Dodaj do ulubionych

Kaski motocyklowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:15
Mam wielka prosbe. Czy ktos zna w czestochowie jakis sklep z kaskami na
motocykl? Chodzi mi o jakies konkretniejsze kaski a nie o Tigery i Tornado. Z
gory dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:25
      Czesc Kolego Motocyklisto :)
      super Ksaski firmy np : AGV kupisz w InterMotors jest to na ulicy Rownoleglej
      kolo MACRO , Inne kaski tez firmowe kupisz w sklepie na ulicy Krakowskiej na
      przeciwko "WARTY" Jadac od miasta w strone trasy skrecasz w uliczke w prawo ,
      Sklep sie nazywa BIEL-BIKE , I w salonie Yamahy na rocha , ale tam przesada z
      Cenami, Osobiscie jezdze w kasku AGV z seri Ti-Tech , i bardzo polecam , Jesc
      cichy i fajnie lezy na makowce :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:28
        Wielkie dzieki. Na pewno mi sie przyda :) Moze jeszcze ktos zna jakies? Pozdrawiam
        • Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:32
          Jak na czestochowe to wszystko , nic innego nie ma ,
      • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:35
        Aha musze tam zajrzec. Tylko nie moge znalezc cennika z tego intermotors. :)
        • Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:43
          Kaski zalezy jaki chcesz masz od 300 zl do 3000 zl , Dobierasz wedlug kosztow i
          oczywiscie zastosowania, Zalezy na czym jezdzisz .
          • Gość: mati Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:48
            sklep.intermotors.pl/
            tu masz sklep internetowy
            • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:16
              Wielkie dzieki.
              • Gość: ja Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:25
                wedlug mnie najlepsze kaski to SHOEI
                • Gość: ja Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:27
                  i na kasku lepiej nie oszczedzac (wlasne bezpieczenstwo) sam mam taki i jestem
                  bardzo zadowolony
                  • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 16:01
                    Dobrze mowisz. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam
    • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:25
      Jak moge sie skontaktowac z Intermotors bo ten e-mail co jest podany u nich na
      stronie jest niepoprawny i nie da sie wyslac meila :/
      • Gość: aqq Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:09
        A co sadzicie o kasku airoh????
        • Gość: Andrzej Re: Kaski motocyklowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:02
          Nie wiem pierwszy raz sie spotykam z nim :)
          • Gość: mefiu Re: Kaski motocyklowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:09
            ja osobiście polecam kask marki SHARK!!! albo jak nie masz za dużo kasy to AGV
            GP1- kosztuje nowy około 300zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka