręci.Ale mogło tak by być .I bardziej sprawiedliwie.A tak to śmierdzi .Są jeszcze odwołania do Urzędu Marszałkowskiego.A jestem ciekaw czy egzaminowani , co nie zdali zażyczyli sobie,taśmę z nagraniem jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 21:05 parę przypadków odwołań było , ale nic zdającemu to nie dało , bo racja była po stronie egzaminatora ... hehee niestety :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 21:12 Cześć daga ,co tak późno , naszym kraju to skarga do Pana Boga.Gdzie aferka ,aferkę goni.A władza ma zawsze rację. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 21:29 nie zawsze władza ma rację !!! ale faktycznie z egzaminatorami cięzko wygrać , jest co prawda paru "normalnych " , ale trafić na nic to juz prędzej "6" w totka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 21:32 Dzisiaj zagrałem, ale czy szczęście przyjdzie.Nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 21:36 chcesz pogadać na temat WORD-u czy totka ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 21:47 Jak wygram to kupie ten ośrodek na Hallera.I skończę , z tymi imprezami tam. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 21:49 hahahahahahaaaaa ... zajebisty pomysł !!! popieram ... ale zaraz zaraz ! jakie imprezy ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.07, 21:58 Imieniny Władka , Grzegorza , Haliny, Dzień Kobiet, wystraszonych chłopów po przepiciu, dwudziestu oblanych kursantów. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 22:34 hahahahahahhahaa ... qrwa ! nie słyszałam o takich bibach w WORD-zie .... ciekawe czy panienki tez zapraszają ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:41 I tak żadnej nie przelecą bo im nie staje... Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 25.04.07, 22:55 buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... uwierz mi !!! niektórym staje .... hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa włos na głowie .....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 21:10 qrwa , to najlepszy komplement jaki usłyszałam :-))) ale kwoli wyjaśnienia : nie pracuję w WORD-zie i nie jestem "chłopem " ... nooooo przynajmniej nie mam penisa :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby do dagi Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 21:25 sorry jestem jak Bond ,jak nie dotknę to nie uwierzę.Ale wierzę na słowo .I zmieniam temat ,gdzie ta wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 21:31 wiosna ?? wiesz kiedy jest prawdziwa wiosna ??? " kiedy trawa się zieleni , kiedy ci...ka się czerwieni , kiedy ch..j stoi jak sosna - wtedy jest prawdziwa wiosna " :-))))))))))))))) .... więc życze Ci takiej właśnie wiosny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.07, 22:07 No nie ten wiersz mógł być trochę głębszy. Norwid ,Asnyk ,Mickiewicz itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:15 No wiesz gruby w wierszu dagi jest bardzo duzo głebi...:D tylko trzeba sie wczytac,przy niej mickiewicz z nordwidem sie umywaja,czy dostrzegłes to przeslanie ktore z niego bije? :)))no i w sumie tematycznie tez do dagi pasuje:)) daga pozdrawiam cie:)zeby nie bylo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 24.04.07, 22:25 hahaahahahaha... no co Ty ?? przeciez to nie jest wiersz mojego autorstwa , zerżnęłam go z netu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Jay Re: Prawko IP: *.cn.com.pl 26.04.07, 06:28 Powiem wam ciekawą rzecz o moim pierwszym instruktorze na 29h powiedział mi że jak nie wykpuie dodatkowych jazd to nie zdam, i po 30h wykupiłem u niego dodatkowe i juz na 1 dodatkowej powiedział ze dobrze smigam i pewnie zdam Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 26.04.07, 07:47 to mogłeś go olać po tych "programowych" godzinach i tyle ... przecież sam też mniej więcej się orientowałeś jak czujesz się "za kółkiem" ... , ale fakt , to sku..syństwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:54 Nie ma problemu kumpel z ośrodka obleje 3 razy i już będą dodatkowe jazdy i kaska :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:04 Zakupiono nowe ople. Dopóki nie zwróci się za nie kasa trzeba jak najwięcej osob oblać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 10:16 ileś tam lat temu, gdy zakupiono komputery itd, mase ludzi oblewało Odpowiedz Link Zgłoś
doka07 Re: Prawko 26.04.07, 11:34 Pochwalę się -moja córka zdała egzamin na prawko w poniedziałek (za drugim razem) pierwszy oblała na placu u pana N,a teraz miała go z panią ( nie pamiętam nazwiska),jeździła nową corsą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prawko IP: *.hcz.com.pl 26.04.07, 13:11 z panią Adamiak, i wiem że jest duzo kursantów którzy zdaja za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:04 No paru normalnych egzaminatorów też na szczęście jest...Ogólnie trzeba mieć farta by trafić na takiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Prawko IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.07, 22:37 Taki co się uśmiecha i głową nie rusza , rąk nie wyciera ,o spodnie jak zobaczy ładną kursantkę.I nie oblizuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Prawko 26.04.07, 22:41 ojjj , to nie ma takich u nas :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś