jean.m 05.06.08, 12:06 Do konca tego roku wyburzą ten przybytek i w końcu będzie spokój. Czy ktoś ma propozycje gdzie wówczas bedzie się bawić ludność z powiatu Kłobuck , tudzież z przedmieścia ? Chyba remizy wrócą do łask;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 05.06.08, 12:14 wolałbym aby najpierw depo zburzyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m.o Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.apus-net.pl 05.06.08, 14:01 ALLELUJA!!!!!!!!i gdzie teraz ci kolesie z bmw w bialych spodniach-CZESTOCHOWSKI"high life" i te biedne glupie blondynki z bialymi torebkami beda sie spotykac????ostatnio widzielem tam zjazd dupkow w bmw ale ubaw mialem ci kolesie,jak kicha i wiocha,te flagi............,ten zlom na kolacha.Na koncu fiaty uno z wlaczonym klaksonem,malo sie nie wytarzałem z psem na tym granicie strzegomskim-wies tanczy i spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:02 a na klepisku gdzies;-) tylko gorzej jak jesien nastanie i w d... bedzie wiac a i biale kozaczki z bazaru sie ubrudzą, a i po wysolariowanych pleckach z zajefajnym tatuzaem troche przewieje ha ha ha ;-)))))))))) a ich meni w białych laczkach tez starcą pole do popisu w alejach;-))))))) ale zal!!!!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:43 a cóż wam jest ten don kichot taką solą w oku!!!jak się nie podoba to na jasną góre zaginać!zreszta niedługo tylkoklasztor nam zostanie bo za wszystkie lokale się czarni wezmą!!!wiocha pójdzie do remiz a fajni,normalni ludzie(jakich w don kichocie mnóstwo)będzie w domach siedzialo i wtedy całe forum GW bedzie się ciszyło-jacy wy jesteście beznadziejni,żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:46 Taaaa i będziecie tańczyć w rytm pielgrzymich szczekaczek hahahaah.Zgadzam się z :) kimkolwiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:59 Ja np na zużel nie chodze i guzik mnie obchodzi czy stadion jest czy go zburzą więc analogicznie-trudne słowo,jak ktoś do donka nie chodzi to po cholerę się wypowiada a jak chodzi i mu się nie podoba to niech do psychiatry idzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 karolka napisała rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:22 j.w kogo obchodzi gdzie kto chodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 12:38 tyle, ze stadion nie szpeci centrum, a ta rudera po cepeli niestety tak, paskudztwo Tfu.... .Mam nadzieje, ze rzeczywisci to wyburza, a donka mi nie zal. Rozjechala mnie kiedys tam 15-latka z tapeta na 30'tke. - A ty czemu nie pijesz? (Hic...) - Bo jezdze. - OOOOoooo, a czym jezdzisz? (Hic...) Zal.pl dla rodzicow takiego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Don Kichot bedzie zburzony;(;(;(;( IP: 212.87.241.* 11.07.08, 13:14 Don kichot to najlepszy lokal jaki jest w czestochowie moze i jest tam drogo jezeli chodzi o wejscie bo w soboty poszlo na 20 zł dla facetow ale jest psoko . Duzo jest tam normalnych ludzi nie ma zadnych burd ani zamieszek a jak sa to ochrona reaguje od razu. a nie jak na dyskotekach na wsi. DON DON DON DON FOREVER ~!!!!!` Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:18 fajni ludzie ...synu...nie zyją tylko zabawą. bo zycie to cos więcej niz sobotnie tance. ale jesli ktos zyje od soboty do soboty...to jest raczej płytki i fajny dla jemu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuknij się w łep Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:34 normalni ludzie tylko zostaną a wiocha pójdzie do remiz to w remizach bawi się kto nienormalni, zastanów się co piszesz ludzie wszędzie tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:22 Powiem szczerze,że chodzę do Dona dość często...i myślę,że jest dużo fajniejszą dyskoteką niż porter czy depo...przynajmnije ochrona nie jest chamska....zawsze w soboty poproca wybierams ię tam ze znajomymi i odpoczywam<bawiąc się> jest tam fajna muza i fajny klimat...a jak komuś cos nieodpowiada to rpzecież nie musimy tam uczęszczać...proste...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.pl 13.06.08, 10:24 łazisz tam bo masz wejscie za frajer blacharo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakuf Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 05.06.08, 18:06 póki co jak na razie don kichot jest najlepszą "dyskoteką" w Czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:20 dlatego że jeśli zniknie to miejsce to ci wszyscy ludzie przeniosa się do genessis i paru mniej niszowych w tej chwili lokali i zrobia z nich to czym jest teraz z depo czy właśnie donki. Widać pamięć macie kruciutką kiedyś DK też był dyskoteką dla miejskich szpanerów. A zreszta ja tam lubię DK nie jakos tak bardzo ale może być i wcale nie poruszam sie BMW, audi czy passatem;) Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył 06.06.08, 08:19 wole miejskich szpanerów od ich wiejskich podróbek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył 06.06.08, 19:19 i w tym miejscu mamy odwieczny konflikt miasto vs wieś, i jak to bywa w podobnych konfliktach miasto śmieje się ze wsi a wieś z miasta, tylko ile ludzi pochodzi ze wsi a mieszka w mieście a ile ludzi z miasta mieszka na wsi. Ja mieszkam na wsi i sie tego nie wstydzę, jakos kury za płotem mi nie gdakają:) a krowy znam z opowiadań starszego pokolenia, do centrum częstochowy mam lepszy dojazd niż wielu ludzi z "miasta" więc czemu nie mam sie bawić z dziewczyna w mieście, a i dodam że u mnie na ulicy jakoś o BMW też ciężko:) Pozdrawiam wszystkich z miasta jak i ze wsi, tych co lubią DK i tych co nie lubią, mamy demokrację i każdy powienien udawać się pobawić tam gdzie mu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wara od wsi Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:40 a ty widziałeś wiejskie podróbki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:16 wiesniakiem jest ten co widzi tylko czubek wlasnego nosa a nie ten co na wsi mieszka bo teraz wszyscy chca tam mieszkac a frajerow mozna i na wsi i w miescie spotkac zastanow sie co piszesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:27 a co na tym miejscu powstanie??? kolejny BANK ? bedzie tak jak z CCC, MonteNegro i innymi....dobrze że bedzie galeria to nikt na Aleje już nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efg Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 89.174.23.* 05.06.08, 21:47 Ja mieszkam na przedmiesciach i wypraszam sobie...bo np. z mojej peryferialnej dzielnicy praktycznie nikt do Don Kichota nie chodzi, wiec waż slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nareszcie Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 21:52 NARESZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 22:32 Założyciel wątku jest idiotą. Podobno "rozumnym się nie zdarza". Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:14 Chyba mówisz sam o sobie. Nick wskazuje,ze leczysz sie u psychiatry synu. Jestem przedsiębiorcą i bede budowac tam cos nowego. Przykro mi;-)))), że pozbawie ludnosc z Kłobucka zabawy w ich ukochanym lokalu. Ale jak wspomnialem decyzja juz dawno zapadła i nikt nie widział powodu,zeby rozpisywac referendum nt istnienia badz nieistnienia tego przybytku. Iddzcie zatem okupowac inne lokale. Bye! Odpowiedz Link Zgłoś
rompeer Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 11.06.08, 18:27 z Ciebie taki przedsiebiorca jak ze mnie oligarcha naftowy.Twoje wypowiedzi bardziej wskazują na to że nie masz 20 zł na wstęp i stąd wylewasz tutaj swoje żale.Jeśli jednak sie myle to może przybliżysz plany owwej inwestycji żeby sam siebie uwiarygodnic!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:21 musiales dobrze krasc ze cie stac na takie inwestycje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:21 no!!! wreszcie ktos o zdrowych zmysłach;-) cieszy mnie wspólny punkt widzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:20 przepraszam, nie chcialem Cię urazic;-) to było ogólne stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:16 i bardzo dobrze. chołociarstwo niech w nocy po alejach sie nie włóczy. a w dzien...a co ma wspólnego w dzien dla pobliskich kawiarn istnienie badz nieistnienie tej tancbudy? zero logiki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 06.06.08, 08:25 a jak sie pisze "chołociarstwo" durniu!!!!! hołotą jesteś ty właśnie na forum dajesz temu oznaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofkins Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:22 AAAA hahaha dobre! trzeba wyłapywać takie "chołociarstwo" <hahahaha> 10pkt! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 06.06.08, 09:03 w dupie to miałeś pare kutasków pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do edzia pedzia ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 09:36 spadaj stąd chamie, jesli potrafisz tylko ublizac z braku argumentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ardbeg Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.21.pl 06.06.08, 13:07 ja do takiego syfu jak Don Mierda nie chodze tylko zaglądam do prawdziwych barów wiec WALE to czy ten Casa el Publico bedzie funkcjonował! Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 15:40 i bardzo ładnie z Twojej strony;-) juz Cie za to lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 06.06.08, 14:38 Rozpowszechniasz kłamliwe informacje na forum. Z tego co pamiętam to DK już burzą od 3 lat i jak na razie dalej stoi. Poza tym, skoro nie podoba Ci się w DK nik nie zmusza Cię abyś tam chodził. Tolerancja... ludki... tolerancja - tego musimy się uczyć. Do DK można czasami iść, usiąśc w ogródku, wypić piwko lub coś innego i wyjść. Umiejętność odnajdywania się w różnycm towarzystwie, w różnych sytuacjach jest domeną ludzi inteligentnych, lecz niestety większość z nas potrafi tylko krytykować. Krytyka, jest przewaznie spowodowana własnymi kompleksami. Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 15:39 rozczaruje Cie...informacja z pierwszej reki. zainwestowałem w to. a ja tam nigdy nie chadzałem ani nie podjeżdzałem. kiedys jeszcze moze to był klub...a teraz...wsią i tandetą mi zalatuje. tam powstanie cos o wiele fajniejszego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:47 a możesz wytłumaczyć jaki zapach dokładnie czujesz, skoro piszesz ze wsią ci zalatuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 10.06.08, 10:05 tolerancja powiadasz, chyba nie znasz znaczenia tego słowa, "Tolerancja do dowód braku wiary w swoje ideały" F. Nietzsche, tolerancja jest dla ludzi którzy przyjmują wszystko bezkrytycznie i nakłaniają innych do takiej postawy, a po drugie nikt tu nie musi sie niczego uczyć, chyba jedynie ty. Tutaj nikogo nie krytykuje , a jedynie wyraża własne zdanie, sam jesteś nietolerancyjny skoro nie pozwalasz innym wyrazić tego co myślą. A co do dyskotek i całej tej kultury techno, to dla mnie jest ona śmieszne, nawet doktor z którym miałem zajęcia z socjologii śmiał się z tego. Przykładów nie będę podawał bo już mnóstwo tutaj ich padło, jedynie mogę powiedzieć że kultura masowa tak jak chińskie rzeczy produkowane masowo są do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:38 a dlaczego ja mam tolerowac to,ze co weekend mam hałas pod blokiem - wrzask rozbawionych gosci opuszczających przybytek Don Kichot i zapuszczających silniki w swych zajefajnych pojazdach SKL-jakby tam nie było dyskotek! ale nie, qu.., trzeba sie przy...lic do Częstochowy i tu "szpanowac". w dzien wycia z Jasnej Góry, a w nocy hałas klienteli z tej obrzydliwej szopy. i nie mam stu lat! jestem mlodą osobą! ale czy pomyslał ktos o tych ludziach, którzy tam mieszkają?! non stop hałas! ja tez chce odpocząc we własnym mieszkaniu i nie koniecznie ze stoperami w uszach. ktos tu napisał" gdzie beda chodzili ci fajni ludzie jak im DK zamkną?" smieszne...biedacy...skoro ich "fajnosc" polega na zyciu od dyskoteki do dyskoteki, bo bez tego umrą...całe ich zycie to zabawa..to zwykłe klony nie istoty ludzkie... ludzie, których spotykam w miejscu pracy są prawdziwi i to o nich moge napisac,ze są fajni...zyją kazdym dniem, bo kazdy moze byc juz ostatnim. wielka klasa i spokój ducha...ale to juz nie ten wątek i nie bede tego tu opisywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:23 Martwi mnie jedno Zlikwidowano Dekabrystów Zlikwidowano Fuksa Zlikwidować chcą dk A na miejsce tych lokali powstanie co ?? deptak dla moherów ?? A może następne centrum modlitewne do trzepania kasy przez czarnych Niedługo zamiast nazwy miasta Częstochowa powstanie nazwa Czarnogród od większej ilości księży niż rdzennych mieszkańców Częstochowy. A i Jeszce jedno Padły tu stwierdzenia że w DK są miejscy szpanerzy i.t.d Powiem tak osobiście znam przynajmniej 4 właścicieli bardzo dużych firm którzy bawią się w DK może nie co sobotę ale ze dwa razy na kwartał. To że jak w każdym lokalu jest jakiś ekstremalny element to nie znaczy że cały lokal taki jest Z tego co pamiętam w DK są 3 parkiety w tym jeden latino gdzie raczej nie leci techno w przeciwieństwie do deppo które niedawno otwarło drugi (normalny parkiet). Dlatego raczej ubolewam iż DK ma zostać zburzone bo Jeszce trochę a zostaną tu tylko kościoły a jedyna lokalną rozrywką będzie oglądanie pielgrzymek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:30 nie interesuja mnie dyskoteki i gdzie sa ale po co wy jedziecie na ta wies to ja nie wiem w mojej wiosce mieszka polowa lekarzy z czestochowy i maja skl rejestracje mam nadzieje ze ich tez do wiesniakow zaliczacie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa romeo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:05 Najlepiej niech na miejscu DK stanie kolejny kościół, bo mało ich jeszcze w mieście mamy... Burzmy lokale, Częstochowa stanie się od tego na pewno bardziej atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:35 no nie powiesz mi, ze Don Kichot jest główną atrakcją miasta. prosze Cie. kosciołów jest tu mnóstwo i kolejnych juz nie trzeba. ale burdeli lub krypto-burdeli dla wsi tez tu nie potrzeba. i do tego w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania, nie cobra Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:51 a ty jesteś COBRĄ w tych burdelach lub kryptoburdelach:) jeśli nie wiesz kto to jest Cobra to zapytaj kolegów na DK1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemand do wiochy i chołoty!!!!!!! IP: *.prenet.pl 08.06.08, 16:24 wupie..jcie na wies chamy!!! a nie tu ku.. bedziecie miasto okupowac!!!!!! wy dziwki w białych kozaczkach i krotkich spodenkach na tłustych wiejskich ku..kich dupach!!!! i kolesie - alfonsy rodem ze wsi!!!!!! studiuje ze mna taki jeden koles z Kłobucka, który co sobota okupuje ten przybytek!! tłusta rumiana gęba, wiejskie ciuchy i zgrywa sie na bossa. postawcie sobie Kichota w Kłobucku i tam zapie..jcie co weekend żule wysolariowane!!!!! i ch.. wam wszytskim w dupe internetowe mądroski, moralisci , pseudo Miodki, blondwłose lub ryże dziwki ( te dwie np co ostanio klepały po dupie starego lowelasa Jędrykę ) lub dające dupy Gawronowi za przejażdzkę jego ku..wozem ha ha ha...A tak a propos to Gawron ostanio zrobił dzieci dwóm kretynkom , ktore leciały na jego kase ha ha ha fuck off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny do tych ze wsi i tych z miasta:) IP: *.ingram.com.pl 08.06.08, 18:49 jędryka i gawron to z czestochowy o ile się nie myle? a ludzie ze wsi czy z miasta to teraz już nie ma takiej różnicy wszędzie są ludzie i taborety, i nie tylko na wsi bo w mieście też! a ty masz jakiś wizjer w oczach że wiesz z kąt kto jest? jeśli tak to gratuluje, ale Polska to wolny kraj w którym można robić co się chcę i gdzie(oczywiście zgodnie z prawem). Więc uwagi co niektórych na tym forum są zbędne. Siedzicie tylko i jak te starsze babki obczajacie kto z kim po co i za ile? za przeproszeniem GÓWnO was to obchodzi w co sie kto ubiera?, jakiej jest orjentacji?, czym jeżdzi? i to tyle ode mnie w tym temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubie chamstwa sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.ingram.com.pl 08.06.08, 18:55 a ty jesteś niby taki mądry i wykształcony, masz gorzej w gębie niż pies w dupie za przeproszeniem. na studia chodzi do wiochy się dowala a sam takie teksty puszcza jak nie-łuk i Burak, tak reprezentujesz swoje miasto? bo rozumiem że jak wyzywasz na wieś to sam z miasta jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mądrasków Re: sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 07:53 poprawna pisownia: nieuk nie lubię ( nie z czasownikami piszemy osobno) orientacja burak ( z małej litery) a starego Gawrona łajzę i Jędrykę drugiego ku..arza i dziada znam osobiście i kilku im podobnych alfonsów też. wyrywają tam naiwne nastoletnie lub "nieco" starsze ku..szonki cichodajki. a po czym poznać lufkę ze wsi? ano po słownictwie, doborze ciuchów , stylu i tłustym bębole ;-))))) a i ta rumiana gęba...u kazdego ze wsi;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale bzdura Re: sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:42 a po czym poznać lufkę ze wsi? ano po słownictwie, doborze ciuchów , stylu i tłustym bębole ;-))))) a i ta rumiana gęba...u kazdego ze wsi;-)))) IDZ SIę LECZ NA NOGI BO NA GłOWE JUż ZA PóżNO, JESTEś GłUPI JAK BUT Z LEWEJ NOGI... (brak słów co za tępak!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m.o Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.apus-net.pl 06.06.08, 16:37 rozmowa z damskiej toalety w DK:rozmawiaja dwie koleżanki -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie mu loda w aucie,to postawi mi drink -i co,i co pytam ta druga -zrobilam,i wiesz co,ten DUPEK nie postawił mi drinka(sic) Wlasnie taki tam chodzi"towarzystwo" Trochę podstarzałych kolesi z brzuchami w opiętych polo,troche karków napompowanych jak szynki z tesko sterydami i testosteronem,kilku gejów i blondyki w bialych kozaczkach-jak pisalem CZESTOCHOWSKI"high life" Odpowiedz Link Zgłoś
aagniechaa Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 07.06.08, 09:44 a mnie we wszystkich tych wątkach nt.DK najbardziej podoba się to, że szczegółowo opisują gości tego lokalu ci, którzy się zarzekają że nigdy tam nie chodzą. czyli co? siedzą w alejach i podglądają kto wchodzi i wychodzi? oj nieładnie tak podglądać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rompeer Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 17:23 koleś nad Tobą nigdy tam nie był a wie co mówi jedna blondynka do drugiej w kiblu.Doprawdy frapujące:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rompeer Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 17:31 a Ty siebie jak zaszuflatkujesz jesteś brzuchaczem w polo,napakowanym sterydowcem,czy nażelowanym gejem.Bo rozumiem że tam byłes i słyszałeś rozmowę tych dwóch koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:48 Gość portalu: m.m.o napisał(a): > rozmowa z damskiej toalety w DK:rozmawiaja dwie koleżanki > -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie mu loda w aucie,to postawi mi drinka > -i co,i co pytam ta druga > -zrobilam,i wiesz co,ten DUPEK nie postawił mi drinka(sic) Eeeee, to jest tzw. "miejska legenda" i w dodatku bez zakończenia. Rozmawiają dwie koleżanki: -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie mu loda w aucie,to postawi mi drinka. -i co? zrobiłaś? -tak. -kupił ci drinka? -nie, powiedział spier...aj! -i co? -i wiesz jak ja się wtedy poczułam? :D Brak mi będzie tej "cudnej" palmy przed wejściem. Ona mówi wszystko o tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa romeo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 18:41 No dobrze, ale w czym wam to przeszkadza, skoro tam nie chodzicie? Ja też nie chodzę, ale wolę, żeby były tu TAKIE dyskoteki, niż żeby nie było ich wcale. Przynajmniej jak ktoś bardzo chce iść potańczyć, to ma gdzie. Bo nikt mi nie powie, że chodzi tam tylko jeden określony typ ludzi. Nie ma dyskoteki idealnej, zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie pasował reszcie, kto będzie wydawał się śmieszny i żenował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:01 A właśnie co jest z genesis? Czy to jeszcze istnieje a jeśli tak to czy tam w ogóle ktoś chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:29 odezwały się zakompleksione cioty co to ich nie stać na auto ruszają się z przed kompa tylko po to żeby się wysr.. a jak już odejdą od kompa i obejrzą big bradera to uważają za nie wiadomo co pfff żal frajerki żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka misia Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 203.162.2.* 06.06.08, 22:30 jean.m - idź do psychiatry - na leczenie kompleksów i nieporadności nigdy nie jest za późno, najwyżej pobawisz miesiąc w Lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BurakMaWóz Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:55 oby jescze wszystkie 10 letnie beemki i golfy - pseudosamochody z papierowymi spojlerami i wyżelowanymi gejami za kierownicą zniknęły.... "Po co mi rozum skoro mam bmw !" - jak ktoś kiedyś powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.sfc.pl 08.06.08, 23:18 śmieszna ta większa wioska zwana Częstochową- z tymi ludzmi nawet uczonymi i z podejściem do innych ludzi - "jestem z miasta jestem lepszy" - pytam się z czym jestes człowieku lepszy bądź gorszy?? A czy to DK będzie czy nie co to za róznica towarzycho stamtąd przeniesie sie gdzie indziej?????????? Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawa dla ONA Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:45 nareście ktoś się mądrze wypowiedział, bo czestochowa przy warszawie to wiocha zabita dechami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 09.06.08, 19:00 A Warszawa np. przy Londynie czy Berlinie :) Wszystko jest wzgledne i trzeba sie wzajemnie szanowac po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:45 śmieszna ta większa wioska zwana Częstochową- z tymi ludzmi nawet uczonymi i z podejściem do innych ludzi - "jestem z miasta jestem lepszy" - pytam się z czym jestes człowieku lepszy bądź gorszy?? A czy to DK będzie czy nie co to za róznica towarzycho stamtąd przeniesie sie gdzie indziej?????????? Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 212.87.238.* 10.06.08, 12:02 A czy DK naprawde zostanie zburzone ?? bo coś mi sie w to nie chce wierzyć ...;/;/;/;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.09, 15:53 do ona!! ooo wielkie nieba jaka to z ciebie miastowa baba!Widać, że słoma z buciorów wystaje, mieszkać pewnie by się tu chciało, no ale nie stać hehe.Nie obrażaj nas prowincjonalna panno, poczytaj książkę może trochę ci oleju do łba wpłynie!!! Zastosowałam styl pisania do twojej osoby, abyś zakumała. Pozdrawiam częstochowian.Częstochowianka,dumna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Straznik teksasu Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 83.17.130.* 11.06.08, 00:01 po przeczytaniu tego tematu dochodze do wniosku ze jest z ciebie plytki czlowiek bo zaczynasz glupia dyskusje i wdajesz sie w nia. jesli w naszym kraju jest wiecej takich przedsiebiorcow jak ty to lepiej dla ludzi by bylo jakby wyjechali z tego kraju :/ p.s Troche poziomu człowieku :/;/;/ bo czytajac twoje wypowiedzi odnosze wrazenie ze to chyba ty jestes z odleglego powiatu Odpowiedz Link Zgłoś
jean.m do strażnika Teksasu ;-P 13.06.08, 08:34 I CO? CZYTALISCIE GW DZISIAJ? MÓWIŁEM, ŻE WYBURZĄ I POSTAWIĘ TAM COŚ NA POZIOMIE XXI WIEKU;-) A LUDZISKA ZE WSI DO SIEBIE NA KLEPISKO i TAM TAŃCE GODOWE ODSTAWIAĆ;-) A INNI " FAJNI" LUDZIE BEDĄ CHODZIC DO INYCH "FAJNYCH" LOKALI W TEJ WASZEJ CZĘSTOCHOWIE. WASZE OIPINIE TAK NAPRAWDE MNIE NIE INTERESUJĄ. WIDZE W TYM BIZNES I DLATEGO W TO INWESTUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rompeer Re: do strażnika Teksasu ;-P IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 06:42 gazety nie czytałem,ale uwierzę na słowo ze to wyburzą,natomiast nie uwierze w to ze Ty maczasz w tym paluszki i w to ze jesteś jakims powaznym inwestorem.Choc patrząc na nasze nie tak odległe elity(Lepper)to może faktycznie cos w tym jest bo w sumie obu Wam słoma z butów wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek jean.m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:39 Jean a czy ty przypadkiem nie nosisz sutanny ?? bo interes w całym tym bałaganie ma tylko kościół i nikt więcej. PS Żal DK Widać teraz w Kłobucku czy Blachowni powstanie jakaś dyskoteka i zamiast zarabiać nasze miasto - zarabiać będzie gmina ościenna tak jak się to dzieje ostatnio (imprezy masowe w Olsztynie, Myszkowie, inwestycje wielkoformatowe w radomsku - indesit pres glass) a nam zostanie się tylko modlić i tańczyć w rytmie pieśni kościelnych albo jeżdzić na imprezy po "wioskach" rozwiniętych bardziej niż "miasto" Żal i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 12.06.08, 10:51 a na apel jasnogórski droga młodziezy:):):) a nie tylko dicho i dicho.......... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte06 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 17.06.08, 12:50 hehe bracie;) no co nie pozwolisz "dzieciom" się pobujać nawet? amen;P Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte06 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 17.06.08, 12:49 no jasne...a Doopo, tffuu tzn Depo będzie stać nadal jak stoi?;) najjjjjs i ktoś się dziwi, że ludzie opuszczają Cz-wę, miasto banków, kościołów, "doopowych" klubów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 17.06.08, 16:11 Nie mieszaj wszystkiego z wszystkim. Zamiast tej ruiny ma powstac cos naprawde ciekawego i potzrebnego Czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.142.lesio.net 17.06.08, 18:47 Czyli co ?? konkretnie Następne centrum handlowe ?? Centrum konferencyjne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 17.06.08, 19:51 Centrum wystawieniczo-kongresowe. Ma byc czesc niekomercyjna - wlasnie powierzchnie dla organizacji kongresow plus to co jest - OKF, Galeria Sztuki. Do tego czesc komercyjna - wreszcie porzadny hotel, czesc handlowa, biurowa i gastronomiczna, duzy parking. Informacja jest na stronie Developera: www.centrumdi.com/aktualnosci.php?news_id=169 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.142.lesio.net 17.06.08, 20:38 No właśnie Galerie mamy i co ?? A co do OKF`u to już nie wspomnę mamy go a szczerze powiem że nawet nie słyszałem żeby tam jakieś filmy puszczali Centrum kongresowe mamy na Jasnej Górze i w AJD chyba Więc po co nam następne ?? A co do galerii handlowej mamy już kilka w budowie więc następna .... Coś mi tu zalatuje powielaniem starego. Jeżeli ten teren chcemy dalej wykorzystywać To może zaprojektujmy tam coś bardziej potrzebnego naszemu miastu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saracen Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.145.* 01.09.08, 12:55 Nie chodzę do DK i nie przeszkadza mi że inni chodzą . Gdzie się mają ludzie bawić ? Zwróćcie uwagę co się dzieje z tym miastem ( chodzi mi o zamknięcie DK - dużego lokalu gdzie bawi się spora liczba ludzi , oraz o pomnik na placu Daszyńskiego :/ ) . Robią z tego miasta jeden wielki klasztor . Nie bądźcie zawistni , bo to najgorsza wada polaków ( sam nie zje drugiemu nie da ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .gosc Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.strefa.com 01.09.08, 13:15 klasztor to oni robia z centrum niestety.... A don kiszot bedzie przeniesiony na bank:) Szkoda ze dekabrystow nie tetni zyciem jak kiedys;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman OKF IP: *.prenet.pl 26.02.09, 19:36 filmy w OKF puszczaja CODZIENNIE (chyba oprocz Bozego Narodzenia i Wielkanocy) repertuar na www.okf.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempe blachary tempe blachary-wieśniary, gimnazjalistki i tapety IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 18:16 heeh czestochowskie kur.wiszony nie beda miały gdzie sie puszczać pewnie pójdą teraz do lasu w białej :) a burackie ryje w beemkach i kalibrach na gaz o wartosci 3000 złotych co poczną??? o nich miasto nie pomyślało :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: tempe blachary-wieśniary, gimnazjalistki i ta IP: 89.204.206.* 05.09.08, 16:42 z ciebie taki gosc wlasnie widac nie udalo ci sie napewno zadnej poderwac i teraz przezywasz spadaj koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 89.204.206.* 05.09.08, 16:40 Wiecie co? jak czytam takie glupoty smiac mi sie chce to jest wlasnie polska. jeden z drugiego sie smieje wysmiewa tez jestem blondynka chodzilam do donka mialam biale kozaczki plecki z solarium tylko nie mam tatu i nie zapomne tych pijanych napalencow czy to z miasta czy ze wsi smiesznych tekstow ,teraz jestem w irlandi chodze tam na dystoteki o niebo dlaczego bo jest mniej polakow .a co ci przeszkadzaja ci ludzie ze chodza do donka i koles nie gadaj o tych rozmowach o blondynkach bo jestes smieszny i zalosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 03:43 Gość portalu: kamila napisał(a): > Wiecie co? jak czytam takie glupoty smiac mi sie chce to jest > wlasnie polska. > jeden z drugiego sie smieje wysmiewa tez jestem blondynka chodzilam > do donka mialam biale kozaczki plecki z solarium tylko nie mam tatu > i nie zapomne tych pijanych napalencow czy to z miasta czy ze wsi > smiesznych tekstow ,teraz jestem w irlandi chodze tam na dystoteki o > niebo dlaczego bo jest mniej polakow .a co ci przeszkadzaja ci > ludzie ze chodza do donka i koles nie gadaj o tych rozmowach o > blondynkach bo jestes smieszny i zalosny Na twoim miejscu to bym sobie porządnie wygotował cipe ... wiesz chyba dlaczego ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeki przepłynąłem ile dzieci poczeło się dzieki zabawie w don kiszce IP: 193.138.242.* 05.09.08, 21:51 ile osób miało w jego okolicach swój pierwszy raz, ile dzieci się poczeło dzięki zabawie w don kiszce, ilu cwaniaków zaliczyło wpadówę po sobotniej imprezie. he Odpowiedz Link Zgłoś
elektra270 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 05.09.08, 22:23 prędzej czy później powstanie coś nowego;p Odpowiedz Link Zgłoś
headcharge Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.09.08, 00:05 Do dona nie chodzę, ale wolałbym, żeby najpierw zniknął Merkury ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 06.09.08, 17:27 kazdadisco jest taka sama rownie dobrze w nazwie mozna wpisac depo czy portera i kazda inna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.08, 19:54 szkoda, że ta dyskoteka będzie zburzona. Ona jes kul. ja śmigam z przyjaciółmi do niej bo u nas na wsi same dzieci chodzą, jak się nawalą to dostają szaleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mini Mini Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 04.10.08, 19:36 Wkońcu jagorszy lokal w jakim byłam same głupie lalunie i cwaniactwo .Bardzo się cieszę z tego powodu .Mam tylko nadzieję że ta chołota nie będzie pchać się do DEPO (najlepszy lokal w Częstochowie ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liu Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 83.18.124.* 05.10.08, 11:23 DEPO ? litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.centertel.pl 05.10.08, 16:05 Do mini mini!Ty blacharo twierdzisz ze Depo najlepsze?Pewnie jestes z Kokawy albo innej wiochy bo tylko tamtym Depo sie podoba.Syf kila i mogila nic wiecej a te panienki tez jakies niedomyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahhaha Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 19:27 hahaha niech skonam. Słucham rocka i metalu. Do Dona chodze to jedyne miejsce gdzie mozna sie pobawiac. Genesis - popie...ne koksy, gdzie za to że jesteś trzeźwy wylatujesz na ryj i do tego pelno bananów.. żałosny klub. DEPO - SKL SCZ i jazda jazda!! wszyscy na kolach albo białym/ Porter - ku..... srednia wieku to teraz 15,16 lat ? Jedyne co tam dobre to bilard. Bary - bez komentarza.. w co drugim jebie szczynami bo wszytskie ku... w piwnicach, DNO. Biznes.. tego się już wogle nie da opisac slowami. Carpe Diem - dobry klub, fajna muza, ale te debile tańczące ku... pogobogo, płakać się chce. Rozumiem sąsiadów Donka - macie przejebane. W poludnie mohery, wieczorem młodzieżowcy. Niech se burzą, ale nie zbudują w odrazu odpowiednik i ne ku... na pie...ej wiosce, bo nie bede wydawal na jebany PKS, ani na taxe 60zl. Co do blachar.. niech se dają dupy, o ch... Co chodzi ;] ? to nie twoja cipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 06.10.08, 23:13 dla mnie te wszystkie wymienione miejsca maja jeden wspólny mianownik, shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:21 ale to już parę lat trwa,zburzą nie zburzą a może dla odmiany własciciel się wypowie i będzie jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.centertel.pl 07.10.08, 22:53 Dziwi mnie wasze podejście do tematu. Po pierwsze- uważam, że każdy ma prawo chodzić gdzie chce i bawić się gdzie chce i jak chce. Nic nam/wam do tego. Po drugie- nie lubię Dona ale uwierzcie mi, nie ma w tym mieście innego miejsca gdzie można by było pobawić się z przyjaciółmi. Smutna rzeczywistość. Gnesis umarło śmiercią naturalną, no chyba, że komuś odpowiada bawienie się na pustym parkiecie. W Mexi kiszka straszna , muzyka dramat( na raz, na dwa, świat za uszy dziś złap...:) O depo nie wspomnę... No to gdzie iść z paczką jeśli nie do Dona? Tam przynajmniej sala latino i karaoke jakoś hula. Co do ludzi- zdarzają się baaardzo różni, większość, ok, nastolatek i chłopców na prochach ale chodzą też tam moi znajomi przed i po 30/40 bo po prostu nie mają gdzie pójść... Jedyne co widzę dobrego w zamknięciu Dona to to, że może ktoś w końcu pomyśli o lokalu na poziomie dla ludzi powyżej 21 lat, gdzie będzie można się pobawić. Bo my "zgredy" czyli ludzie po 30 też lubimy się bawić a nie bardzo mamy gdzie. Niestety. Więc taka moja luźna sugestia- może by tak iść za przykładem większych miast i zrobić knajpkę dla dorosłych? Gwarantuję, że się opłaci. Bardzo. Pozdrawiam 30-stka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokson Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 18:15 po tobie to odrazu widac ze z remizy jestes wiec lepiej tam wracaj i nie zatruwaj powetrza wieśnaiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 03:39 Gość portalu: jokson napisał(a): > po tobie to odrazu widac ze z remizy jestes wiec lepiej tam wracaj i nie > zatruwaj powetrza wieśnaiku wieśniak to rucha twoją starą zdaje się ;b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.trustnet.pl 26.10.08, 11:44 Prawda jest taka w czestochowie coraz mniej miejsca na kultularna zabawe.I szmieszne ale zostaje tylko kultularna noc czestochowy.oczywiscie tylko z nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 26.10.08, 12:35 Don Kichot i Kulturalna Noc malo maja wspolnego. To co ma miejsce w czasie Kulturalnej Nocy jest rowniez dostepne na codzien i to w wielu miejscach. W miesiacu pazdzierniku czy listopadzie program imprez kulturalnych dostarcza duzo okazji roznego typu. Z pewnoscia jednak nie w Don Kichocie - to jednak inna para kaloszy, chociaz Don Kichot jest oczywiscie jak najbardziej potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 17:47 A czy Don Kichot jest otwarty w Święto Zmarłych. Czy wogole sa jakies imprezy w ten dzien?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Don Kichot bedzie zburzony;-((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:33 szkoda że go zburzą, dobrze się tam bawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
darknes86 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-((((( 26.02.09, 09:59 właściciel raczej na to nie pozwoli ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos_niewazne_kto Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 20:05 Heja, Ktoś wie kiedy ostatecznie zostanie zamknięty ten lokal? Pytam tak z ciekawości czystej i chciałbym uzyskać od kogoś pewną odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś