Gość: dora IP: *.streamcn.pl 29.08.07, 14:12 co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: AGMA - mirowska IP: *.man.czest.pl 01.09.07, 19:01 jedna wielka sciema !!! nie ufajcie im !! na rozmowie kwalifikacyjnej sa 3 etapy na kazdym z etapow nie jestes poinformowany co za praca dopiero pod koniec dowiadujesz sie ze jest to czysta akwizycja !! jezdzisz po miastach i wciskasz ludzia pakiety cyfry chodzac po blokach i klatkach ... etapy rozmowy tez budza smiech ... pytania typu co robisz po kolacji w czwartek i co lubisz ogladac po 18 w sobote :| zenada!! jakis marny test z wczesniej ogladanych kanalow !! porazka ogolnie mowiac sciema jakiej malo !! nie dosc tego ze budynek znajduje sie na zadupiu to jeszcze starch do tego budynku wejsc - nedza !! wogole powini karac takich ludzi ktorzy podaja fauszywe informacje na temat rekrutacji i oferowanej pracy ! hooj im w dupe !! z wyrazami szacunku dla osob poszkodowanych pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona zgadzam sie z tym w 100% - akwizycja!! IP: 212.87.241.* 26.09.07, 14:22 Na www.gazetapraca.pl jest dokladnie napisane przez ta firme cytuje: "Duża firma francuska zatrudni na różne stanowiska bez doświadczenia, zapewniamy szkolenia" Wszystko ok tylko szkoda ze tak zwlekaja, ale w sumie nikt nie powie od razu ze to akwizyca. Kiedy pytasz czy to akwizycja to odwracaja kota ogonem chca wybrnac z tego zeby nie powiedziec :tak to jest akwizycja. Ja sie nie dalam nabrac. Oby mniej takich falszywych ludzi dajacych prace a wiecej osob ktore nie daja sie nabrac tak jak JA. Pozdrawiam wszystkich ktorzy sa przebiegli tak jak JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: zgadzam sie z tym w 100% - akwizycja!! IP: 212.87.241.* 26.09.07, 14:25 Aha jeszcze jedno. Miejsce jest okropne tak jak sam budynek ja stojac przed wejsciem zastanawialam sie: czy z niego wyjde czy juz nie. Przerazajace. Nie polecam szkoda czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ON Re: zgadzam sie z tym w 100% - akwizycja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 01:56 Dziekuje wam bardzo. Mialem jutro iść na rozmowe, ale po tym co przeczytałem, to ja dziękuję.... Dzieki jeszcze raz :) Akwizycji mówimy NIE ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: zgadzam sie z tym w 100% - akwizycja!! 03.10.07, 08:31 hihi, tak naprawde to swietna praca a moi przedmówcy po prostu chcą się pozbyć konkurencji :D:D:D:D *oczywiscie zartuję, nie wiem nic na temat tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś