Gość: Baron IP: *.czest.pl / *.czest.pl 01.12.03, 11:09 Prawdopodobnie Holta zostanie we Włókniarzu takie słyszałem pogłoski ale nie jestem pewien niech ktoś to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marf Re: HOLTA WE WŁÓKNIARZU !!!!!!!!????????? IP: *.premex.pl 01.12.03, 16:10 Tak, da się też usłyszeć głosy że podpisał w Tarnowie. :P Dajmy lepiej na wstrzymanie i poczekajmy na oficjalne wieści z klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: HOLTA WE WŁÓKNIARZU !!!!!!!!????????? 02.12.03, 08:07 Też niestety słyszałem o Tarnowie. Mam jednak nadzieje, że to tylko działanie na wymuszenie większych pieniążków przez Rune. Natomiast we Wrocławiu już się cieszą z Holty?! Ale jakie bzdury piszą. Mamy podobno wymienić Holtańskiego za... Jędrzejaka. Zresztą sami przeczytajcie. twojemiasto.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,1805172.html Forza Włókniarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: HOLTA WE WŁÓKNIARZU !? IP: *.premex.pl 02.12.03, 09:25 ja słyszałem że mają wrócić Rachwalik i Kociemba, mają już nawet super sponsorów :D:D Odpowiedz Link Zgłoś