Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 17:49 przeczytajcie sobie: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54598 jeśli ktos studiował prawo na uniwerytecie śląskim to wie co to za człowiek:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angrusz Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:42 Ano było ich i brali kase i karierę szybko robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:08 Jak taki człowiek może egzaminować studentów-skoro potrafił sprzedać swoich kolegów to skąd wiadomo ,że obiektywnie egzaminuje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a na częstochowski Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:09 uczelniach nie było? Może o tym piszcie, będzie ciekawiej czytać. Lżej napisać o tych, którzy nie należeli do PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:17 Na administracji tez mamy z nim zajecia-niestety. W artykule wspomniane jest ze jest łasy na wartosci materialne i ze chetnie by wyciagnal kase ze studentow zaocznych. No to litosci-tyle lat typ uwala dziesiatki studentow, ktorzy nie uzyskuja tytulu magistra przez Stosunki Pracy, a teraz pojawia sie jawny pretext aby zabronic mu egzaminowania studentow. Albo dac w łape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orfeusz Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: 212.87.244.* 30.07.07, 20:30 Polowanie na czerwone czarownice trwa. Otworzyć raz na zawsze archiwa IPN albo je spalić,żeby nie było takich rewelacji wykorzystywanych w niecnych celach politycznych. Póki co mamy doczynienia z igrzyskami,taka "Nie-Boska" komedia. Artykuł stawia póki co w negatywnm świetle cały Uniwersytet Śląski i jego kadrę naukową,której mogą zazdrościć takie uczelenie jak UJ czy UW a co dopiero częstochowska pożal się Boże kadra naukowa,choćby ta zesłana do Kamerunu itd. albo ta której czkawką się długo jeszcze będzie odbijać,brak skutecznych działań by powstał w Częstochowie uniwersytet. "Czerwony uniwersytet"jak go niektórzy określają, powstał na bazie "jagielonki" której był wcześniej filią w Katowicach. Poza tym w stanie wojennym był uczelnią najbardziej inwigiliowaną i największy odsetek redelegowanych pochodziło z tej uczelni "za działalność wywrotową przeciwko władzy ludowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:36 Ale jestem podekscytowany tym artykulem-kazdy kto mial z nim egzamin ten wie o co chodzi-miec haka na takiego pierda, co ludzi do placzu doprowadzal. Ale rzeczywiscie jest jakis przepis ktory chyba uniemozliwia odwolanie wykladowcy przez wladze uczelni. Chyba ze napisze list do PiS-u coby uzupelnili te "luke prawna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:02 Sam miałem z Nowakiem egzamin w zeszłym roku na UŚ na administracji więc wiem co to za debil jest!!! Teraz jest profesorem a wcześniej miał probemy,żeby studia skończyć!!! uwala masę studentów i dzięki temu stał się legendą tej uczelni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Profesor nowak z UŚ -konfident IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:54 żeby jeszcze miał za co uwalac-jego wykłądy się kupy nie trzymają:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii profesor?od razu mi wygladal na komucha IP: *.dyn.optonline.net 30.07.07, 23:57 dla mnie on jest nienormalny musisz na egz znac slowo w slowo jego wyklady to postrach wydz prawa i administracji nie wiem po co tacy ludzie sa na uczelniach przeciez nieczego nie ucza chca tylko zgnoic studenta i pokazac ze maja nad nim wladze egz z nim to koszmar dopoki on jest na uniwerku radze wam kochani nie ladujcie sie tam sama przez to przechodzilam niektorzy studia 2 letnie uzupelniajace robia przez pare lat przez tego wlasnie pana oszczedzcie sobie nerwow! idzcie gdzie indziej byle nie na slaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do iiii Re: profesor?od razu mi wygladal na komucha IP: 212.87.244.* 31.07.07, 00:05 to ma na twarzy wypisane,czy jak,że wyglądał na komucha??? Ludzie dajcie spokój,TW profesor Iwanek opisany także w tym artykule,to też TW i co??? Palimy go na stosie czy może lepiej na szubienice?? Odpowiedz Link Zgłoś