Dodaj do ulubionych

Firma kurierska OPEK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:50
Jakie macie zdanie o firmie kurierskiej OPEK? Bede wdziezny za wszystkie
opinie i te dobre jak i zle.
Obserwuj wątek
    • Gość: WEGier Re: Firma kurierska OPEK IP: *.profiline.pl 04.07.07, 15:04
      bardzo tani ale zupełnie nieodpowiedzialni .... zależy co zamierzasz nimi
      przewozić : oby nie wartościowe rzeczy ani delikatne (np szkło)
      • Gość: buffy6 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.trustnet.pl 05.07.07, 19:36
        polecam, dostarcza nam paczki, jest ok, na pewno lepszy od dhl.
    • Gość: Rex Re: Firma kurierska OPEK IP: *.pcz.pl 05.07.07, 00:50
      Ja wysłałem komputer, dotarł cał i szybko.
      • Gość: observer Re: Firma kurierska OPEK IP: 83.2.142.* 05.07.07, 08:19
        A gdzie ma siedzibe ta firma i moze jakies przykladowe ceny przesylek.
        Z gory dziekuje.
    • Gość: pepe800 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:55
      Nie polecam nikomu tej firmy.Ta firma to lipa.Przesłaną paczkę każą sami
      odbierać.ŻENADA!!!
      • Gość: meganite Re: Firma kurierska OPEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:36
        zamawiałem płyty cd i po przesłaniu ich opekiem dostałem tzw. puzle (grube
        kartonowe pudełko niestety okazało sie zbyt "słabym" zabezpieczeniem) nie
        polecam. a z ewentualnym awizo to prawda. juz kilka razy kazali mi zaginac do
        gnaszyna po odbiór paczki, bo ponowne doreczenie nie wchodziło w gre (w
        przypadku ups-a czy dhl-a nie ma problemów, no ale ceny sa wyższe:/) jaka cena
        taka jakość
        • Gość: WEGier Re: Firma kurierska OPEK IP: *.profiline.pl 05.07.07, 12:25
          dobrze powiedziane : jaka cena taka jakość
          teraz się mieszczą na Rejtana 3 brama .. wpisz sobie w google "opek"

ceny się wahają od 10 do 15 zł netto - trzeba dobrze przybajerować że się dużo
          wysyła > min 40 miesięcznie (wszędzie tak podawaj > im więcej tym lepiej,
          jedynie DHL najwyżej z tobą rozwiąże umowę).
          NIE POLECAM : gls ani schenkera , są po prostu najgorsi.
          Ja mam umowę z masterlinkiem, siódemką i teraz obecnie korzystam tylko z UPS >
          są to jedyne w miarę normalne firmy na rynku Polskim. (TNT jest najlepsze ale
          strasznie drogie) ... wiadomo że strategi firmy to 50% sukcesu > reszta to
          pracownicy, którzy (głównie magazynierzy) mają siekę zamiast mózgu i mają w
          du.pie twoje przesyłki
          • Gość: magda Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:22
            mam bardzo zle doswiadczenie z firma OPEK, wysylalam za ich posrednictwem
            dzieciecy fotelik samochodowy, zaplacilam z gory za cala usluge, natomiast
            kurier kazał placic ponownie odbiorcy przesyłki-mimi wielokrotnych interwencji
            nie zwrócili pieniedzy, wg mnie beznadzieja: zero kultury, brak profesjonalizmu
            i bylejakość.
            magda
      • Gość: ~o Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:37
        Czekam 5 dzień na odbiór paczki za 500 zł.Nie mam kontaktu z firmą, na stronie
        internetowej nieaktualny adres na Bardowskiego, nieaktualne trzy numery
        telefonów.Informacja gospodarcza nic nie wie.Jak na razie wrażenie fatalne.CDN.
        • Gość: w sumie zadowolon Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:27
          Otrzymałem paczkę,wszystko OK.Cena za usługę też b.dobra.Ale stronę z danymi
          teleadresowymi powinni uzupełnić.
    • Gość: tamara772 Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:41
      Zdecydowanie odradzam, strata czasu. Niestety, kurier w godzinach, które
      zaznaczyłam (od 8-12) nie przyjechał, bo jak sam powiedział, o tej porze ma
      ważniejsze rzeczy do rozwiezienia niż dostarczenie mi mojej paczki. Musiałam
      sama wybrać się po moją przesyłkę .Firma mieści się na ul.Przejazdowej, ciężko
      ją znaleźć).
      • Gość: . Re: Firma kurierska OPEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:54
        To gdzie mieści się ta firma? w Blachowni,ul. Rejtana,ul,Przejazdowa?.To ta sama
        co się przepakowuje z sam. na sam. pod wiaduktem al.pokoju?/takie nazwy może
        podobna/
        • Gość: nd Re: Firma kurierska OPEK IP: 217.153.246.* 07.07.07, 10:55
          przeprowadziła się z Przejazdowej na Rejtana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka