kierowfca 19.02.08, 04:02 Ojej, to takie straszne no i taki szpan, akcja napewno uratowała ze 100 osób przed śmiertelnymi obrażeniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAM Policjanci łapali w III Alei IP: *.apus-net.pl 19.02.08, 09:05 No jasne sukces jak diabli!!!,ktoś chyba na głowę upadł żeby aż dwa RADIOWOZY były do tego potrzebne,w tym jeden za kupę pieniędzy (OPEL VECTRA Z KAMERAMI ), który powinien patrolować DK1,a nie wyłapywać samochody , które przekraczają prędkość o 5 czy 8 km.Życzę dalszych sukcesów Naszej Władzy , bo na pewno nie był to samodzielny pomysł Policji Drogowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:17 cyt.nagminne łamanie nakazu zatrzymania się - przy skręcie z ul. Dąbrowskiego - przed sygnalizatorem z zieloną strzałką w prawo.,< Jaki tam znak stoi?/nie jechałem tam jeszcze/ nakaz! zatrzymania się przy skręcie. ---Inna sprawa jechałem taksówką i na moście-wiadukcie między Mickiewicza,a Bór kierowca jechał 110/spojrzałem na jego licznik bo tak wszystkich mijał i omijał.Też ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 02:51 Jaki tam znak stoi?/nie jechałem tam jeszcze/ nakaz! zatrzymania się przy skręcie<<< ..doczytałemdokładniej,""sygnalizator z zieloną strzałką"" to jest jak stop na chwilę(nakaz zatrzymania)i dalsza jazda gdy nie ma przeszkody(),p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy i pismaki z wyborczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:20 mają radochę, że wywołali temat kilka dni wcześniej, i co macie teraz teraz satysfakcję....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:31 Hehe i kazdy co ma cos przeciwko to na bank rejestracja SKL = SKu..ałe Ludzie hehe .. SKL ..!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabson Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.ok.ae.wroc.pl 19.02.08, 10:55 ja nie mam nic przeciwko takiej akcji tylko jeśli chodzi o tą krzyżówkę to powinni sięzając samochodami które wieżdżająprosto z @ Alei w 3 a zielona strzałką czy ograniczeniem do 20 choc te równez są ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka na Pl.Nowotki lepiej 19.02.08, 12:18 No raczej w III nie za bardzo jest jak rozwinac ponadpredkosc wiec nie widze zasadnosci akcji w tym miejscu. Raczej ustawilabym patyrol z wyjazdu z Pl Nowotki wjazd w I Aleje, gdzie czesto, gesto na pasie TYLKO DLA AUTOBUSOW wjezdzaja cwaniaki i potem wciskaja sie bez kolejki na lewy pas. O tam jest niezla kasa do zebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 13:11 Troche ciezko by im było zlapać cwaniaka wyjezdzającego z pl.Nowotki. No chyba,że ja nie jestem w temacie i mamy nowy plac w Czwie. Poza tym,jakoś nie kojarze,żeby w Czwie były wymalowane pasy dla autobusów ale cóz,moge sie mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikW Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.08, 13:34 Nowotki, Marchlewskiego, czy Daszyńskiego - nie łap za słówka. Tam jest pas dla autobusów, jak i w kilku innych miejscach w Częstochowie. Jeżeli jesteś posiadaczem prawa jazdy, to proszę podaj swoje personalia - złożę na Policji doniesienie na Ciebie, bonie czuję się bezpiecznie na drogach ze świadomością, że takie cwaniaki jak Ty również z tych dróg korzystają. Jak można nie zauważyć "buspasa"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 15:02 A tak poza tym,to dobrze się czujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikW Re: na Pl.Nowotki lepiej IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.08, 15:29 Na pewno lepiej, niż Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
rafallski83 Re: na Pl.Nowotki lepiej 20.02.08, 19:24 ja_corka napisała: > Raczej ustawilabym patyrol z wyjazdu z Pl Nowotki wjazd w I Aleje, gdzie czesto > , > gesto na pasie TYLKO DLA AUTOBUSOW wjezdzaja cwaniaki i potem wciskaja sie bez > kolejki na lewy pas. Jesteś Wielka :) Dzisiaj jechałem I aleją ok godz. 18 i zatrzymywali auta jadące pasem dla autobusów :) Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Policjanci łapali w III Alei 19.02.08, 13:00 A po jaką cholerę dopuszczali w ogóle ruch w III alei? Żeby miejscowi "przyjechali" na spacer po alei? Kolejny żałosny projekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Policjanci łapali w III Alei IP: 83.2.142.* 19.02.08, 13:05 ....po głębszym przemyśleniu stwierdzam, że urzędasy nie były w stanie wyegzekwować odszkodowania za spapraną III aleję, więc chcą "nadgonić" wpływami z mandatów... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:36 Brawo, brawo. Ale może lepiej ktoś by złapał gamoni odpowiedzialnych za brak nadzoru nad remontem III Alei i brak wypracowanej koncepcji przed rozpoczęciem jej remontu. Sprawa wg mnie i tak oprze się na prokuraturze w związku z niegospodarnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropek Re: Policjanci łapali w III Alei IP: *.sub-75-202-152.myvzw.com 19.02.08, 15:18 Gdyby wywalono z pracy gamoni urzednikow odpowiedzialnych za nadzor III Alei to w urzedach nie bylobyu komu pracowac. Tam juz madrych ludzi nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka nad j hanba policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:34 lepiej łapcie smyków i bandytów wałkonie! co robi inspekcja pracy i sanepid czestochowski, w urzedzi robole pseudoumysłowi jedz kanapki nad dokumentami i odpowiadaja petentom z pełną buzią!!!!!!! czy do spozywania posiłków nie powinno byc wydzielone pomieszczenie, z mozliwościa umycia rak? kto wyłapie autorów pomysłów tj. budowa wiaduktu nad jagielonska, przebudowy parku, kolejnego pomnika wojtyły??/its.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman nie dogodzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:15 nie stoją żle, stoją jeszcze gorzej. Nie dogodzisz w takich miejscach jak pl.daszyńskiego, wjazd z Biegana na III aleje powinni stać częściej niż z szuszarkami na trasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: nie dogodzisz IP: *.gprs.plus.pl 20.02.08, 22:24 Niestety wszystkie złapane samochody miały numery SC !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: nie dogodzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 02:00 Gość portalu: policjant napisał(a): > Niestety wszystkie złapane samochody miały numery SC !!!!!!!!< "sc" znaczy się+++s curii+++????????:) Odpowiedz Link Zgłoś