Dodaj do ulubionych

TAK CZUJĘ

• Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:40
      cholera wiedziałam że tak będzie z tym kuminiorzem :( najpierw było "my" potem
      naobiecywał,hot-dogi, frytki, a teraz znikł, przepadł, ulotnił się
      jak......kamfora :(((
    • Gość: agra1 coś czuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:23
      że on poprostu pracuje;)
      • Gość: kuminiorz Re: coś czuje... IP: 80.48.49.* 17.07.07, 23:12
        O Miła!
        Jakem zawinił, tak i skruchę odczuwać żem skory (byłem niegrzeczny-trzeba mnie
        ukarać;)
        Na przeprosiny mogę spełnić dwa Twoje życzenia (i nie roztopędzaj się na
        więcej) oraz stanąć w Twojej obronie, gdy będzie Cię wyzywała na
        przystanku "baba zła"...
        • Gość: agra1 kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:23
          kuminiorzu tylko dwa te życzenia???hmmm....muszę się dobrze zastanowić,a może
          się dogadamy na takie hmmm jakieś malutkie trzecie co?;)(a z tą "babą na
          przystanku" to se dam radę);)
          • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:35
            Taaaa...
            Wrócił bo sumienie go ruszyło jak sobie przypomniał że nawet "dowidzenia" nie
            burknął wychodząć...
            • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:44
              wiesz co Tom,czemu mi burzysz tą wizję piękna,złudzeń i nadziei?;)Właśnie nawet
              dowidzenia nie "napisał":( nie mówiąc o romantycznym "dobranoc" na uszko;)
              • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:52
                Ależ najpierwsza z wszystkich agr!
                To co najpiękniejsze rodzi się zawsze w bólach (choć czasem mam podejżenia że w
                kadzi ze słodem jęczmiennym)!
                • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:04
                  tak,tak ale ileż można cierpieć i czekać?ja już powoli tracę nadzieję:(
                  • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:54
                    Ba!
                    A wiesz jak ciężko zmywa się sadzę?
                    • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:05
                      może i tak,ale jeszcze......rączki mam tutaj hihihi;)
                      • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:11
                        No ale nim te rączki na kuminiorzowej grdyce zaciśniesz to cierpliwie poczekaj
                        aż się doczyści, wypachni, kilo żelu na włosy nałoży i w galowym mundurze z
                        kominiarskim pozdrowieniem (i kalendarzykiem za "cołaska") przed Twymi drzwiami
                        stanie.
                        :)
                    • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:09
                      Dzień dobry!
                      Witaj Tomie i jęczmienne pragnienie Twoje, witaj!
                      Witaj e-sympatio i wyrozumiałości Twoja dla prowincjonalności mojej, witaj!
                      Dzień dziś zbudził się radością (a nie, jak zwykle "...wą jego mać"), bo wyspać
                      mi się udało!
                      Jakie to obce i niesamowite doznanie.
                      P.S. Pani serca - nie trać nadziei, nie rób mi tego! Nie mogę teraz bieżyć do
                      Ciebie, bo trzeba mi uciekać do Robala, ale nie spocznę i jak tu stoję, jeszcze
                      tego lata będziesz moją;)
                      • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:20
                        Oj, dużo lata jeszcze zostało...
                        A miało być tak pięknie, tak romantycznie miało być... O jedenastej zero
                        osiem...

A trzeba było się na hotdoga zgodzić!
                      • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:21
                        oooo wstał książę:)))a ja nie mogę się wyspać i "k...mać" mi towarzyszy każdego
                        ranka kiedy słyszę o 6.15 z mojej noki melodyjkę "jej piękne czarne oczy" ;)
                        p/s a tak wogóle to co zapomniałeś o tych moich trzech życzeniach?nie to że Ci
                        przypominam ale.....;)tego lata......
                        • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:33
                          Skoro taka postępowa tendencja to... jak mógłbym zapomnieć o tych... trzech
                          życzniach!? Przecież to żaden kłopot spełnić dla Ciebie te cztery marzenia i
                          chcę byś była zadowolona, mając zaspokojonych pięć pragnień. Liczę, że uda mi
                          się zrealizować tych sześć próśb, bo przecież od siedmiu prac jeszcze nikt nie
                          umarł;)
                          • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:34
                            Lato już w pełni... Jakie jest pierwsze?
                            • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:38
                              Pierwsze nie ważne. Ale za to ostatnie zawsze brzmi: spełnij moje następne trzy
                              życzenia...
                              Neverending story.
                              • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:46
                                Bastianie! Nie kuś kobiety do "hubowania" na zmęczonych, opalonych sadzą
                                rencach:)
                                • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:00
                                  Jam nie Bastian - jestem jeno narratorem-podpowiadaczem w tej historii.
                                  • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:03
                                    I jakbyś sie ocenił w tej roli?
                                    • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:09
                                      Baśń się sama baje...
                                      Jak każdy podpowiadacz - trochę przeszkadzam. Ale jak zacznę brać na serio
                                      obowiązki narratora to dopiero będzie się działo! Nie dość że zaserwuję wam
                                      nudne opisy krajobrazu, to jeszcze zacznę mieszać coby zrobiło się tak
                                      tragicznie-romantycznie...
                                      • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:16
                                        Mnie to nie przeszkadza. Ba, miło że tu gościsz:)
                                        • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:22
                                          Aha - to tak bym nie komplikował Waszych losów zbytnio?
                                          • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:24
                                            Możesz śmiało... ingerować, intrygować, interweniować, instruować - i nie
                                            musisz ignorować:)
                                            • Gość: Tom Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:27
                                              Dzięki. Masz za to półtorej strony w tej księdze na swe wypowiedzi dodatkowo.
                                              Taki mały bonusik.
                                              • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:29
                                                Jeśli z bezcenzurowymi wulgaryzmami i świntuszeniem, to chętnie przysmaruję.
                                                A póki co... żono... kompanie... do tymczasem - ukulturalniam się? ;)
                          • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:46
                            bo ja postępowa kobitka to i postępowa tendencja ;)więc uporządkujmy fakty co
                            by nie było niedomówień żadnych....więćacha 3 życzenia,4 marzenia,a i o
                            pragnieniach 5-ciu nie mogę zapomnieć bo to przecież o zaspokojenie moich
                            potrzeb chodzi;) prośby poza nawiasem zostawię a praca hmmm jaką by tu pracę
                            wymyślić Ci na to latooo hmmmmmmm;)?
                            • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:47
                              Mogę być kosmetyczkiem - jak śpiewał "mistrz antykomercji" - nie ma zysku... w
                              zawodzie kosmetyczków:)
                              • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:53
                                "kosmetyczkiem" czyli np.balsamikiem dla mojego boskiego ciała? ;) nono przez
                                całe latooooo hmmm potrzebny napewno...
                                • Gość: kuminiorz Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: 80.48.49.* 18.07.07, 12:59
                                  Jeśli już w tę mańkę zmierzamy, mogę też być w bonusie: pomadką, gumą do
                                  żucia, "fafkulcem" (fetysz), lewą skarpetką (też fetysz), pałeczką do ucha (bo
                                  nigdy nie byłem), czerwonymi koralami, kolczykiem w pępku, apartem nazębnym,
                                  misiem-przytulanką i ... nie powiem (wstydzę się).
                                  • Gość: agra1 Re: kuminiorz wrócił DO MNIE hurrra:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:28
                                    o jaki mam zakres,jest w czym wybierać;),pomadkę rozumiem,gumą nie bardzo,
                                    fafkulcem, skarpetką to podchodzi mi pod fetysz no ale jak ktoś lubi to ja jest
                                    tolerancyjną osobą (bynajmniej za taką się uważam),płeczką hihi ciekawe ;)
                                    korali nie noszę, kolczyk a i owszem mam zamiar zakupić nowy ciekawe czy byś
                                    się nadał;)?Misia mi brakuje,no szczerze się przyznam tego to chyba
                                    najbardziej,a taki do przytualnia w sam raz jesteś?
                                  • Gość: agra1 ale mięciutki i mulutki musisz być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:29
                                    w dotyku;)
                                    • Gość: kuminiorz Re: ale mięciutki i mulutki musisz być... IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:31
                                      Na razie nie jestem mięciutki, ponieważ muszę się wykąpać - w końcu już lipiec!
                                      Do potem. Buźka.
                                      • Gość: Tom Re: ale mięciutki i mulutki musisz być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:34
                                        ...A Bastian nie kąpał się od Bożego Narodzenia do połowy lipca. Sadza
                                        zmieszana z potem utworzyła na jego gruzłowatym ciele coś na kształt jakby
                                        skorupy którą drążyły nie niepokojone przez nikogo korniki...
                                      • Gość: agra1 Re: ale mięciutki i mulutki musisz być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:53
                                        mięciutki milutki hmmm....tego mi trza do przytulania ;)BUŹKA:)
                                        • Gość: agara1 jest godz.20.00 a ja coś CZUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:59
                                          że chyba zwariuje,tak mi parno,duszno,brak mi tchu do oddechu;)
    • Gość: agra1 kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:43
      czuję smutek iii.....jakiś dziwne odczucia :( wieczór mało optymistyczny,chyba
      powiem wszystkim dobranoc:(
      • Gość: kuminiorz Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 10:41
        Czuć od Ciebie wczorajszym niepocieszeniem.
        Czy już przeszło?
        I nie martw się - to tylko etap.
        Proponuję Ci ... randkę (jak se kobita nie umie wymyślić życzenia, to musi góra
        do Mahometa:)
        • Gość: Tom Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:53
          Jak se kobita nie umie wymyślić życzenia to znaczy że:
          a) udaje, bo nie chce faceta spłoszyć.
          b) ma zbyt mało czasu na policzenie życzeń i wybranie najskromniejszego.
          c) jest mężczyzną.
          • Gość: kuminiorz Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 11:02
            d) nie jest inicjatywna;)
            • Gość: Tom Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:08
              Niemożliwe. Kobieta może mieć zerowy poziom incjatywy we wszystkich dziedzinach
              za wyjątkiem obszaru życzeń. Ten suwak w panelu sterowania został domyślnie
              zablokowany przez producenta w pozycji "High". A kod wewnętrzny mają tak
              skomplikowany, że rozgryzienie go i wklejenie odpowiedniej poprawki zajmuje 3/4
              życia.
              • Gość: agra1 Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:11
                chopaki spoko,spoko moja inicjatywa,a i owszem może w osatnim czasie obniżyła
                się,ale to przez kilka czynników,które wpłynęły na mnie w ostatnim czasie,ale
                tak poza tym to wszystko w normie mam....no jak u kobiety;)
              • Gość: kuminiorz Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 11:13
                No to niespodzianka!
              • Gość: Tom Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:19
                Aha, zapomniałem dodać że w polu "Normy" nie ma suwaków. Domyślnie jest
                ustawione na "Undefined"...
                • Gość: agra1 Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:24
                  hahahaha...."domyślne" ustawienie?hehehe...dobre;)ja mam wgrany orginalny
                  program,nie trzeba czekać na "domysły"....;)
                  • Gość: Tom Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:39
                    No właśnie to jest ustawienie oryginalnego progamu. Sprawdź sobie w panelu
                    sterowania. Dopiero instalacja upgrade'u umożliwia modyfikację tych opcji.
                    Upgrade jest dostępne pod nazwą "Mężczyzna 1.0", lecz nie każdy hardware jest
                    przystosowany do jego instalacji. Zaledwie niecałe 50%...
                    • Gość: agra1 Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:45
                      Tom ja się na tym nie znam, i nawet nie chce znać tych wszystkich szczególików
                      bo jeszcze bym z wszystkich musiała skorzystać i co wtedy?;)ale widzę że Ty
                      jesteś specem w tej dziedzinie więc Ty nieźle musisz się bujać po tych
                      zakamarkach "oprogramowań różnych urządzeń";)
                      • Gość: Tom Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:47
                        Etam - nie znam się, ja mam aktywowany na stałe jedynie tryb "sex"...
                        No i można mnie jeszcze zamknąć...
                        Oczywiście krzyżykiem...
                        ;)
                        • Gość: kuminiorz Re: kuminiorzu spełniaj te życzenia bo... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:31
                          Uważaj - Tom chce się przed Tobą popisać, żeby mi Cię ... podebrać :)
                          • Gość: agra1 no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:34
                            chwila Twojej nieuwagi a Tom korzysta z okazji jak może ;)
                            • Gość: kuminiorz Re: no widzisz kuminiorzu... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:35
                              Nie korzystaj - on chce Cię sformatować i założyć Ci firewalla!
                              • Gość: agra1 Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:38
                                myślisz że działa podstępem?i rzeczywiście chce mnie sformatować?oj to on taki
                                jest...nie wiedziałam,to ja chyba naiwna jestem ;)hehehehehe
                                • Gość: kuminiorz Re: no widzisz kuminiorzu... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:41
                                  Każdy jest naiwny - trzeba mu tylko dograć odpowiednie cracki i patche;)
                                  • Gość: agra1 Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:44
                                    wiesz nieraz bym naprawdę chciała mieć w sobie troszeczkę naiwności, może życie
                                    byłoby prostrze?;)
                              • Gość: Tom Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:47
                                Myślicie że ja to bym odrazu coś tylko instalował.
                                A ja prosty człek jestem - mnie wystarczy jeno paluszkami po klawiaturce
                                pobiegać, myszką ociupinkę poklikać...
                                Gdzież mi do ingerencji w system. Jeszcze musiałbym potem administratorem
                                zostać i dopiero by się narobiło!
                                • Gość: agra1 Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:49
                                  acha rozumiem czyli Ty tylko potrafisz rozgrzebać i zostawić?;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: no widzisz kuminiorzu... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:50
                                    ...czyli dobry byłby z Ciebie administrator!
                                  • Gość: Tom Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:53
                                    Hmmm...
                                    Zwykle składam do kupy i jeszcze kuż wycieram przy okazji... Czasami mi tylko
                                    trochę śrubek zostaje. A jeśli nawet zostawię coś rozgrzebane to wracam i
                                    kończę dzieło.
                                    Ale dlaczego odrazu określasz niewinne klikanie brutalnym słowem "rozgrzebanie"?
                                    • Gość: Tom Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:54
                                      O Boże! Moduł słownika mi się chyba odinstalował! przepraszam za skandaliczne
                                      błędy...
                                    • Gość: agra1 Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:59
                                      no to jednak nadajesz się na tego administratora;)tylko te śrubki mnie cały
                                      czas nurtują co z nimi?dalej się głowisz gdzie by je umiejscowić,czy dajesz
                                      spokój i odstawiasz barkujące cząstki na bok,a może jeszcze montujesz nowe
                                      urządzenia co?;)Tylko gdzie to wszsytko Ci się pomieści?
                                      • Gość: Tom Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:09
                                        Uwielbam te zapomniane śrubki!
                                        Mam ich w domu całą kolekcję. Leżą kunsztownie wsypane go sloiczków.

Nieno - żartuję. Jedyne co kolekcjonuję to wspomnienia - tkwiące gdzieś w
                                        pamięci szczegóły obudowy, woń rozgrzanego pracą twardego dysku, romantyczny
                                        błękit poświaty monitora...
                                        • Gość: kuminiorz Re: no widzisz kuminiorzu... IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:11
                                          Wiesz co kiedys ... uczyniłem - włącznik przy obudowie AT styknął mi się na
                                          obudowie i ... komputer działał:)
                                          • Gość: Tom Re: no widzisz kuminiorzu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:18
                                            Zależy od płyty - niektóre do pracy nie potrzebują zwarcia włącznika -
                                            wystarczy krótki impuls do uruchomienia. A i nie wszystkie nóżki w wyłączniku
                                            są używane.
                                            Mojemu koledze komputer działał przez jakieś trzy miesiące kiedyś. Tylko że był
                                            bez obudowy. Wszystko na stole leżało. Współczuję jego żonie. :)
                        • Gość: agra1 o jaki TY skromny jesteś;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:31
                          zamknąć krzyżykiem?a otworzyć....czym?
                          • Gość: Tom Re: o jaki TY skromny jesteś;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:34
                            Jestem otwarty cały czas.
                            Po kliknięciu na krzyżyk ulegam skasowaniu.
        • Gość: agar1 witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:03
          oooo randka już mi lepiej ;)jak dawno nie słyszałam tego słowa teraz się
          tylko "spotkania" lansuje i meetingi;)randka przy hot dogu czy przy frytkach
          na "fritken strase"?;)naparwdę romatycznie ma być bo inaczej nici kuminiorzu :)
          • Gość: kuminiorz Re: witam;) IP: 80.48.49.* 19.07.07, 11:08
            Łeeee! Phiii! Ja tam nie nawykły do romantyczności, ale habazia jakiego mogę
            podwęzić, murek przy budce chusteczką oczyścić, cobyś mogła wygodnie i czysto
            usiąść, no i szepnąć ze dwa razy jakie romantyczne "maleńka masz zajebiste
            cielsko" ;)
            • Gość: agra1 Re: witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:12
              no to już widzę jaki z Ciebie romantyk że hohoho:))))
              • Gość: kuminiorz Re: witam;) IP: 80.48.49.* 19.07.07, 11:14
                A ostrzegałem - nie pakuj się w demoralizację...
                • Gość: agra1 Re: witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:17
                  demoralizacja to moja działka hihihi;)nieraz jestem zmuszona się nią zajmować :)
                  • Gość: kuminiorz Re: witam;) IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:33
                    Czyli, jak do frytek dodamy Leśnego dzbana z jakby to Tom określił ... service
                    packiem, w postaci setki z pobliskiej mety - wtedy nie stracę w Twoich oczach...
                    • Gość: agra1 Re: witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:36
                      będzie resocjalizacja znowu będę mogła się wykazać;)
                      • Gość: kuminiorz Re: witam;) IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:37
                        Masz z nią jakieś ... powiązania?
                        • Gość: agra1 Re: witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:41
                          troszeczkę hihi niedużo;)
                          • Gość: kuminiorz Re: witam;) IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:42
                            A opowiedz o tym...
                            • Gość: agra1 STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:45
                              nic z tego;)
                              • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:48
                                Ale rozumiem, że bardziej empirycznie, niż zawodowo?
                                • Gość: agra1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:51
                                  nie ciągnij mnie za języczek bo ja taka nie jestem;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 12:54
                                    ...czyli mam rozumieć, że jest to temat drażliwy, co sugeruje znajomość
                                    wewnętrzną "światka" :P
                                    • Gość: Tom Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:56
                                      ... i "świadka"...
                                    • Gość: agar1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:06
                                      "światka" i "świadka" z różnych str nikoniecznie bezpośrednio ;)ale...
                                      • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:07
                                        Fajnie jest mieć żonę, która wie, jak odbiera się chopa z izby;)
                                      • Gość: agra1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:14
                                        nocka w tym "hotelu" dużo kosztuje,a i warunki mało "romantyczne" (no chyba że
                                        ktoś jest mało romantyczny i dużo mu do szcześcia nie potrzeba;))ale napewno
                                        bym go nie odebrała...
                                        • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:16
                                          A jeśli np. trafił tam, bo upił dostojnika w celu załatwienia Ci protekcji ...
                                          też byś nie odebrała?
                                          • Gość: agra1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:19
                                            ja nie potrzebuje protekcji "męża" jestem samowystarczalna;)))
                                            • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:21
                                              ...tym bardziej mnie internujesz (czy jakoś tak;)
                                              • Gość: agar1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:27
                                                choć nie przecze że nieraz "gadżety" są na miejscu ;)i dla urozmaicenia;)
                                                • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:29
                                                  np. taki kubet od jogurtu - fantazję ogranicza tylko granica fantazji;)
                                                  • Gość: agra1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:41
                                                    tak fantazja jest jak się tak człowiek rozpędzi przy hmmm tym jogurcie to potem
                                                    już tylko sama słodycz.....bo w środku całe truskawi!!!
                                                  • Gość: Tom Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:43
                                                    Niekiedy nawet z ogonkami...
                                            • Gość: Tom Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:21
                                              Tak więc z wytrzeźwiałki wracasz samotrzeć?
                                              Ale czym, taksówką czy z buta?
                                              • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:23
                                                Zawsze z buta - pijany (czy tuż po) zawsze trafi - ot zasada!
                                                • Gość: Tom Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:32
                                                  Ale taksówkarze znają posiadaczy kart stałego klienta.
                                              • Gość: agra1 Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:24
                                                a samotność wtedy booliiiiiiii,jak nigdy;)
                                                • Gość: kuminiorz Re: STOP IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:26
                                                  na kacu? No niekoniecznie - przecież po to czasami pichci się sobie kaca, by
                                                  przykryć czymś samotność (klina klinem)
                                                  • Gość: Tom Re: STOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:30
                                                    To fakt. Czasem to jest przyczyną, ale wcale nie oznacza że nie boli. Nawet
                                                    bardzo potrafi boleć - co cztery nogi to nie dwie, a latarnie, drzewa i płytki
                                                    chdnika do przedmiotów miękkich nie należą.
                    • Gość: Tom Re: witam;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:38
                      Tiaaa...
                      Tylko uważajcie z instalacją service packa, bo wystąpi błąd nadmiaru,
                      automatyczny backup i reset.
                      • Gość: kuminiorz Znowu IP: 80.48.49.* 19.07.07, 13:31
                        Trzeba mi opuścić (z ciężkim sercem - chyba ze 12 kg) was.
                        Do niebawem...
                        • Gość: agra1 znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:34
                          ZNOWU!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????
                          • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:37
                            Chyba do roboty chodzi się regularnie, a kominów jest sporo w mieście.
                            Regularna praca, regularnie kasa, regularny kacorek...
                            I tak do emeryturki.
                            • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:43
                              no cóż musi pracować jak chce się po "hotelach" bawić;)bo ja płacić za niego
                              nie będę i basta;)
                              • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:47
                                A nie możecie się tak umówić że za noclegi przez pół roku płacisz Ty a przez
                                pół on? Latem jest ciepło, jest trawa i krzewy zaciszne...
                                • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:49
                                  ja jeszcze mam płacić???za pół roku no chyba żartujesz?
                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:51
                                    Oj, okaż nieco wielkoduszności!
                                    • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:41
                                      nie ma wielkoduszności bo jak się popuści to potem się rozpuści;)
                                      • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:44
                                        No to zasponsoruj mu tą letnią połowę. W zamian za cocienny bukiet kwiatów
                                        powiedzmy.
                                        • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:45
                                          polnych chyba? heheheheh;)
                                          • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:48
                                            Latem niech by były i polne. Osobiście chyba nawet takie wolałbym dostawać. Ale
                                            zimą? Miałabyś sumienie wysyłać gościa gdzieś w zaspy po kwiatki? Niech do
                                            kwiaciarni biega - nic za darmo!
                                            ;)
                                            • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:52
                                              oj nic za darmo taki live,a czasem "live is brutal",ale zero sponsoringu nawet
                                              za połowę roku,ja tawarda jestem i zostaję przy raz obranej decyzji;)
                                              • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:53
                                                Ale kfjatushki to by się chciało dostawać, co?
                                                • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:01
                                                  słuchaj kwiatki są tylko ozdobnikiem, oczywiście miłym dodatkiem:),ale są
                                                  rzeczy ważniejsze,na których bardziej mi zależy;)
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:04
                                                    Ale takie detale też są przecież ważne. Można mieć w kuchni szafki zrobione ze
                                                    skrzynek po jabłkach, ale czy chętnie do takiej kuchni byś wchodziła?
                                                  • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:22
                                                    tak,tak detale,szczegóły owszem są ważne ja o tym wiem bo jestem kobietą i
                                                    zwracam na to wszystko uwagę,tylko kurcze najpierw muszę być stabilne podstawy
                                                    a potem te wszystkie dodatki:)
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:24
                                                    Nie najpierw tylko równocześnie. Jak kupujesz szafkę do kuchni to chyba z
                                                    okleiną już, nie?
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:23
                                                    No to ja sobie też zmykam...
                                                    Trzeba trochę pomieszkać w domu.
                                                  • Gość: AGRA1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:25
                                                    JA TEŻ SOBIE WŁAŚNIE ZMYKAM HIHIHI;)INSTYTUCJA;)?
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:26
                                                    Nie da się ukryć.
                                                    Może spotkamy się na schodach?
                                                  • Gość: agra1 Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:28
                                                    o coś czuje że chyba nie na moich,ale mogę tam podejść pod ten Urząd...;)
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:19
                                                    A skąd będziesz wiedziała pod który, o pierwsza prorocza Agro?
                                                    Wszak urzędów, biur i instytucji jest Ci u nas dostatek.
                                                  • Gość: kuminiorz Re: znowu IP: 80.48.49.* 19.07.07, 23:22
                                                    Dojdzie po rozsypywanych śrubkach od obudów i "administratorskim" żargonie z
                                                    okna.
                                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:32
                                                    Ajajaj! To jeszcze może trafić do informatyków, a to są łotry spod ciemnej
                                                    gwiazdy ! Chociaż ich żargon niczym się nie różni od mowy żuli, którzy jednak
                                                    większą ogładę i kulturę osobistą prezentują od nich. Musisz ją ostrzec, kuminiorzu.
                                  • Gość: Tom Re: znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:53
                                    Za pozostałe pół zapłaci z własnej kieszeni.
                        • Gość: Tom Re: Znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:35
                          Cuszzz...
                          No to Ci pa...
    • Gość: agra1 CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:46
      po dzisiejszym zdarzeniu,poczułam ten smaczek i nie chcę więcej tego
      przeżyć,chyba tak miało być ku przestrodze na przyszłość i zasmakowaniu tego
      uczucia:( nieprzyjemnego oj nie:((( ale ważne że wszystko dobrze się
      skończyło ;)))
      • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 19.07.07, 22:53
        Czuję zmęczenie...
        ...muszę odpocząć!
        Czuję pęd...
        ...muszę go zwolnić!
        Czuję (jakiś) przymus...
        ...muszę - przecież nic nie muszę!
        • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 19.07.07, 22:58
          Aleśta się rozgadali - nawet streszczenia lektur nie były tak długie;)
          Za biedny jestem na kobietę .. blaszaną :P
          • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:06
            Musisz więc prać ręcznie...
            • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 19.07.07, 23:09
              Szybko się nudzi i nie dopiera do końća, pozostają... plamy!
      • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:13
        A co takiego się stanęło?
        • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 19.07.07, 23:16
          To pytanie jest niezrozumiałe;)
          • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:23
            Ależ ono jest jagnajbardziej zrozumiałe i na miejscu - musisz jeno zwrócić uwagę
            na położenie kropek w podglądzie "drzewkowym".
            • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 19.07.07, 23:27
              Powinieneś i tak sprecyzować, ponieważ układ kropek pasuje także i do mojej
              wypowiedzi (choć teraz już wiem, o co się rozchodzi;)
              co do pytania - pewnie agra była tuż tuż, przed jadącym samochodem, albo
              spacerując 1000-leciem, natknęła się na strzelaninę z wiatrówki do zwierząt...
              • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:14
                To miała trochę tak jak w "Czterech pancernych".
                • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:01
                  oj to nie byli "Czterej pancerni" ale ważne że historia ze szczęśliwym
                  zakończeniem ;)
                  • Gość: sdjhfksd Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:29
                    czuje pierda...
              • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 07:58
                kuminiorzu jesteś uszczypliwy,nie podoba mi się to!!!Nigdy nie chciałbyś
                przeżyć tego co ja wczoraj,i tego Ci nie życzę!Pozdrawiam i miłego dzionka
                życzę!
                • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:04
                  Może uszczypliwość to zaleta? Lepsze to chyba od słodko - mdławej
                  cukierkowatości. Nie jest przecież chamski...
                  Ale powiedz co takiego się wydarzyło.
                  • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:12
                    Chyba nie chcę o tym pisać!!!Uszczypliwość znam skądś tą cechę....bo taka sama
                    jestem ;)ale w pewnych sytuacjach nie na miejscu:)ale koniec już tego temtu,nie
                    wart jest powrotów i dalszej dyskusji!
                    p/s to gdzie pod ten urząd mam podskoczyć?
                    • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:25
                      Kończymy o jednakowej godzinie, tak więc to nie jest chyba najszczęśliwsze
                      rozwiązanie. :)
                      Zgodzę się Twym zdaniem, że nie ma większego sensu dalsza dyskusja o
                      uszczypliwości, jednakże z uporem maniaka (nic trudnego - wreszcie mogę być
                      sobą) będę drążył sprawę tego wysokiego poziomu adrenaliny.
                      • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:30
                        Nie najszczęśliwsze,ale jak będzie Ci się ktoś przyglądał podejrzliwie to może
                        będę ja hihi;)
                        p/s a co do tej adrenaliny to właśnie o niej nie chcę rozmawiać,fakt należy u
                        mnie do zapomnianych,aczkolwiek jest dla mnie przestrogą na przyszłość:)
                        • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:47
                          Hmmm... Masz takie podejżliwe wejrzenie?
                          Ostatnio podejżliwie spoglądała na mnie pani kanarzyca w tramwaju, ale to chyba
                          nie byłaś Ty - nie miała takich rozczochranych włosów znamionujących osoby o
                          zdolnościach wróżbiarsko - proroczych. :)
                          • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:55
                            Ja nie pani kanarzyca;)i nie mam włosów roczochranych bo by wszyscy od razu
                            wiedzieli i chcieli skorzystać z moich zdolniści proroczych hehehe;)(dlatego
                            dla niepoznaki prostuję włosy hihihi;))Podejrzliwie nieraz patrzę to fakt,jak
                            są ku temu powody,ale najczęściej jak kilka osób mi powiedziało kroczę dumnie;)
                            • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:04
                              A puszysz się również jak paw dumnie?
                              • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:13
                                tak szczególnie hihihi więc nie da się nie zauważyć ;)
                                • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:17
                                  No tak. To już będę wiedział na kogo zwracać baczniejszą uwagę. Tylko musisz
                                  chodzić w kółko bo samiczki pawia puszą się mniej niż samce i są mniej barwne,
                                  więc mógłbym Cię przeoczyć.
                                  ;)
                                  • Gość: agar1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:03
                                    Dobrze więc będę upierdliwie krążyć wokół Ciebie,aż wydeptam ścieżkę.Tylko tak
                                    teraz się zastanawiam czy,aby napewno Cię poznam po tym pawim kolorowym
                                    napuszonym ogonie, do jak tam więcej tych pawi jest to ja nie wm czy dobrze
                                    wybiorę;)
                                    • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:07
                                      Jestem bezogoniastym białym pawiem, tak więc spoko.
                                      Nie da się mnie pomylić.
                                      • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:17
                                        hahahah biały i bezogonisaty do tego no nieźle, a co to za odmiana?;)
                                        • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:25
                                          Taka nowa odmiana - jadłem dużo genetycznie modyfikowanej soji i tak sie mi
                                          jakoś porobiło. I tak się cieszę, bo przecież mogły mi rekinie zęby w dziobie
                                          wyrosnąć...
                                          • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:30
                                            a kto Ci kazał jeść takie ochydztwo?toż to z Ciebie jakiś trefny paw jest bez
                                            ogonka bez wyblaknięty,bez koloru bleeee.....;)
                                            • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:42
                                              Jestem zupełnie normalnym pawiem, tyle że... oryginalnym. I wcale nie
                                              wyblakłym, tylko w przepięknym białym kolorze. Innym pawiom ich długie ogony
                                              ciągle się brudzą w jakichś kałużach, i dlatego owe pawie muszą zmykać z
                                              podwiniętymi ogonami do domów aby je prać. Praktycznie cały czas siedzą w
                                              domach i piorą ogony. To dlatego nieczęsto można spotkać pawia na ulicy...
                                              A jedzenie soji jest jak najberdziej na topie w środowisku pawi.
                                              • Gość: agra1 Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:34
                                                No to się musisz nieźle laszczyć po tych naszych alejach,jak taki jesteś trendy
                                                (teraz chyba:"jazzy");)?no i ta biel "niewinności" chyba świeci wszystkim po
                                                oczach;)?byle by nie za bardzoooooo.......
                                                • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:04
                                                  Ależ skąd! Chodzę w maskującym stroju szarej myszki!
                                                  :)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 20.07.07, 12:42
                                                    Mam bułkę z dynią i czuję, że zostanę pawiem...
                                                  • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:03
                                                    Chyba nie zostaniesz pawiem. Za to możesz zostać istotą boską - z głowy Zeusa
                                                    wyskoszyła Atena a z brzucha Kuminiorza - paw wyskoczy.
                                                    Ale to od samego "mania" bułki z dynią czy od próby jej przyswojenia?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 20.07.07, 13:07
                                                    Jednak może będę pawiem - chyba, że pojmę zawczasu asumpty ku niemu nie
                                                    kierujące.
                                                    A z brzucha też nie wyskoczy - brzuch ostatnio pusty i paw lubuje się
                                                    przestrzenią, kołysząc się w rytm hymnu tego ... smutnego początku dnia
                                                  • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:10
                                                    Hymn się zaczyna: "W brzuchu chlupie mi paw"?
                                                    Czemu smutnego? - Łikent za parę godzin przecie.
                                                  • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: 80.48.49.* 20.07.07, 13:15
                                                    No właśnie!
                                                    Najgorzej się biegnie tuż przed samą metą...
                                                  • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:18
                                                    Hmmm...
                                                  • Gość: Tom Re: CZUJĘ że adrenalinki to mam dość,dość,dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:12
                                                    No to zbieram się do wyjścia. Bawcie się dobrze - mam dziś dość wszystkiego
                                                    przez ten upał.
    • Gość: agra1 tak coś czuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:41
      że się skumały pawie i gadają nie wiem o czym:( coś mi umknęło chyba? Troszkę
      nieuwagi,a człowiek tyle traci;)
      • Gość: Tom Re: tak coś czuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:31
        Nie skumały się. Zresztą - już mi się znudziło, już nie jestem pawiem, agro1...
        • Gość: kuminiorz Re: tak coś czuje... IP: 80.48.49.* 21.07.07, 08:58
          Czuję, że weekend ten weselny gniecie niechęci na ciasto...
          dlatego pełen entuzjazmu, jadę pognieść na miasto!
          • Gość: agra1 do kumniorza;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:04
            Życzę udanej zabawy na weselichu i zimniutkiej wódeczki ;)))
            p/s wypije mały kieliszeczek za zdróweczko Twoje ;)
            • Gość: kuminiorz Re: do kumniorza;) IP: 80.48.49.* 21.07.07, 14:05
              Niestety nie bedzie za kolorowo... idę sam :O
              • Gość: agra1 Re: do kumniorz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:09
                uuuu szkoda :(,i właśnie w takich momentach samotność zaczyna przeszkadzać:(
                • Gość: kuminiorz Re: do kumniorz ;) IP: 80.48.49.* 21.07.07, 14:12
                  Ale wypić wypiję... i to kilka - za Ciebie - bedziesz moją wirualną partnerką -
                  o ile się zgodzisz (choć Ty mnie nie wystaw;)
                  • Gość: agra1 Re: do kumniorz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:18
                    spoko,spoko napewno pomyślę o Tobie wypijając kieliszek,więc możesz wyobrazić
                    sobie że wirtulanie tam siedzę obok Ciebie,szturchając Cię kolankiem w
                    rytm "blondyneczki";)
                    • Gość: kuminiorz Re: do kumniorz ;) IP: 80.48.49.* 21.07.07, 14:19
                      Jesteś blondyneczką?
                      • Gość: agra1 Re: do kumniorz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:20
                        niestety nie,bo jestem czorna jak kuminiorz po robocie;)
                        • Gość: kuminiorz Re: do kumniorz ;) IP: 80.48.49.* 21.07.07, 14:23
                          No to czarna polewka - dosypię sobie sadzy do kielicha, by było ku Tobie
                          spełnienie...
                          • Gość: agra1 Re: do kumniorz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:29
                            nie dosypuj bo sadza ble,kto wie może jaka blondi się nawinie i wyrwie Cię do
                            pląsów ;)więc jeszcze raz udanej zabawy;)
                            p/s biegnę się szykować:)pozdrawiam:)
                            • Gość: kuminiorz Re: do kumniorz ;) IP: 80.48.49.* 21.07.07, 14:30
                              Dziękuję, wzajemnie!
                              Jeśłi Ty ukradniesz flaszkę i ja ukradnę flaszkę - możemy się nimi ...
                              częstować!
                              Udanego wyhulania!
                        • Gość: Tom Re: do kumniorz ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:47
                          Ehhh...
                          Alkohol, alkohol i jeszcze raz alkohol...
                          No z kim ja się zadaję?!
                          • Gość: anna Re: do kumniorz ;) IP: 83.2.141.* 23.07.07, 12:21
                            1. Jak alkohol to ma nadzieję, że w umiarze! (a taka osoba potem nie prowadzi
                            samochodu)
                            2. Czuję, że wokół są ludzie (piszę ogólnie), którzy skupiają sie na życiu
                            innych, analizują, oceniają, komentują wszystko co jest do skomentowania, szuka
                            dziury tam, gdzie jej nie ma Po co? Bo ktoś chce się czuć lepszym od drugiego,
                            bo ktoś ma samochód, ktoś inny nie, ktoś ubiera sie tak, a nie inaczej.Ktoś chce
                            stworzyć hierarchię ludzi lepszych, gorszych. Tylko nie ma żadnej hierarchii!
                            Wszyscy są równi, a każdy ma prawo do prowadzenia życia w ten, a nie inny
                            sposób. Ja potrafię wyjść i trzasnąć drzwiami, obrazić się i długo się nie
                            odzywać, ale nigdy nie obrażam przy tym innych (przynajmniej staram się ). Może
                            to da wielu osobom do myślenia.
                            3. Fora ok tylko nie raz są na takim poziomie, że dosłownie szkoda słów, a nie
                            każdy potrafi się zdystansować. Mnie zdarzyło się staną w obronie (jeżeli tak to
                            można ująć)pewnej osoby, której w ogóle nie znałam. Napisałam to, co usłyszałam
                            o nim w miejscu pracy podczas gorącego okresu W. (wolę nie wiedzieć co ta osoba
                            potem sobie pomyślała, ale to nie było ważne w tym wszystkim, bo chciałam tamtym
                            utrzeć nosa, co by następnym razem policzyli sobie chociaż do 2o zanim napiszą
                            głupoty. Nie znoszę, jak ktoś kogoś obraża i to działa na mnie jak płachta na
                            byka i dystans nie zawsze mi wychodzi. W dodatku trzeba pamiętać, że sa osoby,
                            które nie piszą tylko śledzą a p--ch-
                            • Gość: Tom Re: do kumniorz ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:57
                              Witam.
                              Byłem "tam".
                              Nie znalazłem...
                              Ale dlaczego właśnie "tu"?
    • Gość: Beata Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 22:25
      czuję swoje stopy......fujjj!
      • Gość: :) Re: TAK CZUJĘ IP: 83.2.141.* 23.07.07, 12:27
        A ja czuję, że dzisiaj to pisałam i pisałam ...i zapomniałam z tego wszystkiego
        zjeść śniadania :)
        • Gość: kurza stopa Re: TAK CZUJĘ IP: 89.174.23.* 23.07.07, 12:37
          a aj czuje, ze chudy to niezly fiut, ze zabiera chlopakom 10 % z wyplaty, bo
          zbiera na kata!!!!
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.07.07, 12:50
            Czuję, że było klawo!
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:02
              u mnie też było całkiem nieźle,aczkolwiek mogło być lepiej;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.07.07, 13:42
                Wyniosłaś alkohol, zostałaś królową balu i udało Ci się nie wymiotować?
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 14:42
                  2 flaszki wyniósł mój partner natomiast ja nie mogłam zaistnieć na tym z tego
                  wzgl. że było zero konkursów:(
                  p/s uchroniłam się od wymiotów wszystko z umiarem było jak widać;)
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.07.07, 14:56
                    Ja ukradłem jedną, trzy wygrałem i jeszcze jedną dostałem na odchodne...
                    Poza tym śpiewałem na scenie, tańcowałem z wszystkimi i od dzisiaj chodzę sam;)
                    Miałem plan, by się opić, skoro nie mam z kim hulać - a wyszło inaczej...
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:11
                      No to powiem Ci że miałeś superowo,bo ja flaszki nie wygrałam i nie ukradłam bo
                      to nie w miom stylu by było;)Obtańcować,obtańcowałam kogo trzeba ;)śpiewać też
                      śpiewałam,tylko partner był mało rychliwy :(
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.07.07, 17:35
                        Dlatego bezpartnerstwo (czasami) niesie w sobie tyle dobrego...
                        Rozumiem, że koniec z nami - ze złodziejem się zadawać nie będziesz;)
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 19:34
                          a w życiu nie dam Ci odejść mój wirtualny partnerze;)!!!
                          p/s a chociaż kielonka wypileś na tym weselu za to żebym mogła Ci jeszcze
                          potowarzyszyć w tym jakże "samotnym życiu"?
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:46
      już wracając z tego wesela gdzie była zabawa,hulanka,swawola,........CZUŁAM
      że........samotność i tak jest ze mną :( PUSTKA znowuuuuuuuuuuuu zero wartości
      wszystko takie płytkie i mało prawdziwe :(
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.07.07, 15:02
        Mnie też nie opuszcza!
        Nawet, gdy jest ... szałowo, moja pustka i tak obserwuje z boku, czekając na
        swoją kolej - mogę ją zagłuszyć, ale nie zamknąć... w końcu i tak się pojawi i
        bedzie drwić...
        A kieliszków spełniłem - kilka... powinnaś się więc czuć lepiej (?) Nic a nic
        nie pomogło?
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.07.07, 15:03
          Czy pustka może popsuć wartości?
          ... mooooże:)
          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:37
            wydaje mi się że może;) bo wszystko zaczyna się burzyć głupie myśli przychodzą
            do głowy, zaczyna się za dużo myśleć i..............i tak w rezultacie jest
            lipa ogólnie i kacyk moralny nieraz;)
            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.07.07, 15:45
              No właśnie...
              To wynaturza, a wynaturzenie likweiduje wstyd za wynaturzenie. Gdy nie ma
              wstydu, nie ma hamulców i wynaturzenie zamienia się na skrajość, która musi
              zmierzyć w którymś kierunku...
              Czuję, że dni bez odpoczynku są męczące!
              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:54
                no właśnie brak hamulców i zmierza się ku skrajnościom,przykre ale prawdziwe...
                :( a co do tych dni bez odpoczynku to fakt ja też z chęcią bym już poleżała na
                plaży z kolorowym drineczkiem w ręće ahhh już to czuje;)
                • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.07.07, 15:56
                  Ja też czuję...
                  Jak poszukuję nowej pracy (w końcu to też trochę wolnego)!
                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:46
                    a czemuż poszukujesz?czyżby ta nie sprostała Twoim ambicjom?
    • Gość: de Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:43
      s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 25.07.07, 14:48
        Ludzie już nie palą w piecach, więc i kuminy - jak nówki sterczą ponad
        dachami...
        Poza tym rutyna w pracy może być niemal, jak rutyna w związku;)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:00
          masz rację rutyna jest nie wskazana, boję się żeby to mnie nie dosięgnęła w
          pracy a poza pracą urozmaicam sobie czas jak mogę ;)
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 25.07.07, 17:14
            opowiedz o tym urozmaicaniu...
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:25
              nie nie nie oj nie, nie będę się zwierzać na tym forum bo już mi kiedyś
              zaszkodziło takie zwierzanie ;)i się odbiło;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 25.07.07, 17:30
                To powiedz chociaż, gdzie będziesz wypoczywać na tych ... wakacjach - daj choć
                wyobraźnię nacieszyć!
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:35
                  ja już takie wakacje w tym roku to miałam w kwietniu,ale kto wie czy we
                  wrześniu gdzieś nie wybędę na jakąś fajną wysepkę,jak tylko pojawi się jakaś
                  fajna ofertka i towarzystwo doborowe,to mnie długo nie trzeba namawiać pakuje
                  manatki i lecę;)
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 25.07.07, 17:42
                    Na jaką wysepkę? Wolin, czy Uznam? Uznam obie odpowiedzi;)
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:58
                      ja tych wysepek chyba nie uznam w swoim wyborze;)bo sam wiesz co się ostatnimi
                      czasy dziej z tą naszą pogodą a na tamtych wysepkach wiem ze mam 100%pogody no
                      i warunki bez porównania;)a Ty gdzie będziesz wypoczywać:)?
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 25.07.07, 18:02
                        Będę opływać w niezapomniane doznania ... zazdrości o Twoje wakacje w
                        luksusowym kurorcie ... niewolniczym - i będę się zastanawiał, czy tam het-hen-
                        hola buchniesz za mnie drina.
                        A propos - w tę sobotę też idę na weselicho (ciekawe, czy wrócę z pustką
                        wewnętrzną)
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:18
                          szczerze to nie napalam się na żadne wakacje różnie może być narazie zero
                          planów,zresztą ja również 22 i 29 września mam wesela;)a Tobie życzę sił do
                          zabawy na kolejnym weselu;)bo ja 3weekendy z rzędu miałam iiii kurczę nie mogę
                          dojść do siebie;)wykańczające te impry są;)
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 26.07.07, 15:17
                            Jak Ty to czujesz!
                            Jak Ty to znasz!
                            Jak Ty to doskonale umiesz nazwać - zupełnie, jakbyś znała to z życia;)
                            Po ostatnim weselu chyba do dziś nie mogę się zregenerować - ale od jutra będę
                            odkajdaniony i wreszcie poznam co to sen! Specjalnie będę włączał sobie budzik
                            rano, by go wyłączyć i pomyśleć "jak to miło jest nie musieć wstawać"
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:02
                              oj czuje,czuje to dobrze ;)więc jeśli jutro nie musisz iść do pracy to dajesz
                              do gegensis;)właśnie mnie kumpele ciągną,a ja nie potrafię odmówić,więc tylko
                              do 1 daje sobie czas bo jutro niestety nie jestem w tak komfortowej sytuacji i
                              mój budzik,a i owszem wyłączę o 6,a o 6.15 już będę na nogach niesety bo do
                              pracki trzeba iść:(
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 26.07.07, 20:13
                                Chyba źle coś napisałem - niestety jutro jeszcze tam ... lezę - ale ostatni
                                raz, więc wieczorem może mnie zaciągnie do Genesis, cobyśmy się mogli bratać -
                                chyba, że Ty lubisz tam przebywać np. od 13.00 do 17.20;)
                                Na razie czuję, że nadmiar daje niedobór!
                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 08:25
                                  Cześć:) no i jak byłeś?;) bo ja tak iii teraz baaardzo cierpię :( nie
                                  zbrataliśmy się,a szkoda:(
                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 27.07.07, 15:28
                                    Wstyd, zakłopotanie, zmieszanie, skonfundowanie, skrępowanie i dyskomfort!
                                    Ja zrozumiałem, że chodziło Ci o dzisiejszy wieczór - wczoraj i tak bym nie
                                    poszedł - byłem taki padnięty, że nawet ... nie zrozumiałem, co do mnie
                                    rozmawiasz;)
                                    Dlaczego bardzo cierpisz po wczorajszej libacji? KAC?
                                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:03
                                      aha to żeśmy się dogadali,no wiesz co?dziś w genesis jest lipa jeśli to w
                                      czwartki warto tam uderzyć;)ja dziś odpoczywam, aczkolwiek bardzo się
                                      nie "zmęczyłam" wczoraj gdyż miałam świadomość pójścia do pracy dziś;)zbieram
                                      siły na jutrzejszy Ogrodzieniec oj będzie impra;)
                                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 27.07.07, 19:22
                                        Tylko nie daj się złapać kędzierzawemu rycerzowi i nie jedz kiełbasy z
                                        pańskiego dwora, bo giermkiem poszczuje i gotów, ku uciesze starszyzny,
                                        publicznie wodzić na pokuszenie...
                                        Gnuśni paladyni tylko patrzą, jak tu wyczesać piękne dziewoje, nie skupione na
                                        uwadze o własną własność – a przecież ja się o Ciebie martwię;) W końcuś mi
                                        wirtualnie ślubowana
                                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:30
                                          hmmmm kto wie może rycerzyk będzie na tyle przebiegły że wykorzysta moją
                                          słabość i niemoc i ulegnę jego czarowi i poświęceniu dla mnie;),bo Ty się nic a
                                          nic o mnie nie starasz:( i jak tu żyć z takim chłopem wirtualnym,ja się pytam
                                          Ciebie, no jak???
                                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 27.07.07, 19:35
                                            Daj mi trochę czasu - wiesz ile dni trwa zmywanie sadzy z ciała obfitego w
                                            krągłości, szerokosci i dlugości, równiki, równoleżniki, północniki, bidety,
                                            kuwety, wały, zwałki i rozstępy!?
                                            Niech żywi nie tracą nadziei - na frytkowe spotkanie w II Alei!
                                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 19:41
                                              a ja CZUJE że już miesiąc mija, a ja niczyja;)ileż można czekać na.....
                                              frytki;))))
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:03
      CZUJĘ że dziś w Ogrodzieńcu będzie się działo,niezła impra się zapowiada;)))a
      tymczasem idę przypakować, bo może będzie trzeba się bronić hihi:)
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 28.07.07, 12:23
        Czuję, że jestem smarkaczem... i to akurat dzisiaj - zasmarkana sprawa!
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 29.07.07, 13:40
          Czuję zadowolenie
          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:55
            a ja coś czuje kuminiorzu że nie przypadkowe to Twoje zadowolenie?
    • Gość: agnes Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:11
      Czuję się żle!
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 30.07.07, 14:44
        Zadowolenie było nieprzypadkowe - bo czułem się optymistycznie ubrany,
        najedzony i niewyspany...
        Jak wspomnienia z Ogrodzieńca?
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:31
          nie ma wspomnień :( bo nie byłam cholera :(, a mogło być tak pięknie jak rok
          temu to są wspomnienia;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:14
      że jest mi znowu źle :( kiedy Tu nie ma "CIĘ":((( zebrało mi się znowu na
      rozmyślania i wspomnienia chwil dla których przecież żyjemy, a one się już nie
      powtórzą :((( takie życie........
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.07.07, 11:31
        ...ale zawsze przychodzi nowe - nie można brnąć w echa wspomnień, bo to
        niebezpieczne.
        Sentymenty czasem są, jak męty!
        • Gość: agar1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:14
          oj żebyś wiedział że mącą niepotrzebnie w głowie;)ale już dobrze to była tylko
          chwila wspomnień ;)
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.07.07, 13:18
            Wybierasz się jutro na wielkie medialno-humanitarne przedsięwzięcie miejskie?
            Tam na pewno smutki odejdą i mimo że powrócą, warto chyba...
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:22
              a jakże by inaczej;)oczywiście że się wybieram:)trzeba się przylansować
              medialnie,toż to przecież jedynka będzie nadawać na żywca;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.07.07, 13:37
                Tak! I trzeba nam koczować od 14 przy barierkach, czekając w drżeniu rąk, jak
                na jakiego Georga, czy innego Rollingstone'a ;)
                • Gość: Kristina Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:43
                  ja bym poszła ale wkurza mnie że nie mam z kim ;<
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.07.07, 13:48
                    Tam będzie mnóstwo ludzi - a poznać człowieka, który sprawi, że będziesz
                    mieć "z kim", można naprawdę wszędzie...
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:57
                      Pewnie że tam będzie mnóstwo ludzi no i napewno my tam będziemy;)to gdzie pod
                      piłsudskim kuminiorzu;)?(tylko zajmij miejsce bo ja mogę koczować ale dopiero
                      po pracy czyli od 15.30)
                    • Gość: Kristin Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:05
                      czy któraś kobitka ze spotkania na bieganie idzie na koncert-chętnie dołącze...
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 11:25
                        Jakie spotkanie na Bieganie?
                        • Gość: Renata Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:26
                          dzisiaj jest koncert kominiarzu ,będzie zajefajnie...o 20 -zaczynamy...
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 13:50
                            No wiem... będę - ale jakie spotkanie? Forumowiczów?
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 13:52
                              no my kuminiorzu pod piłsudskim chyba nie muszę Ci przypominać?;)
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:01
                                Pozwól mi się rozpoznać...
                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:03
                                  OK żadnych szczegółów nie zdradzę więcej hehehe;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:08
                                    W takim razie będę krzyczał... usłysz mnie
                                    • Gość: agar1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:11
                                      OK tylko głośno żebyś,Wydre zagłuszył bo on już tam właśnie się rozgrzewa,w tej
                                      chwili słyszę jego głoooooos...;)
                                  • Gość: Tom Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:13
                                    I tak Was rozpoznam!

Oczywiście jeśli nie zapomnę włączyć telewizora...
                                    • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:17
                                      To już? A co tak wcześnie?
                                      • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:20
                                        no widocznie dawno nie ćwiczył,więc musi przypomnieć sobie jak się śpiewa do 20
                                        ma czas poćwiczyć żeby go czewa nie wyśmiała;) a potem występ hehehe 5min.;)
                                        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:24
                                          Ciekawe, czy boi się wspomnień z juwenaliów, gdzie poczęstowano go dorodnymi
                                          (na pewno soczystymi) pomidorkami...
                                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:28
                                          no 5min występu i spalony do końca życia w czewie hehehehe;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:30
                                            Ciekawe co będą śpiewali panowie Gonera i Opania?
                                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 14:33
                                              oj nie czepiaj się kuminiorzu liczą się chęci przecież ;)
                                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 14:36
                                                Kto to jest Lora Szafran? Jakaś wegetariańska kucharka?
                                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:05
                                                  Nie wiesz kto to Lora?No co Ty?Jazzowa wokalistka...chyba nie ćwiczy bo nic nie
                                                  słyszę, więc musi być dobra:)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 17:23
                                                    Właśnie zażyłem rozgrzewki i czuję, że (...pomimo weselnie znanego poczucia
                                                    pustki...) będzie "TAK"!!!
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:22
                                                    może ja też powinna zażyć jakiejś rozgrzeweki?;)tylko jakiej?????????hmmmmmm
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 18:29
                                                    Nie wolno mieszać!
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:32
                                                    spokojna główka o tym to ja zawsze pamiętam ;)choć muszę przyznać skromnie że
                                                    dość odporna jestem:)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 18:35
                                                    Ja też, ale to przychodzi wraz z treningiem...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:37
                                                    tu juz trenować nie muszę odchodze od tego sportu powolutku;)tylko tak na ligt-
                                                    cie korzystam, natomiast wolę potrenować fizycznie;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 18:47
                                                    ...a ja popadam w swawolę...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:58
                                                    byle byś nie popadł za bardzooooooooo;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 01.08.07, 19:00
                                                    na tym etapie wtajemniczenia znam granice...
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:52
      Jak było wczoraj "wymediowałeś", "wylansowałeś" się kuminiorzu;)?Bo ja w
      rezultacie jak zobaczyłam tą masę ludzi to uderzyłam w 3aleję i znalazłam się
      kawiarence:)popijając piweczko i zajadając sałateczkę oglądałam transmisję w
      TV;)
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 02.08.07, 10:41
        Stałem obok pomnika i Cię wypatrywałem... średnio udana impreza - do sceny za
        daleko, kamery mnie nie objęły, tłumy napierały! Ale żart mi się chociaż
        trzymał :)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:22
          ale ja nie słyszałam ;) bo to nagłośnienie............hahaha żałosne było!!!
          naprawdę stałeś obok pomnika i mnie nie widziałeś?taka sexi laska poprostu
          odlotowa,wiesz kozaczek,biały spodenki wystający pośladek, włosy tleniony blond
          ma się rozumieć...nie,nie widziałeś takiej?no wiesz co jak mogłeś mnie nie
          zauważyć???
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 02.08.07, 18:11
            Poznałem Cię tylka raz, jak Ci cekiny od dżinsowej spódnicy upadły i w panice i
            histerii zbierałaś - ale nie chciałem przeszkadzać, bo jeszcze gotowaś mnie ...
            nająć do współpracy
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:58
              a nie gotów byłbyś mi pomóc???potrafiłbyś odmówić kobiecie w tak trudnej
              sytuacji?;)toż cekiny są nie byle co;)
              • Gość: Renata Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:19
                ups...
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 11:48
      że mnie dziś się wszyscy czepiają,wyjeżdżam stąd mam DOŚĆ!!!:(
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:05
        Nie postawiłaś spacji po przecinku! Co Ty w ogóle sobą reprezentujesz?!
        • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:06
          Przepraszam:) Uszy do góry i nie smutaj się! Po każdym nerwie prędzej, czy
          później, musi pojawić się ukojenie!
          • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:08
            wiesz czekam z utęsknieniem na to ukojenie;)najgorsze jest to że obowiązków
            przybywa aaaa coś nie CZUJE tego materialnie :(
            • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:10
              Masz asa w rękawie? Trzeba szukać rozwoju, nawet, gdy czujesz, że i tak się
              rozwijasz!
              • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:34
                a teraz mam mówiąc szczerze asa!Tak oczywiście wszelkie zmiany łapię,uczę się,
                szkoleś się,tylko co się da, a potem powiem adie:))))
                • Gość: agra1 ale ja dziś gramatycznie i interpunkcyjnie pisze;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:35
                  • Gość: kuminiorz Re: ale ja dziś gramatycznie i interpunkcyjnie pi IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:42
                    A ja wyjeżdżam niedługo i będe zarabiał, by potem wydać;)
                    • Gość: agra1 Re: ale ja dziś gramatycznie i interpunkcyjnie pi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:55
                      weź mnie ze sobą;)
                      • Gość: kuminiorz Re: ale ja dziś gramatycznie i interpunkcyjnie pi IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:04
                        A to nawet dobry pomysł - nie miałem jeszcze pierwszej randki z lokalną
                        rodaczką w obcym mieście:)
                        • Gość: agra1 uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:09
                          od jakiegoś czasu myślę o wyjeździe,aczkolwiek ja to domator jestem raczej i
                          tęsknota troszeczkę by mnie mogła zeżreć no i pewnie troszkę tchórzostwa też we
                          mnie jest;)a dziś to już wyszłam z siebie is tanęłam obok po tych czepialskich
                          uwagach:(
                          • Gość: kuminiorz Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:12
                            A ja lubię wyjechać na... tydzień - niesiąc, może dłużej - potem też mnie
                            ciągnie z powrotem.
                            Co się stało dzisiaj? Czego się czepiali?
                            • Gość: agra1 Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:20
                              Wyjechać to ja też lubię, ale właśnie na krótko:)))
                              Zły dzień poprostu ktoś ma ;) i wszystko co źle to ja ja ja !!!!
                              • Gość: kuminiorz Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:24
                                Odkuj się okrutnikowi - gdzieś mi się obiło o oczy, że potrafisz bronić
                                własnego zdania...
                                • Gość: agra1 Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:29
                                  Potrafię już odkułam co trzeba w miarę możliwości ale gdzieś się trzeba wylać;)
                                  Tylko jeszcze mnie wkurza że się wyżywają na ludzich,którzy są Bogu ducha
                                  winni,a ja na takie rzeczy nie mogę patrzeć i oczywiście atak w obronie
                                  uciśnionych no i mi się później obrywa:)!
                                  • Gość: kuminiorz Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:32
                                    Ale z szefostwem trzeba ostrożnie! Chyba, że czujesz siena tyle silna, że lata
                                    Ci rotacja "na zakładzie" :D
                                    • Gość: agra1 Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:37
                                      spoko,spoko ja wszystko kulturnie załatwiam!
                                      • Gość: kuminiorz Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:43
                                        No toś mnie uspokoiła - po co mi bezrobotna kobita?!
                                        • Gość: agra1 Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:58
                                          eee no ja bezrobotna to nie chcę być, spoko spoko trzymam na wodzy moje emocje;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: 80.48.49.* 03.08.07, 14:02
                                            Zawsze? Czasami trzeba wybuchnąć, żeby równowaga byłą. Ja np., jak raz w
                                            tygodniu nie podpalę jakiegoś przypodwórkowego psa, to dostaję szału...
                                            • Gość: agra1 Re: uciekać mi się chce stąd;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:13
                                              hahaha dobre to z Ciebie niezły zawadiaka musi być podoba mi sie hihihi;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:48
      tęsknię:(((
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 04.08.07, 11:14
        Czuję pulsujące czucie...
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:48
          a jak czujesz to pulsujące czucie,bo nie mogę sobie tego wyobrazić?
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:21
      tak dziś znowu łkiend,tikend ;)iiii co z tego??? Czas do południa wypełniłam
      sobie na max,ćwiczyłam mięśnie :)co by nie było że sportów nie uprawiam akurat
      lubię,a wieczorek zero planów i nawet sama o to nie zbiegam bo i po co???i tak
      poczuję po powrocie to co mam poczuć!!!a żesz Ty cholerny świat, cholerne życie
      jestem freeeeeeeeeeeeeeee!!!ale czy mam się z tego cieszyć?płakać czy może
      śmiać się udając że mnie to wszystko wali???!!!
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 05.08.07, 11:53
        Ja bym chyba śmiał się - zresztą... staram się tak robić:) Może to oczekiwane w
        końcu przyjdzie - a póki co, warto na nie czekać w formie weselszej.
        Czuję, że będę tęsknił - wyjeżdżam, ale wrócę za tydzień-trzy - wtedy będę
        starszy, więc może już mój wiek przypadnie Ci do gustu :P
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:13
          będę tęsknić :(
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 05.08.07, 12:25
            zawsze możesz mnie ... odwiedzić
            • Gość: agra1 będę tęsknić i szlochać po kątch jak na kobite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:29
              prztsało:( a gdzie?;P
              p/s a jak z tym wiekiem było?;)
              • Gość: kuminiorz Re: będę tęsknić i szlochać po kątch jak na kobit IP: 80.48.49.* 05.08.07, 12:33
                Nie frasuj się luba, bowiem wrócę, zedrę z Ciebie ... ostatnią kroplę smutku i
                przesycony nostalgicznym dylematem, w niekłamanej radości rzeknę... "gdzie k***
                moje chapcie?!"
                P.S. Podobno tylko w Cz-wie mówi się "chapcie" na ... chapcie ;)
                • Gość: agra1 Re: będę tęsknić i szlochać po kątch jak na kobit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:37
                  napewno będą czekać z utęsknieniem na Ciebie,cieplutkie, wygodne, a może nawet
                  nowiutkie ;)bo kto wie czy tamtch starych nie zeżre jakie zwierze;)buszujące po
                  domu w czasie Twojej nieobecności;))))
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:42
      że rosół mnie rozbiera do rosołu, ten to ma siłę przkonywania jak żaden inny ;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:07
      że dziś zabaluję ;)))
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:49
      że nic nie zwojuję opadam z sił............:((((((((((((((((((
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 17.08.07, 15:20
        satysfakcję i ... nieziemskie zmęczenie ;)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:25
          że mi tak słodko że,aż mnie znudziłooooooooooo:(
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 18.08.07, 11:36
            Ale tu się pozmieniało...
            Jakieś wyglądy, "dizajny", i inne urokliwości - tak słodkie, aż mnie
            nudzi ... wolałem starsze!
            Co się u Cię zmieniło w ciągu tych dwóch tygodni?
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:14
              jak widzisz "image" ;) się zmieniło naszego forum :)tamte było mi
              bardziej jakoś blskie,ale to chyba kwestia przyzwyczajenia;)
              U mnie "image" też się troszeczkę zmieniło hihihi;)włos podcięłam,
              choc na blond platynowy się nie zrobiłam, to myślę że oblecę w
              tłumie hehehe, a poza tym wakacje się kończą:(, a ja planuje
              odpoczynek dopiero na wrzesień, bo jak narzaie jestem niezastąpiona:)
              a Ty wypoczęty chociaż wróciłeś? Zadowolnony? Pełny powera ;)?
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 19.08.07, 13:32
                Niekoniecznie...
                Wróciłem zmęczony, niewyspany, zmarnowany, choć usatysfakcjonowany.
                mieszkałem w dość ... osobliwym towarzystwie - jeśłi zostałbym tam
                jeszcze z tydzień, murowany byłby alkoholizm i narkomania;)
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 14:02
                  ooo czyli mam rozumieć była czysta rozpusta dla ciała i ducha;)?
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 19.08.07, 14:06
                    Ciało zaczęło domagać się uspokojenia, a i duch wolno popadał w
                    degrengoladę:) Trzeba było uciekać - choć i żal dziwny się
                    pojawił ... w końcu co beztroska, to beztroska (prawie;)
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 14:11
                      hehehe uciekać???już to widzę Ty kumuniorzu i uciekanie;)Myślę,że Ty
                      jak nie padniesz to się nie poddajesz:)))co?Beztroska hmmm tak
                      fajnie fajnie ,ale z czasem beztroska tez potrafi znudzić i pojawia
                      się takie uczucie.......dziwne takie,ale u mnie ostatnio przemawia
                      mi chyba do rozsądku coraz głośniej:)
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 19.08.07, 14:13
                        Starość ??? ;)
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 14:16
                          ale ja jeszcze taka stara nie jestem :(
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 19.08.07, 14:53
                            Wiem, to jeno żartem było...
                            Uciekam na poprawiny :)
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 14:57
                              no ja myślę że to był tylko żart;)ooo to Ty na weselichu bawisz
                              super, więc miłej zabawy :)
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 19.08.07, 15:01
                                Dziękuję, postaram się nie zapomnieć wypić za Ciebie...
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 08:20
      że dziś znowu poniedziałek, i zaczyna się maraton tygodniowy od
      początku :(
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 11:52
        A ja, że detox na gwałt pożądany! Trzeba powiedzieć sobie DOŚĆ, a ja
        wiem oko mi mrugnie;)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 12:25
          oooj to było ostro ;)już się matrwię że wpadniesz w uzależnienie;)od
          czego jak od czego, ale od alko???;)
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 13:14
            Właśnie! Muszę sobie wybrać coś innego: narkomania, seksoholizm,
            hazard, pracoholizm, lekomania, siecioholizm, burdy, a może
            fotografie stóp?
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 13:47
              no nie nie nie,co za dużo to nie zdrowo;) a stopy??? fotografie,a
              skąd na taki pomysł wpadłeś? Bo ja średnio lubię stópki ;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 13:54
                Nie wiem, ale to podobno najpopularniejszy fetysz, więc moze
                warto ... zasmakować?
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:10
                  przelansowany już troszeczkę nie sądzisz?;)
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 14:31
                    I nie poznany także samo:)
                    No, ale skoro nie chcesz, to zmieniam na paznokcie, łokcie i
                    strzemiączka...
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:43
                      ooo to takie mniej znane hihihi już lepiej;)
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 15:00
                        Oj ciężko tym kobietom dogodzić...
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.07, 15:18
                          jakby było tak łatwo, to życie byłoby nudne i straciło by smaczek;)
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 20.08.07, 15:29
                            Męczy Cię "nudne", ustatkowane, rutyniarskie życie?
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 19:25
                              Nie nudzi mnie "ustatkowane" życie, bo takiego już chyba teraz
                              nawet pragnę, czas szaleństwa się skończył ;)a żeby nie było nudno
                              trzeba dbać, starać się i pielęgnować żeby nie stało się rutyną:)
                              wierzę że się da tylko trzeba chcieć:)!!!
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 11:56
                                Ale przecież od samego "chcenia" to można się jedynie zestarzeć...
                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 12:08
                                  ale ja "chcę" i jeszcze "mogę";)czyż nie tak jest że "chcieć to
                                  móc", przecież to już połowa sukcesu i nie gadaj mi tu o starości bo
                                  każdy niestety się starzeje, taka kolej rzeczy...
                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 17:08
                                    Nie wiedziałem, że to Cię aż tak ... dotknie :P
                                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 17:51
                                      hahahaha tak rzeczywiście tak mnie dotknęło że,aż łzy wzruszenia
                                      zalały mi oczy;)hahahaha a i Ty mnie tutaj nie tykaj tak wirtualnie
                                      booooooooo........jeszcze sobie coś pomyślę i co wtedy?;)
                                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 18:04
                                        ...do tego zmierzam ...
                                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:13
                                          No właśnie ja tak naprawdę to nie wiem, do czego Ty zmierzasz?;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 18:24
                                            Do czego ja zmierzam... hmm... Chciałbym mieć kask, ładne skarpetki
                                            i szacunek Siwego Dżona;)
                                            Na razie zmierzam do spokoju, bo świat się jakoś ... pokręcił i
                                            trzeba wytrzeźwieć
                                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:28
                                              łeeeee chłop pijany to chłop sprzedany, zero pożytku, więc trzeźwiej
                                              szybko...Jeszcze Cię alko trzyma to źle,trzeba Cię resocjalizować
                                              coś czuje ;)
                                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 18:30
                                                O tak - trzeba mnie ukarać - byłem niegrzeczny!
                                                Muszę z niego zrezygnować na dłuższy czas, bo szczerze to już mi się
                                                go nie chce - tylko te okazje...
                                                A ja zaczynam nową stronę:)
                                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:35
                                                  okazje,okazjami nadszedł czas ćwiczenia silnej woli, to jest teraz w
                                                  cenie czyli "jazzy" hihihi:)
                                                  p/s1. i znowu jesteś pierwszy i co cieszysz się z tego tak? Widzisz
                                                  ile już czasu "jesteśmy razem"?;))))))))
                                                  p/s2. ba i nawet żeśmy się nie pokłócili ani razu;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 21.08.07, 18:37
                                                    ...bo już z nas takie łaskawe dusze! To dobry związek, hę?
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:48
                                                    No nie wiem czy taki dobry? Muszę wspomnieć o tym że przymykałam oko
                                                    na Twoje ostatnie zachowania, ale to ta ślepa miłość!!!o mały włos
                                                    zaprzepaściłbyś nasz długi jakże udany (2-miesięczny już niedługo:))
                                                    staż pożycia wirtualnego;)
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:54
      że muszę coś zrobić ze sobą nie mogę tkwić przecież w takim stanie,
      ale jak? i gdzie? cholera chyba brak mi sił:(
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 22.08.07, 12:12
        To ja też tak czuję!
        Masz na to jakieś pomysły?
        Ja rzucam alko i będę w tym wytrwały ... nawet do 18.00 ;)
        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:31
          wiesz co już tak piszesz o tym alko,że naprawdę zaczynam się głęboko
          zastanawiać czy z Tobą to aż tak źle?:(
          p/s pomysły niby jakieś mam,ale kurcze nie mam ludzi co by mnie
          zmotywowali,albo woli, albo nie wiem czego?....może szukam tylko
          wytłumaczenia?
          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 22.08.07, 12:39
            Byłabyś w stanie martwić się o mnie i moralizować i troszczyć i
            tłumaczyć i ... - to kochane (czegoś takiego często mi brakuje;)
            Brak moywacji to często też ze strachu, niewiary w siebie albo
            lenistwa powstaje ... no i oczywiście czasami z alkoholizmu - a co!!!
            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:52
              a Ty o mnie też byś był w stanie się martwić i troszczyć i
              moralizować (ale tylko czasem;)hi)itp.;)?to ja też potrafię oj
              potrafię ;) jak trzeba !Nie na marne kończyłam mediacje i
              negocjacje :)w tym jestem całkiem git;)
              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 22.08.07, 16:35
                A pewnie, że byłbym... wyposażę się w kajdanki, krzesło z
                mocowaniami na kończyny, taśmę klejącą, krędę w kolorze błękitnym
                i ... pełna kontrola - moralizować można!
                P.S. Widzę, że od Waćpanny asertywność bije... To dobrze - jam
                uparta świnia, więc ktoś musi umieć nakłaniać do zgody (a po
                wyszkoleniu to i nawet Ci odmawiać nie pasuje;P )
                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:26
                  z tymi mocowaniami nie przesadzaj;)Po co tyle gadżetów?....tak od
                  razu???;P
                  p.s Uparty osioł,a nie świnia jest z tego co się orientuję ;)a
                  manipulować i nakłaniać jest zabronione ;) i ja tylko dążę do ugody
                  satysfakcjonującej i korzystnej dla obu str,więc nie masz się co
                  matrtwić zadbam również i o Twoje "interesa";P
                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 12:37
                    Kobieta dbająca ... no a dodatkowo zadbana ("włos podcięłam, choc na
                    blond platynowy się nie zrobiłam, to myślę że oblecę w tłumie"), to
                    kobieta idealna... i czemuś Ty sama?
                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:05
                      hahahahaha nie jestem ideałem napewno;)nikt nim nie jest:)))a sama
                      nie sama hmmm..... może samotna wśród kupy ludzi dookoła niestety:)
                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 13:13
                        No to wybrnęłaś ... mediatorzy tak mają, by nic przedstawić, jako
                        coś ;)
                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:18
                          no jakoś trzeba sobie radzić;)i zawsze znaleźć to "coś";)a jak tam
                          dziś dzionek, tak ogólnie u Ciebie?;)
                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 13:27
                            Dzień odwyku drugi: Gdy kolejne kołysanie zakłóca utrzymanie pionu,
                            a drżenie rąk nie pozawala połąpać tych myszek, które wciąż biegają
                            po ścianach i suficie, zadaję sobie pytanie... cy jesteś ze mnie
                            dumna?
                            P.S. Dzisiaj jest koncert na Biegana - jak wytrzymać???
                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:36
                              tak jestem bardzo dumna z Ciebie :) tylko tak dalej nagroda będzie
                              czekać hihi coś przyszykuje;)suprise jakieś ;)......aa teraz
                              powinieneś poczuć się zmotywowany, pochwały wszelkie nagrody powinny
                              mobilizować, więc jak?
                              p.s a hip hop zaliczyłeś wczoraj?;)
                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 13:39
                                No własnie coś słyszałem i zastanawiałem się, gdzie to jest. Miałem
                                nawet wybrać się w podróż po mieście, ale grzmiało, waliło, loło i
                                wioło, i nie wyszło...
                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:48
                                  cholera ja też przepuściałam;))) i nie wiem czy mam czego żałować
                                  hihihi;)myślałam że może Ty mi relacje zdasz i skrót wydarzeń z tych
                                  ciekawszych wątków występu ;)?
                                  p.s A dziś chyba nadrobisz zaległości co?;)
                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 13:55
                                    O tak! Dzisiaj jest reggae, więc trzeba!
                                    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:02
                                      a jutro Kombi,więc już masz zaplanowany koniec tyg;)
                                      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 14:05
                                        A najśmieszniejsze jest to, że w sobotę jadę do Olsztyna na ... zlot
                                        ABSTYNENTÓW!
                                        • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:08
                                          taa????????nie wierzę;)
                                          • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 14:10
                                            Jak to stoję!
                                            Będzie XVI Ogólnopolski Przegląd Abstynenckiej Twórczości
                                            Artystycznej "Zamczysko 2007" - nic, tylko się opić!!!
                                            • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:31
                                              oj, a ja już miałam nadzieję na poprawę :)Twoją poprawę;)ale jak
                                              zawsze złudzenia i nadzieje na lepsze jutro....:(
                                              • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 14:35
                                                A czy ty się wybierasz dzisiaj lub jutro na koncertowanie?
                                                • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:56
                                                  dziś to ja "zakoncertuje",ale może w genesis ;)a jutro kto wie gdzie
                                                  mnie powieje i zawieje;), a oprócz Kombi to jeszcze jakieś atrakcje
                                                  się zapowiadają ;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 15:02
                                                    Plac Biegańskiego
                                                    godz. 10.00 - 17.00
                                                    • Prezentacja częstochowskich organizacji
                                                    pozarządowych
                                                    11.00 - Uroczyste otwarcie
                                                    11.10 - Koncert Orkiestry Dętej Rejonowego Urzędu
                                                    Poczty w Częstochowie
                                                    11.30 - Prezentacje organizacji na scenie:
                                                    - Zespół taneczny „Five Stars”
                                                    - Chór „Światło w mroku”
                                                    - Zespół „Słoneczniki”
                                                    - Występ świetlicy im. Jana Pawła II pt. „Wiara,
                                                    nadzieja,
                                                    miłość”
                                                    - Zespół „Rapsodia” i wiele innych
                                                    16.10 - Koncert zespołu szantowego „Czterech na
                                                    keje”
                                                    16.40 - Występ Ogniska Baletowego

• Dyplom 2007 - wystawa prac absolwentów
                                                    Zepołu Szkół Plastycznych im. J. Malczewskiego

ART Restaurant Stacherczak, Al. Kościuszki 1
                                                    godz. 18.00
                                                    • Jubileuszowa wystawa fotografii członków oddziału
                                                    jurajskiego Fotoklubu Rzeczypospolitej Polskiej
                                                    • Pokaz mody agencji reklamowej i studia mody „Ewmal”
                                                    • Koncert grupy „Paurus” w składzie:
                                                    Michał Walczak - gitara
                                                    Daniel Pomorski - trąbka
                                                    Paweł Gruca - inst. klawiszowe
                                                    Tomasz Kiepura - gitara basowa
                                                    Przemysław Pacan - perkusja
                                                    • Akcja charytatywna na rzecz noworodków
                                                    z Interwencyjnego Ośrodka Preadopcyjnego
                                                    w Częstochowie.

Plac Biegańskiego
                                                    godz. 20.30
                                                    • Koncert zespołu KOMBII

P.S. Napisz mi, gdzie i o któej możemy się jutro spotkać, i jak Cię
                                                    poznam, to ubijemy ten interes (dwie działki fety i grama grassu na
                                                    odstresowanie - tak jak się umawialiśmy)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 23.08.07, 15:08
                                                    Oczywiście napisz mi na maila;)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:15
                                                    OK odp na maila;)ale później bo teraz spadam na ćwiczonka;)
                                                    p.s a ten program mam przed sobą w tej chwili,taaaaki duży plakat
                                                    żółty wisi u mnie na drzwiach w pracy hihihi
                                                    Pozdro i buźka:)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:34
                                                    mail oczywiście na Ciebie czeka ;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 11:14
                                                    Fotkę, fotkę, fotkę, fotkę, fotkę, fotkę, zdjęcie, kadr, klatkę,
                                                    wizerunek, zbliżenie, odbicie, fotos, obraz, mordoklisz!
                                                    A wyślij pierwsza!!!
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:48
                                                    wyczuwam irytację? a niby czemu, przecież to takie normalne?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 11:51
                                                    Tym bardziej więc nie powinnaś mieć oporów;)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:57
                                                    szczerze nie mam żadnych:), ale poprosiłam pierwsza;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 12:04
                                                    Przepraszam Cię, ale nie wyślę Ci pierwszy.
                                                    Wyślę Ci drugi (i trzeci). I sam nie wiem, dlaczego - może dlatego,
                                                    żem niedoświadczony:)
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:12
                                                    i tu pojawia się pytanie DLACZEGO??? ale w czym niedoświadczony? W
                                                    wysyłaniu podobizny? Chyba nie? Nie wiem jak mam Cię to rozumieć?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 12:36
                                                    Dokładnie tak - w wysyłaniu się.
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:54
                                                    a ja nie mam żadnych oporów i mam doświadcznie w "wysyłaniu się"
                                                    dlatego też.....;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 13:00
                                                    Przecież ja Cię znam - i to nawet dobrze...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:07
                                                    czyżby?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 13:34
                                                    nie mogę nic znaleźć... na razie mam jakieś stare, ale moze
                                                    coś "donajdę"
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:49
                                                    a skąd się znamy,może mi podpowiesz?i Ty mi tu nie ściemniaj;)że nie
                                                    masz podobizny swojej!!!
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 13:55
                                                    Żartowałem, mogę znać Cię jedynie z kolejki po biolet miesięczny - a
                                                    fotki (troche stare) już poszły...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:10
                                                    a który to TY? Łukasz?;)ten jeden to wiem że nie z czewy z tych
                                                    zdjęć:)hahahaha ale czewa jest malutka:)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 24.08.07, 14:13
                                                    No to teraz powiedz skąd Ty mnie znasz i możemy się pobierać...
                                                  • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:22
                                                    północ?24l?coś jeszcze?;)
                                                  • Gość: agra1 haloooooooooo;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:40
                                                  • Gość: kuminiorz Re: haloooooooooo;) IP: 80.48.49.* 24.08.07, 15:02
                                                    ...? Nic mi to nie mówi...
                                                  • Gość: agra1 Re: haloooooooooo;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:53
                                                    mnie też zupełnie, bo Cię nie znam;) ale ktoś Cię poznał na zdjęciu,
                                                    zupełnie przypadkiem, zrządzenie losu;)
                                                  • Gość: agra1 Re: haloooooooooo;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:56
                                                    a może to zdjęcia ze zjazdu sobowtórów co?hihihi;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: haloooooooooo;) IP: 80.48.49.* 24.08.07, 19:04
                                                    Napisz mi, kto mnie poznał?
                                                  • Gość: agra1 Re: haloooooooooo;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:29
                                                    koleżanka moja!Czy to ważne kto? zagmatwana sprawa i zupełny fuks ;)
                                                    Nie będę całej sytuacji opisywać ze szczegółami na forum!!!a Ty
                                                    przynajmniej byś się nie wykręcał bo tak piszesz jakbyś to nie był
                                                    Ty? Swojej tożsamości się wyrzekasz?;)Czy może chcesz nadal pozostać
                                                    anonimem dla mnie tzn. kuminiorzem?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: haloooooooooo;) IP: 80.48.49.* 25.08.07, 11:33
                                                    Nie odpowiada się pytaniem na pytanie :P
                                                  • Gość: agra1 i po kuminiorzu tyle go widzieli ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 14:43
                                                    a Ty nie cwaniakuj i nie bądź taki mądry, boooooooo........tam gdzie
                                                    potrzeba to tchórzysz ;P łeeeeeeeeeeeee
                                                  • Gość: agra1 maila przeczytaj:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:33
    • Gość: agusik Re: TAK CZUJĘ IP: 89.174.23.* 22.08.07, 13:15
      ...że czas ucieka ...zbyt szybko, żeby go dogonić.
    • Gość: nie łysA Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:32
      że niektórzy są bardzo płytcy, u innycg szukają wad nie widząc
      swoich..
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:57
      że w "Solidarności" siła ;)a tyskie?było też i tyskie ponad
      wszystkie,choć ja ani grama, no malutki łyczek;)
      • Gość: kuminiorz Re: TAK CZUJĘ IP: 80.48.49.* 26.08.07, 12:28
        A ja trochę więcej, niż łyczek ... nie stchórzyłem tym razem i byłem
        gdzie trzeba:)
        • Gość: agra1 TCHÓRZ! ;)))) łeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 13:05
          nie motaj,nie wykręcaj,nie ściemniaj kuminiorzu!!!nie ładnie!!!
          • Gość: kuminiorz Re: TCHÓRZ! ;)))) łeeeeeeeeeeee IP: 80.48.49.* 26.08.07, 13:58
            Ale... chyba nie wiem, co masz na myśli...
            • Gość: agra1 piękną dziś niedzielkę mamy wprost na sapcerek ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:03
              Nieważne, widocznie fale nie te;)
              • Gość: kuminiorz ...gdyby nie ta robota! IP: 80.48.49.* 26.08.07, 14:05
                Powiedz, nie tchórz ;)
                • Gość: agra1 Re: ...gdyby nie ta robota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:10
                  hahahaah robota ?;)
                  • Gość: agra1 CZUJĘ że jednak rower wybiorę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:19
                    niż spacerek ;)to w którym miejscu się widzimy kuminiorzu?
                    • Gość: kuminiorz Re: CZUJĘ że jednak rower wybiorę IP: 80.48.49.* 26.08.07, 14:21
                      Nie wiem, czy dzisiaj dam radę - będę wolny dopiero wieczorem - do
                      tego czasu nie bede wolny ... będę szybki ;)
                      • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:30
                        to Ty tylko chyba uciekasz;)Pzdr i miłego dzionka życzę,a ja śmigam
                        troszkę pozwiedzać "krajobrazy":)kto wie może będzie na czym oko
                        zawiesić, choć ostatnio ta czewa dla mnie za mała i tak mi się
                        wydaje że już wszystko widziałam ;))))
                        • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: 80.48.49.* 26.08.07, 14:35
                          Wyślij mi na maila personalia tej koleżnki... Miłego podróżowania -
                          tylko nie zawieszaj oka zbyt intensywnie bo ... oczywiście - i
                          zawisną :)
                          • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:42
                            No coś Ty nawet mi na maila nie odp a chcesz personalia?W życiu
                            żadnych personaliów tylko w realu:)
                            • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: 80.48.49.* 26.08.07, 16:20
                              Do reala mam blisko, więc może być. Na tesco tez się mogę zgodzić...
                              i na Groszek także samo :)
                              • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 19:17
                                więć OK wybieram real;)wiem że masz blisko:)to Ci pójdę na rękę:)
                                • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: 80.48.49.* 26.08.07, 20:31
                                  Nie chcę już piwa, nie chcę wódki!
                                  Chcę telewizor i chrupki (takie serowe ludki)!!!
                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 21:25
                                    więc skocz do reala i kup sobie chrupki przecież masz "rzut
                                    beretem";)
                                    • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: 80.48.49.* 26.08.07, 21:59
                                      No, nie taki "rzut beretem".... swoje trzeba przejść. Jak było na
                                      rowerze?
                                      • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ że szybko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 07:52
                                        Hmmm szrzerze nie byłam :)ale za to miałam lepszy sport, a i
                                        krajobrazy też były nie z tej ziemi;)
                                        • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 28.08.07, 11:55
                                          ...że zimno i wieje, i zimno, i wieje.... i w że w ogóle, po prostu!
                                          • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:33
                                            wieje Ci? zimno Ci?coś czuje że brakuje Ci ciepełka kuminiorzu?;)no
                                            cóż ja tam nie zwróciłam nawet uwagi że jest zimno, mnie jest
                                            zawsze cieplutko :)
                                            • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 28.08.07, 14:42
                                              Pewnie, że mi brakuje! Zimne miesiące już nadeszły, a ci jak nie
                                              grzali, tak nie grzeją! Muszę uzbroićsię w moją pierzynkę i ...
                                              przezimować;)
                                              • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:43
                                                uzbroić? w pierzynkę??? jak można się uzbroić w pierzynkę? Chyba
                                                wyposażyć kuminiorzu?;)u mnie też niesety nie grzeją :(bo sama muszę
                                                grzać hihi,dlatego póki co mam ciepłe podgrzewacze, które nie
                                                pozwolą mi zamarznąć;)
                                                • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 29.08.07, 14:28
                                                  A propos podgrzewaczy...
                                                  Po TAKIM "celibacie" należy się dziś ... rozgrzać - a litra nawet!!!
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 15:17
                                                    a Ty to tylko o tych litrach i paliwkach i powerach podgrzewaczach;)
                                                    źle,nie dobrze,beeeee
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 29.08.07, 16:14
                                                    Trzeba przecież mieć w życiu jakieś namiętności...
                                                    Dopiero niedawno zorientowałem się, że faktycznie - większość moich
                                                    zdjęć mam z ... nią ;)
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:31
                                                    no z "nią" właśnie;)ale chyba wartości Ci się pomyliły,przekręciły,
                                                    zagubiły,no co Ty kuminiorzu:)?weź się za siebie zmień obiekt
                                                    westchnień i swych porywów namiętności, będzie napewno korzystniej
                                                    dla ducha i dla zdrowia zapewne ;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 30.08.07, 13:34
                                                    Dlaczego?
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:20
                                                    bo "ona" chyba nie jest w stanie zapewnić Ci tego wszystkiego co
                                                    naprawdę ważne, tylko pomaga zapomnieć,ale na chwilkę?
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 30.08.07, 18:10
                                                    Ale o czym zapomnieć? Nie stosuję jej "dla zapomnienia" - już nie
                                                    teraz:) Teraz to już dla przyjemności :D
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:26
                                                    Dla przyjemności jest w umiarze,a czy u Ciebie on ma miejsce bytu?
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.08.07, 11:38
                                                    No pewnie, zwłaszcza ostatnio - to już nie te "potopy", co dawniej...
                                                    Zresztą... trzeba Ci wiedzieć, że ja nigdy nie przesadzałem z
                                                    ilościa - najwyżej z częstotliwością:)
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:49
                                                    aaa to częstoliwość to mniejsze zło niż ilość?
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak CZUJĘ IP: 80.48.49.* 31.08.07, 12:26
                                                    Zdania są podzielone... częstotliwość to furtka do ilości, czyli
                                                    poniekąd patogenne rozwiązanie:)
                                                    Z drugiej jedak strony, częstotliwość pozwala trzymać ... pion.
                                                    Co wybierasz - dostosuję się:)
                                                  • Gość: gość Re:Tak czuję - super post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:56
                                                    Super post.
                                                    Kuminiorz, czy przynosisz szczęście?
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak czuję - super post IP: 80.48.49.* 31.08.07, 13:05
                                                    Chyba tak (i skromny też jestem;)... a dlaczego pytasz?
                                                  • Gość: gość Re:Tak czuję - super post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:24
                                                    kuminorz...
                                                  • Gość: kuminiorz Re:Tak czuję - super post IP: 80.48.49.* 31.08.07, 15:46
                                                    "i" Ci się zjadło...
                                                  • Gość: gość Re:Tak czuję - super post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:23
                                                    Kominiarz o -u ?...
                                                  • Gość: agra1 Re:Tak CZUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:12
                                                    tak furtka a ja wybieram "bramkę" hihihi,ale bramkę a i owszem do
                                                    częstotliwośći,ale zdrowej?
    • Gość: agra1 Re: TAK CZUJĘ że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:14
      pogoda do baniiiiiiiiiiii, taki weekend jak ma być to szkoda gadać:(
    • Gość: agra1 i jeszcze CZUJĘ ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka