Dodaj do ulubionych

paznokcie akrylowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:48
jesli jestescie zainteresowane paznokciami akrylowymi na terenie czestochowy
piszcie na moj email: ssyrenka@wp.pl
co uwazacie na ich temat!!piszcie!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:50
      dodaje ze robie paznokietki profesjonalinie i w przystepnej cenie
      • Gość: ewa Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:45
        jaka cena? ....a potem ile za uzupełnienie ?podaj telefon?
        • Gość: ribbchaka Re: paznokcie akrylowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:02
          paznokcie trzeba obcinac, nie hodowac, a co gorsza doklejac
        • Gość: ola Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:00
          wiec numer podam Ci emailem jesli chcesz oczywiscie... ale pirew ty musisz do
          mnie napisac :) albo podac mi twoj e mail!!
    • Gość: misia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 11:20
      Paznokcie akrylowe są super nigdy nie dochowalam się swoich zawsze lamaly mi
      się jak juz byly efektowne .Przekonalam się ze wszystkie kobiety zwracaja uwagę
      na wyglad dloni i wtedy czuje się jak bardzo taka mala rzecz cieszy .Jesli
      jesteś dokladna i malujesz artystycznie to podaj tel.
      • Gość: anik Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 19:29
        Gość portalu: misia napisał(a):

> Paznokcie akrylowe są super nigdy nie dochowalam się swoich zawsze lamaly mi
        > się jak juz byly efektowne .Przekonalam się ze wszystkie kobiety zwracaja
        uwagę
        >
        > na wyglad dloni i wtedy czuje się jak bardzo taka mala rzecz cieszy .Jesli
        > jesteś dokladna i malujesz artystycznie to podaj tel.
        no własnie reklama zrodłem handlu ...ja tez bym skorzystała jesli taniej
        niż....w salonie u kosmetyczki pozdrawiam
    • Gość: jolus Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:23
      Znam autorke tego anonsu , polecam ja goraco Jest przemila , kompetentna w tym
      co robi, i pieknie ozdabia a dłonie wygladaja cudnie i naprawde jest tania
    • Gość: gwiazdka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:14
      Prosze napisz cene
    • Gość: psotka Re: paznokcie akrylowe IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 19:48
      a czy Myszków też wchodzi w rachubę??????????????
      • Gość: ola Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:12
        hej wszystkim
        wiec cena paznokietkow to 70 zl a odnowa 35
        paznokcie s a naprawde wytrzymale.moge to stwierdzic gdyz moja mam je nosi i
        nic jeje sie nie dzieje a w domu robi wszystko!!!!
        jasne myszkow tez ale ja raczej nie jezdze po klientkach tylko wole aby to do
        mnie przuyjezdzano!!
        ladnie maluje choc moze nie idealnie bo w koncu sa to reczne malunki ale mnie
        sie podobaja. robie to od 2 miesiecy wiec bardzo wymyslne wzorki sparawiaja mi
        jescze klopot ale co do wykonania akryli to ukonczylam kurs i mam certyfikat.
        pozdrawiam
    • iwonnkaa Re: paznokcie akrylowe 24.11.03, 19:45
      rewelacja, super tanie tylko jakim akrylem robisz
    • Gość: dana Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:20
      zblizaja sie studniowki i sylwester czy nadal robisz te rewelacje i czy mogę
      umowic sie mailem
      • Gość: oleczka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:16
        ja rowniez bym chciala takie cacko:)
    • Gość: misia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 11:22
      Kochana podaj jak można się z tobą umówić na paznokietki, zbliżają się
      studniówki i trzeba chociaż raz DAMA BYĆ I PODAĆ PIĘKNĄ WYPIELĘGNOWANĄ DŁOŃ,
      tym bardzielj jeśli dobry akryl to przetrzyma wieki i tylko będziemy nadlewać
      • Gość: Olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 14:50
        Witam
        Jasne ze robie jescze paznokietki, a jesli chcecie sie umiwic to napiszcie na
        e-mial ssyrenka@wp.pl i podam wam numr telefonu do mnie.Akryl mam bardzo
        dobrej amerykanskiej firmy Ez-flow dodam ze jest on bardzo wytrzymalay.
        pozdrawiam
        • Gość: katrin Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:18
          no wiec i ja sie skusze na takie paznokietki w koncu sylwester, studniowka,
          juz sie nie moge doczekac... :) juz do Ciebie napisalam e-maila i czkam na
          twoja odpowiedz pozdrawiam papa
    • Gość: gonia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:02
      Mam nadzieję że jeszcze nie podniosłaś ceny bo w salonach takie byle jaki to
      kosztują teraz 150.00. Odezwę się do ciebie w najbliższym czasie
      • Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:55
        Mimo iz w naszej cze-wie ceny szleja, moje sa stale i biore tyle ile
        napisalam. Jesli chcesz przed sylwestrem to napisz mi na e-mail w najbliższym
        czasie bo przed sylwestrem ma niewiele wolnych terminow, ale mysle ze dla
        kazdej klientki znajde troszke czasu. Polcam bo warto!!
        pozdrawiam i Życzę cieplych, rodzinnych i wesolych SWIAT BOŻEGO NARODZENIA.
        • Gość: olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 23:58
          numer tel podam wam e-mailem, aby mialy go tylko osoby zainteresowane !!
    • Gość: kama Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:48
      jeśli ktoś bierze leki hormonalne lub antykoncepcyjne to nigdy akryl ani żel
      nie będą się trzymać , j olcia czy ty robisz na ezy flow
      • Gość: Olcia Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 17:37
        Kama masz racje, przy przedłużaniu paznokci trzeba zwrocić uwage na kilka
        rzeczy i jedna z nich jest ta o ktorej napisałaś.
        Tak! Paznokce wykonuje akrylem EZ FLOW, gdyz jest jednym z najlepszych, a
        wysoka jakość produktów to podstawa, ktora wraz z umiejetnościami gwarantuje
        najwyższa jakośc paznokci a co najważniejsze zadowolenie klientki.
        pozdrawiam
        • Gość: malinka Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 11:51
          witm
          Dziewczyny polecam wam Ole, gdyż sama właśnie zrobiłam u niej paznokcie, są
          przesliczne. Mam teraz studniówke i uważam ze chociaż w ten dzien trzeba
          wygladać pieknie!
          trzymajcie sie ccieplusio!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka