Gość: Aisog IP: *.streamcn.pl 31.05.07, 10:26 Czy dzisiejszej nocy ktoś z Was został poszkodowany przez gang kradnący wkładki do lusterek samochodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Lusterka IP: *.man.czest.pl 31.05.07, 12:22 Ja nie mam samochodu ale slyszalam ze jest to sprawa nagmina na polnocy, srodmiesciu i parkitce. Od jakiegos miesiaca jest to prawie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEGier Re: Lusterka IP: *.profiline.pl 31.05.07, 13:58 ja dzisiaj straciłem i jak byłem wymieniać to było pełno osób z rakowa, czyli tym razem raków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryn Re: Lusterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:13 policja w nocy złapała złodziei lusterek samochodowych na ul. Bienia i mają szkła lusterek - napisane jest to na stronie policji częstochowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEGier Re: Lusterka IP: *.profiline.pl 31.05.07, 15:16 dzięki za info! Właśnie odzyskałem swoje lusterka - bede miał teraz zapas :D bardziej mi chodziło żeby się dupkom nie upiekło za niską szkodliwość, a tak jak się ludzie beda zgłaszać ... może dostaną wiecej i bedzie jednych debili mniej Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: Lusterka 31.05.07, 16:32 Kiedy w tym kraju będzie kara śmierci za kradzieże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Lusterka IP: *.streamcn.pl 01.06.07, 13:10 Tak teraz przenieśli się na Raków podobno ukradli 80 lusterek!!! Ale nasza policja ich złapała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lusterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:33 Powiedzcie do czego potrzebne im te lusterka? mnie wyłamali w uchwycie więc może tylko szkło im się przydać.Będą do butów przyklejać i swoje matki podglądać? nie widzę innego zastosowania przez "nich złodzieji" lusterek. Odpowiedz Link Zgłoś