ameliax1 15.10.07, 16:03 Jestem w 7 miesiącu ciąży i chiałabym zrobić jakieś fajne zdjęcia z brzuszkiem,możecie polecić fajnego fotografa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izis Re: Sesja w ciąży IP: *.cn.com.pl 15.10.07, 16:39 osobiście polecam Izę z Okólnej, sama tam robiłam i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameliax1 Re: Sesja w ciąży IP: *.bredband.comhem.se 15.10.07, 17:14 Możesz podać namiary?Tel.lub jakaś stronka w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Sesja w ciąży IP: *.cn.com.pl 15.10.07, 17:26 tel to 034 3222400, musisz próbowac, bo trudno się dodzwonic. Zdjęcia robi na ul. Okólnej, ale dokładnego adresu już nie mam. Ja robiłam zdjęcia w 9 miesiącu i teraz mam fajną pamiatkę. Można również zrobic fotki z tatą dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 07:35 i bedziesz miala zdjecia jak polowa miasta.ta dziewczyna robi takie same zdjecia od 10 lat.tragedia.wskoczysz do wanny,podmaluje was,zaswieci mocna lampa i pstryk pstryk pstryk....to samo co wszyscy.zapoda w sepie i wszyscy beda szczesliwi.powinnas wybrac jakiegos bardziej ambitnego fotografa bo to pamiatka na cale zycie.ja polecam piotra dlbaka,ale o niego musisz juz pytac w teatrze.on robi zdjecia ktore maja to cos...a nie masowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 07:35 dłubaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:19 ale ci sie nudzi kobieto,wez sie lepiej do roboty!! Zdjecia z brzuszkiem?załosne:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameliax1 Re: Sesja w ciąży IP: *.bredband.comhem.se 16.10.07, 11:10 Zignoruję twoją wypowiedz mekintosz... A macie może jakieś namiary na p.Piotra Dłubaka?Bo ja niestety nie będę miała czasu szukać go w teatrze,ponieważ będę w kraju tylko kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 12:18 no i dobrze ze ignorujesz:) mam tylko pytanie jedno? po co ci takie zdiecia? Lepiej sobie zamów sesje jak urodzisz pocieche!pozdrawiam. ps.nie wiem komu bedziesz pokazaywała te foty w ciazy? dziwne pragnienienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameliax1 Re: Sesja w ciąży IP: *.bredband.comhem.se 16.10.07, 12:51 A kto ci mówił że dziecku zdjęć nie będę robić??? Komu moje zdjęcia będę pokazywac też nie muszę ci mówić....moje pragnienia -moja sprawa! Ty to się dopiero nudzisz człowieku!Że też ci się odpisywać na moje posty chciało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:19 dlatego własnie zabrałem głos w tej sprawie,by ostrzec innych przed podobna głupota!!.nie masz kobieto innych problemów? przeciez to ani piekne ani wzruszajace,robic takie foty.Ale ok.twoja głupota,twoj problem.Pozdrawiam i zycze radosci z pociechy,ktora niebawem bedziesz miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: Sesja w ciąży IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 16:25 jesli interesuej Cie sesja w jesiennym plenerze to moge pomoc, podaj jakis kontakt to sie odezwe, profesjonalizm gwarantowany :) jestem mlodym fotografikiem, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Sesja w ciąży IP: 129.35.231.* 16.10.07, 16:33 Pomysł uważam za jak najbardziej cool !!!! Moja żona ma sporo zdjęć będąc w ciąży, które sam robiłem. Jest to super pamiątka i nie widzę w tym nic dziwnego. Mamy album, w którym są zdjącia z USG, ciąży, porodu, a teraz robimy zdjącia co kilka dni. Powstaje z tego super album!!!! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Sesja w ciąży 16.10.07, 16:33 >przeciez to ani piekne ani wzruszajace,robic takie foty Widać nie jesteś kobietą i w ciąży też pewnie nie byłeś :P I to kolejny dowód na to, że mężczyźni są z marsa, a kobiety ze snikersa :D Dziewczyna prosi o poradę i nikomu nic do tego po co jej takie foty, chce mieć i już, ma do tego prawo, tak? Osobiście nie widzę nic dziwnego, a tym bardziej głupiego w tym, że chce się mieć pamiątkę z okresu ciąży, w końcu to trwa tylko kilka miesięcy, a pamięć jest zawodna. I choćby po to, że kiedyś tam pokazać dziecku, że w tym brzuszku było, warto takie zdjęcia mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam RE:ancymonka☺ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:05 zgadzam się z tobą... na tych zdjęciach tylko buzie się zmieniają... wszystko inne jest cały czas takie samo... zero kreatywności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana27 Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:03 ja robiłam sesje u Fotograf24.pl zresztą jak duża część moich ciężarnych koleżanek problem z nimi jest taki, że nie zawsze są w Czewie ... chyba, że komuś po drodze do warszawy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sesja w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 10:58 polecam p. Ewa Sajko , tel 509879199! polecam! Odpowiedz Link Zgłoś