Dodaj do ulubionych

Salsa Fever

08.12.07, 13:06
Jak wam sie podoba ta szkoła? Ja chodze tam od kilku miesięcy na hip
hop i jak narazie jestem zadowolona? Który waszym zdaniem instruktor
(-ka) jest najlepszy(a) :P ???
IKA
Obserwuj wątek
    • Gość: zoe Re: Salsa Fever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 13:48
      boże salsa salsa salsa! jest w ogóle oprócz mnie osoba która nie uległa wpływom
      "genialnych" programów w stylu tańca z gwiazdami i nie chodzi na żadną cholerną
      salse tudzież inny taniec?! :/
      • Gość: Iza Re: Salsa Fever IP: *.tktelekom.pl 09.12.07, 15:17
        Spróbuj jakiegoś tańca to moze nie będziesz tak sfrustrowany. Nie
        będę robić wywodów jak taniec wpływa na kondycje fizyczną i
        psychiczną bo mi się nie chce - wole potańczyć. Pozdrawiam.
      • Gość: Adam z Ewą Re: Salsa Fever IP: 80.48.49.* 09.12.07, 17:26
        Te wątki z salsą zakładaja co kilka tygodni własciciele tych, pożal
        sie boże, szkół do lanserki własnej osoby. Masz przykład z
        pierwszego postu, chodzi taka niby kilka miesięcy i nie wie, który
        instruktor najlepszy. Pewnie blondynka. Umiem tańczyć salsę, ale
        nauczyłem się jej nie w Częstochowie, tutaj byłem na jednych
        zajęciach i brzuch mnie bolał ze śmiechu. Nazwy "szkoły" przez
        litość nie podam.
        • Gość: Misza Re: Salsa Fever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 09:15
          Podaj tę nazwę:)
        • Gość: salserooo Re: Salsa Fever IP: *.pcz.pl 20.12.07, 01:51
          jasne madafaka salsero.. pokaz najpierw co potrafisz jak Ty mącicieli jest
          wielu.. wielcy salseross. Widac ze nie obracasz sie w zadnych kregach tanecznych
          bo wiedzialbys ze obiektywnie rzecz biorac poziom zajec tanecznych jest wysoce
          wielki .. i z uznaniem na nas patrza takie osrodki jak lodz poznan czy wroclaw.
          Tylko ludzie bywaja slabi.. ale i u nas sa perelki pozdrawiam Cie wielki salsero
          i klaniam u do stop
        • Gość: salsero Re: Salsa Fever IP: 212.87.241.* 20.12.07, 19:40
          Adam z .. czy uczyłeś się u samego wielkiego Jose Torresa na indywidualnych
          zajęciach ?? Powiedz, powiedz, proszę, proszę o wielki , do kogo możesz porównać
          swój geniusz salsowy powiedz ?? Czy jest ktoś w Europie kto tańczy tak jak Ty ,
          a na świecie ?? Powiedz please , bo ciekawość mnie zżera. Proszę przyjedź na
          salsotekę do Tori w którąś sobotę i pokaż nam co potrafisz. Proszę wielki
          podziel się swoim kunsztem i wiedzą . He he he he :)
      • Gość: salsero Re: Salsa Fever IP: 212.87.241.* 20.12.07, 18:52
        Salsę tańczę od dwóch lat, nie było wtedy chyba jeszcze tańca z gwiazdami ,
        nawet nie wiem, ponieważ nie interesuje mnie ten program,w którym próbują się
        wypromować w tańcu, o którym nie mają za bardzo pojęcia, polskie aktoreczki i
        aktorzyny. Oglądałem parę razy ten program i dla mnie poziom ich tańca jest
        żałosny. Bardziej zainteresował mnie You Can Dance, moim zdaniem tam są ludzie,
        którzy czują o co w tym chodzi. Więc nie inspirował mnie żaden program. Zajęcia
        w szkole pozwalały mi zapomnieć o troskach dnia codziennego a na mojej buzi
        pojawiał się wielki rogal. Dawały odprężenie i zadowolenie. Po długim czasie
        nauki kiedy doszedłem do pewnego poziomu mogłem odczuć wreszcie prawdziwą magię
        tańca i czerpać z niego prawdziwą przyjemność nie wykonując już tylko na pamięć
        wyuczonych figur. Dla mnie w tej chwili salsa znaczy bardzo dużo , to radość,
        uśmiech, sposób na życie, wiele, wiele poznanych osób z którymi dużo przeżyłem
        radości ale i smutków , również wzruszeń.Moją przygodę z salsą zaczynałem w
        Salsa Fever , później uczęszczałem do innych szkół. Dlatego Zoe zamiast siedzieć
        przed telewizorem z pilotem w ręce i piwem w drugiej proponuję salsę. Naprawdę
        jest to sposób na życie.Nie wypowiadaj się o czymś zanim tego nie poznasz.
    • Gość: aaaaa Re: Salsa Fever IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.07, 20:05
      Reklamy prosimy umieszczać na stronie
      www.dwukropek.pl/0,0.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka