Gość: kara IP: 212.160.159.* 24.01.02, 19:37 Czy ktoś bawił w tym przybytku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka Re: VIVA TRUSKOLASY 25.01.02, 09:46 Pewnie.... niedaleko cmentarza... Naprzeciwko wlasciwie - przed domem jest sklepik, wiesz gdzie to? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: VIVA TRUSKOLASY IP: 212.160.159.* 28.01.02, 08:19 Nie przypominam sobie, aby był tam cmentarz.Miałam raczej wątpliwą przyjemność uczestniczyć pewnego razu na dyskotece, która zanim się na dobre rozpoczeła to już zakończyła się rozróbą.Na plac wpadła banda gości z łańcuchami i innym sprzętem i się zaczęło...Może również wówczas tam bawiłaś... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: VIVA TRUSKOLASY 29.01.02, 01:34 He he he - dyskoteki w Truskolasach to akurat milo wspominam ;) Ale to bylo tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lat temu, a moze nawet dawniej. W takiej jakiejs remizie czy czyms, kolo "rynku". Tez sie tlukli ale jakos nie pamietam zeby ktos kogos tam zabil... Tak jak wszedzie Glowna ulica to Czestochowska, cmantarz jest na zakrecie jak sie wjezdza do Truskolas od strony Klobucka czy Wreczycy. "Rynek" jest na drugim koncu. Dlugo juz tam nie bylam ale z Truskolas mam jak najepsze wspomnienia a bywalam tam BARDZO czesto przez pare lat - znajomi nadal tam mieszkaja, jeden jest chrzestnym mojej corki. Ona co roku tam bywa jak jest w Polsce na wakacjach - troche za mloda na dyskoteki hyhyhyh ale tez bardzo milo wspomina kazdy pobyt u "wujkow". Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: VIVA TRUSKOLASY IP: 212.160.159.* 29.01.02, 14:19 Ja mam na myśli nową dyskotekę w Truskolasach, nowy budynek połozony koło lasu i jakiegoś jeziora bodajże tzw.Gazdówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zet PROTEKTOR IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 23:49 Viva jest taka sobie troche tam jest malomiasteczkowo... u muzyka do kitu... strasznie... wszystkim milosnikom dobrej zabawy i dobrej muzyki...house polecam dyskoteke w Opatowie... nazywa sie PROTEKTOR i to naprawde super impreza... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś