pablo_79 18.06.08, 13:15 mam do zrobienioa kilka zaprawek w samochodzie 3-4 nieduze + malowanie ile powinno mnie to kosztowac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: zaprawki w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:09 A tak ze dwa koty chyba trzeba dać !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: zaprawki w samochodzie IP: 83.2.141.* 18.06.08, 22:37 dwa koty bez ogonów oczywiscie ... tak zwane "dzikie koty bez ogonów " hehe co za ludzie ... a jedzże tym swoim sypiącym sie niemickim złomem do pierwszego lepszego blacharza a nie smiec swymi miernotami tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zaprawki w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 08:55 .jak jesteśmy przy radach samochodowych to zadam pytanie jak najlepiej usunąć te naklejki(rejestracja,ubezpieczenie,reklama,etc...) na szybie by śladu nie było?dziękuję.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zaprawki w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 14:02 Ponawiam pytanie odnośnie tych naklejek na szybach.Jak to usunąć bezinwazyjnie, skutecznie.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee do . (kropeczki???) IP: 83.2.141.* 19.06.08, 21:37 heh .. najlepsza chęc z rana + benzyna ekstrakcyjna + denaturat + skrobaczka do szyb (byle nie metalowa) najlepiej tania typu 'made in praktiker, obi' .. no i po 30 minutach powinno efekt juz widac .. pozdro heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zaprawki w samochodzie IP: *.21.pl 19.06.08, 09:36 pablo napisał "mam do zrobienioa kilka zaprawek w samochodzie 3-4 nieduze + malowanie ile powinno mnie to kosztowac???" Plus czego malowanie sprecyzuj a co do zaprawek to musisz wiedziec ze nie na kazdym elemęcie sie da wykonac takie zaprawki np. zaprawka na masce jest zaprawką widoczną natomiast na sierpie mozna wykonać zaprawke ktora nie bedzie wioczna dla laika. Najlepiej jak podjedziesz do lakiernika to sie wszystkiego dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś