Dodaj do ulubionych

Najlepsze horrory !

IP: 212.160.250.* 28.07.07, 15:32
No wiec wlasnie, jaki horror waszym zdaniem jest najlepszy i jakie warto
obejrzec ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZjawaNocna Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 15:54
      Lśnienie -Kubrica (klasyk), Inni z N.Kidman, Amitiville, mozna zaliczyć "ringI
      i II"
      • Gość: xanara Re: Najlepsze horrory ! IP: *.org 28.07.07, 22:51
        zdecydowanie sillent hill & mrok,
    • Gość: Agata Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:14
      Lęk(creep) Zejście(descent), Jaskinia(cave), Silent Hill, Delikatna (fragile)
      • Gość: b. upierdliwy Re: Najlepsze horrory ! IP: 212.87.240.* 28.07.07, 16:20
        1408
        • Gość: hostel fun Re: Najlepsze horrory ! IP: 212.160.86.* 28.07.07, 19:05
          a mi sie tam podobaja filmy orające psyche maksymalnie czyli coś typu hostel 1
          i 2 oraz teksanskiej masakry piłą mechaniczną....:D:D:D
          • Gość: hostel 2 fanka Re: Najlepsze horrory ! IP: 212.87.241.* 28.07.07, 19:29
            dokladnie to sa zarąbiste filmy
    • Gość: blablabla Re: Najlepsze horrory ! IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 28.07.07, 20:01
      polecam japoński horror Shutter(Widmo)moim zdaniem bardzo straszny:D:D:D
      • Gość: xedos Re: Najlepsze horrory ! IP: *.realestate.net.pl 03.08.07, 07:42
        Dokładnie. Shuter (Widmo) jest dość straszny. Również polecam japońskie wersje
        Klątwy. ( The Grudge). Amerykańskie podróbkii nie są takie dobre a czasem
        śmieszne. Pierwsza "Piła" (Saw) też była całkiem niezła bo w pozostałych to już
        tylko chorzy scenarzyści główkują jakby tu człowiekowi zrobić kuku. Pozdrawiam.
    • Gość: iza Re: Najlepsze horrory ! IP: 217.98.38.* 28.07.07, 20:06
      jak wyżej-Shutter- bardzo dobry film, wogóle japońskie horrory sa moim zdaniem
      dobre
      • Gość: hi-fi Re: Najlepsze horrory ! IP: 195.205.202.* 28.07.07, 22:58
        egzorcyzmy Emilki R.
      • Gość: kasia Re: Najlepsze horrory ! IP: *.lelewela.trustnet.pl 29.07.07, 22:08
        Japońskie horrory dobre? Dla mnie są conajmniej śmieszne. No ale o gustach się
        nie dyskutuje:] Moje ulubione horrory to Dark Water, Klucz do Koszmaru, Klątwa
        I i II:)
        • Gość: q Re: Najlepsze horrory ! IP: 77.87.120.* 29.07.07, 22:35
          ej ... znawca ... a widomo to czasem nie jest amerykańska wersja japońskiego
          horroru???
          • Gość: q Re: Najlepsze horrory ! IP: 77.87.120.* 29.07.07, 22:35
            klątwa miała byc ..
            • Gość: kasia Re: Najlepsze horrory ! IP: *.lelewela.trustnet.pl 01.08.07, 16:09
              No jest to amerykańska, jakże lepsza wersja. Japońskie są śmieszne:]
              • Gość: kustosz Re: Najlepsze horrory ! IP: 89.174.23.* 02.08.07, 06:10
                "Dark Water" jest japoński. A śmieszne to są wersje amerykańskie.
    • Gość: kulka Re: Najlepsze horrory ! IP: *.v.pppool.de 28.07.07, 22:58
      jak lepper i giertych zostaja ministrami
    • Gość: skl Obcy!!! ósmy pasażer nostromo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:40
      j.w
    • Gość: :) Re: Najlepsze horrory ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:59
      PIŁA
      • Gość: xy Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 08:38
        Descent
    • Gość: film Re: Najlepsze horrory ! IP: *.107.inds.pl 29.07.07, 09:47
      masakra piła łańcuchową w teksasie, hostel, hostel 2, wzgórza mają oczy, Droga
      bez powrotu, dom woskowych ciał,
      • Gość: Agata Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:07
        Nieeee, przecież to jakaś amerykańska papka a nie harrory...
        • Gość: Niewazny gosc Re: Najlepsze horrory ! IP: *.trustnet.pl 29.07.07, 11:22
          Dzieci sie znaja tylko na nowych badziewskich filmach ja osobiscie polecam
          Egzorcyste
    • Gość: Jasięboję Re: Najlepsze horrory ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 14:17
      Najbardziej mnie straszą japońskie horrory. Krąg, Klątwa itd.
      Oj, spać się po tym nie da.
    • Gość: Jana Re: Najlepsze horrory ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:04
      Harry Angel
    • Gość: blablabla Re: Najlepsze horrory ! IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 01.08.07, 15:14
      Boo:nieuleczalny strach - po obejrzeniu tego filmu chyba juz nigdy nie wejde do szpitala!!!
    • Gość: a n n Re: Najlepsze horrory ! IP: *.range81-132.btcentralplus.com 02.08.07, 00:23
      moim najlepszym filmem do ktorego czesto wracam jest SZOSTY ZMYSL
      • Gość: Menel Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:31
        NIe ma fajnych horrorow, bo wszytskie jada tym samym schematem-szczegolnie
        teraz te nowe z udzialem nastolatkow (Dom woskowch cial blee, Krzyki, Wiem co
        zrobiliscie ....), ciemnosc, glosna muzyka, zaskoczenie i nic nie da sie
        racjonalnie wytlumaczyc.

Evil Dead bylo super-ale to taki komedia horror

Kiedys byl Maniakalny Glina-pierwszy horror ktory naprawde mnie przerazil-brr

Na tvn-ie czasem leci film, z jakims murzynem znanym:)-akcja dzieje sie w
        przyszlosci w kosmosie, jakas misja badawcza (i to nie jest Lost in Space) i
        jakis naukowiec ktory chce zaprowadzic statek do piekla czy aby Szatan go
        przejal-nawet znana obsada byla.Mocne

Aha-no i Kosiarz Umyslow
    • floyd_the_barber Re: Najlepsze horrory ! 02.08.07, 06:55
      czestochowska masakra glebogryzarka spalinowa:)))))))) a tak powaznie Shutter
      bezapelacyjnie!!!
      • Gość: Romper Stomper Re: Najlepsze horrory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:08
        Ehhh, prawie same nowosci :/

a moze cos z klasyki:

Evil Dead 1 & 2 , trojka tez jest niezla, tyle ze to juz parodia :)
        www.houseofhorrors.com/evildead.htm
        Hellraiser 1 & 2 -
        www.houseofhorrors.com/hellraiser.htm
        The Shining
        www.houseofhorrors.com/shining.htm
        The Thing - dla mnie mistrz!
        www.houseofhorrors.com/thing.htm
        Night of the Living Dead - klasyk!
        www.houseofhorrors.com/night68.htm
        tutaj zbior innych starszych mocnych horrorow :
        www.houseofhorrors.com/vault.htm
        a co do Hosteli, Pil itp itd ... to zadne z nich horrory.
        • moquai Re: Najlepsze horrory ! 02.08.07, 11:27
          Evil Dead, Noc Żywych Trupów i inne były dobre jak sie miało lat 15 - kiedyś do
          nich wróciłem i rzeczywiście tak się bałem....tych efektów specjalnych, że mi
          mowe odbierało ;-)

Ze starych jak najbardziej THING, b.dobry. Mam do dziś na VHS.

Z ciut młodszych - Blair Witch Project (tylko cz.I)

Z najnowszych - Egzorcyzmy Emily Rose (moim zdaniem świetny)

Japońskie kino mnie odrzuca - nie mogę po prostu....

Nie wykluczam, że po przeczytaniu tego tematu wypożyczę parę poleconych przez
          forumowiczów, szczególnie ten Shutter mnie ciekawi.
    • Gość: ona Re: Najlepsze horrory ! IP: *.man.czest.pl 03.08.07, 10:25
      Oglądałam wczoraj "Wzgórza mają oczy II" straszna rzeźnia.
      • Gość: ja Re: MOTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:34
        wczoraj obejrzałam MOTEL dla mnie super. Do konca się bałam.
        • jerzyk46 Re: MOTEL 03.08.07, 20:40
          Najlepszy horror: MPK Częstochowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka