Gość: Korfanty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:50 Jakie macie zdanie o firmie kurierskiej OPEK? Bede wdziezny za wszystkie opinie i te dobre jak i zle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WEGier Re: Firma kurierska OPEK IP: *.profiline.pl 04.07.07, 15:04 bardzo tani ale zupełnie nieodpowiedzialni .... zależy co zamierzasz nimi przewozić : oby nie wartościowe rzeczy ani delikatne (np szkło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffy6 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.trustnet.pl 05.07.07, 19:36 polecam, dostarcza nam paczki, jest ok, na pewno lepszy od dhl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Firma kurierska OPEK IP: *.pcz.pl 05.07.07, 00:50 Ja wysłałem komputer, dotarł cał i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Firma kurierska OPEK IP: 83.2.142.* 05.07.07, 08:19 A gdzie ma siedzibe ta firma i moze jakies przykladowe ceny przesylek. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe800 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:55 Nie polecam nikomu tej firmy.Ta firma to lipa.Przesłaną paczkę każą sami odbierać.ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meganite Re: Firma kurierska OPEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:36 zamawiałem płyty cd i po przesłaniu ich opekiem dostałem tzw. puzle (grube kartonowe pudełko niestety okazało sie zbyt "słabym" zabezpieczeniem) nie polecam. a z ewentualnym awizo to prawda. juz kilka razy kazali mi zaginac do gnaszyna po odbiór paczki, bo ponowne doreczenie nie wchodziło w gre (w przypadku ups-a czy dhl-a nie ma problemów, no ale ceny sa wyższe:/) jaka cena taka jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEGier Re: Firma kurierska OPEK IP: *.profiline.pl 05.07.07, 12:25 dobrze powiedziane : jaka cena taka jakość teraz się mieszczą na Rejtana 3 brama .. wpisz sobie w google "opek" ceny się wahają od 10 do 15 zł netto - trzeba dobrze przybajerować że się dużo wysyła > min 40 miesięcznie (wszędzie tak podawaj > im więcej tym lepiej, jedynie DHL najwyżej z tobą rozwiąże umowę). NIE POLECAM : gls ani schenkera , są po prostu najgorsi. Ja mam umowę z masterlinkiem, siódemką i teraz obecnie korzystam tylko z UPS > są to jedyne w miarę normalne firmy na rynku Polskim. (TNT jest najlepsze ale strasznie drogie) ... wiadomo że strategi firmy to 50% sukcesu > reszta to pracownicy, którzy (głównie magazynierzy) mają siekę zamiast mózgu i mają w du.pie twoje przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:22 mam bardzo zle doswiadczenie z firma OPEK, wysylalam za ich posrednictwem dzieciecy fotelik samochodowy, zaplacilam z gory za cala usluge, natomiast kurier kazał placic ponownie odbiorcy przesyłki-mimi wielokrotnych interwencji nie zwrócili pieniedzy, wg mnie beznadzieja: zero kultury, brak profesjonalizmu i bylejakość. magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~o Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:37 Czekam 5 dzień na odbiór paczki za 500 zł.Nie mam kontaktu z firmą, na stronie internetowej nieaktualny adres na Bardowskiego, nieaktualne trzy numery telefonów.Informacja gospodarcza nic nie wie.Jak na razie wrażenie fatalne.CDN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sumie zadowolon Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:27 Otrzymałem paczkę,wszystko OK.Cena za usługę też b.dobra.Ale stronę z danymi teleadresowymi powinni uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara772 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:41 Zdecydowanie odradzam, strata czasu. Niestety, kurier w godzinach, które zaznaczyłam (od 8-12) nie przyjechał, bo jak sam powiedział, o tej porze ma ważniejsze rzeczy do rozwiezienia niż dostarczenie mi mojej paczki. Musiałam sama wybrać się po moją przesyłkę .Firma mieści się na ul.Przejazdowej, ciężko ją znaleźć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:54 To gdzie mieści się ta firma? w Blachowni,ul. Rejtana,ul,Przejazdowa?.To ta sama co się przepakowuje z sam. na sam. pod wiaduktem al.pokoju?/takie nazwy może podobna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Firma kurierska OPEK IP: 217.153.246.* 07.07.07, 10:55 przeprowadziła się z Przejazdowej na Rejtana Odpowiedz Link Zgłoś