Dodaj do ulubionych

Policjanci łapali w III Alei

19.02.08, 04:02
Ojej, to takie straszne no i taki szpan, akcja napewno uratowała ze 100 osób
przed śmiertelnymi obrażeniami...
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAM Policjanci łapali w III Alei IP: *.apus-net.pl 19.02.08, 09:05
      No jasne sukces jak diabli!!!,ktoś chyba na głowę upadł żeby aż dwa
      RADIOWOZY były do tego potrzebne,w tym jeden za kupę pieniędzy (OPEL
      VECTRA Z KAMERAMI ), który powinien patrolować DK1,a nie wyłapywać
      samochody , które przekraczają prędkość o 5 czy 8 km.Życzę dalszych
      sukcesów Naszej Władzy , bo na pewno nie był to samodzielny pomysł
      Policji Drogowej.
    • Gość: ? Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:17
      cyt.nagminne łamanie nakazu zatrzymania się - przy skręcie z ul. Dąbrowskiego -
      przed sygnalizatorem z zieloną strzałką w prawo.,<

Jaki tam znak stoi?/nie jechałem tam jeszcze/ nakaz! zatrzymania się przy skręcie.
      ---Inna sprawa jechałem taksówką i na moście-wiadukcie między Mickiewicza,a Bór
      kierowca jechał 110/spojrzałem na jego licznik bo tak wszystkich mijał i
      omijał.Też ładnie?
      • Gość: ? Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 02:51
        Jaki tam znak stoi?/nie jechałem tam jeszcze/ nakaz! zatrzymania się przy skręcie<<<
        ..doczytałemdokładniej,""sygnalizator z zieloną strzałką"" to jest jak stop na
        chwilę(nakaz zatrzymania)i dalsza jazda gdy nie ma przeszkody(),p
    • Gość: endy i pismaki z wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:20
      mają radochę, że wywołali temat kilka dni wcześniej, i co macie teraz teraz
      satysfakcję....?
    • Gość: RKS Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:31
      Hehe i kazdy co ma cos przeciwko to na bank rejestracja SKL = SKu..ałe Ludzie
      hehe .. SKL ..!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Grabson Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.ok.ae.wroc.pl 19.02.08, 10:55
      ja nie mam nic przeciwko takiej akcji tylko jeśli chodzi o tą
      krzyżówkę to powinni sięzając samochodami które wieżdżająprosto z @
      Alei w 3 a zielona strzałką czy ograniczeniem do 20 choc te równez
      są ważne.
      • ja_corka na Pl.Nowotki lepiej 19.02.08, 12:18
        No raczej w III nie za bardzo jest jak rozwinac ponadpredkosc wiec nie widze
        zasadnosci akcji w tym miejscu.
        Raczej ustawilabym patyrol z wyjazdu z Pl Nowotki wjazd w I Aleje, gdzie czesto,
        gesto na pasie TYLKO DLA AUTOBUSOW wjezdzaja cwaniaki i potem wciskaja sie bez
        kolejki na lewy pas.
        O tam jest niezla kasa do zebrania.
        • Gość: Akagi Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:11
          Troche ciezko by im było zlapać cwaniaka wyjezdzającego z pl.Nowotki.
          No chyba,że ja nie jestem w temacie i mamy nowy plac w Czwie.
          Poza tym,jakoś nie kojarze,żeby w Czwie były wymalowane pasy dla autobusów ale
          cóz,moge sie mylić :)
          • Gość: DominikW Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.08, 13:34
            Nowotki, Marchlewskiego, czy Daszyńskiego - nie łap za słówka. Tam jest pas dla
            autobusów, jak i w kilku innych miejscach w Częstochowie. Jeżeli jesteś
            posiadaczem prawa jazdy, to proszę podaj swoje personalia - złożę na Policji
            doniesienie na Ciebie, bonie czuję się bezpiecznie na drogach ze świadomością,
            że takie cwaniaki jak Ty również z tych dróg korzystają. Jak można nie zauważyć
            "buspasa"?!
            • Gość: Akagi Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:02
              A tak poza tym,to dobrze się czujesz ?
              • Gość: DominikW Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.08, 15:29
                Na pewno lepiej, niż Ty...
        • rafallski83 Re: na Pl.Nowotki lepiej 20.02.08, 19:24
          ja_corka napisała:
          > Raczej ustawilabym patyrol z wyjazdu z Pl Nowotki wjazd w I Aleje, gdzie czesto
          > ,
          > gesto na pasie TYLKO DLA AUTOBUSOW wjezdzaja cwaniaki i potem wciskaja sie bez
          > kolejki na lewy pas.

Jesteś Wielka :) Dzisiaj jechałem I aleją ok godz. 18 i zatrzymywali auta jadące pasem dla autobusów :)
    • aha123 Re: Policjanci łapali w III Alei 19.02.08, 13:00
      A po jaką cholerę dopuszczali w ogóle ruch w III alei?
      Żeby miejscowi "przyjechali" na spacer po alei?

Kolejny żałosny projekt...
      • Gość: mama Re: Policjanci łapali w III Alei IP: 83.2.142.* 19.02.08, 13:05
        ....po głębszym przemyśleniu stwierdzam, że urzędasy nie były w stanie
        wyegzekwować odszkodowania za spapraną III aleję, więc chcą "nadgonić" wpływami
        z mandatów...
        :-))))
    • Gość: atlas Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:36
      Brawo, brawo.
      Ale może lepiej ktoś by złapał gamoni odpowiedzialnych za brak nadzoru nad
      remontem III Alei i brak wypracowanej koncepcji przed rozpoczęciem jej remontu.
      Sprawa wg mnie i tak oprze się na prokuraturze w związku z niegospodarnością.
      • Gość: Kropek Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.sub-75-202-152.myvzw.com 19.02.08, 15:18
        Gdyby wywalono z pracy gamoni urzednikow odpowiedzialnych za nadzor
        III Alei to w urzedach nie bylobyu komu pracowac.
        Tam juz madrych ludzi nie ma.
        • Gość: kropka nad j hanba policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:34
          lepiej łapcie smyków i bandytów wałkonie!
          co robi inspekcja pracy i sanepid czestochowski, w urzedzi robole pseudoumysłowi
          jedz kanapki nad dokumentami i odpowiadaja petentom z pełną buzią!!!!!!!
          czy do spozywania posiłków nie powinno byc wydzielone pomieszczenie, z
          mozliwościa umycia rak?
          kto wyłapie autorów pomysłów tj. budowa wiaduktu nad jagielonska, przebudowy
          parku, kolejnego pomnika wojtyły??/its.itd.
    • Gość: frogman nie dogodzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:15
      nie stoją żle, stoją jeszcze gorzej.
      Nie dogodzisz
      w takich miejscach jak pl.daszyńskiego, wjazd z Biegana na III aleje
      powinni stać częściej niż z szuszarkami na trasie
      • Gość: policjant Re: nie dogodzisz IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 22:24
        Niestety wszystkie złapane samochody miały numery SC !!!!!!!!
        • Gość: ? Re: nie dogodzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 02:00
          Gość portalu: policjant napisał(a):

> Niestety wszystkie złapane samochody miały numery SC !!!!!!!!<

"sc" znaczy się+++s curii+++????????:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka