ectasy22 02.03.08, 17:11 chciałam sie dowiedzieć czy ćwicząć na siłowni i chodząc na aerobik i biorąc tylko białko bez L-Karnityny tez schudne i wymodeluje sobie ciałko, czy przytyje?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdf Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:51 od białka sie nie tyje tylko siły nabiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdhahou'fdsaho Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:56 Od białka sie nie tyje??? Jesli chodziło ci o to że nie tyje sie w brzuchu to luz, ale miesnie nabieraja masy i człowiek wiecej przez to wazy. Polecam 3-4 tyg. na sucho bez zadnych odzywek, mozesz schudnac jak bedziesz biegał nie potrzeba chemii. Odpowiedz Link Zgłoś
ectasy22 Re: siłownia 02.03.08, 19:07 wczesnie brałam L-Karnityne i białko...schudłam, ale wagowo przytyłam.....teraz znów chce wrócić na siłownie i zastanawiam sie czy biorąc same białko tez schudne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:12 NIE!!! bialko bierze sie na przyrost miesn wiec utyjesz,L-karnityna jest od spalania tkanki tluszczowej wiec po niej schudniesz. P.S na przyrost sily to jest kreatyna :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfhdgsdhghgd Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:19 jestes kobietą?? po co bierzesz białko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: siłownia IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.08, 12:06 A o białku w jakiej postaci mowa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 12:27 Czy ćwicząc na siłowni dla schudnięcia i wyrzeźbienia trochę ciałka powinnam ćwiczyć z mniejszym obciążeniem a więcej razy powtarzać czy większe obciążenie i mniej powtórzeń?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddgfhfdsdhgfhd Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:15 To pierwsze zuza, więcej powtórzen na mniejszych obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:36 czyli l-karnitynka i do dzieła ;) jakoś sceptycznie do tego podchodzę bo boję się niepotrzebnie rozbudować sobie mięśnie no ale coś trzeba robić... pozdrawiam..:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka600 Re: siłownia 03.03.08, 16:07 witam ja od niedawna zaczełam sie odchudzac. polecam diete niskokaloryczna. Ja mam rozpisana taka na 8 posilkow dziennie i zawiera ona ok.1000 kalorii w jej sklad wchodzi rowniez bialko w malej ilosci 3 porcje dziennie na wodzie po 1 łyżce białka.Z tego co wiem tyje sie od weglowodanów a nie od białka.serwatka i to w takiej ilosci utrzymuje budowe miesnia. Odpowiedz Link Zgłoś