anita5001 04.02.09, 20:44 Witam:)proszę o namiary na kogoś,kto modeluje firanki z powierzonego materiału.Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ata Re: Firanki IP: 195.205.202.* 22.02.09, 14:47 Też bym chciała wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Firanki IP: *.prenet.pl 22.02.09, 17:37 W obi i castoramie jest szycie i modelowanie firan na stoisku z firankami i w sklepach z firankami najczęściej sa takie uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
bhpka Re: Firanki 22.02.09, 19:45 Ja też akurat poszukuję w miarę tanio i po sprawdzeniu Leroy Merlin i Obi okazuje się, że w OBI jest drożej od 30-55zł za metr, a Leroyu trochę taniej. Byłam też na Warszawskiej (przy rondzie)tam też mogą uszyć ale jakoś obsługa nie zachęca... Znajoma ma mi dać kontakt do jakiejś pani,która szyje firanki w domu, jak dostanę to przekażę dalej:)A podobno ładne i tanie firany w Polontexie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Firanki IP: *.ip.fastwebnet.it 02.03.09, 10:07 Moze nie najtaniej ale syzbko i fachowo w okraglaku u Jagiellonczykow. Kobieta przyjezdza do domu na pomiar, doradzi material i fason. Terminy przed swietami napiete, poten jest troche luzniej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Firanki IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.09, 15:16 Ta babka u Jagiellończków pięknie szyje , z fantazją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Firanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:28 NA ULICY DOBRZYŃSKIEJ 56 - LIŚNIEC,BARDZO TANIO SZYBKO DUŻY WYBÓR FIRANEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leluri na Ogrodowej IP: 94.251.139.* 09.03.09, 21:01 idąc od placu do Katedralnej po prawej stronie mały sklepik z firankami świetnie doradza, szyje, ma nowe wzory, czy z powierzonych materiałów ...nie wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka ul.Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 21:31 Fajny sklep z firankami jest nad Yskiem na Wolności (koło dworca). Tam też można je uszyć, sama sprawdziłam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: na Ogrodowej IP: 212.87.241.* 11.03.09, 22:34 leluri,masz rację,babka świetnie szyje firanki,fantastycznie doradza i dobiera do stylu wnętrza,może przyjechać też do domu i doradzić,ale tania na pewno nie jest,wiem,bo sama tam szyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia0000 Re: Firanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 12:52 608 135 986 dziewczyna fajnie szyje w miare tanio i z tego co się orientuję szyła kiedyś dla babki z jagiellończyków w okrąglaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki_czwa Re: Firanki IP: 85.219.229.* 11.03.09, 14:38 Polontex, Ul. Rejtana 25/35, nad działem sprzedaży firan dwa punkty z szyciem i modelowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAOWOLONA Re: Firanki super IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 01:51 Trzeba jechac zobaczyc i wtedy wybrac sobie. Maja mnostwo wzorow i fantazje. Ceny przystepne. Zadzwon, umow sie Nie pozalujesz, Ja juz zmieniam u nich kilka razy na coraz nowsze modele. tel 034 3620857 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystarczy zobaczyc Re: Firanki super IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 00:05 www.storex.strefa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
newtonh Re: Firanki 24.03.09, 10:32 Blaszak na ul. Westerplatte 21, na górze, obok studia fryzjerskigo Odpowiedz Link Zgłoś
kate.balu Re: Firanki 07.05.15, 10:26 Wejdź do sklepu tendina.pl - szyją firanki na zamówienie, ale z własnych materiałów. Opinie mają doskonałe i na pewno znajdzisz coś dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gienekemigrant1222 Re: Firanki 02.11.15, 18:42 Mam 67 lat i mogę powiedzieć, że w życiu mi się powiodło. Po powrocie z Kenii mieszkam z żoną i trójką wnuków w apartamencie ? 22 metry kwadratowe na Rakowie w bloku z pustaków ( otrzymaliśmy ten penthause z komunalki) i mam stałą pracę na umowę zlecenie ? jestem teraz ochroniarzem w Lidlu. Zarabiam 1280 zł, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1400 wyciągnę. W Nairobii samych napiwków od podróżujących moją dorożką miałem tyle dziennie (gdyby nie wnuki to ściągnąłbym do Kenii moją starą, bo Masaje bardzo chcieli ją poznać, a i moja baba też się za mną stęskniła i chciała zamieszkać w szałasie na pustyni). Co do pustyni, to wskutek pomysłu racjonalizatorskiego , który narodził się w mojej głowie podczas palenia rytualnego pewnej mieszanki ziół, razem z obecnie sławnym Youcouby Sawadago zaczęliśmy tę pustynię pomniejszać coby stworzyć oazy dla uchodźców z Europy. Wracając do tematu. Ciężko pracowałem na mój sukces. Po studiach na wydziale teologii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było etatów, a pojawiła się świetna oferta z Lidla, to długo się nie zastanawiałem. Teraz zarabiam bardzo dużo, więc żyję komfortowo w moim apartamencie. Miałem golfa 2, rocznik 88 po lifcie i wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec wygodną limuzynę ? Dacię Logan, rocznik 2005. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu (jest super!!!). Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby odświeżyć design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zł i jako zapalony turysta podróżuję z rodziną. Już trzy razy byliśmy w tym roku u krewnych na wsi w Kusiętach. W lecie lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam poważne chody w Lidlu i wiem, kiedy są niepowtarzalne promocje, to wspaniałą zdrową kiełbasę kupuję po 6.99 za kilogram, do tego markowe piwo za 1.59 zł i żyć nie umierać. Teraz jestem naprawdę szczęśliwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś