Gość: Szymski Re: Sylwester IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 07.12.07, 23:18 Londyn - Big Benek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Sylwester IP: *.profiline.pl 07.12.07, 23:22 Ja tam idę do STUDNI na Jaskrowskiej-jeszcze są wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:11 na bali albo rodos, jeszcze nie możemy się zdecydować, ale raczej bali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 23:51 przebieramy sie i jedziemy do wroclawia fajna imprezka sie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sjam Re: Sylwester IP: *.tktelekom.pl 08.12.07, 23:54 Balii nie polecam. W tegoroczne wakacje wpadłem na ten "genialny" pomysł. Wypłynąłem sobie w rejs. Gdy byłem kilkanaście metrów od brzegu nagle balia zaczęła nabierać wody. Okazało się, że pod grubą warstwą farby była rdza, która w niektórych miejscach przegryzła blachę. Jakimś cudem udało mi się dopłynąć do brzegu. Całe szczęście, że woda była do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla83 Re: Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 00:39 Najlepiej w góry jechac :) ja tak co roku jezdze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Sylwester IP: 80.54.173.* 09.12.07, 11:26 Hej! w góry to bardzo dobry pomysł tylko ze co dzwonie to brak miejsc =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 17:27 A może ktoś wie jescze o innych lokalach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek_nonline propozycja IP: *.srod.spidernet.pl 11.12.07, 23:09 www.podgrzybkiem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Sylwester 12.12.07, 12:37 Kraków. To będzie najlepszy sylwester od jakiś paru lat :) Z kochaną osobą i w superowym mieście. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:03 Ty byly ieudolnu "w-morderatorze" to dla ciebie ćwoku: wemakestickers.com/osc/images/Homer%20Kiss%20my%20ass%20-%20final.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:04 To cwoku dla ciebie: wemakestickers.com/osc/images/Homer%20Kiss%20my%20ass%20-%20final.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: marcel.... 12.12.07, 13:42 nawet nie wchodzę na ten link bo nie warto zakompleksiona pizdko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:56 Masz racje sflaczaly członie, cwoku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:58 Zmień sobie nick ty buraku to byłeś ćwokiem i nadal takim pozostaniesz łachu je-bany !!! Dobrze ze cie wy-je-baliz tego moderowania palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 14:09 marcelmilau napisał: > nawet nie wchodzę na ten link bo nie warto zakompleksiona pizdko Penisie przyznaj sie, wszedles na ten link i moje m.in. śmierdzące smrody dobrze powąchałeś ty buraku jeden !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz Re: marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 14:15 A kim ty gnoju jestes ? Sloma ci wystawala i wystaje z buciorow chamie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: marcel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 23:29 ej z tą twoją starą to tak na prawdę jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Sylwester IP: *.profiline.pl 12.12.07, 19:01 ezy wiadomo już" kto będzie grał na placu??// Odpowiedz Link Zgłoś
supermem999 wstyd przynoszą Częstochowie tacy ludzie jak wy!!! 13.12.07, 08:55 LUDZIE!!! to publiczne forum!!!opanujcie się.spotkajcie się sam na sam i pogadajcie...bo tutaj wstyd Częstochowie przynosicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 09:26 a ja zostaje sam w domu.Puszcze sobie swietna muzyke(taka jak nizej) bradzo nastrojowa,otworze szampana,i jakos minie:) pl.youtube.com/watch?v=FiqvZXxMcsU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 19:34 Sylwester spędzany samotnie wywołuje w człowieku jeszcze większego doła!Ja teą nie mam partnera a mimo wszystko nie zamierzam siedzieć w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane wracajac do tematu Sylwka...;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 21:57 ...nie zgodzę sie ze Sylwek spedzony samotnie wywoluje dola, gorszego dola moze wywolac zabawa na sile , albo samotnosc w tlumie. Dla mnie nocka bedzie jak inne ,poniewaz nowy rok zaczynam juz alone , i jakos sobie tego Sylwka samotnie spedzonego w chatce nie krzywduje, energie zostawiam na pozostale dni nowego roku:-) Pozdrowienia dla samotnie spędzajacych ten "przymusowy dzien zabawy" i...nie dolujących sie z tego powodu:-)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wracajac do tematu Sylwka...;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 19:09 A czy ktos wie cos o fajnej, kulturalnej imprezie, gdzie trzydziestolatka nie bedzie sie czula jak stara ciotka? Niestety w OKF ani w kinie nic nie ma, teatr nadaje jedna sztuke bez wiekszych atrakcji. Czy ktos wie, co robi teatr off poland albo klub jazzowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: wracajac do tematu Sylwka...;-) 29.12.07, 19:30 W/g mnie najlepsze są domówki:P Trzydzieści lat to przecież piękny wiek. Poza tym masz tyle lat,na ile się czujesz,czyż nie? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wracajac do tematu Sylwka...;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 17:04 Padlo na domowke, posiadowke, ale bedzie fajnie. Kiedys w tym samym gronie mielismy ognisko na Jurze, bylo super!!! W tym roku niestety sie pochorowalam i juz siodmy dzien walcze z katarem! Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekot83 a w cinema city to ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 17:28 .. cos dzisiaj graja bo wogule ich stronka pusta jest? a nie chce mi sie w domu siedzieć, wie ktoś czy czynne jest cinema Odpowiedz Link Zgłoś
magdam51-0 Re: a w cinema city to ...... 31.12.07, 18:24 cinema city jest dzisiaj zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś