eva.braun 23.02.09, 13:52 Poszukuję prawnika, który doradziłby mi w kilku sprawach przy rozliczeniu rocznym...sprawa jest dosyć skomplikowana i już spotkałam się z opiniami, że w Częstochowie nikogo takiego nie ma...a może jednak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: prawnik od spraw podatkowych IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 19:11 Z prawnikami jest jeden problem , jeśli nie masz wiedzy na ich poziomie to nie ma sensu iść do nich i dać się obrobić, a jak masz taką wiedzę to po co do prawnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: prawnik od spraw podatkowych IP: *.ludowa.netcominternet.pl 23.02.09, 19:52 Jeśli masz konkretne pytanie dotyczące zeznania podatkowego spróbuj na początek zadzwonić do Krajowej Informacji Podatkowej 0 801 055 055 ( koszt 0,35zł) Informacji udzielają tam fachowcy. Jeśli nadal masz wątpliwości możesz złożyć wniosek o udzielenie interpretacji indywidualnej, wniosek można pobrać na stronie urzędu skarbowego : www.isnet.katowice.pl/us/Czestochowa1.htm. Opłata 40zł, czas oczekiwania do 1 m-ca, więc do 30 kwietnia zdążysz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja567 Re: prawnik od spraw podatkowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:56 ja korzystam kilka lat z biura doradcy podatkowego,mogę ci przesłać jego namiary Odpowiedz Link Zgłoś
eva.braun Re: prawnik od spraw podatkowych 24.02.09, 15:12 bardzo proszę prześlij mi na adres gazetowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś