fionka21 06.05.09, 20:36 Pani docent podała krótką instrukcję jak rozwinąć u siebie przewlekłą boreliozę. "Doceńta docenta" jak mawiał Pierzak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena1963 Łakomy pajęczak, czyli pozbywamy się kleszcza 06.05.09, 21:47 Chory pacjent, to dobry pacjent. Zwłaszcza, gdy nie wie, że to bakteria jest przyczyną jego chorób. Po co zapobiegać ludzkim tragediom. Z tego nie ma kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka.0 Re: Łakomy pajęczak, czyli pozbywamy się kleszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.09, 00:23 brak slow;/ ja tam mam specjalne haczyki na kleszcze i nic nigdy sie nie dzialo...Kleszcze trzeba jak najszybciej wykrecic i tyle.A rene zdezynfekowac.Jak sie cos pozniej dzieje to do lekarza i tyle... Niestety zima kiepska nie wymrozila tego cholerstwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_0 Re: Łakomy pajęczak, czyli pozbywamy się kleszcza 07.05.09, 08:18 I proszę! - nigdy nie traciłem nadziei, że przyroda sama sobie poradzi ze swoją największą "pomyłką", jaką stworzyła czyli z homo sapiens. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do dyziek: IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 07.05.09, 08:28 Nie wiesz co piszesz. Nie życzę Ci boreliozy. Cierpię na to już 2 lata i wyleczyć nie mogę. A oprócz tego borelia robi spustoszenie w całym organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanka Łakomy pajęczak, czyli pozbywamy się kleszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 09:07 Tyle razy już miałem kleszcza, tyle razy już sam go wyciągałem i jeszcze nigdy mi się nic nie stało. Najgorzej jak media rozsieją w kraju panikę a ludziska zaraz z głupim kleszczem biegają po szpitalach aby go usunąć. Ludziska puknijcie się zdrowo w głowę zanim z tym pójdziecie do szpitala. Chorobą można zostać zarażonym raz na kilka milionów ukąszeń, więc większe jest prawdopodobieństwo że zginiemy w wypadku samochodowym. Ludzie bierzcie troszkę poprawkę na to co pisze prasa, bo oni muszą mieć jakieś tematy do pisania a najlepiej takie które można ciągnąć kilka miesięcy a nawet lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 A to ciekawe? 07.05.09, 10:21 Bo borelioza mam już ponad 10 lat, a na oczy kleszcza nie widziałam. Toż chyba te twoje teorie raz na miliony ukąszeń szkodliwych są do bani. Pytanie do mieszkańców Cz-wy. Czy d SIkora nadal pracuje w zakaźnym na PCK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bzdury i niewiedza o kleszczach ! IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 07.05.09, 12:12 Niektórym dyskutantom nie mającym pojęcia o chorobach odkleszczowych oraz tym którzy chcą więcej dowiedzieć się polecam : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiący Re: Łakomy pajęczak, czyli pozbywamy się kleszcza IP: 83.16.102.* 08.05.09, 09:58 wyrwać chwasta Odpowiedz Link Zgłoś