Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:15 Mam wielka prosbe. Czy ktos zna w czestochowie jakis sklep z kaskami na motocykl? Chodzi mi o jakies konkretniejsze kaski a nie o Tigery i Tornado. Z gory dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:25 Czesc Kolego Motocyklisto :) super Ksaski firmy np : AGV kupisz w InterMotors jest to na ulicy Rownoleglej kolo MACRO , Inne kaski tez firmowe kupisz w sklepie na ulicy Krakowskiej na przeciwko "WARTY" Jadac od miasta w strone trasy skrecasz w uliczke w prawo , Sklep sie nazywa BIEL-BIKE , I w salonie Yamahy na rocha , ale tam przesada z Cenami, Osobiscie jezdze w kasku AGV z seri Ti-Tech , i bardzo polecam , Jesc cichy i fajnie lezy na makowce :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:28 Wielkie dzieki. Na pewno mi sie przyda :) Moze jeszcze ktos zna jakies? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:32 Jak na czestochowe to wszystko , nic innego nie ma , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:35 Aha musze tam zajrzec. Tylko nie moge znalezc cennika z tego intermotors. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:43 Kaski zalezy jaki chcesz masz od 300 zl do 3000 zl , Dobierasz wedlug kosztow i oczywiscie zastosowania, Zalezy na czym jezdzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:48 sklep.intermotors.pl/ tu masz sklep internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:16 Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:25 wedlug mnie najlepsze kaski to SHOEI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:27 i na kasku lepiej nie oszczedzac (wlasne bezpieczenstwo) sam mam taki i jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 16:01 Dobrze mowisz. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:25 Jak moge sie skontaktowac z Intermotors bo ten e-mail co jest podany u nich na stronie jest niepoprawny i nie da sie wyslac meila :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:09 A co sadzicie o kasku airoh???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:02 Nie wiem pierwszy raz sie spotykam z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefiu Re: Kaski motocyklowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:09 ja osobiście polecam kask marki SHARK!!! albo jak nie masz za dużo kasy to AGV GP1- kosztuje nowy około 300zł Odpowiedz Link Zgłoś