Dodaj do ulubionych

VIVA TRUSKOLASY

IP: 212.160.159.* 24.01.02, 19:37
Czy ktoś bawił w tym przybytku?
Obserwuj wątek
    • emigrantka Re: VIVA TRUSKOLASY 25.01.02, 09:46
      Pewnie.... niedaleko cmentarza... Naprzeciwko wlasciwie - przed domem jest
      sklepik, wiesz gdzie to?

Pozdrawiam :)
      • Gość: kara Re: VIVA TRUSKOLASY IP: 212.160.159.* 28.01.02, 08:19
        Nie przypominam sobie, aby był tam cmentarz.Miałam raczej wątpliwą przyjemność
        uczestniczyć pewnego razu na dyskotece, która zanim się na dobre rozpoczeła to
        już zakończyła się rozróbą.Na plac wpadła banda gości z łańcuchami i innym
        sprzętem i się zaczęło...Może również wówczas tam bawiłaś...

Pozdr.

• emigrantka Re: VIVA TRUSKOLASY 29.01.02, 01:34
          He he he - dyskoteki w Truskolasach to akurat milo wspominam ;) Ale to bylo
          tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lat temu, a moze nawet dawniej. W takiej
          jakiejs remizie czy czyms, kolo "rynku". Tez sie tlukli ale jakos nie pamietam
          zeby ktos kogos tam zabil... Tak jak wszedzie
          Glowna ulica to Czestochowska, cmantarz jest na zakrecie jak sie wjezdza do
          Truskolas od strony Klobucka czy Wreczycy. "Rynek" jest na drugim koncu.
          Dlugo juz tam nie bylam ale z Truskolas mam jak najepsze wspomnienia a bywalam
          tam BARDZO czesto przez pare lat - znajomi nadal tam mieszkaja, jeden jest
          chrzestnym mojej corki. Ona co roku tam bywa jak jest w Polsce na wakacjach -
          troche za mloda na dyskoteki hyhyhyh ale tez bardzo milo wspomina kazdy pobyt
          u "wujkow".
          Pozdrawiam :)
          • Gość: kara Re: VIVA TRUSKOLASY IP: 212.160.159.* 29.01.02, 14:19
            Ja mam na myśli nową dyskotekę w Truskolasach, nowy budynek połozony koło lasu
            i jakiegoś jeziora bodajże tzw.Gazdówki.
    • Gość: Zet PROTEKTOR IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 23:49
      Viva jest taka sobie troche tam jest malomiasteczkowo... u muzyka do kitu...
      strasznie... wszystkim milosnikom dobrej zabawy i dobrej muzyki...house polecam
      dyskoteke w Opatowie... nazywa sie PROTEKTOR i to naprawde super impreza...
      pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka