Dodaj do ulubionych

JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ?

11.11.03, 13:46
Błagam pomóżcie jestem zrozpaczony i niewiem co zrobić.
Niechciałem jej słuchać i wyszło z tego wiele złego.
Obserwuj wątek
    • olia007 Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? 12.11.03, 10:05
      Kupić długą czerwoną różę, albo cały bukiecik takich malutkich, przeprosić
      ładnie, powiedzieć jej że się żałuje, i że się ją kocha, przytulić, pocałować -
      powinno zadziałać :)
      • Gość: XXX Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? IP: *.feedback.pl / 192.168.15.* 14.11.03, 13:29
        No nie wiem czy zadziala.....ja jak przepraszalem to kupilem dokladnie 99 roz
        czerwonych...a dlaczego 99? bo podobno pazystej ilosci sie nie daje wiec nie
        bylo 100 tylko 99 i.............niepomoglo, rozstalismy sie po 2 latach bycia
        ze soba a teraz mam wspaniala zone i jakos nie zaluje ze sie rozstalismy wtedy
    • Gość: adelo49542 Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? IP: *.ne.client2.attbi.com 12.11.03, 17:48
      olej ja stary. cokolwiek sie stalo to napewno jej wina.dlaczego to my zawsze musimy przepraszac ????????
      niech przyjdzie na kolanach i blaga cie o wybaczenie,jak nie to szukaj sobie innej ,powodzenia !
      • Gość: Lotnik Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? IP: *.premex.pl 12.11.03, 18:09
        Jeśli cię pragnie to wystarczy że ją przeprosisz, wytłumaczysz co jest grane i
        nie musisz dawać żadnych róż. a jeśli macie się nawzajem oszukiwać, to lepiej
        się nie motać i dać sobie spokój z wielką, mentalną miłością...

"Ja wiem, że czasem są upadki i wzloty, dziewczyny to nic więcej jak tylko
        kłopoty"
    • Gość: Dator longus Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 20:55
      I ja Ci coś doradze.Choć to trudne ,musisz spojrzeć na to oczyma osoby zupełnie
      postronnej , nie zainteresowanej i jeszcze raz przeanalizować pod tym kątem jej
      zachowanie.Może to próba wywarcia na Tobie olreślonych postaw a może poprostu
      Cię już brutalnie mówiąc nie kocha i nie wie jak to zakończyć,dlatego wplątuje
      Cię celowo w poczucie, że to Ty jesteś winny rozpadowi tego związku.Broń się
      przed manipulacją stary bo utoniesz!
      Banalna rada -rozmowa, naprawdę szczera rozmowa, jeśli nie usłyszysz (cały czas
      musisz mieć umysł pełny zimnych kalkulacji,analizy faktów-wiem to prawie
      niewykonalne gdy w grę wchodzą uczucia)przynajmniej kocham Cię ale ... to nie
      pozwól się wplatać w kolejną grę.Faktem jest, że może jesteś winny i to bardzo
      i nadszarpnąłeś jej zaufanie lubi je nawet zburzyłeś, wtedy technika małych
      kroków ,czyli musisz ostrożnie budować wsystko od początku i nie spiesz się
      przy tym jeśli Ci naprawdę zależy i wiesz , że jej również.Będziesz musiał
      jeszcze raz udowodnić ,że nie jesteś "żyrafą" a to da się zrobić.Głowa do góry
      jeśli jesteś ładniejszy od diabła to napewno nie będziesz w życiu sam, bo to
      faceci wybierają a kobiety się tylko godzą lub nie.
      • triton00 Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? 17.11.03, 15:30
        dzięki naprawdę podniosłeś mnie na duchu i bardzo mądrze mówisz dziękuję.BARDZO mi na niej zależy i mam nadzieje że wszystko będzie w porządku.Znam ją tzry lata a jestem z nią ponad półtora i to były dlamnie nawszpanialsze lata w moim życiu i niewyobrażam sobie co będzie gdyby ..... niechce nawet o tym pisać. jeszcze raz dziękuję
    • Gość: bigamista Re: JAK NAJLEPIEJ PRZEPROSIĆ DZIEWCZYNE ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 20:26
      To nie tragedia . Na 100 facetów w kraju nad Wisłą przypada 108 dziewczyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka