Dodaj do ulubionych

Don Kichot bedzie zburzony;-))))))

05.06.08, 12:06
Do konca tego roku wyburzą ten przybytek i w końcu będzie spokój.
Czy ktoś ma propozycje gdzie wówczas bedzie się bawić ludność z
powiatu Kłobuck , tudzież z przedmieścia ? Chyba remizy wrócą do
łask;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 05.06.08, 12:14
      wolałbym aby najpierw depo zburzyli
    • Gość: m.m.o Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.apus-net.pl 05.06.08, 14:01
      ALLELUJA!!!!!!!!i gdzie teraz ci kolesie z bmw w bialych
      spodniach-CZESTOCHOWSKI"high life" i te biedne glupie blondynki z bialymi
      torebkami beda sie spotykac????ostatnio widzielem tam zjazd dupkow w bmw ale
      ubaw mialem ci kolesie,jak kicha i wiocha,te flagi............,ten zlom na
      kolacha.Na koncu fiaty uno z wlaczonym klaksonem,malo sie nie wytarzałem z psem
      na tym granicie strzegomskim-wies tanczy i spiewa
      • Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:02
        a na klepisku gdzies;-) tylko gorzej jak jesien nastanie i w d...
        bedzie wiac a i biale kozaczki z bazaru sie ubrudzą, a i po
        wysolariowanych pleckach z zajefajnym tatuzaem troche przewieje ha
        ha ha ;-)))))))))) a ich meni w białych laczkach tez starcą pole do
        popisu w alejach;-)))))))
        ale zal!!!!! ha ha ha
        • Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:43
          a cóż wam jest ten don kichot taką solą w oku!!!jak się nie podoba
          to na jasną góre zaginać!zreszta niedługo tylkoklasztor nam zostanie
          bo za wszystkie lokale się czarni wezmą!!!wiocha pójdzie do remiz a
          fajni,normalni ludzie(jakich w don kichocie mnóstwo)będzie w domach
          siedzialo i wtedy całe forum GW bedzie się ciszyło-jacy wy jesteście
          beznadziejni,żenada...
          • Gość: Fredzio Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:46
            Taaaa i będziecie tańczyć w rytm pielgrzymich szczekaczek
            hahahaah.Zgadzam się z :) kimkolwiek jest.
            • Gość: Karolka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:59
              Ja np na zużel nie chodze i guzik mnie obchodzi czy stadion jest czy
              go zburzą więc analogicznie-trudne słowo,jak ktoś do donka nie
              chodzi to po cholerę się wypowiada a jak chodzi i mu się nie podoba
              to niech do psychiatry idzie lepiej!
              • Gość: K2 karolka napisała rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:22
                j.w kogo obchodzi gdzie kto chodzi:D
              • Gość: abc Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 12:38
                tyle, ze stadion nie szpeci centrum, a ta rudera po cepeli niestety tak,
                paskudztwo Tfu.... .Mam nadzieje, ze rzeczywisci to wyburza, a donka mi nie zal.
                Rozjechala mnie kiedys tam 15-latka z tapeta na 30'tke.
                - A ty czemu nie pijesz? (Hic...)
                - Bo jezdze.
                - OOOOoooo, a czym jezdzisz? (Hic...)

Zal.pl dla rodzicow takiego dziecka.
            • Gość: skorpion Re: Don Kichot bedzie zburzony;(;(;(;( IP: 212.87.241.* 11.07.08, 13:14
              Don kichot to najlepszy lokal jaki jest w czestochowie moze i jest tam drogo
              jezeli chodzi o wejscie bo w soboty poszlo na 20 zł dla facetow ale jest psoko
              . Duzo jest tam normalnych ludzi nie ma zadnych burd ani zamieszek a jak sa to
              ochrona reaguje od razu. a nie jak na dyskotekach na wsi. DON DON DON
              DON FOREVER ~!!!!!`
          • jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:18
            fajni ludzie ...synu...nie zyją tylko zabawą. bo zycie to cos więcej
            niz sobotnie tance.
            ale jesli ktos zyje od soboty do soboty...to jest raczej płytki i
            fajny dla jemu podobnych.
          • Gość: stuknij się w łep Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:34
            normalni ludzie tylko zostaną a wiocha pójdzie do remiz to w remizach bawi się
            kto nienormalni, zastanów się co piszesz ludzie wszędzie tacy sami.
            • Gość: Ania Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:22
              Powiem szczerze,że chodzę do Dona dość często...i myślę,że jest dużo fajniejszą dyskoteką niż porter czy depo...przynajmnije ochrona nie jest chamska....zawsze w soboty poproca wybierams ię tam ze znajomymi i odpoczywam<bawiąc się> jest tam fajna muza i fajny klimat...a jak komuś cos nieodpowiada to rpzecież nie musimy tam uczęszczać...proste...Pozdrawiam
              • Gość: madafaka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.pl 13.06.08, 10:24
                łazisz tam bo masz wejscie za frajer blacharo
    • Gość: Rakuf Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 05.06.08, 18:06
      póki co jak na razie don kichot jest najlepszą "dyskoteką" w Czestochowie
    • Gość: K2 ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:20
      dlatego że jeśli zniknie to miejsce to ci wszyscy ludzie przeniosa się do genessis i paru mniej niszowych w tej chwili lokali i zrobia z nich to czym jest teraz z depo czy właśnie donki.
      Widać pamięć macie kruciutką kiedyś DK też był dyskoteką dla miejskich szpanerów.
      A zreszta ja tam lubię DK nie jakos tak bardzo ale może być i wcale nie poruszam sie BMW, audi czy passatem;)
      • jean.m Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył 06.06.08, 08:19
        wole miejskich szpanerów od ich wiejskich podróbek;-)
        • k2i Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył 06.06.08, 19:19
          i w tym miejscu mamy odwieczny konflikt miasto vs wieś, i jak to bywa w podobnych konfliktach miasto śmieje się ze wsi a wieś z miasta, tylko ile ludzi pochodzi ze wsi a mieszka w mieście a ile ludzi z miasta mieszka na wsi. Ja mieszkam na wsi i sie tego nie wstydzę, jakos kury za płotem mi nie gdakają:) a krowy znam z opowiadań starszego pokolenia, do centrum częstochowy mam lepszy dojazd niż wielu ludzi z "miasta" więc czemu nie mam sie bawić z dziewczyna w mieście, a i dodam że u mnie na ulicy jakoś o BMW też ciężko:)

Pozdrawiam wszystkich z miasta jak i ze wsi, tych co lubią DK i tych co nie lubią, mamy demokrację i każdy powienien udawać się pobawić tam gdzie mu pasuje
        • Gość: wara od wsi Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:40
          a ty widziałeś wiejskie podróbki????
        • Gość: slawek Re: ja bym się tak na twoim miejscu nie cieszył IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:16
          wiesniakiem jest ten co widzi tylko czubek wlasnego nosa a nie ten co na wsi
          mieszka bo teraz wszyscy chca tam mieszkac a frajerow mozna i na wsi i w miescie
          spotkac zastanow sie co piszesz pozdrawiam
    • Gość: axx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:27
      a co na tym miejscu powstanie??? kolejny BANK ?
      bedzie tak jak z CCC, MonteNegro i innymi....dobrze że bedzie galeria to nikt na
      Aleje już nie przyjdzie
      • Gość: efg Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 89.174.23.* 05.06.08, 21:47
        Ja mieszkam na przedmiesciach i wypraszam sobie...bo np. z mojej
        peryferialnej dzielnicy praktycznie nikt do Don Kichota nie chodzi,
        wiec waż slowa...
        • Gość: nareszcie Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 21:52
          NARESZCIE!!!!
          • Gość: depreściak Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 22:32
            Założyciel wątku jest idiotą.

Podobno "rozumnym się nie zdarza".
            • jean.m Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:14
              Chyba mówisz sam o sobie. Nick wskazuje,ze leczysz sie u psychiatry
              synu.
              Jestem przedsiębiorcą i bede budowac tam cos nowego.
              Przykro mi;-)))), że pozbawie ludnosc z Kłobucka zabawy w ich
              ukochanym lokalu. Ale jak wspomnialem decyzja juz dawno zapadła i
              nikt nie widział powodu,zeby rozpisywac referendum nt istnienia badz
              nieistnienia tego przybytku.
              Iddzcie zatem okupowac inne lokale. Bye!
              • rompeer Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 11.06.08, 18:27
                z Ciebie taki przedsiebiorca jak ze mnie oligarcha naftowy.Twoje wypowiedzi
                bardziej wskazują na to że nie masz 20 zł na wstęp i stąd wylewasz tutaj swoje
                żale.Jeśli jednak sie myle to może przybliżysz plany owwej inwestycji żeby sam
                siebie uwiarygodnic!!??
              • Gość: ela Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:21
                musiales dobrze krasc ze cie stac na takie inwestycje pozdrawiam
          • jean.m Re: Don Ku..on bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:21
            no!!! wreszcie ktos o zdrowych zmysłach;-) cieszy mnie wspólny punkt
            widzenia;-)
        • jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:20
          przepraszam, nie chcialem Cię urazic;-) to było ogólne stwierdzenie.
      • jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 08:16
        i bardzo dobrze. chołociarstwo niech w nocy po alejach sie nie
        włóczy.
        a w dzien...a co ma wspólnego w dzien dla pobliskich kawiarn
        istnienie badz nieistnienie tej tancbudy? zero logiki;-)
        • Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 06.06.08, 08:25
          a jak sie pisze "chołociarstwo" durniu!!!!!

hołotą jesteś ty właśnie na forum dajesz temu oznaki
          • jean.m do edzia pedzia 06.06.08, 08:53
            tfoje ówagi mam dooopie
          • Gość: ofkins Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:22
            AAAA hahaha dobre! trzeba wyłapywać takie "chołociarstwo" <hahahaha> 10pkt! :)
    • Gość: edek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.149.* 06.06.08, 09:03
      w dupie to miałeś pare kutasków pedale
      • Gość: anka do edzia pedzia ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 09:36
        spadaj stąd chamie, jesli potrafisz tylko ublizac z braku argumentów!
    • Gość: Ardbeg Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.21.pl 06.06.08, 13:07
      ja do takiego syfu jak Don Mierda nie chodze tylko zaglądam do
      prawdziwych barów wiec WALE to czy ten Casa el Publico bedzie
      funkcjonował!
      • jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 15:40
        i bardzo ładnie z Twojej strony;-)
        juz Cie za to lubie
    • Gość: Aligator Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 06.06.08, 14:38
      Rozpowszechniasz kłamliwe informacje na forum.
      Z tego co pamiętam to DK już burzą od 3 lat i jak na razie dalej
      stoi.
      Poza tym, skoro nie podoba Ci się w DK nik nie zmusza Cię abyś tam
      chodził.
      Tolerancja... ludki... tolerancja - tego musimy się uczyć.
      Do DK można czasami iść, usiąśc w ogródku, wypić piwko lub coś
      innego i wyjść.
      Umiejętność odnajdywania się w różnycm towarzystwie, w różnych
      sytuacjach jest domeną ludzi inteligentnych, lecz niestety większość
      z nas potrafi tylko krytykować. Krytyka, jest przewaznie spowodowana
      własnymi kompleksami.
      • jean.m Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.06.08, 15:39
        rozczaruje Cie...informacja z pierwszej reki. zainwestowałem w to.
        a ja tam nigdy nie chadzałem ani nie podjeżdzałem. kiedys jeszcze
        moze to był klub...a teraz...wsią i tandetą mi zalatuje.
        tam powstanie cos o wiele fajniejszego;-)
        • Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:47
          a możesz wytłumaczyć jaki zapach dokładnie czujesz, skoro piszesz ze wsią ci
          zalatuje?
      • Gość: Zack Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 10.06.08, 10:05
        tolerancja powiadasz, chyba nie znasz znaczenia tego słowa, "Tolerancja do dowód
        braku wiary w swoje ideały" F. Nietzsche, tolerancja jest dla ludzi którzy
        przyjmują wszystko bezkrytycznie i nakłaniają innych do takiej postawy, a po
        drugie nikt tu nie musi sie niczego uczyć, chyba jedynie ty. Tutaj nikogo nie
        krytykuje , a jedynie wyraża własne zdanie, sam jesteś nietolerancyjny skoro nie
        pozwalasz innym wyrazić tego co myślą.
        A co do dyskotek i całej tej kultury techno, to dla mnie jest ona śmieszne,
        nawet doktor z którym miałem zajęcia z socjologii śmiał się z tego. Przykładów
        nie będę podawał bo już mnóstwo tutaj ich padło, jedynie mogę powiedzieć że
        kultura masowa tak jak chińskie rzeczy produkowane masowo są do dupy
        • Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:38
          a dlaczego ja mam tolerowac to,ze co weekend mam hałas pod blokiem -
          wrzask rozbawionych gosci opuszczających przybytek Don Kichot i
          zapuszczających silniki w swych zajefajnych pojazdach SKL-jakby tam
          nie było dyskotek! ale nie, qu.., trzeba sie przy...lic do
          Częstochowy i tu "szpanowac". w dzien wycia z Jasnej Góry, a w nocy
          hałas klienteli z tej obrzydliwej szopy.
          i nie mam stu lat! jestem mlodą osobą! ale czy pomyslał ktos o tych
          ludziach, którzy tam mieszkają?! non stop hałas! ja tez chce
          odpocząc we własnym mieszkaniu i nie koniecznie ze stoperami w
          uszach.
          ktos tu napisał" gdzie beda chodzili ci fajni ludzie jak im DK
          zamkną?" smieszne...biedacy...skoro ich "fajnosc" polega na zyciu od
          dyskoteki do dyskoteki, bo bez tego umrą...całe ich zycie to
          zabawa..to zwykłe klony nie istoty ludzkie...
          ludzie, których spotykam w miejscu pracy są prawdziwi i to o nich
          moge napisac,ze są fajni...zyją kazdym dniem, bo kazdy moze byc juz
          ostatnim. wielka klasa i spokój ducha...ale to juz nie ten wątek i
          nie bede tego tu opisywac.
          • Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:23
            Martwi mnie jedno
            Zlikwidowano Dekabrystów
            Zlikwidowano Fuksa
            Zlikwidować chcą dk
            A na miejsce tych lokali powstanie co ?? deptak dla moherów ??
            A może następne centrum modlitewne do trzepania kasy przez czarnych
            Niedługo zamiast nazwy miasta Częstochowa powstanie nazwa Czarnogród od większej
            ilości księży niż rdzennych mieszkańców Częstochowy.
            A i Jeszce jedno
            Padły tu stwierdzenia że w DK są miejscy szpanerzy i.t.d
            Powiem tak osobiście znam przynajmniej 4 właścicieli bardzo dużych firm którzy
            bawią się w DK może nie co sobotę ale ze dwa razy na kwartał. To że jak w każdym
            lokalu jest jakiś ekstremalny element to nie znaczy że cały lokal taki jest
            Z tego co pamiętam w DK są 3 parkiety w tym jeden latino gdzie raczej nie leci
            techno w przeciwieństwie do deppo które niedawno otwarło drugi (normalny parkiet).
            Dlatego raczej ubolewam iż DK ma zostać zburzone bo Jeszce trochę a zostaną tu
            tylko kościoły a jedyna lokalną rozrywką będzie oglądanie pielgrzymek.
          • Gość: halina Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.08, 17:30
            nie interesuja mnie dyskoteki i gdzie sa ale po co wy jedziecie na ta wies to ja
            nie wiem w mojej wiosce mieszka polowa lekarzy z czestochowy i maja skl
            rejestracje mam nadzieje ze ich tez do wiesniakow zaliczacie jak tak
    • Gość: alfa romeo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:05
      Najlepiej niech na miejscu DK stanie kolejny kościół, bo mało ich jeszcze w
      mieście mamy... Burzmy lokale, Częstochowa stanie się od tego na pewno bardziej
      atrakcyjna.
      • Gość: anka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:35
        no nie powiesz mi, ze Don Kichot jest główną atrakcją miasta.
        prosze Cie.
        kosciołów jest tu mnóstwo i kolejnych juz nie trzeba. ale burdeli
        lub krypto-burdeli dla wsi tez tu nie potrzeba. i do tego w centrum.
        • Gość: ania, nie cobra Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 07.06.08, 12:51
          a ty jesteś COBRĄ w tych burdelach lub kryptoburdelach:) jeśli nie wiesz kto to
          jest Cobra to zapytaj kolegów na DK1
          • Gość: jemand do wiochy i chołoty!!!!!!! IP: *.prenet.pl 08.06.08, 16:24
            wupie..jcie na wies chamy!!! a nie tu ku.. bedziecie miasto okupowac!!!!!!
            wy dziwki w białych kozaczkach i krotkich spodenkach na tłustych wiejskich
            ku..kich dupach!!!! i kolesie - alfonsy rodem ze wsi!!!!!!
            studiuje ze mna taki jeden koles z Kłobucka, który co sobota okupuje ten
            przybytek!! tłusta rumiana gęba, wiejskie ciuchy i zgrywa sie na bossa.
            postawcie sobie Kichota w Kłobucku i tam zapie..jcie co weekend żule
            wysolariowane!!!!!
            i ch.. wam wszytskim w dupe internetowe mądroski, moralisci , pseudo Miodki,
            blondwłose lub ryże dziwki ( te dwie np co ostanio klepały po dupie starego
            lowelasa Jędrykę ) lub dające dupy Gawronowi za przejażdzkę jego ku..wozem ha
            ha ha...A tak a propos to Gawron ostanio zrobił dzieci dwóm kretynkom , ktore
            leciały na jego kase ha ha ha
            fuck off
            • Gość: spokojny do tych ze wsi i tych z miasta:) IP: *.ingram.com.pl 08.06.08, 18:49
              jędryka i gawron to z czestochowy o ile się nie myle? a ludzie ze wsi czy z
              miasta to teraz już nie ma takiej różnicy wszędzie są ludzie i taborety, i nie
              tylko na wsi bo w mieście też! a ty masz jakiś wizjer w oczach że wiesz z kąt
              kto jest? jeśli tak to gratuluje, ale Polska to wolny kraj w którym można robić
              co się chcę i gdzie(oczywiście zgodnie z prawem). Więc uwagi co niektórych na
              tym forum są zbędne. Siedzicie tylko i jak te starsze babki obczajacie kto z kim
              po co i za ile? za przeproszeniem GÓWnO was to obchodzi w co sie kto ubiera?,
              jakiej jest orjentacji?, czym jeżdzi? i to tyle ode mnie w tym temacie:)
            • Gość: nielubie chamstwa sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.ingram.com.pl 08.06.08, 18:55
              a ty jesteś niby taki mądry i wykształcony, masz gorzej w gębie niż pies w dupie
              za przeproszeniem. na studia chodzi do wiochy się dowala a sam takie teksty
              puszcza jak nie-łuk i Burak, tak reprezentujesz swoje miasto? bo rozumiem że jak
              wyzywasz na wieś to sam z miasta jesteś?
              • Gość: do mądrasków Re: sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 07:53
                poprawna pisownia:

nieuk
                nie lubię ( nie z czasownikami piszemy osobno)
                orientacja
                burak ( z małej litery)

a starego Gawrona łajzę i Jędrykę drugiego ku..arza i dziada znam
                osobiście i kilku im podobnych alfonsów też. wyrywają tam naiwne
                nastoletnie lub "nieco" starsze ku..szonki cichodajki.
                a po czym poznać lufkę ze wsi? ano po słownictwie, doborze
                ciuchów , stylu i tłustym bębole ;-))))) a i ta rumiana gęba...u
                kazdego ze wsi;-))))
                • Gość: ale bzdura Re: sam jesteś chołotą miejską!!!!!! IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:42
                  a po czym poznać lufkę ze wsi? ano po słownictwie, doborze
                  ciuchów , stylu i tłustym bębole ;-))))) a i ta rumiana gęba...u
                  kazdego ze wsi;-))))
                  IDZ SIę LECZ NA NOGI BO NA GłOWE JUż ZA PóżNO, JESTEś GłUPI JAK BUT Z LEWEJ
                  NOGI... (brak słów co za tępak!!!!!)
    • Gość: m.m.o Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.apus-net.pl 06.06.08, 16:37
      rozmowa z damskiej toalety w DK:rozmawiaja dwie koleżanki
      -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie mu loda w
      aucie,to postawi mi drink
      -i co,i co pytam ta druga
      -zrobilam,i wiesz co,ten DUPEK nie postawił mi drinka(sic)
      Wlasnie taki tam chodzi"towarzystwo"
      Trochę podstarzałych kolesi z brzuchami w opiętych polo,troche karków
      napompowanych jak szynki z tesko sterydami i testosteronem,kilku gejów i
      blondyki w bialych kozaczkach-jak pisalem CZESTOCHOWSKI"high life"
      • aagniechaa Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 07.06.08, 09:44
        a mnie we wszystkich tych wątkach nt.DK najbardziej podoba się to,
        że szczegółowo opisują gości tego lokalu ci, którzy się zarzekają że
        nigdy tam nie chodzą. czyli co? siedzą w alejach i podglądają kto
        wchodzi i wychodzi? oj nieładnie tak podglądać ;-))
        • Gość: rompeer Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 17:23
          koleś nad Tobą nigdy tam nie był a wie co mówi jedna blondynka do drugiej w
          kiblu.Doprawdy frapujące:))
      • Gość: rompeer Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 17:31
        a Ty siebie jak zaszuflatkujesz jesteś brzuchaczem w polo,napakowanym
        sterydowcem,czy nażelowanym gejem.Bo rozumiem że tam byłes i słyszałeś rozmowę
        tych dwóch koleżanek
      • Gość: Romper Stomper Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:48
        Gość portalu: m.m.o napisał(a):

> rozmowa z damskiej toalety w DK:rozmawiaja dwie koleżanki
        > -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie
        mu loda w aucie,to postawi mi drinka
        > -i co,i co pytam ta druga
        > -zrobilam,i wiesz co,ten DUPEK nie postawił mi drinka(sic)

Eeeee, to jest tzw. "miejska legenda" i w dodatku bez zakończenia.

Rozmawiają dwie koleżanki:
        -wiesz poznalam fajnego faceta przy barze.Powiedział,ze jak zrobie
        mu loda w aucie,to postawi mi drinka.
        -i co? zrobiłaś?
        -tak.
        -kupił ci drinka?
        -nie, powiedział spier...aj!
        -i co?
        -i wiesz jak ja się wtedy poczułam?

:D

Brak mi będzie tej "cudnej" palmy przed wejściem.
        Ona mówi wszystko o tym lokalu.

• Gość: alfa romeo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 18:41
      No dobrze, ale w czym wam to przeszkadza, skoro tam nie chodzicie? Ja też nie
      chodzę, ale wolę, żeby były tu TAKIE dyskoteki, niż żeby nie było ich wcale.
      Przynajmniej jak ktoś bardzo chce iść potańczyć, to ma gdzie. Bo nikt mi nie
      powie, że chodzi tam tylko jeden określony typ ludzi. Nie ma dyskoteki idealnej,
      zawsze znajdzie się ktoś, kto nie będzie pasował reszcie, kto będzie wydawał się
      śmieszny i żenował.
      • Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:01
        A właśnie co jest z genesis? Czy to jeszcze istnieje a jeśli tak to czy tam w
        ogóle ktoś chodzi?
    • Gość: look Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:29
      odezwały się zakompleksione cioty co to ich nie stać na auto ruszają się z przed
      kompa tylko po to żeby się wysr.. a jak już odejdą od kompa i obejrzą big
      bradera to uważają za nie wiadomo co pfff żal frajerki żal...
    • Gość: monka misia Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 203.162.2.* 06.06.08, 22:30
      jean.m - idź do psychiatry - na leczenie kompleksów i nieporadności nigdy
      nie jest za późno, najwyżej pobawisz miesiąc w Lublińcu
      • Gość: BurakMaWóz Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:55
        oby jescze wszystkie 10 letnie beemki i golfy - pseudosamochody z papierowymi spojlerami i wyżelowanymi gejami za kierownicą zniknęły....

"Po co mi rozum skoro mam bmw !" - jak ktoś kiedyś powiedział
        • Gość: ona Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.sfc.pl 08.06.08, 23:18
          śmieszna ta większa wioska zwana Częstochową- z tymi ludzmi nawet uczonymi i z podejściem do innych ludzi - "jestem z miasta jestem lepszy" - pytam się z czym jestes człowieku lepszy bądź gorszy??
          A czy to DK będzie czy nie co to za róznica towarzycho stamtąd przeniesie sie gdzie indziej??????????
          Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących ludzi:)
          • Gość: brawa dla ONA Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:45
            nareście ktoś się mądrze wypowiedział, bo czestochowa przy warszawie to wiocha
            zabita dechami.
            • Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 09.06.08, 19:00
              A Warszawa np. przy Londynie czy Berlinie :)

Wszystko jest wzgledne i trzeba sie wzajemnie szanowac po prostu.
          • Gość: Bravo Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.ingram.com.pl 09.06.08, 18:45
            śmieszna ta większa wioska zwana Częstochową- z tymi ludzmi nawet uczonymi i z
            podejściem do innych ludzi - "jestem z miasta jestem lepszy" - pytam się z czym
            jestes człowieku lepszy bądź gorszy??
            A czy to DK będzie czy nie co to za róznica towarzycho stamtąd przeniesie sie
            gdzie indziej??????????
            Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących ludzi:)
            • Gość: anonim Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 212.87.238.* 10.06.08, 12:02
              A czy DK naprawde zostanie zburzone ?? bo coś mi sie w to nie chce
              wierzyć ...;/;/;/;/;/;/
          • Gość: aneta Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.09, 15:53
            do ona!!
            ooo wielkie nieba jaka to z ciebie miastowa baba!Widać, że słoma z
            buciorów wystaje, mieszkać pewnie by się tu chciało, no ale nie stać
            hehe.Nie obrażaj nas prowincjonalna panno, poczytaj książkę może
            trochę ci oleju do łba wpłynie!!!
            Zastosowałam styl pisania do twojej osoby, abyś zakumała.
            Pozdrawiam częstochowian.Częstochowianka,dumna!
    • Gość: Straznik teksasu Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 83.17.130.* 11.06.08, 00:01
      po przeczytaniu tego tematu dochodze do wniosku ze jest z ciebie plytki czlowiek bo zaczynasz glupia dyskusje i wdajesz sie w nia.
      jesli w naszym kraju jest wiecej takich przedsiebiorcow jak ty to lepiej dla ludzi by bylo jakby wyjechali z tego kraju :/
      p.s Troche poziomu człowieku :/;/;/ bo czytajac twoje wypowiedzi odnosze wrazenie ze to chyba ty jestes z odleglego powiatu
      • jean.m do strażnika Teksasu ;-P 13.06.08, 08:34
        I CO? CZYTALISCIE GW DZISIAJ? MÓWIŁEM, ŻE WYBURZĄ I POSTAWIĘ TAM
        COŚ NA POZIOMIE XXI WIEKU;-)
        A LUDZISKA ZE WSI DO SIEBIE NA KLEPISKO i TAM TAŃCE GODOWE
        ODSTAWIAĆ;-)
        A INNI " FAJNI" LUDZIE BEDĄ CHODZIC DO INYCH "FAJNYCH" LOKALI W TEJ
        WASZEJ CZĘSTOCHOWIE.
        WASZE OIPINIE TAK NAPRAWDE MNIE NIE INTERESUJĄ. WIDZE W TYM BIZNES I
        DLATEGO W TO INWESTUJĘ.
        • Gość: rompeer Re: do strażnika Teksasu ;-P IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.08, 06:42
          gazety nie czytałem,ale uwierzę na słowo ze to wyburzą,natomiast nie uwierze w
          to ze Ty maczasz w tym paluszki i w to ze jesteś jakims powaznym inwestorem.Choc
          patrząc na nasze nie tak odległe elity(Lepper)to może faktycznie cos w tym jest
          bo w sumie obu Wam słoma z butów wystaje
        • Gość: misiek jean.m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:39
          Jean a czy ty przypadkiem nie nosisz sutanny ??
          bo interes w całym tym bałaganie ma tylko kościół i nikt więcej.
          PS
          Żal DK
          Widać teraz w Kłobucku czy Blachowni powstanie jakaś dyskoteka i zamiast
          zarabiać nasze miasto - zarabiać będzie gmina ościenna tak jak się to dzieje
          ostatnio (imprezy masowe w Olsztynie, Myszkowie, inwestycje wielkoformatowe w
          radomsku - indesit pres glass) a nam zostanie się tylko modlić i tańczyć w
          rytmie pieśni kościelnych albo jeżdzić na imprezy po "wioskach" rozwiniętych
          bardziej niż "miasto"
          Żal i tyle.
    • brat_niedzwiedz Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 12.06.08, 10:51
      a na apel jasnogórski droga młodziezy:):):) a nie tylko dicho i
      dicho..........
      • chocolatte06 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 17.06.08, 12:50
        hehe bracie;) no co nie pozwolisz "dzieciom" się pobujać nawet?
        amen;P
    • chocolatte06 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 17.06.08, 12:49
      no jasne...a Doopo, tffuu tzn Depo będzie stać nadal jak stoi?;)
      najjjjjs i ktoś się dziwi, że ludzie opuszczają Cz-wę, miasto
      banków, kościołów, "doopowych" klubów;)
      • Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 17.06.08, 16:11
        Nie mieszaj wszystkiego z wszystkim.

Zamiast tej ruiny ma powstac cos naprawde ciekawego i potzrebnego
        Czestochowie.
        • Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.142.lesio.net 17.06.08, 18:47
          Czyli co ??
          konkretnie
          Następne centrum handlowe ??
          Centrum konferencyjne ??
          • Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 17.06.08, 19:51
            Centrum wystawieniczo-kongresowe.

Ma byc czesc niekomercyjna - wlasnie powierzchnie dla organizacji
            kongresow plus to co jest - OKF, Galeria Sztuki.

Do tego czesc komercyjna - wreszcie porzadny hotel, czesc handlowa,
            biurowa i gastronomiczna, duzy parking.

Informacja jest na stronie Developera:

www.centrumdi.com/aktualnosci.php?news_id=169
            • Gość: misiek Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.142.lesio.net 17.06.08, 20:38
              No właśnie
              Galerie mamy i co ??
              A co do OKF`u to już nie wspomnę mamy go a szczerze powiem że nawet nie
              słyszałem żeby tam jakieś filmy puszczali
              Centrum kongresowe mamy na Jasnej Górze i w AJD chyba
              Więc po co nam następne ??
              A co do galerii handlowej mamy już kilka w budowie więc następna ....
              Coś mi tu zalatuje powielaniem starego. Jeżeli ten teren chcemy dalej
              wykorzystywać To może zaprojektujmy tam coś bardziej potrzebnego naszemu miastu .
              • Gość: Saracen Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 85.202.145.* 01.09.08, 12:55
                Nie chodzę do DK i nie przeszkadza mi że inni chodzą . Gdzie się mają ludzie
                bawić ? Zwróćcie uwagę co się dzieje z tym miastem ( chodzi mi o zamknięcie DK -
                dużego lokalu gdzie bawi się spora liczba ludzi , oraz o pomnik na placu
                Daszyńskiego :/ ) . Robią z tego miasta jeden wielki klasztor . Nie bądźcie
                zawistni , bo to najgorsza wada polaków ( sam nie zje drugiemu nie da ).
                Pozdrawiam
                • Gość: .gosc Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.strefa.com 01.09.08, 13:15
                  klasztor to oni robia z centrum niestety.... A don kiszot bedzie przeniesiony na
                  bank:) Szkoda ze dekabrystow nie tetni zyciem jak kiedys;)
              • Gość: kinoman OKF IP: *.prenet.pl 26.02.09, 19:36
                filmy w OKF puszczaja CODZIENNIE (chyba oprocz Bozego Narodzenia i
                Wielkanocy) repertuar na www.okf.czest.pl
    • Gość: tempe blachary tempe blachary-wieśniary, gimnazjalistki i tapety IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 18:16
      heeh

czestochowskie kur.wiszony

nie beda miały

gdzie sie puszczać

pewnie pójdą teraz do lasu w białej :)

a burackie ryje w beemkach i kalibrach na gaz

o wartosci 3000 złotych co poczną???

o nich miasto nie pomyślało :)))))))

• Gość: kamila Re: tempe blachary-wieśniary, gimnazjalistki i ta IP: 89.204.206.* 05.09.08, 16:42
        z ciebie taki gosc wlasnie widac nie udalo ci sie napewno zadnej
        poderwac i teraz przezywasz spadaj koles
    • Gość: kamila Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 89.204.206.* 05.09.08, 16:40
      Wiecie co? jak czytam takie glupoty smiac mi sie chce to jest
      wlasnie polska.
      jeden z drugiego sie smieje wysmiewa tez jestem blondynka chodzilam
      do donka mialam biale kozaczki plecki z solarium tylko nie mam tatu
      i nie zapomne tych pijanych napalencow czy to z miasta czy ze wsi
      smiesznych tekstow ,teraz jestem w irlandi chodze tam na dystoteki o
      niebo dlaczego bo jest mniej polakow .a co ci przeszkadzaja ci
      ludzie ze chodza do donka i koles nie gadaj o tych rozmowach o
      blondynkach bo jestes smieszny i zalosny
      • Gość: john Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 03:43
        Gość portalu: kamila napisał(a):

> Wiecie co? jak czytam takie glupoty smiac mi sie chce to jest
        > wlasnie polska.
        > jeden z drugiego sie smieje wysmiewa tez jestem blondynka chodzilam
        > do donka mialam biale kozaczki plecki z solarium tylko nie mam tatu
        > i nie zapomne tych pijanych napalencow czy to z miasta czy ze wsi
        > smiesznych tekstow ,teraz jestem w irlandi chodze tam na dystoteki o
        > niebo dlaczego bo jest mniej polakow .a co ci przeszkadzaja ci
        > ludzie ze chodza do donka i koles nie gadaj o tych rozmowach o
        > blondynkach bo jestes smieszny i zalosny

Na twoim miejscu to bym sobie porządnie wygotował cipe ... wiesz chyba dlaczego ?:>
    • Gość: rzeki przepłynąłem ile dzieci poczeło się dzieki zabawie w don kiszce IP: 193.138.242.* 05.09.08, 21:51
      ile osób miało w jego okolicach swój pierwszy raz, ile dzieci się
      poczeło dzięki zabawie w don kiszce, ilu cwaniaków zaliczyło wpadówę
      po sobotniej imprezie. he
    • elektra270 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 05.09.08, 22:23
      prędzej czy później powstanie coś nowego;p
      • headcharge Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) 06.09.08, 00:05
        Do dona nie chodzę, ale wolałbym, żeby najpierw zniknął Merkury !
        • Gość: p Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 06.09.08, 17:27
          kazdadisco jest taka sama rownie dobrze w nazwie mozna wpisac depo czy portera i
          kazda inna .
          • Gość: szkoda Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.08, 19:54
            szkoda, że ta dyskoteka będzie zburzona. Ona jes kul. ja śmigam z przyjaciółmi
            do niej bo u nas na wsi same dzieci chodzą, jak się nawalą to dostają szaleju.
    • Gość: Mini Mini Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 04.10.08, 19:36
      Wkońcu jagorszy lokal w jakim byłam same głupie lalunie i
      cwaniactwo .Bardzo się cieszę z tego powodu .Mam tylko nadzieję że
      ta chołota nie będzie pchać się do DEPO (najlepszy lokal w
      Częstochowie ) .
      • Gość: liu Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 83.18.124.* 05.10.08, 11:23
        DEPO ? litości
    • Gość: rocco Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.centertel.pl 05.10.08, 16:05
      Do mini mini!Ty blacharo twierdzisz ze Depo najlepsze?Pewnie jestes
      z Kokawy albo innej wiochy bo tylko tamtym Depo sie podoba.Syf kila
      i mogila nic wiecej a te panienki tez jakies niedomyte.
      • Gość: hahahhaha Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 19:27
        hahaha niech skonam. Słucham rocka i metalu. Do Dona chodze to jedyne miejsce
        gdzie mozna sie pobawiac. Genesis - popie...ne koksy, gdzie za to że jesteś
        trzeźwy wylatujesz na ryj i do tego pelno bananów.. żałosny klub. DEPO - SKL SCZ
        i jazda jazda!! wszyscy na kolach albo białym/ Porter - ku..... srednia wieku to
        teraz 15,16 lat ? Jedyne co tam dobre to bilard. Bary - bez komentarza.. w co
        drugim jebie szczynami bo wszytskie ku... w piwnicach, DNO. Biznes.. tego się
        już wogle nie da opisac slowami. Carpe Diem - dobry klub, fajna muza, ale te
        debile tańczące ku... pogobogo, płakać się chce.

Rozumiem sąsiadów Donka - macie przejebane. W poludnie mohery, wieczorem
        młodzieżowcy. Niech se burzą, ale nie zbudują w odrazu odpowiednik i ne ku... na
        pie...ej wiosce, bo nie bede wydawal na jebany PKS, ani na taxe 60zl. Co do
        blachar.. niech se dają dupy, o ch... Co chodzi ;] ? to nie twoja cipka
        • Gość: Zack Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: 195.205.202.* 06.10.08, 23:13
          dla mnie te wszystkie wymienione miejsca maja jeden wspólny mianownik, shit
          • Gość: :) Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:21
            ale to już parę lat trwa,zburzą nie zburzą a może dla odmiany
            własciciel się wypowie i będzie jasne...
            • Gość: aga Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.centertel.pl 07.10.08, 22:53
              Dziwi mnie wasze podejście do tematu. Po pierwsze- uważam, że każdy ma prawo chodzić gdzie chce i bawić się gdzie chce i jak chce. Nic nam/wam do tego.
              Po drugie- nie lubię Dona ale uwierzcie mi, nie ma w tym mieście innego miejsca gdzie można by było pobawić się z przyjaciółmi. Smutna rzeczywistość. Gnesis umarło śmiercią naturalną, no chyba, że komuś odpowiada bawienie się na pustym parkiecie. W Mexi kiszka straszna , muzyka dramat( na raz, na dwa, świat za uszy dziś złap...:) O depo nie wspomnę... No to gdzie iść z paczką jeśli nie do Dona? Tam przynajmniej sala latino i karaoke jakoś hula. Co do ludzi- zdarzają się baaardzo różni, większość, ok, nastolatek i chłopców na prochach ale chodzą też tam moi znajomi przed i po 30/40 bo po prostu nie mają gdzie pójść... Jedyne co widzę dobrego w zamknięciu Dona to to, że może ktoś w końcu pomyśli o lokalu na poziomie dla ludzi powyżej 21 lat, gdzie będzie można się pobawić. Bo my "zgredy" czyli ludzie po 30 też lubimy się bawić a nie bardzo mamy gdzie. Niestety. Więc taka moja luźna sugestia- może by tak iść za przykładem większych miast i zrobić knajpkę dla dorosłych? Gwarantuję, że się opłaci. Bardzo.
              Pozdrawiam
              30-stka
    • Gość: jokson Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 18:15
      po tobie to odrazu widac ze z remizy jestes wiec lepiej tam wracaj i nie
      zatruwaj powetrza wieśnaiku
      • Gość: gość Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 03:39
        Gość portalu: jokson napisał(a):

> po tobie to odrazu widac ze z remizy jestes wiec lepiej tam wracaj i nie
        > zatruwaj powetrza wieśnaiku

wieśniak to rucha twoją starą zdaje się ;b
        • Gość: niestety Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.trustnet.pl 26.10.08, 11:44
          Prawda jest taka w czestochowie coraz mniej miejsca na kultularna
          zabawe.I szmieszne ale zostaje tylko kultularna noc
          czestochowy.oczywiscie tylko z nazwy.
          • Gość: xx Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.icis.pcz.pl 26.10.08, 12:35
            Don Kichot i Kulturalna Noc malo maja wspolnego.

To co ma miejsce w czasie Kulturalnej Nocy jest rowniez dostepne na
            codzien i to w wielu miejscach. W miesiacu pazdzierniku czy
            listopadzie program imprez kulturalnych dostarcza duzo okazji
            roznego typu.

Z pewnoscia jednak nie w Don Kichocie - to jednak inna para kaloszy,
            chociaz Don Kichot jest oczywiscie jak najbardziej potrzebny.
            • Gość: Turystka Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 17:47
              A czy Don Kichot jest otwarty w Święto Zmarłych. Czy wogole sa
              jakies imprezy w ten dzien??
              • Gość: gość Re: Don Kichot bedzie zburzony;-((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:33
                szkoda że go zburzą, dobrze się tam bawiłem
                • darknes86 Re: Don Kichot bedzie zburzony;-((((( 26.02.09, 09:59
                  właściciel raczej na to nie pozwoli ... :P
    • Gość: ktos_niewazne_kto Re: Don Kichot bedzie zburzony;-)))))) IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 20:05
      Heja,

Ktoś wie kiedy ostatecznie zostanie zamknięty ten lokal? Pytam tak z ciekawości
      czystej i chciałbym uzyskać od kogoś pewną odpowiedź...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka