Dodaj do ulubionych

Festyn w Konopiskach- bójka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:49
Czy ktoś wie coś więcej na temat bójki w Konopiskach w nocy z soboty na
niedziele ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dendrofil Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:09
      Bójki nie było, tylko ja zgwałciłem trzy dorodne jesiony.
      • Gość: Marzenie 25 Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:20
        Policjanci z Komisariatu Policji w Blachowni zatrzymali trzech młodych mężczyzn,
        którzy kijami i metalową rurką dokonali ciężkiego pobicia 32-letniego mieszkańca
        powiatu częstochowskiego.
        Mężczyzna doznał poważnych obrażeń ciała, zagarażających utratą życia.

Do zdarzenia doszło w nocy z soboty na niedzielę w Konopiskach.
        Wracające z festynu dwa małżeństwa zostały zaczepione przez trzech agresywnych
        młodych mężczyzn. Po wzajemnej wymianie zdań wszyscy się rozeszli.
        Okazało sie jednak, iż sprawcy, działając w odwecie poszli po kije i metalowe
        rurki aby wymierzyć " swoją " sprawiedliwość. Używając niebezpiecznych narzedzi
        pobili dwóch pokrzywdzonych. Jeden z nich- 32-letni mężzyzna doznał poważnych
        obrażeń głowy. Nieprzytomny został przewieziony do szpitala. Jego stan jest
        bardzo ciężki.
        Drugi z mężczyzn doznał ogółnych potłuczeń. Jego życiu nie zagraża
        niebezpieczeństwo.

Policjanci wytypowali sprawców zdarzenia, którzy zostali zatrzymani w niedzielę
        po południu.Okazali się nimi mieszkańcy powiatu częstochowskiego, w wieku od 22
        do 25 lat.
        Młodzi przestepcy tłumaczą, iż do zdarzenia doszlo na skutek tego, iż byli
        nietrzeźwi.
        Trwają czynności w tej sprawie.
        • nutkajski Re: Festyn w Konopiskach- bójka 21.05.07, 22:29
          pie..ne ku...zwane bochaterami.takim kundlom to powinno sie lamac nozki.
          tylko powoli. :-]
        • Gość: angrusz Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:10
          Maj posiedziec i pracowac na siebie na chleb z wodą aż się zestarzeją
    • Gość: carmen Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:29
      I jak mam teraz na luzie jechać ze swoją rodziną na imprezy masowe????jakiś
      debil stwierdzi,że musi komuś wpierd...... i może przypadkiem to będzie mój
      mąż.Ludzie co się dzieje na tym świecie.
      • Gość: ona Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:42
        Zgadzam się. Strach gdziekolwiek wyjść.
        Byłam z narzeczonym na Dniu Hutnika i tylko rozglądałam się by w łeb nie
        dostał, bo jakiegoś cymbała ręce swędzą. Czasami wole iść gdzieś sama z
        koleżankami, bo dziewczynie to chyba tak szybko nie "wleją".
        • Gość: hoboczak2 Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.p.lodz.pl 22.05.07, 11:59
          wiem że to się zdarza wszędzie ale w konopiskach troszke "dzieci" przesadzaja.
          masakra co sie tam dzieje....im sie poprostu nudzi...a do tego czestawo cos
          łykaja ze o oczywistej sprawie nietrzezwosci nie wspomnę ....a policjanci z
          blachowni...coz oni maja zrobic jak to albo nie syn jednego z nich to syn
          znajomych...PADAKA totalna :/
    • Gość: gzegzuuek Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.cable.ubr11.edin.blueyonder.co.uk 22.05.07, 15:01
      to to nic, na legionów to się napie..li dopiero :D
      • Gość: gucio Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:35
        Noo..Normalnie rece i nogi latały powyrywane...
    • Gość: . Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 19:06
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,4148746.html
      • Gość: ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 212.160.86.* 23.05.07, 14:46
        A ma ktos jakies wiadomosci o tych sprawcach co im bedzie groziło?? Nie ukrywam
        ze znam te osoby i do spokojnych nie nalezały. Ale i tak martwie sie.
        • Gość: ona Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:56
          a kto to zrobil?moze tak wymienic nazwiska na forum niech kazdy wie co z nich
          za bestie!! :/
          • Gość: ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 83.2.141.* 23.05.07, 18:36
            bylam na tym festynie typowo wiejska impreza musialo sie cos wydarzyc przeciez
            a policja pewnie by i tak nic nie zrobila ja tam ani jedego nie widzialam tylko
            straz pozarna ktora pila sobie piwko pod wozem strazackim a poznije wsiada taki
            za kierownice i heja do pozaru.. :/
        • Gość: pik Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 12:19
          Do 10 latek ale chyba to w przypadku nich to recydywa wiec beda mieli jakas
          odsiadke................ibardzo dobrze bo wizerunek gminy cierpi przez takich
          palantow
    • Gość: . Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 19:04
      a co z poszkodowanym?
      • Gość: Amor Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 195.205.171.* 23.05.07, 22:05
        Podobno wczoraj umarł w szpitalu. Myślę, że taka sytuacja nie miała by miejsca
        gdyby impreza była pilnowania przez profesjonalistów a nie podchmielonych
        strażaków. Pobicie ze skutkiem śmiertelnym miało już kiedyś miejsce na imprezie
        w Konopiskach. Niestety jeśli chodzi o bezpieczeństwo to Wójt nie robi nic. Nie
        ma nawet porządnego posterunku policji. Szaleńcy na motorach, quadach,
        samochodach, pijaki wałęsający się pod sklepami, a nocą bandy kolesi od których
        dostaniesz za to że akurat obok nich przeszedłeś. Gratulacje dla władz gminy.
        • Gość: none Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:07
          ale na ćpunów takich jak oni to i tak by niepomogło a poszkodowany żyje
          • Gość: Amor Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 195.205.171.* 23.05.07, 22:15
            No to chwała Bogu. Dobrze że to tylko plotka.
            • Gość: pik Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 12:20
              no nie tylko nie plotkujcie w taki sposob ze gosc zmarl
        • Gość: koko Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.eranet.pl 23.05.07, 22:43
          Amorku,pomyśl troszkę zanim coś napiszesz.To , że kogoś uśmiercasz na podstawie
          plotek , może świadczyć co najwyżej , że zajmujesz się plotami i to jakoś
          ujdzie.Natomiast twoje gdybanie co by było , gdyby wójt wynajął profesjonalną
          ochronę do pilnowania imprezy zamiast strażaków jest czystą fantazją.Po pierwsze
          , gdyby ich wynajął ( za gruba forsę z pieniędzy podatników) to pewnie
          pilnowaliby terenu ośrodka harcerskiego gdzie odbywała się impreza a nie
          chodnika na sportowej gdzie doszło do tragedii.Po drugie , to wójt zrobił
          posterunek w Konopiskach , tylko nasza szanowna policja nie ma etatów , żeby
          kogoś tam posadzić ale to problem ogólnopolski.Może tego nie wiesz ale to nie
          wójt zatrudnia policjantów.Co do szaleńców na motorach i pijaków pod sklepami
          zgadzam się z tobą , że to wójt powinien im wlepiać mandaty i grać z nimi w
          szachy , żeby nie nudzili się pod sklepami.Wniosek - gratulacje należą się dla
          ciebie za postrzegawczość:)))
          • Gość: pik Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 12:23
            Jak w tamtym roku cos sie dzialo to podlecieli ocraniajacy impreze i uciszyli
            delikwentow a masz racje koko ze nikt nie bedzie tego kontrolowal co sie dzieje
            po za terenem imprezy.
      • Gość: none Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:05
        poszkodowany odzyskał przytomnośc a tamtym to po 30 lat bym dał
        • Gość: ktos Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.07, 23:13
          Armor...widze tu wztek polityczny...buehehehe
          • Gość: tttiiu Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:16
            oprawcy mają podobno juz postawiony zarzut o usiłowanie zabójstwa
            • Gość: Ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 212.160.86.* 24.05.07, 14:50
              Bardzo dobrze powinni dostać dozywocie bo to nie była ich pierwsza taka
              sytuacja oni mieli juz w zawiasach takze sory bardzo... a ten mały kurdupel
              taki ura bura co to nie ja to pewnie on to wszystko sprowokował bo przeciez on
              miał cos do tego policjanta no coż ale jak sie po pijanemu autem jeździ albo
              scigaczem to sory bardzo kazdy policjant by sie doczepił. No to Pan K..... sie
              doczekał, szkoda tylko ze kosztem ludzkiego zdrowia...
              • Gość: ' Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 15:37
                to ten poszkodowany jest policjantem?
                • Gość: qwerty Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.sc.czest.pl 24.05.07, 15:58
                  Podobno poszkodowany jest z Kopalni, ale czy to prawda? Nie wiem... Moze kolejna plotka...
                  • Gość: :( Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:01
                    tak. poszkodowany jest z Kopalni. to nie plotka.
              • Gość: ja2 Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:37
                kolego dlanich kara śmierci po co mamy ich jeszcze utrzymywac
                • Gość: mrzezyno252 Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 83.2.123.* 24.05.07, 16:49
                  Kara śmierci po raz drugi.
                  • Gość: Ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 212.160.86.* 24.05.07, 17:08
                    Tak ten poszkodowany jest policjantem, ale byłym i kiedyś jak jeszcze pełnił
                    stanowisko zrobił cos co bardzo rozwscieczyło K..... i tą cała reszte i oni nie
                    ukrywali ze sa cieci na tego gościa i wygłaszali głosno ze kiedys sie zemszcza
                    no i sie zemscili. Tez jestem za kara smierci ale niestety u nas w kraju nie
                    ma :((( K..... to i tak dostał wpie..w niedziele jak gliny po niego
                    przyjechały i bardzo dobrze. W koncu dostał za swoje. Jestem bardzo ciety na
                    tego ćpuna i alkoholika. Bedzie troche spokoju.
                    • Gość: 123 Re: Podajcie nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:48
                      Podajcie nazwiska sprawców i skąd pochodzą. Warto wiedzieć
                      • Gość: 456 Re: Podajcie nazwiska IP: *.sc.czest.pl 24.05.07, 18:24
                        czlowieku, Ty chyba nie wiesz o co prosisz? Myslisz, ze ktos je poda? Przeciez to jest karalne o na upartego moze ktos za to odpowiadac.... Ale... Pewnie ktos sie taki znajdzie.... Wiekszosc z nich nalezy do 'paczki' Pana K.
                      • Gość: 456 Re: Podajcie nazwiska IP: *.sc.czest.pl 24.05.07, 18:24
                        czlowieku, Ty chyba nie wiesz o co prosisz? Myslisz, ze ktos je poda? Przeciez to jest karalne o na upartego moze ktos za to odpowiadac.... Ale... Pewnie ktos sie taki znajdzie.... Wiekszosc z nich nalezy do 'paczki' Pana K.
                        • Gość: hmm Re: Podajcie nazwiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:34
                          Takie scierwa powinno sie utylizowac na koszt rodziny. Amen.
                          • usser Re: Podajcie nazwiska 24.05.07, 18:39
                            No ale co rodzinna temu winna? Niech sami sobie zapracuja na swoje "elektryczne krzeslo" Najpierw kaniemiolomy, a potem smierc....
                            • Gość: Ja Re: Podajcie nazwiska IP: 212.160.86.* 24.05.07, 19:14
                              Wszyscy są z Konopisk. I mieszkaja bardzo blisko miejsca zdarzenia.
                              • usser Re: Podajcie nazwiska 24.05.07, 19:29
                                Skoro zdarzenie mialo miejsce obok ich miejsca zamieszkania... To i tak by nie pomogla ochrona z festynu. Dla nie wiedzacych... Zdarzenie mialo miejsce oklo 2km od imprezy. Jest to droga, ktora wiekszosc wracala do domow... Miejmy nadzieje, ze pobity z tego wyjdzie!!
                                • Gość: somebady Re: Podajcie nazwiska IP: *.sc.czest.pl 24.05.07, 20:33
                                  Od paru dni mam wrażenie, że ta wieś nagle ożyła. Wszyscy mówią tylko o jednym, najczęściej z błyskiem niezdrowego podniecenia w oczach...zastanawiające. Mówicie przede wszystkim o jednej osobie- czyżbyście już wydali sąd??? już znacie odpowiedź na wszystkie pytania??...a te kary które już wymierzacie, np. na krzesło elektryczne z nim- ludzie jestem przerażona, jak często chodzicie do kościoła, przecież pewnie jesteście wierzący...mnie jest ich wszystkich żal, was też gdy bucha od was taka agresja...przecież to jest prawdziwe nieszczęście nie jakaś gra, news do powtórzenia...
                                  P.S. no i jeszcze jedno, nikt nie mówi o przyczynach przez które ci chłopcy tacy byli...o ich wychowaniu... mam nadzieję wy wszyscy tak szafujący oskarżeniami dajecie przykładny wzór swoim zachowaniem, a zwłaszcza własnym dzieciom, szanujecie ich godność i nie upokarzacie!!!
                                  • Gość: ona Re: Podajcie nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:45
                                    chyba nie wiesz co piszesz, ci "ludzie" drażnią od bardzo dawna to już nawet nie margines społeczny mam nadzieje ze szybko ich nie zobacze
                                    • Gość: qwer Re: Podajcie nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:56
                                      bardzo dobrze napisane
                                    • Gość: somebady Re: Podajcie nazwiska IP: *.sc.czest.pl 24.05.07, 22:43
                                      przemyślałam wszystko co napisałam, czekam na obiektywne odpowiedzi
              • Gość: Wielebny Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 195.205.171.* 26.05.07, 02:10
                Co ty człowieczku chrzanisz? Nasłuchałeś się plotek starych moherów spod
                kościoła. Na Twoje "pewnie" przyjąłbym raczej jako "tak se k...a myślę" czyli
                "g...o wiem a gadam". Łyknij se coś na uspokojenie i odłącz neostradę bo chyba
                nam się nowe "dziecko" rodzi.
                P.S.
                Nie bronię sprawców tego pobicia (mimo że ich znam - nawet dość dobrze), więcej,
                mam ochotę sam im wpieprzyć już za samą ich głupotę, ale trzymajmy wątek czysty
                od wypowiedzi głupów nie mających pojęcia o czym piszą.
                • Gość: somebody Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.sc.czest.pl 26.05.07, 17:57
                  pudło, nie chodzę do kościoła:)) nie zrozumiałeś też o co mi chodziło, może przeczytaj jeszcze raz, spokojniej, bo nerwy Cie ponosza
                  pozdrawiam
    • Gość: JA Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.realestate.net.pl 24.05.07, 22:44
      wszyscy na sprawcach napadu wieszaja koty ale nikt nie wie chyba o tym ze to
      nie oni zaczeli ta scysje :/ zaczał "pan" ktory niestety został
      poszkodowany.jest mi z tego powodu bardzo przykro i wierze ze moi koledzy drugi
      raz by tego nie zrobili :/.
    • Gość: Gość Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:39
      A czy to prawda ze poszkodowany jest w cięzkim stanie w szpitalu, i że jesli
      przezyje to i tak będzie roślinką?? To aż tak jest zle czy to ploty?
      • Gość: ? Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 09:54
        są juz po wyrokach....nie wiecie ile dostali?
        • Gość: ? Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 19:25
          nikt nic nie wie?
      • Gość: mieszkaniec Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 19:36
        Zostaliresztowani i beda czekac na sprawe a poszkodowany narazie jest w
        spiaczce farmakologicznej.Lekarze nie stwierdzili jeszcze jaki bedzie jego stan
        po wybudzeniu ale ci ktortzy to zrobili fikali i to nie raz bo dobrze ich znam
        nio ale na wszystkich przychodzi czas szkoda tylko ze kosztem osoby ktora
        staneła w obronie żony a te cioty i kurduple tak to zakonczyli
        • Gość: ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 212.160.86.* 25.05.07, 19:46
          Dokładnie kurduple dobre stwierdzenie tych dwóch to moze troche ponad 150 cm
          maja i fiakaja jak by niewiadomo kto. powinni zgnic w wiezieniu.
          • asgard_bp Re: Festyn w Konopiskach- bójka 25.05.07, 21:59
            hmmm, można by zastosowac starą metode resocjalizacji
            1/ codzienne obijanie kijami delikwentów, co by nie zapomnieli za co siedzą
            2/Codzienna norma do wyrobienia w kamieniołomach
            3/Obowiązkiem wyzywienia więznia, jak i kosztami jego utrzymania obciązyć rodzine.
            4/jezeli nie ma możliwości wyegzekwowania punktu 3 , delikwent musi zarobić u
            współwięzniów na papu :)

90% debili, by sie zastanowiło,zanim by sie choć krzywo na kogoś spojrzeli
            • Gość: Gość Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:16
              Kto wie jak satn poszkodowanego??? Podobno bardzo zle....:( i jego zona tez
              podobno polamana......czy to prawda??? ....ale tragedia :(
              • Gość: kumpela"bandytow" Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.realestate.net.pl 25.05.07, 23:22
                zony tych mezczyzn moze i ucierpialy w tej bojce ale chyba tylko dlatego ze
                odciagały mezow,chlopaki kobiety by nie uderzyli a i tak cała ta feralna bojka
                sie zaczeła bo tak naprawde zaczal "poszkodowany" ale o tym sie nie mowi :/
                • Gość: kasia Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:37
                  Słyszałam że dostali 10 lat, ale wyrok nie jest prawomocny. K.... miał już wyrok
                  w zawieszeniu, no cóż...
                  • Gość: none Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 02:56
                    kolerzanko oni wszyscy mieli zawiasy kra śmierci poraz kolejny
                    • Gość: kasia Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 09:45
                      o reszcie nie wiedziałam... "znam" tylko dwóch- K... i P... (blondyn), nie wiem
                      kto był tym trzecim
                      • Gość: Ja Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: 212.160.86.* 26.05.07, 18:11
                        a P... to skad jest jesli mozna wiedzieć?? z jakiej ulicy?? Bo K... wiem ale ze
                        P... to nie czaje??
                        • Gość: wtajemniczony Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:33
                          P.(od imienia)jest z osiedla (tzw. działki)
                        • dsp7 Re: Ja 27.05.07, 21:20
                          gowno cieobchodzi skad jest P !! i wogole nie pisz rzeczy o ktorych nic nnie
                          wiesz!!
                    • dsp7 Re: Festyn w Konopiskach- bójka 27.05.07, 21:18
                      kare smierci to na tobie mona zastosowac kretynie!! nie tobie oceniac tych
                      chlopakow!! powiedz mi skad wiesz ze mieli wyroki w zawiasach!! no skad???
                      jestes jakis popaprany! taka radosc sprawia ci pisanie jakis bredni?? podnieca
                      cie to czy jak????
                    • dsp7 Re: none 27.05.07, 21:18
                      kare smierci to na tobie mona zastosowac kretynie!! nie tobie oceniac tych
                      chlopakow!! powiedz mi skad wiesz ze mieli wyroki w zawiasach!! no skad???
                      jestes jakis popaprany! taka radosc sprawia ci pisanie jakis bredni?? podnieca
                      cie to czy jak????
                  • dsp7 Re: kasia 27.05.07, 21:16
                    tak K... mial juz wyrok!!!???? znam go jakos tyle lat i nic takiego nie ma!! no
                    chyba ze mu w przedszkolu za lamanie kredek przysrali!!! skad masz dziewczynko
                    takie info??? sypiasz z jakims glin a czy jak??? beznadziejan a jestes
                    kolezanko i tyle!! nie mam pytan do ludzi tojego pokroju!!!!!1
                    tak K... mial juz wyrok!!!???? znam go jakos tyle lat i nic takiego nie ma!! no
                    tak K... mial juz wyrok!!! znam go jakos tyle lat i nic takiego nie ma!! no
                    • Gość: kasia Re: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:33
                      Nie wiem kto jest gorszy ja-powtarzając plotkę ( tu się przyznaję i masz rację
                      nie powinnam tego pisać), czy Ty broniąc tak zacięcie i wulgarnie skoro są winni?
                      Jeśli to jest ktoś kogo bardzo dobrze znasz- to rozumiem Twoją złość. Radzę
                      jednak więcej obiektywizmu... jeśli cała ta sytuacja była przez kogoś
                      sprowokowana (albo nie) to i tak nic nie usprawiedliwia ich zachowania.
                      Ja też nie jestem za karą śmierci i nigdy nie byłam ( może raz w życiu) i uważam
                      , że przesadzacie.
                      Chcesz komuś pomoc to rob to w kulturalny sposób- bo swoim zachowaniem, postawą
                      tylko wystawiasz jeszcze gorszą opinie im i sobie...
                      • Gość: dsp7 Re: kasia IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:20
                        posluchaj jestem obiektywna!!! tez sadze ze zrobili zle i powinni jakos
                        naprawic to co zrobili! i zasluzyli na kare!! ale prosze was nie opowiadajcie
                        ze maja wyroki w zawiasach albe ze sprzedawaja matki za piwo! bo mnie rusza!
                        bede wulgarna bo na wasze chamstwo odplaca sie chamstwem!!!1
                        • Gość: kasia Re: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:27
                          ok- za swoją głupią wypowiedz przepraszam...
                          Nic na to nie poradzisz, ze na forum zawsze wymierzana jest "własna"
                          sprawiedliwość...
                          • Gość: dsp7 Re: kasia IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:38
                            no spoko widzisz ty przynajmniej potrafisz wprost powiedziec ze poszla plota i
                            wszystko!!! i za to wileke dzieki! tutaj wymirzanie sprawiedliwosci jest tylko
                            w formie pisanej!nie kieruje tych slow do ciebie tylko do reszty!! robicie z
                            kogos kryminalow chociaz oni tak naprawde moga sie nimi stac jak odsiedzieli by
                            te 10 czy 12 lat o ktorych tak namietnie piszecie!! ja tez rzeczywiscie
                            przesadzilam z wulgarnoscia ale jak sie okazalo na tym forum pisze wielu ludzi
                            ktorzy nie maja szacunku do nikogo wiec nie zaluje tego co napisalam niektorym
                            osobom!
                • Gość: x Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 02:09
                  kumpela ....jak bylo naprawde nie dowiewmy sie nigdy...kazdy teraz broni swojej
                  dupy...
                  pozdrawiam
                • Gość: none Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 02:54
                  znam tych kolesi kto mógl zacząc jak nie MAły ryderz pan k......dac mu 1 piwo i szaleje bo zastawia się kolegami cieniarz jeden alkocholik i ćpón
                  • dsp7 Re: Festyn w Konopiskach- bójka 27.05.07, 20:53
                    no widze stary ze chcialbys byc samym Bogiem ???!!!! skad mozesz widziec jak
                    bylo!? co moze spisz z ktoryms z tych kolesi w lozku jeszcz??? wogole wszyscy
                    na tym forum maja jakies imaginacje i mysla ze wiedza wszystko a ty i reszta
                    jestescie frajerami ktorzy chca tylko taniej sensacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    jak ci sie nudzi to popros mame o krtki i blok rysunkowy i przelewaj na papier
                    te brednie ktore tu wypisujesz!!! wal sie na ryj ty zrysany pedalo skoro
                    piszesz o kims kogo nie znasz takie rzecz!!!!!!!!!! JESTES NIEDOWALONA CIOTA I
                    TYLE!!!!!!
                • Gość: qqqqq Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 03:03
                  pan k,,,, to by matke sprzedał za piwo albo dragi to poprostu kryminał
                  • dsp7 Re: qqqqq 27.05.07, 20:57
                    tak co jeszcze by zrobil?????????????? skad durniu takie rzeczy wiesz?????
                    posralo cie czy matce z kolyski wypadles? bo rzadko sie trafia zeby ktos byl
                    takim imbecylem jak ty! gowno wiesz o "panu k" wiec sie odwal od niego i
                    tyle!! co myslisz ze fajnie jest czytac takie brednie o osobach ktore sie
                    zna??? zastanow sie co soba reprezentujesz!! nie mam zamiaru udzielac ci
                    zyciowych rad ale moze wybierz sie na jakies leczenie albo cos taiego to moze
                    ci pomoze w odroznianiu prawdy od tego zasranego klamstwa ktore
                    napisales!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: qqqqq Re: qqqqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:03
                      ty to śię K... pisać naucz
                  • dsp7 Re: qqqqq 27.05.07, 20:57
                    napisales!!!!!!!!!!!!
                  • dsp7 Re: Festyn w Konopiskach- bójka 27.05.07, 20:57
                    napisales!!!!!!!!!!!!
                • b541 do kumpeli 26.05.07, 11:55
                  Nie ma co używać znaczków " , bo to naprawdę byli bandyci. Nie może być mowy o
                  żadnej bójce, tylko o napaści. Zastanów się, jak ktoś uzbrojony w kij lub rurkę
                  zacznie Cię tłuc po pustej łepetynie, czy to będzie bójka ????
                  Ale może byłoby to z pożytkiem dla zawartości Twojej głowy ???
                  • Gość: kumpela b... Re: do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 26.05.07, 16:20
                    dobrze moze i to byla napasc ale nie bez powodu,zreszta im sie to zdarzylo
                    pierwszy raz a zawiasy mial tylko jeden i to z zupełnie z innego paragrafu!
                    a jak narazie wyroku nie ma siedza teraz i czekaja na rozprawe!
                    a taka sytuacja zdarzyla sie niepierwszy i pewnie nie ostatni raz i nie tylko
                    im,ludzie robia gorsze rzeczy... mam nadzieje ze poszkodowany wyzdrowieje a moi
                    kumple wyjda z wiezienia.
                    • b541 Re: do kumpeli 26.05.07, 16:56
                      Ciekawie rozumujesz ???
                      Napaść była nie bez powodu ? No to wyobraź sobie, że ten człowiek umrze.
                      To jaki może być powód , żeby zabić człowieka, kumpelo ????
                      A ci którzy prali gościa rurkami po głowie, to mieli wykształcenie medyczne i
                      wyniki badań napadniętego i wiedzieli, że go nie zabiją ????
                      Ale według Ciebie mieli powód, żeby tak się zachować !!!
                      A według mnie to pijane bydlaki! A jak facet nie umrze, ale do końca życia
                      będzie kaleką, to też powiesz, że zasłużył ???
                      Kto Cię wychował ? Kto wpoił Ci takie zasady?
                      Jak jesteś kumpelą tych kretynów, to znaczy, że Twoja płeć i wiek umożliwia,
                      żebyś miała dzieci. Czego Ty możesz nauczyć swoje dzieci ???
                      A jak Ci ktoś napadnie Twojego przyszłego męża, czy partnera i ukatrupi ( albo
                      zrobi kaleką ), to wtedy też powiesz, że widocznie był powód ????
                      Ale to wszystko nieważne...
                      Ważne, żeby Twoi kumple wyszli z więzienia ....
                      Brawo ....
                      Szkoda, że nie znam rodziców, bo chętnie bym im pogratulował córy ....
                      • Gość: andre Re: do kumpeli IP: *.sc.czest.pl 26.05.07, 19:42
                        b541 nic dodac, nic ujac
                      • Gość: kumpela Re: do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 26.05.07, 23:24
                        Słuchaj oni bez powodu by nikogo nie napadli to nie w ich stylu...
                        Alkohol zrobił swoje ale nikt nie powiedzial ze oni faceta chcieli zabic!
                        A jesli chodzi o bicie "rurka" (jedna nie kilkoma) to uderzył tylko jeden i to
                        niestety przewazyło o stanie tego mezczyzny.
                        Ja nie pochwalam tego co zrobili,ale oni załowali tego od momentu kiedy zdali
                        sobie sprawe z tego co sie stało i jestem pewna ze nie zrobili by tego drugi
                        raz!Wiem teraz sie jush czasu nie odwroci,ale mam nadzieje ze ten facet z tego
                        wyjdzie.
                        A w to jak ja jestem wychowana i czego moge nauczyc moje dziecko nie wnikaj to
                        ze jestem ich kolezanka nie oznacza ze zrobie to samo.
                        I owszem gdyby ktos napadł mojego meza tez bym sie zachowywala tak jak rodzina
                        poszkodowanego ,ale jestem teraz po tej drugiej stronie i bede broniła moich
                        kumpli!
                        • b541 Re: do kumpeli 27.05.07, 01:07
                          Po pierwsze - nie ma powodu, żeby atakować człowieka w sposób , który może go
                          pozbawić życia, nieważne czy przy pomocy rurki, cegłówki, noża i nieważne, czy
                          tych przedmiotów jest jeden czy więcej. Również nie wyobrażam sobie powodu do
                          napaści, która skończyć sie może kalectwem do końca życia. W tym przypadku
                          podejrzewam, ze powodem była urażona duma pijanego bydlaka.
                          Po drugie - ty nie jesteś koleżanką, ty sam piszesz, że jesteś "kumpelą"
                          Po trzecie - w ich stylu jest napadanie na bezbronnych ludzi, ale tylko jak maja
                          powód. To zastanów sie jaki może być powód, usprawiedliwiający taką napaść. I
                          czy sama byś tak zrobiła ???
                          Po czwarte - wnikam czego możesz nauczyć swoje dziecko i jak jesteś wychowana
                          tylko z jednego powodu. Jesteś w tej chwili na rozdrożu i to jest bardzo wazny
                          moment w Twoim życiu. Widzę jednocześnie, że nie jesteś jeszcze po drugiej
                          stronie. Przemyśl sobie co sie stało ...
                          Po piąte - to nie jest na pewno ich ostatni występ i zaręczam Ci, że będą się
                          jeszcze tym chwalili i będą próbowali coś takiego powtórzyć.

I na koniec : możesz bronic morderców i to wielokrotnych, to jest sprawa tylko i
                          wyłącznie Twojego sumienia. Oni nie są mordercami tylko przez przypadek. A że to
                          powtórzą, to w tej chwili nie da sie udowodnić. Ale być może wcześniej zrobili
                          coś podobnego i też nie udało im się napadniętego zabić. ktoś pisał o jakimś
                          wyroku w zawieszeniu ...
                          • Gość: J 23 Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 02:27
                            Kumpela to moze jakas siostra lub narZeczona jednegO z bandytow?
                            Wiec ich bedzie bronic. TakiE jej prawo.
                            Swoj swojego zawsze broni.
                            Zycze wiEc, zeby kiedys jej meza, syna, czy narzeczonego takie smyki jak jej
                            kumple zaczepily i potlukli.
                            Dla bandyctwa nie powinno byc ZADNEJ TARYFY ULGOWEJ
                            zadnego tlumaczenia i bron boze tlumaczenia ze to alkohol.
                            mam nadzieje, ze bandziory "tego drugi raz nie zrobia" bo w pierdlu im sie odechce.
                            KARA SMIERCI TO JEST TO
                            !
                          • dsp7 Re: b541 27.05.07, 20:46
                            a co ty sie stary w psychologa bawisz ze takich moralow zyciowych komus
                            udzielasz??? zajmij sie swoja dupa i jak cie przy czyms nie bylo to nie pisz
                            glupot i debila z siebie nie rob!!!! zastanow sie jak ciebie twoi rodzice
                            wychowali i co ci apajali przez lata!bo nie wydaje mi sie zeby poprawnym
                            zachowaniem bylo pisanie rzeczy o ktorych ma sie blade pojecia!! frajer z
                            ciebie!!! dymaja sie cieciu!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: K.P.W Re: b541 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 01:01
                              głupia suka z ciebie :) a chichot to twoich kumpli wciągnie noskiem ku.. :D
                              • Gość: dsp7 Re: b541 IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:25
                                ty chyba kpisz idioto!!!!!! tak napewno jak jest taki madry to niech sie
                                ujawni!! co ty myslisz ze jestem glupia czy jak! zrobili zle i zasluguja na
                                kare!! z tym sie zgadzam ale z chcecia bym ci dokopala za te brednie ktore o
                                nich wypisujesz!! i nie pisz innym o wychowaniu bo malo kto do dziewczyno
                                zwraca sie "suko" ty bezmozgu!!!
                          • Gość: aaa Re: do kumpeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 01:04
                            Daj spokoój to jakaś wiejska ku.. która im daje i ich broni i teraz kutasa nie będzie miała przez 12 lat
                        • Gość: ja Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:37
                          "Słuchaj oni bez powodu by nikogo nie napadli to nie w ich stylu...
                          Alkohol zrobił swoje ale nikt nie powiedzial ze oni faceta chcieli zabic!"

Kochana tak sie składa ze gdzie nie poszli a szczegolnie ten mniejszy to miały
                          do kazdego .P..... byl nieco spokojniejszy ale skoro biora narzedzie do reki to
                          wiedza czym to sie moze skonczyc .Slyszalem jednak ze to ten trzeci najbardziej
                          pobił tego chłopa
                        • Gość: chichot Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:39
                          Ciekawe czy będziesz ich tak broniła jak zatłuką twojego ojca czy męża..?Jak czytam takie debilki jak ty to jestem za aborcją...
                          • dsp7 Re: do chichot 27.05.07, 21:12
                            za aborcja to chyba twoja matka byla jak jej cie przyniesli
                            buraku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrysany jestes pajacu!!!
                            • Gość: pytający Re: do chichot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 00:59
                              Powiedz mu to w twarz odważysz się?
                        • Gość: chichot Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:42
                          A tak wogóle to masz "honorowych" kumpli w pięciu uzbrojeni rzucają sie na dwóch bezbronnych...Rany jacy macho poprostu mucha nie siada.Pewnie jeden na jednego by sie kazdy z nich ze strachu w majtki zesrał.
                          • dsp7 Re: do chichot 27.05.07, 21:08
                            w pieciu??????????? a moze w 10??? powiedz mi jedno byles widziales??? gowno
                            wiesz wiec stul ryj ty frajerze!!! srasz sie z jakims tekstami a jestes mega
                            ciota i tyle!! dobrze ze nie jestes moim synem bo bym sie ciebie wyrzekla
                            pajacu!! jak smiesz pisac o czyms o czym wiesz pewnie tylko z gazet!!!!
                            • Gość: dziadek63 Re: do chichot IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 27.05.07, 23:15
                            • Gość: dziadek63 Re: do chichot IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 27.05.07, 23:20
                              to może podaj twoją, tą niegazetową wersję. Jak na kobietę używasz strasznie
                              wulgarnego języka
                              • Gość: dsp7 Re: do chichot IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:31
                                ja w przeciwienstwie do was nie mam zamiaru podawac swojej wersji!!!! tez bys
                                byl wulgarny gdybys czytal takie bzdury ktore wypisujecie!!
                        • Gość: aha Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:54
                          Nie ma samosądów w kraju :)
                          Nawet jak nie oni sprowokowali, to nie mieli prawa "oddać".
                          Nie wydaje mi się również by facet z żoną zaczynał bójkę z 3ma kolesiami.
                          Więc nie nawijaj głupot panienko.
                          • Gość: chichot Re: do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:18
                            Nie ma co polemizować z jakąs pustą lalą...A jej kumpli to powinni teraz w pierdlu posunąć w d..ę to może sie czegoś nauczą choć wątpie <lol2>
                            • Gość: je Re: do kumpeli IP: 212.160.86.* 27.05.07, 14:19
                              A wie juz ktos kim był trzeci sprawca?? Na jakiej ulicy mieszka ?? Prosze pisać
                              chociaż inicjały.WAŻNE!!!!
                              • Gość: Ja Re: do kumpeli IP: 212.160.86.* 27.05.07, 14:40
                                albo chociaz jak wyglada??
                                • Gość: ! Re: do kumpeli IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 16:32
                                  Za dokonanie rozboju przy użyciu niebezpiecznego narzedzia grozi kara do 12 lat
                                  pozbawienia wolności.
                                  • dsp7 Re: ! 27.05.07, 20:48
                                    a co ty prokuratorem jestes ze bedziesz tu jechal za co mozna isc siedziec!!
                                    idz sie lecz a potem mozemy pogadac !!
                                    • Gość: do jakiegos tamdsp Re: ! IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 22:00
                                      chlopcze lewatywe przed spaniem ...siku i spac...
                                      i nie wywnetrzaj sie prostaku bo mi to kolo dupy lata
                                      naucz sie obslugiwac net chlopcze
                                      acha nie zapomnij o lewatywie...tak ze 2 razy przed snem
                                      • Gość: dsp7 Re: ! IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:27
                                        lewatywe to sam sobie mozesz zrobic!!!! jak jestes kretynem i robisz ploty to
                                        sie troche ogarnij!!!! chyba ze cie to tak podnieca!
                                        • Gość: ! Re: ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 19:05
                                          kretynko jakie ploty???????
                                          naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!
                                          lewatywe siku i do wyra
                                          buhahhaa
                            • dsp7 Re: do chichot 27.05.07, 21:36
                              w dupe to mozna pocisnac tobie ty pedale!! jak to sie mawia nie zycz nikomu co
                              tobie nie mile frajerze!!! napisalam to juz raz i napisze jeszcze jeden!!!
                              byles tam do cholery ze jestes taki madry ty gnoju???????
                              • Gość: pi.. Re: do chichot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 00:57
                                Jesteś żałosna głupia suko...Pozdrowienia od chichota pi.. jakbys go spotkała to bys zdechła ze strachu i twoi kumple tez sajonara
            • dsp7 Re: asgard_bp 27.05.07, 21:05
              a moze zastosujemy metode powiedzenia ci zebys zamknal ryj ty ciolku!!! jak
              jestes taki modra to zacznij zmieniac swiat!!! co ty jakim adwokatem jestes?
              wogole to szkoda slow na komentowanie tej twojej choprej wypowiedzi!! jak sie
              kogos nie zna i sie przy czyms nie bylo to sie zamyka morde i siedzi w koncie!!
              a nie pisze brednie!! zaczynacie mnie wszyscy wkurzac nikt z was tak naprawde
              nie wie jak bylo a pisza wszyscy!! co moze na miejscu bylo 1mln swiadkow! a
              kazdym z nich byl ktos z was! macie nie pokoleji w glowkach moi drodze! jak wam
              jest malo adrenaliny to wymyslecie soebie cos ciekawego... co jara was pisanie
              takiego taniego gowna??????????????????????????
              • Gość: nikt ważny Re: asgard_bp IP: 195.205.171.* 27.05.07, 21:51
                jestem mocno oburzony wypowiedzeniami znajomych tych gości wszystkie te
                wypowiedzi pokazują jacy to byli ludzie gdzie nic nie widzieli poza swoim
                światem, światem bójek pijaństwa itd. niekiedy wy koledzy i koleżanki tych
                facetów uśmiechaliście się kiedy oni mówili o bójkach dragach i pijaństwie i
                nikt nie wierzył że może się stać to co się zdarzyło i że będą takie
                konsekwencje. I niech żaden z was nie wypowiada się tak obrażając drugich bo nie
                jesteście godni wypowiadać się o drugich a jeżeli jesteście tak dobrymi
                adwokatami to pomóżcie im z tego wyjść ale musicie być dobrzy bo inaczej nie
                macie szans bo jak wytłumaczycie jak wasi koledzy znaleźli się w tym miejscu z
                tymi narzędziami do bicia jak to ten facet zaczął czy takie narzędzia leżą w
                każdym miejscu jak tak to powiedz kilka z nich chętnie sprawdzę, następne
                nasuwające pytanie dlaczego 3 gości nie chcieli wyjść na tzw. solówkę z tymi
                gośćmi i tak było ich więcej. Wiec jeżeli chcecie coś powiedzieć to grzecznie i
                z wyrachowaniem bo niestety nic nie macie na swoją obronę i waszych kolegów. A
                co do wyroku to może być od 10-12 lat za użycie niebezpiecznego narzędzia i nie
                pytajcie skąd mam takie informacje bo wystarczy K.K. przeczytać. Pozdrowienia
                dla osoby poszkodowanej i całej rodziny.
                Motto recydywistów kula jest szybsza od człowieka, metal jest twardszy od mięśni
                a każdy ból można wytrzymać jeśli nie boli ciebie"
              • b541 Re: asgard_bp 27.05.07, 21:53
                Najtańsze to raczej ty tu piszesz. Zwróciłeś się personalnie do mnie to Ci
                odpowiem, że tak mnie wychowano, że nic nie usprawiedliwia napaści na
                bezbronnego człowieka. Mnie tam nie było, ale wiem tyle, że paru pijanych
                bydlaków o mało co nie zabiło faceta. Jak ty byłeś przy tym, to czemu na to
                pozwoliłeś.
                A jak Cię tam nie było, to pouczaj . Ludzie piszą, bo są zszokowani, że dzisiaj
                tak może dla każdego skończyć się spacer ulicą. Chociaż nie wiem, czy Ty
                rozumiesz słownictwo normalne, czy musi być wulgarne, żebyś zrozumiał.
                Obrzuciłeś wszystkich jadem i obelgami, Ty jesteś jedyny sprawiedliwy ???
              • Gość: JakaJa Re: asgard_bp IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 22:04
                Jejku przeczytalam wszystkie komentarze i brak mi slow...LUDZIE!!!!!!!jedyna osoba stad chcaca trafic do kogos to b541.Nie chce tu nikogo moralizowac ale zaczne od poczatku,bo mi slabo.Tu nie chodzi o to zeby sie nawzajem wyzywac,a wiekszosc to wlasnie takie rzeczy.Pretensje do Wojta?Moze niech sam chodzi po ulicach i kontroluje wielkich agresorow?To by wam pasowalo?moze najlepiej bedzie jak po tym wszystkim nigdy nie bedzie juz festynu w Konopiskach?Ktos napisal ze wielki news i kazdy sie podnieca.Czy ty wiesz wogole co ty piszesz?Prawie zabito czlowieka?Ma to przejsc bez echa?Ktos inny broni swoich kumpli,ze niby drugi raz by tego nie zrobili,ze byli pod wplywem alkoholu,ze to byla zemsta.Matko!!!a czy teraz ich ktos do tego zmusil?czy wlewano im alkohol do ust???jak nie wiedza jak dziala alkohol to niech nie pija gowniarze,chyba byli wystarczajaco swiadomi.Najlepsza jest zemsta,mozna wnioskowac ze widocznie ten facet tez kogos zabil skoro taka zemste mu wymierzyli?BRAK SLOW!!!!Kara smierci tez glupia ocena,nie lepiej zeby posiedzieli 15 lat i pognili sobie w wiezieniu???Wszyscy pisza o katach a pomyslcie sobie jak czuje sie rodzina poszkodowanego,dzieci?I wogole jak mozna nie miec nad soba jakiejkolwiek samokontroli zeby tluc kogos po glowie az do utraty przytomnosci?On niby zaczal,a widac ze byl bezbronny i nie mogl sie obronic.Tez znam te osoby,to moi rowiesnicy,jaki zal mam czuc w stosunku do nich???bez przesady...Jak temu czlowiekowi uda sie z tego wyjsc to wyjda z paki i beda sie przechwalac,bo przeciez nic sie nie stalo?Beda sie szczycic ze kazdy bedzie sie ich bal?A pewna dziewczyna ktora tu sie wymadrza to najpierw niech zajrzy do slownika i zapanuje nad swoim jezykiem,bo nic dobrego o niej to nie swiadczy.I na koniec ode mnie,zadnego zalu,tylko juz nie ma miejsca na szacunek,a jest na pogarde...ble
              • Gość: Marta do dsp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 09:06
                Naucz sie dziewczynko obslugi klawiatury.I zdaje sie,ze z nauka tez
                kiepsciutko,polonistka Cie nie lubi,czy masz za soba tylko podstawowke
                • Gość: do Marty Re: do dsp IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:41
                  nie denerwuj mnie panienko!!! jesli mam problemy to tylko z takimi osobami
                  jak ty!! uwierz mi ze zadna polemika z toba mnie rusza!! a ty juz widze nie
                  masz nic na obrone bredni jakie tu piszecie to wrzut na to ze szybko pisze
                  robisz!!! zenada!!!
                  • Gość: Marta Re: do dsp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:57
                    Po twoich wypowiedziach widac,ze jestes niedowartosciowana dziewczynka,ktora
                    szczeka glosno ale tylko inkognito.Zal mi Ciebie,a problemu ze mna nie
                    bedziesz miala zadnego bo ja nie dyskutuje z ludzmi bez kultury.A tak wogole
                    nie razi Ciebie Twoje chamstwo,tlumaczenie ze zab za zab jest przejawem twojej
                    niedojrzalosci zyciowej.Widocznie za malo kopow w zyciu dostalas
              • Gość: do dsp7 Re: asgard_bp IP: *.streamcn.pl 28.05.07, 19:46
                ty stara dewoto, kto Ci dał prawo obrażania wszystkich, to jest forum i każdy ma
                prawo pisać co myśli, a Ty się zachowujesz jakbyś tym bandziorom strugała
                pały... Wal się na ryJ, żeby tobie tak ktoś rurką dop..dolił. Pozdrawiam Cie dsp7
                • Gość: . Re: asgard_bp IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 20:32
                  jaka ona stara dewota??
                  to mloda suka
                  pewnie ma jeszcze mamusi mleko pod nosem
    • Gość: Gość Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 00:37
      przeczytałam ostatnie wypowiedzi i na prawde jestem w szoku, WULGARNY jezyk
      pewnej kolezanki tylko potwierdza ze prócz wyzwisk ze zlości nie ma nic na
      swoją i jej kumpli obronę, poza tym tylko udowadnia do jakiego "towarzystwa"
      nalezy ale niestety jest zbyt malo spostrzegawcza by móc to zauważyć....
      • Gość: kpina Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 01:08
        Ta ku.. tylko daje tym z którymi przebywa i ich broni nie dziw się miasto to ona widziała ale na widokówce
        • Gość: dsp7 Re: kpina IP: 195.205.171.* 28.05.07, 18:33
          no ty za to nazywajac mnie slowem na K... wykazujesz sie taka kultura ze
          szok!!!! i wiesz co nie pisz mi rzeczy o ktorych nie masz pojecia nie znasz
          mnie i zastanow sie nad tym skad mozesz miec info z kim ja sie zadaje niby!!!
          widze jaki masz szacunek do kobiet!! matka jest z ciebie napewno dumna ja tez
          tak pieszczotliwie nazywasz!>????
          • Gość: Gość Re: kpina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 00:19
            Kultury koleżanko, KULTURY, widać kim jesteś już po Twoich wulgarnych
            wypowiedziach...to chyba jedyne co potrafisz robic najlepiej.....Wstydze sie za
            Ciebie jak to czytam, tez jestem kobieta i wtyd mi ze sa rowniez takie jak TY!

Naucz sie kultury a pozniej zabieraj głos gdziekolwiek!
            • Gość: ludzieee!! Re: kpina IP: 80.48.49.* 29.05.07, 09:28
              Możę ktoś skasowałby w końcu ten wątek i te wypowiedzi!? Uwłaczające! Chociaż
              po tej lekturze chyba nikt już nie śmie rzucić kamieniem w sprawców bijatyki.
              Ludzkiego pierwiastka na próżno szukać także pośród uczestników tego wątku.
    • kris12341 Re:do kumpeli 29.05.07, 19:27
      Widać dziewczynko że masz nierówno pod sufitem...bronić takich morderców ... jak
      zrobili cos raz to zrobią też drugi.... jak mówisz ze to do nich nie podobne to
      czemu to zrobili?? może w końcu napiszesz coś mądrego a nie tylko wyrzuty
      zrozpaczonej kolezanki ktora podlizuje sie chlopakom ... moze sie boisz tego ze
      jak wyjda a ty ich teraz bronic nie bedziesz to zrobią Ci to samo !! Zastanow
      sie nad tym co mowisz i nie ćpaj wiecej!!
      • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 29.05.07, 22:31
        nie bronie mordercow bo nimi nie sa !
        ja tesh potepiam to co zrobili ale stalo sie nie cofnie sie jush czasu,zostali
        ukarani za to co zrobili.
        nie podlizuje sie im bo nie mam takiej potrzeby,a oni nawet nawet nie wiedza ze
        ich bronie,robie to bo chce.
        i przede wszystkim nie ćpam zastanow sie co mowisz, nie znasz mnie!!!
        • kris12341 Re:do kumpeli 29.05.07, 23:16
          no wiesz dziewczynko jestes jeszcze mloda i glupia wiec koledzy sa wazni dla
          ciebie... lecz moim skromnym zdaniem podlizujesz sie im....i dobrze napisal
          wczesniej kolega....pewnie dajesz im dupy
        • kris12341 Re:do kumpeli 29.05.07, 23:17
          i jeszcze jedno....dla mnie jak ktos uzywa ostrego narzedzia i uderza nim w
          glowe jest morderca.
          • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 13:36
            sluchaj ja mam jush meza a koledzy sa wspolni wiec nie mam potrzeby z nimi
            sypiac!
            nie wiesz ile mam lat moze jestem starsza od ciebie.
            a ostrego narzedzia uzył tylko jeden i jush za to siedzi wiec przestan gadac
            glupoty bo nic o nas nie wiesz!!!!!!
            • Gość: naprawdę gościnnie Re:do kumpeli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.07, 14:52
              nic o Tobie nie wie, oj po Twoich wypowiedziach co nieco można się o tobie dowiedzieć....po drugie nie rozumiem jednej oczywistej rzeczy...Jak ktoś atakując inną osobę niebezpiecznym narzędziem (metalowym prętem, kijem, rurką czy kamieniem) nie zdaje sobie sprawy co może zrobić...? okej uwierzę dziecku w podstawówce w 1 klasie ale nie dorosłemu człowiekowi...
              Osobiście nic mnie nie obchodzi kim byli sprawcy tego zdarzenia...i co robili w przeszłości (nie moja sprawa)...oceniam tylko ich straszny czyn...i tak sobie myślę o karze dla nich....śmierć...nie no przecież nie mamy prawa odbierać nikomu życia (w końcu nie my je dajemy)...szkoda że w Polsce nie ma tortur dla takich przypadków...(przzynajmniej psyhologicznych)...beznadziejna sprawa...(tylko proszę nie piszcie mi, że to nie humanitarne...bo Ci którzy to zrobili to dla mnie ludźmi nie są...) , tak sobie myślę że chociaż w więxieniu się nimi zaopiekują...i zadbaja o ich 4 litery...a jesli poszkodowany był naprawdę funkcjonariuszem....to mogą mieć jesieńśredniowiecz szybciej niż myslą ....pozdrowienia dla każdego normalnego człowieka, który wie czym grozi napaść(usiłowanie zabójstwa) na innego z metalowym drągiem....
            • kris12341 Re:do kumpeli 30.05.07, 15:40
              wiem wiecej niz myslisz;]
              • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 18:18
                jestem ciekawa skad tak wiele wiesz:?? bo połowa osob ktora wypisuje tu brednie
                nie wie tak naprawde nic!
                • Gość: teletubis Re:do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:02
                  kumpelo tych chłoptasiów z marginesu!!! Czy masz na imię KLAUDIA??
                  • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 21:01
                    NIE.Zreszta tu chyba kazdy jest anonimowy.
                    • Gość: teletubiś Re:do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:08
                      sorki!!
                      • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 21:13
                        a co znasz Klaudie?? bo chyba myslimy o tej samej??
                        • Gość: teletubiś Re:do kumpeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:39
                          Nie znam jej osobiście, ale wiem czyją jest narzeczoną!
                          • Gość: kumpela Re:do kumpeli IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 21:55
                            aha, no jest czyjas ... oboje wiemy czyja ,ale koniec tego tematu to nie
                            miejsce...
                            • kris12341 Re:do kumpeli 31.05.07, 15:33
                              Nom wiem wiecej niz ci przypodkowi ludzie co tutaj wchodza... chyba proste....
    • Gość: . Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.07, 12:42
      .
      • Gość: ktos Re: Festyn w Konopiskach- bójka IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 09.06.07, 11:48
        Dla Was poszkodowany to facet, chlop, gosc...A dla mnie to ktos kogo znam
        dlugie lata. Nie zaczepial nikogo,nie szukal problemow. I dzieki Bogu zyje, z
        dnia na dzien lepiej. Nie piszcie glupot, wulgaryzmow i nie uzalajcie sie nad
        oprawcami. Pomyslcie lepiej o chlopcu, ktory niemalze stracil ojca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka