diabol4 05.11.07, 23:49 poszukuję dobrego urologa w Częstochowie, znacie może kogoś rozważam dr. Z. Rudzkiego, W. Bryca i A. Łodzińskiego proszę o jakieś opinie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boska_29 Re: urolog 29.03.08, 20:14 Też poszukuję dobrego urologa ale Łodzińskiego nie polecam.Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
magus_78 Re: urolog 29.12.08, 14:02 Ja trafiłam na pierwszą wizytę po ataku bólu nerki do doktora Rudzkiego.Wystraszył mnie bardzo, powiedział że to torbiele.Po czym przepisał leki.Po wykorzystaniu leków znajoma poleciła mi doktora Bryca-super lekarz konkretny okazało się że żadnych torbieli nie mam,a kamienie mi zeszły.Mija dwa lata i jest wszystko w porządku.Jest to lekarz znany ,czekając w kolejce nasłuchałam się bardzo dobrych opini o tym lekarzu, ma nawet pacjętów ze śląska .Najlepiej zadzwonic i się umówic.Jak przyjmował od godz 15.00 to ja byłam już o 13.00 i byłam 7 w kolejce .Wtedy wizytę płaciłam 70 zł z USG a u Rudzkiego 120 zł Odpowiedz Link Zgłoś