konik6k 02.02.08, 22:21 Proszę o jakieś informację i opinie na temat jakiegoś dobrego prawnika z Częstochowy. Kontakt mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Dobry prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 00:16 Tu na tym forum pacanie go znajdziesz, informacja kosztuje bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisak nie za ostro "bucu" "pacanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 08:41 Przedmówca niech lepiej zważy na fakt, iż nie jest anonimowy w sieci, a jego działanie może być różnie odbierane np. 212 kk W jakiej spr. potrzebujesz pomocy - tzn. bez szzeg. ale jaka kategoria problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law Re: Dobry prawnik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 03.02.08, 13:33 W Cz-wie jest paru dobrych prawników, ale nikt nie jest dobry we wszystkim. A jaki jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka pomocpowypadku@wp.pl - pomoc poszkodowanym IP: 80.54.168.* 18.02.08, 23:56 POMOC PRAWNA PO WYPADKU - ODSZKODOWANIA MIAŁEŚ WYPADEK BĘDĄC KIEROWCĄ, PASAŻEREM, PIESZYM? Moze ja Ci pomoge, Napisz do mnie mail: pomocpowypadku@wp.pl Skorzystaj z bezpłatnej porady. Współpracujemy z Kancelaria Prawna specjalizującą się w odszkodowaniach. Dochodzimy godziwych świadczeń z OC na rzecz poszkodownych bez żadnych zaliczek na poczet postępowania! Jeżeli nie masz ochoty, czasu i pieniędzy na samodzielną walkę o to co się Tobie należy - nie zwlekaj i zgłoś się do nas. Nic staraconego jeśli juz ubezpieczyciel wypłacił Ci jakieś odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: Dobry prawnik IP: *.profiline.pl 19.02.08, 11:53 nie chciałabym wymieniac z nazwiska nie wiem czy bedzie sobie ktoś tego życzył ale dobrego prawnika posiada Kancelaria Dominus ul. Kawia w Częstochowie tel.do kanc 034 361 42 94 może ci pomogą , mi pomogli Odpowiedz Link Zgłoś