woz-ny07 13.01.08, 18:23 moze ktos pije to cudo i powie jakie sa efekty? ja osobiscie uwazam ze to sa bajki, ale chcialbym sie dowiedziec co sadza inni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Sukiennik Re: ALVEO- co o tym myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 19:42 Ja piję od roku, a efekty mam doskonałe, przestałam chorować (a chorowałam 4 razy w roku na zapalenie oskrzeli), unormował mi się system hormonalny, poprawiła skóra nie mam wyprysków i co najważniejsze w trakcie silnego uderzenia nie mam siniaków ( przed zażywaniem Alveo miałam ich bardzo dożo i długo się utrzymywały, nawet moja lekarka nie znała ich przyczyny). Przed stosowaniem Alveo miałam straszne wyniki wątroby GTTP 500 teraz GTTP jest 110 spadł mi zły cholesterol z 360 na 120. Wszystko to mogę potwierdzić badaniami. Ponieważ że jestem osoba dość nieufną przed kuracja zrobiłam wyniki i po kuracji następne dlatego z pełna odpowiedzialnością mogę powiedzieć że to działa a w dodatku przez cały czas byłam pod kontrola mojego lekarza rodzinnego tez sceptyka w tej materii, a teraz nam sie ten punkt widzenia zmienił, badania na skuteczność tego preparatu są najlepszym wynikiem. Jeśli ktoś chce ten preparat stosować to niech dokładnie zrobi to samo przed kuracja wyniki i po kuracji. Alveo stosowałam przez trzy miesiące potem miesiąc przerwy i tak przez cały rok. Takie jest moje doświadczenie ale jak wcześniej napisałam poparte badaniami nigdy nie zgodziłabym sie na zastosowanie preparatu bez badań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc3 Alveo-czy Herbalive-zwyczajne naciąganie ludzi !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 23:19 Ludzie-nie dajcie sie nabierać na różne cuda typu Herbalive czy Alveo bo to zwyczajne wmawianie wam róznych cudownych eliksirów zdrowia ,urody czy szczupłej sylwetki.Ci naciągacze budują struktury dla zwyczajnego zysku-sprzedając towary nie warte nawet połowy ich ceny i obiecując ich rewelacyjne zdrowotne działanie!!!!Wiem cos o tym,bo mój krewny z Poznania zajmowal się dystrybucją tej mikstury- Alveo- a gdy juz wiecej nowych ludzi nie chciało tego kupować- wprowadzili jakiś sok z buraków-kolejną miksturę -niby oczyszczającą z toksyn organizm-podobnie jak Alveo/Akuna/.Lepsze efekty można osiągnąć duż,dużo taniej i zdrowiej polskimi wyrobami-niż tą ich chemią za cięzkie pieniądze-wierzcie mi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ALVEO-za drogi preparat.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 21:17 Nie należe do naiwnych-może ten preparat ma jakis dobry wpływ-sama tego nie stosowałam.,ale slyszalam o nim.Uważam jednak ,że jest zbyt drogi-2-3 lata temu butelka u ludzi rozprowadzających ten preparat kosztowała ok.180 zł-a na m-c trzeba bylo stosować 2 butelki.Nie każdego stać na tak drogi preparat.Nie można chyba kupić go normalnie w aptekach a tylko u dystrybutorow-w tzw.sieci/jak np.Amway/-a ci ludzie na sprzedazy go zarabiają dosć duże pieniądze- głównie ci z nadrzędnych struktur/.Myślę,że dla chęci zysku na klientach-konsumentach tego preparatu-cena jest taka wysoka.Preparat zawiera głównie potrzebne związki organiczne-mineralne i wit.Może ktos ma lepsze informacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosc Re: ALVEO-za drogi preparat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 23:03 Preparat Alveo można normalnie kupić w Aptece w sklepach ze zdrową żywnością i Zielarniach koszt od producenta to 120 zł w Aptekach od 140zł - do 160zł jedna butelka starcza na miesiąc www.alveo-akuna.info/ www.akuna.pl/index.php?typ=AUH&showid=1 można równiez bezpośrenio nabyc z firmy która miesci się w Katowicach Alveo nie ma nic wspólnego z Amweyem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Alveo- zwykły preparat-nie wart takiej ceny..!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:35 Ten preparat-mikstura czegoś tam -jakies ziołowe kombinacje-nie jest wart za butelkę nawet 1/4 ceny z apteki -a co dopiero u kogoś z sieci sprzedaży. Cena jest stanowczo wygórowana-bo to zwykla mieszanka jakiś tam ziółek i nie każdy może pewnie to pić-a cudowne działanie o nim to zwykła bajka w celu naciągnięcia jak największej liczby konsumentów.Podobnie jak w Harbalive -gdzie trzeba samemu kupować i namaiwać innych naiwnych-stąd to moje wcześniejsze porównanie do struktur np.Amweya.. Innymi slowy : to kolejna forma struktur-gdzie trzeba namawiać kolejnych chętnych na kupowanie i konsumcję kolejnego "cudownego elixiru" a niektórzy na górze tej struktury mają z tego chyba spore prowizje -natomiast niektórzy naiwni konsumenci mogą nabawić się prędzej choroby/choćby wrzodów żołądka i nie tylko/- bo żeby inni mogli zarobic na naiwnych- nakazują pić tego dużo i długo stosować :). Czyli -coś w typie Herbalive czy temu podobne---A krótko : struktura finansowa -pod pretekstem jakiś ziółek /Alveo/- na naiwnych konsumentach -niektorzy zarabiają sobie kasę. Nie dajcie sie nabierać na jego cudowne działanie i wlaściwości - lepiej kupić sobie dużo tańsze polskie zioła- i nie marnować sobie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-1 Alveo- zwykłe naciąganie naiwnych ludzi !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:38 Ten preparat-mikstura czegoś tam -jakies ziołowe kombinacje-nie jest wart za butelkę nawet 1/4 ceny z apteki -a co dopiero u kogoś z sieci sprzedaży. Cena jest stanowczo wygórowana-bo to zwykla mieszanka jakiś tam ziółek i nie każdy może pewnie to pić-a cudowne działanie o nim to zwykła bajka w celu naciągnięcia jak największej liczby konsumentów.Podobnie jak w Harbalive -gdzie trzeba samemu kupować i namaiwać innych naiwnych-stąd to moje wcześniejsze porównanie do struktur np.Amweya.. Innymi slowy : to kolejna forma struktur-gdzie trzeba namawiać kolejnych chętnych na kupowanie i konsumcję kolejnego "cudownego elixiru" a niektórzy na górze tej struktury mają z tego chyba spore prowizje -natomiast niektórzy naiwni konsumenci mogą nabawić się prędzej choroby/choćby wrzodów żołądka i nie tylko/- bo żeby inni mogli zarobic na naiwnych- nakazują pić tego dużo i długo stosować :). Czyli -coś w typie Herbalive czy temu podobne---A krótko : struktura finansowa -pod pretekstem jakiś ziółek /Alveo/- na naiwnych konsumentach -niektorzy zarabiają sobie kasę. Nie dajcie sie nabierać na jego cudowne działanie i wlaściwości - lepiej kupić sobie dużo tańsze polskie zioła- i nie marnować sobie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
gabik323232 Re: ALVEO-za drogi preparat.. 31.05.22, 15:10 Kilka lat temu to może i był w takiej cenie. Teraz u dystrybutora ponad 170 kosztuje, ale czasem można znaleźć taniej na internecie np. alveo Odpowiedz Link Zgłoś
clearnature Re: ALVEO-za drogi preparat.. 02.05.25, 17:00 Aktualna cena (2 maja 2025) suplementu diety ALVEO wynosi 162 zł i można go zamówić bezpośrednio u producenta (Akuna Polska sp. z o.o., polski oddział firmy z siedzibą w Katowicach). clearnature.pl/polecamy/sklep-akuna Powyższy link przekierowuje do firmowego sklepu internetowego firmy Akuna Polska, gdzie można zamówić ALVEO oraz inne suplementy i kosmetyki znajdujące się w jej ofercie. Link zawiera kod aktywujący na sklepie najniższe dostępne ceny (oznaczenie -40% przy cenach). Jeśli firma oferuje promocje na swoje produkty, o których wiemy, informujemy o tym również na naszej stronie internetowej i profilu na FB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ALVEO- co o tym myslicie? IP: *.zana.trustnet.pl 16.01.08, 09:09 A próbowałeś plastry kinotakara albo green detox ? ja probowalem sa lepsze niz alveo uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ALVEO- co o tym myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 12:27 Słyszałam że ten płyn jest rozcieńczony 1:4 Odpowiedz Link Zgłoś
domi5501 Re: ALVEO- co o tym myslicie? 17.01.08, 15:36 ja piłam Alveo przez 3 miesiące (wraz z M. i dziećmi) - 0 zmian!!! POlecam bardziej Padma 28 - zioła tybetanskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina_1969 Bardziej polecam Padma BASIC IP: *.chello.pl 23.02.08, 14:42 Zdecydowanie polecam Padmę Basic zamiast Alveo. To też zestaw ziół. U mnie efekty były nieporównywalnie lepsze! Do tego jest w kapsułkach (łatwiej jest ją podać moim dzieciom). No i cena - 20kapsułek już za 19 złotych! Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice_city SPAM 17.01.08, 18:10 mam po tym wymioty - ok ? skasujcie ten idiotyczny post! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 18:30 to twój problem wsiaku nie nasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx do prostaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 21:40 nikt ci nie każe czytac a swoje prostackie uwagi wyglaszaj kolesiom w okolicznych wsiach- za cienki i glupi jestes by rozumiec pewne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: do prostaka z Krzepic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 21:44 uwaga skierowana byla do czlowieczka z Krzepic - podkreślam -a nie tej kolejnej po niej .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do prostaka z Krzepic IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 09:48 :D wcale nie widac ze pani Anna Sukiennik jest dystrybutorem ziolek... Polecam ziola wszystkim ktorzy chca pozbyc sie wypryskow na skorze i regularnie oddawac stolec - zadziala natychmiast. Przy powazniejszych schorzeniach trzeba nastawic sie na zakup cysterny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Wala Re: do prostaka z Krzepic IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 05:59 to nastepna piramida finansowa 3 lata temu chcieli mi to wcisnac i otwierali przede mna wizje dlugowiecznosci, zdrowia ale nie omieszkano mi przedstawic przede wszystkim wizji cudownych zarobkow na znalezienmiu nastepnych jelenii ktorzy beda planowac dlugowiecznosc w zdrowiu i urodzie i znajda nastepnych jelenii chetnych. W sprawie tego preparatu byl juz program w \tv, gdzie lekarze wydawali negatywne opinie na temat picia. Okazal sie jakims rozcienczanym roztworem ziolowym w niecaly miesiac robi sie z tego kwasnica nie do picia. Nie dajcie sie wrobic. To samo bylo z herbolaifem i innymi podobnymi cudami medycyny. szkoda kasy i zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: do prostaka z Krzepic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 12:42 myślę że to następna pułapka dla naiwnych kto chory to niech do specjalisty idzie a nie pije wynalazki bo nie każdy może przyjmować wszystkie ziola mam taką koleżankę chciała mnie namówić na to ona pije to świństwo ok2 miesięcy no i własnie dowiedziala się że ma wrzody na żołądku ot i skutki cudownej mocy ALVEO pozostało jej się leczyć i nic więcej jestem ciekawa czy ma zamiar pić to dalej ale to jużjej sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi a ja po ALVEO wyzdrowiałam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 02:44 Piję Alveo od trzech lat, a zawdzięczam to mojej mądrej pani doktor która uświadomiła mi zalety tego preparatu ( a wczesniej go przebadała) jak również i to że gdyby wszyscy lekarze proponowali ten preparat to zostali by bez pracy a koncerny farmaceutyczne zbankrutowałyby. Mnie pomogło i pomaga a wyszłam z cięzkiej i według tradycyjnej medycyny nieuleczalnej choroby!, ja nie miałam nic do stracenia ponieważ farmakologia już w moim przypadku nie pomagała. W najnowszej Angorze jest wywiad z Dorota Stalińską - przeczytajcie!. Ja nie zmuszam i nie przekonuję nikogo na siłę do tego preparatu bo sama doskonale wiem że jak człowiek stanie oko w oko ze śmiercią to wtedy szuka wszystkiego żeby tylko zyć i mówie tylko o sobie mnie ALVEO pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ALVEO- zwykłe naciąganie ludzi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:42 Popieram wypowiedzi : a Wala oraz Wioli--polecam swoje /2 powtorzone/ wypowiedzi : gość oraz gość-1 ---z dn.23.02--myślę,że nie mylimy się i piszemy ku przestrodze chętnych-nabieranych na to niby "cudowne Alveo " ...Szkoda zdrowia-bo to nie tylko strata pieniędzy -ale można sobie zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito ergo sum Re: ALVEO- zwykłe naciąganie ludzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 00:34 Alveo to nie jest oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość Re: ALVEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 00:38 Możesz merytorycznie i fachowo uzasadnić i wyszczególnić na co Alveo szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do woz-ny07 Re: ALVEO- co o tym myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:09 A co nie potrafisz szukać w internecie wiadomości, taki jakiś nie kumaty z ciebie ludek!! i strasznie zacofany jak na XXI wiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś