Gość: gosc IP: 83.15.26.* 20.09.07, 07:52 Witam potrzebuje jakis namiarow na dr. dariusz dmitruczyka.pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aaaa Re: DR. Dmitruczyk IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.07, 08:15 Jeden z Dymitrczuków przyjmuje w przychodni kolejowej w środy,ale nie wiem czy to Dariusz,w każdym razie dobry specjalista no i sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DR. Dmitruczyk IP: 83.15.26.* 20.09.07, 08:28 Witam, jeden przyjmuje w medyku a drugi na 3maja potrzebuje numer do pana dariusza i najlepiej jakis prywatny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: DR. Dmitruczyk IP: *.man.czest.pl 20.09.07, 19:04 nie DR bo On nie ma tytułu doktora tylko lek. med. Za dużo nauki było potrzeba a on nie jest za chętny. To po pierwsze. Po drugie poszukaj innego SPECJALISTY bo ten jest do niczego. Jedzie na opinii ojca starego lek.med. Józefa Dmitruczuka. Ale jak już napisałam ten z kolei jest już stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitotito Re: Co ma wiek i tytuł do wiedzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:10 Ty "becia" do psychoterapeuty masz bliżej niż do chirurga.Idąc Twoim tokiem rozumowania można się domyślić, że Ty "leworęczna" jesteś i dlatego takie bzdety wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Re: Co ma wiek i tytuł do wiedzy? 21.09.07, 12:54 Dr Jozef przyjmuje w Medyku?A wie ktos w jakich godzinach?Bo tez musze sie wybrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: DR. Dmitruczyk IP: *.man.czest.pl 21.09.07, 19:09 mitotito nie jestem leworęczna ale miałam wątpliwą przyjemność widzieć jak pracuje młody Dmitruczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: DR. Dmitruczyk IP: *.realestate.net.pl 21.09.07, 20:12 od młodego Dymitruczuka uciekać, zaś senior to chyba spoko doktór, w poliklinice mojemu dziecku poświęcił jakieś 1,5 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: DR. Dmitruczyk IP: *.tktelekom.pl 21.09.07, 20:41 Mnie też poświęcił kiedyś parę godzin.Gdyby rodzice w porę nie zabrali mnie z pod jego łap to teraz bym była niepełnosprawna.Dzięki Bogu on mnie nie operował a bardzo chciał operować mi kręgosłup i jeszcze zwyzywał moja mame że zmarnowała dziecko.Rodzice zabrali mnie do Ustronia do profesora który stwierdził że mam kręcz karku dał specjalny kołnierz i dziś jestem zdrową osobą. Może teraz lepiej leczy i on i jego syn bo ja chodziłam z rodzicami do tego lekarza prawie 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś