onaxx 16.04.08, 17:10 szukam dobrego informatyka, ktory podjalby sie naprawy sprzetu domowego...mozecie kogos polecic? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:42 Serwis i naprawy polecam sklep Bino na ogrodowej. Opcja z dojazdem informatyka do domu zwykle wychodzi duzo drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient w Bino <hahaha> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:08 tam pracują kosmici. kiedyś przyniosłem pusty wkład do atrametówki i się pytam gdzie trzeba wlać tusz a kolo że o nie wie bo on tego nie produkuje. ale czy napełniają? ależ oczywiście. śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: w Bino <hahaha> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:33 trochę jesteś śmieszny, gość ma sprzedawać a nie napełniać puste wkłady, to tak jak byś przyszedł do mnie do sklepu i maglownica od samochodu i chciał żebym ci ja zregenerował...... pomyśl zanim napiszesz. gostek to zbiera i pewno maja goscia lub firme do napelniania i mu to zanosi. A co do kompa to zanieś do Bino - mam od nich 3 komputery i serwis maja dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDobraRada Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.org 17.04.08, 08:31 polecam... się :) chcesz naprawić "sprzęt domowy"? może jakieś AGD? i szukasz do tego informatyka?? ;] jeśli możesz/potrafisz to napisz w czym problem, może Ci pomogę (zawsze to taniej niż korzystać z usług różnych serwisów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: dobry informatyk poszukiwany IP: 217.98.20.* 17.04.08, 09:20 Napisz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dobry informatyk poszukiwany IP: 212.160.65.* 17.04.08, 10:42 A od kiedy dobry informatyk jest naprawiaczem sprzętu komp? Tobie potrzebny jest dobry serwisant komp. a to dwa różne zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:24 Taaa... jeszcze trochę to będą szukać dobrego informatyka do przeczyszczenia muszli klozetowej... Odpowiedz Link Zgłoś