Gość: GG IP: 82.146.225.* 10.10.07, 18:24 Jonsson napewno zostanie w polonii nawet jak bedziemy w 1 lidze!!! POLONIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.m.INTELINK.pl 10.10.07, 18:32 jonsson zostaje w bydgoszczy. jasno powiedzial ze nie jest zainteresowany ofertami z innych klubow. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_f1 Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? 10.10.07, 18:58 Autorzy artykułu nie trzymają (lub nie chcą trzymać - dla taniej sensacji i poczytności) ręki na pulsie. Już ponad dobę przed napisaniem powyższego artykułu (i przed obradami spółki EŻ) Jonsson ogłosił na swojej stronie internetowej i w bydgoskiej prasie, że zostaje w Polonii bez względu na to, w której lidze będzie jeździć. Pełne oświadczenie na stronie Jonssona: www.ajracing.se/page.php?item=561 Który z obcokrajowców, poza Adamsem, jest równie lojalny wobec swego polskiego klubu??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
oligatorek1 Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? 10.10.07, 20:55 Gość portalu: ja napisał(a): > jonsson zostaje w bydgoszczy. jasno powiedzial ze nie jest zainteresowany > ofertami z innych klubow. Przypominam Państwu, deklaracje Protasiewicza i jego późniejszy brak honoru związany z haniebnym odejściem z Polonii. Była to jedna z przyczyn takiego fatalnego sezonu w wykonaniu Polonii. Zresztą, Protasiewicz nomen omen także raz drugi pogrążył bydgoski klub w barażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panrycho nie dla cielaka IP: *.elb.vectranet.pl 10.10.07, 19:58 on jest jak szarańcza pozostawia po sobie tylko zgliszcza, wszędzie gdzie prowadzi zespół są kłótnie. Poza tym nie bierze odpowiedzialności za porażkę na siebie, a w przypadku zwycięstwa jest jedynym autorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: nie dla cielaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:30 Cieslak jest mistrzem w swojej dziedzinie i nikt lepszy sie Wlokniarzowi nie przydarzy! A co z Holtom,Harrisem,Schleinem. Odpowiedz Link Zgłoś
oligatorek1 Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? 10.10.07, 20:50 Gość portalu: GG napisał(a): > Jonsson napewno zostanie w polonii nawet jak bedziemy w 1 lidze!!! POLONIA!!!! Niestety, z tego co słyszę to będziemy w I lidze. Rada Ligi nie zgodziła się na jej poszerzenie w 2009 i wykup dzikich kart. Myślę, że to na pewien czas koniec żużla w Bydgoszczy. A na Jonssona nie liczyłbym tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo LEE,Maślanka i Jabłoński wypie.... ? IP: 80.54.175.* 10.10.07, 21:26 Co z tego ze ten Anglik pseudo żużlowiec ma ważny kontrakt.Nie musi jeżdzić nich sobie szuka innego klubu. Za tą kasę można mieć klasowego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: LEE,Maślanka i Jabłoński wypie.... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 16:35 A za jaką kasę, jeśli jesteś tak dobrze poinformowany?????? A od Maślanki to wara, bo gdyby nie ten Gość pewnie byś nie wiedział co to żużel dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 07:52 ale bzdety ANDREAS JUZ PODPISAŁ Z BYDGOSZCZA DAWNO KONTRAKT:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploti Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:54 Nowy Wlokniarz mozliwy jest tylko bez pana Jablonskiego jako "gó.." dowodzacego. Jablonski zostaje, nowego Wlokniarza nie bedzie. Chyba ,ze Marian zmądrzeje.... Mam nadzieje,ze Marian pokaze, ze ma jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko kibic Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 14:52 Wypowiedzi na forum będzie coraz więcej,ale raczej mało konkretnych i poważnych.Bo kibice żużla dużo bzdur wymyślają i mają z tego dziwną satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM & GKM Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: 80.54.168.* 11.10.07, 18:02 wielcy kibice jak na stadionie to niema kto wstac i dopingowac WŁokniarza a na forum kazdy madry i sie rozpisuje. Mam gdzies kto przyjdzie wazne zeby oddal serce za Włokniarz i pokazal na torze lwi pazur !!!! Jeszcze 7 miesiecy i zaczynamy zabawe ;p ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UltRKS Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 09:14 Ziomek na co ty liczysz. żużel to piknik, kiełbaska, piwko, dzieci z balonikami. Tak było jest i będzie. Jak wy chcecie robić doping jak w trakcie biegu czyli przez większość czasu was nie słychać. Sami siebie nawet nie słyszycie. Przecież jakby CKM spadł to 3/4 ludzi by nie przyszło twierdząc w wieku 30 lat, że "za jego czasów to był żużel...". Nie zrozum mnie źle doceniam was, a z tego co widziałem to robicie postępy, ale nie wymagaj od ludzi, którzy przychodzą na piknik by darli japy na stadionie, zwłaszcza jak bulą na przyjście rodzinne koło 100zł. Bez szans. Zwłaszcza że jak kiedyś mnie ktoś wziął na karnet to chodziliście z sektorówką po stadionie. Pogięło was? Większość osób gdyby miała broń to by do was strzelała. Oni nienawidzą nawet ludzi, którzy w decydującym biegu wstają, bo oni przyszli posiedzieć. Kibice i żużel jak dla mnie bez szans. Chociaż jakby wykorzystać potencjał stadionu to dałoby się zrobić piekiełko. Pozdrawiam. Ale macie więcej ludzi do, których można iść z puszką. Zbieracie na oprawę od pikników? Jak tak to czy dają w ogóle na was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: 80.54.168.* 12.10.07, 14:52 hehe te pytanie na koncu mysle ze nie na miejscu ;p na takiej stronie sie o takie rzeczy pytac ;p zreszta zapraszam na sezon 2008 zobaczysz co sie bedzie dzialo potrzeba sie tylko zmobilizowac. kazdy z nas wie ze zuzel to pikniki ale jesli inni moga np. Falubaz, Unia w finale to czemu nam ma sie nieudac. i dzieki za docenienie niemyslalem ze kibice Rakowa maja takie dobre zdanie ;p hehe :) Pozdrawiam MY WIERZYMY ZE SEZON 2008 BEDZIE NASZ !!! CKM & GKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 10:33 najlepiej byłoby stadion zaorac a tych wszystkich jeżdzących w kółko zagonic do robty darmozjady przez was pada wszystko w mieście za taka kasę zrobili ledwie 5 plac ale zarobili krocie wstyd i oby tak dalej a tych mądrych kibiców to bardzo zal że nie widza jak ich w konia co roku robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM & GKM Re: Żużel, Będzie nowy Włókniarz ? IP: 80.54.168.* 14.10.07, 15:02 Do wszytskich co krytykuja oprawy robione przez grupe UF i do tych co co chca by bylo kolorowo na stadionie zapraszamy rowniez tych ktorzy sa kibicami w internecie pokazcie ze na zywo tez potraficie sie bawic i kibicowac Włokniarzowi. Bierzcie znajomych i wpadajcie Grupa Ultra Fans'04 zaprasza wszystkich kibiców, którzy chcieli by wstąpić w szeregi najzagorzalszych fanów z pierwszego łuku, na spotkanie organizacyjne. Jeśli chcesz poznać kibicowskie klimaty, spotkać wielu ciekawych ludzi, odkryć nowe emocje związane z meczami Włókniarza, a także przyłączyć się do tworzenia wspaniałej atmosfery na Arenie Częstochowa" - PRZYJDŹ! Spotkanie odbędzie się 20 października (sobota), o godzinie 17:00 w kawiarence klubowej "Na wirażu". Sezon 2008 będzie NASZ Odpowiedz Link Zgłoś