Dodaj do ulubionych

dobry informatyk poszukiwany

16.04.08, 17:10
szukam dobrego informatyka, ktory podjalby sie naprawy sprzetu
domowego...mozecie kogos polecic? z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:42
      Serwis i naprawy polecam sklep Bino na ogrodowej.
      Opcja z dojazdem informatyka do domu zwykle wychodzi duzo drozej.
    • Gość: klient w Bino <hahaha> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:08
      tam pracują kosmici. kiedyś przyniosłem pusty wkład do atrametówki i się pytam
      gdzie trzeba wlać tusz a kolo że o nie wie bo on tego nie produkuje. ale czy
      napełniają? ależ oczywiście. śmiechu warte.
      • Gość: wer Re: w Bino <hahaha> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 23:33
        trochę jesteś śmieszny, gość ma sprzedawać a nie napełniać puste wkłady, to tak
        jak byś przyszedł do mnie do sklepu i maglownica od samochodu i chciał żebym ci
        ja zregenerował...... pomyśl zanim napiszesz. gostek to zbiera i pewno maja
        goscia lub firme do napelniania i mu to zanosi.
        A co do kompa to zanieś do Bino - mam od nich 3 komputery i serwis maja dobry
    • Gość: WujekDobraRada Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.org 17.04.08, 08:31
      polecam... się :)
      chcesz naprawić "sprzęt domowy"? może jakieś AGD? i szukasz do tego informatyka?? ;]
      jeśli możesz/potrafisz to napisz w czym problem, może Ci pomogę (zawsze to
      taniej niż korzystać z usług różnych serwisów)
    • Gość: Art Re: dobry informatyk poszukiwany IP: 217.98.20.* 17.04.08, 09:20
      Napisz o co chodzi
    • Gość: aa Re: dobry informatyk poszukiwany IP: 212.160.65.* 17.04.08, 10:42
      A od kiedy dobry informatyk jest naprawiaczem sprzętu komp?
      Tobie potrzebny jest dobry serwisant komp. a to dwa różne zawody.
      • Gość: aaa Re: dobry informatyk poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 12:24
        Taaa... jeszcze trochę to będą szukać dobrego informatyka do przeczyszczenia
        muszli klozetowej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka