aguchaw1 06.11.08, 21:44 Czy znacie w Częstochowie jakichś fotografów, którzy wykonują sesje zdjęciowe ? artystyczne, profesjonalne.. Jeśli tak proszę o namiar, najlepiej rownież adres strony internetowej.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 07:37 www.th-artfoto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sesja zdjęciowa IP: *.rev.masterkom.pl 12.11.08, 23:01 Zdjęcia portretowe Częstochowa www.artystycznezdjecia.pl kontakt: sesje@artystycznezdjecia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
becik25 Re: sesja zdjęciowa 13.11.08, 00:05 ja miałam taką sesję u Artura Kołodziejczyka :) www.akfilm.czest.pl/ I byłam bardzo zadowolona, zarówno ze zdjęć jak i z atmosfery jaką stworzył Artur, przemiły człowiek :) W razie pytań służę pomocą :) Gorąco polecam tego człowieka jeszcze raz, zdjęcia podobały się wszystkim komu bym nie pokazała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sesja zdjęciowa IP: *.poczesna.netcominternet.pl 13.11.08, 21:44 ja polecam Olge Krakowska!:) nasza-klasa.pl/profile/2638995 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: sesja zdjęciowa IP: *.2.142.158.tvksmp.pl 17.11.08, 15:54 lepiej tak: www.expressiaphotos.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: sesja zdjęciowa IP: *.rev.masterkom.pl 24.11.08, 17:23 www.mataforgana.carbonmade.com Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: sesja zdjęciowa 18.02.09, 09:31 no sorry ale mianem "artystyczne" mogłabym tam określić 3 (słownie: trzy) zdjęcia, z całym szacunkiem ale większość tych zdjęć może zrobić każdy kto ma lustrzankę... Pomijam fakt "różnorodności" używanych rekwizytów, każda Pani ma zdjęcie ze starą walizką... ba, nawet dzieci mają z nią zdjęcie... okulary słoneczne też jedne jedyne Pani fotograf wsadza wszystkim na nos bez względu na to jak w nich wyglądają. Artystyczne zdjęcie nie polega na robieniu zdjęć na dworcu, na ławce na leżąco, artystyczne zdjęcie to takie które potrafi pokazać jak niepowtarzalną osobą jest fotografowany obiekt, takie które potrafi wydobyć piękno z modela bez użycia tony makijażu i totalnie niedopasowanych rekwizytów... to tyle.. miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 17:27 Przeczytalam powyzsza opinie i jestem zdziwiona, bowiem ostatnio mialam sesje u Pani Olgi i jestem bardzo zadowolona... nie majac zdjec ani z walizka ani z okularami, co przeczy powyzszej wypowiedzi. A szczerze, moze i nawet chcialabym z taka walizka... mysle ze wszystko zalezy od wspolpracy. Przegladajac zdjecia innych fotografow, stwierdzam, ze kazdy stosuje podobne rekwizyty, czy tla... nikt nie ma chyba nieskonczonego asortymentu. Najwazniejsze ze Pani Olga potrafi wprowadzic luzna atmosfere i efekty sa zadawalajace :) Ja poczulam sie jak prawdziwa modelka i to chyba tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia.net Re: sesja zdjęciowa IP: *.prenet.pl 18.02.09, 09:11 Ja również polecam Pana Artura Kołodziejczyka - profesjonalizm w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:06 ... ja również polecam Pania Olge Krakowską, dwa miesiące temu miałem okazje z nią współpracować i powiem szczerze przerosła moje oczekiwania, osoba która zna się na rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 19:54 big.photos.nasza-klasa.pl/20368588/1/main/60e7cb1d09.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: sesja zdjęciowa IP: *.masterkom.pl 18.11.08, 22:26 www.mataforgana.carbonmade.com polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: sesja zdjęciowa IP: 212.87.240.* 19.11.08, 10:02 Ja znam świetnego fotografa, wraz ze stylistkami...robią mase zdjęć, w różnych sceneriach. Robią zupełnie inne zdjęcia niż wszyscy. Są młodzi, ale podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie. Ja byłam bardzo zadowolona. namiary: nasza-klasa.pl/profile/19490684www.lukasz1985.digart.pl/ www.redpicture.net Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sesja zdjęciowa IP: *.kilinskiego.trustnet.pl 02.12.08, 20:09 bylam na sesji w studio fotografii artystycznej www.th-artfoto.pl jestem bardzo zadowolona,super fotki!!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: sesja zdjęciowa IP: 89.174.23.* 26.01.09, 16:58 a mnie więcej ile kosztuje taka sesja z wizażem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka7 Re: sesja zdjęciowa IP: 94.251.141.* 27.01.09, 10:39 no wlasnie ja tez jestem ciekawa ile kosztuje 1 sesja u fotografa mniej wiecej i ile zdjec za jaka cene... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: sesja zdjęciowa IP: *.kilinskiego.trustnet.pl 24.02.09, 23:17 koszt takiej sesji to ok 300zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Znamy - tu przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:50 htp://www.bowbelt.za.pl/jarmulki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka2 Znamy - tu przykład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 10:51 www.bowbelt.za.pl/jarmulki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotosesja Re: Znamy - tu przykład IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 13:23 po więcej informacji proszę pisać sluby@fotografia.pol.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sesja zdjęciowa IP: 217.98.39.* 17.02.09, 21:01 www.kerol.net - zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
primavista Re: sesja zdjęciowa 20.02.09, 22:23 www.agape.freehost.pl Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sesja zdjęciowa IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 21.02.09, 12:04 www.artystycznezdjecia.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufff Re: sesja zdjęciowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 12:08 W końcu ktoś ma podane ceny w ofercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziun18 Re: sesja zdjęciowa IP: 217.98.39.* 24.02.09, 18:34 www.kerol.net - polecam! do tego dodam, że atmosfera współpracy bardzo bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 15:21 Wlasnie z tej strony zostalam pokierowana do Pani Olgi ( expressiaphotos.republika.pl/ ) i szczerze mogę polecic. Sympatyczna i widac ze czuję pasje, kazde zdjęcie jest inne. W dodatku zna sie na stylizacji, potrafi fajnie doradzic. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina.a www.paprykowycynamon.com 03.03.09, 15:49 wszystko zalezy od oczekiwań i poczucia piękna i wrażliwości na sztukę. ja polecam: www.paprykowycynamon.com Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgilar1 Re: sesja zdjęciowa 24.05.16, 00:51 Czy Pan Kurek wykonuje również sesje zdjęciowe kobiet w ciąży, ewentualnie sesje rodzinne? Żona jest w ciąży, ma niedługo urodziny i chce jej kupić sesję ciążową. Jeżeli nasz ginekolog-poloznik częstochowa nie będzie miał nic przeciwko takiej sesji to chciałbym taką sesję wyjazdową, w plenerze. Odpowiedz Link Zgłoś