Dodaj do ulubionych

Wrona podejrzany

09.12.03, 13:37
kiedy wszedłem na stronę internetową urzędu miasta i klinąłem w odnośnik
zatytułowany "Informacja prezydenta miasta Częstochowy z I roku kadencji",
pojawił się natępujący komunikat: "Niektóre pliki mogą być szkodliwe dla
komputera. Jeśli ponizsza informacja o pliku wygląda podejrzanie, lub nie
masz pełnego zaufania do źródła, nie otwieraj ani nie zapisuj tego
pliku." :)))

jeżeli przeczyta to jakiś prawicowy oszołom, to od razu mówię, że my,
komuchy, nie mamy z tym nic wspólnego. po prostu maszyny nie potrafią
kłamać.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Wrona podejrzany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:34
      eeeee ptaszek jest czysty jak lilija, tylko komputer figle wiwija :) to
      rzeczywiscie jakis spisek komunistow. Chyba ze komputery strajkuja jak widza
      co sie w miescie dzieje ;)
      • Gość: arek Re: Wrona podejrzany IP: *.bis.czestochowa.pl 09.12.03, 20:58
        nieźle :-)
    • Gość: Wolski Olek daj se luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:42
      Olek daj se luz , chyba cie znowu spięło
      • Gość: Olek Wierny Re: Olek daj se luz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 09:44
        Sądząc po nicku autora i imieniu w treści posta - może chodzić o mnie, więc
        wyjaśniam, że jeżeli wyrażam jakieś opinie, to podpisuję je imieniem i
        nazwiskiem, bo - po pierwsze - wcale się ich nie wstydzę, po drugie zaś jestem
        dziennikarzem, więc taki mam obowiązek. I to mnie różni od autora tego wpisu,
        bo nie sądzę, żeby dokonał go pewien znany w Częstochowie lekarz, któremu
        pomagałem w kampanii wyborczej, zresztą - zapytam go o to.

Pozdrawiam,
        Aleksander Wierny.
        • lewysierpowy Re: Olek daj se luz 10.12.03, 15:36
          panie olek, skoro myślą, że ty to ja, to dla mnie komplement, ponieważ to
          znaczy, że wcale nie trzeba być dziennikarzem wyborczej, żeby dobrze pisać.

pzdr. i nie przejmuj się.
        • Gość: antyrywin KABARET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 19:09
          Szczyt zakłamania. Facet który robił (fatalną na dodatek) kampanię kandydatowi
          SLD teraz myśli że może uwazać się za dziennikarza. Na dodatek pracując o ile
          się nie mylę w telewizji osiedlowej rządzonej przez prominentnego działacza SLD
          w Częstochowie.
          Stając się aparatczykiem przestał być dziennikarzem - stał się tylko marionetką
          w rękach polityki(ów). Kwestią złego czy jeszcze gorszego smaku jest tylko
          obecny wybór: czy pozwolić sie dalej macać SLD. Po tym co ostatnio wyrabia ta
          partia każdy jej dotyk jest wstrętny. Już lepiej w Radiu Maryja...
    • Gość: mimi Re: Wrona podejrzany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:47
      kłamiesz lewypalancie zalogowany na serwerze gw. niczego takiego nie ma. dzieki
      temu kazdy może poznac ze jestes oszustem. poza tym zapozna się z dokumentem
      Wrony:):):):):):):):)
      • Gość: :) Re: Wrona podejrzany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 23:35
        ech mimi... a moze jego komp tak reaguje na okreslone pliki (nie wiem jak
        bardziej obrazowo i prosto Ci to wytlumaczyc - sadzac po Twojej wypowiedzi to
        i tak wyrazilem sie zbyt gornolotnie, ale coz jak pan taki kram.
    • Gość: częstochowianin. Re: Wrona podejrzany IP: *.energis.pl 13.12.03, 13:57
      Panu wronie nie można wierzyc tak samo jak zepsutym plikom w internecie.
    • Gość: Prawosierpowy Re: Wrona podejrzany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 18:29
      Jak lewy to Towarzyszu.Uważajcie abyście sobie czegoś nie podbili prawosierpowym
    • Gość: JOT Re: Wrona podejrzany IP: *.i.czest.pl 15.12.03, 21:08
      Prawy, lewy- nie ważne.
      Ważne , że sierpowy.
      A może i młotowy???
      • Gość: mieszkaniec Re: Wrona podejrzany za klamstwa przed -wyborcze ! IP: *.i.net.au / *.i.net.au 16.12.03, 02:02
        Jestes klamca !Wybory wygrales , dlatego ze oklamales : ze Czesstochowa bedzie
        Czestochowa ,a a mieszkancy beda zyli dobrze i dostatnie . A Ty zamykasz
        wszystko i jestes grabarzem Czestochowy i mieszkancow !
        mieszkaniec
        • Gość: Jacobs Oj żarcik jakiś ty "mądry" IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 07:51
          Najpierw rozliczcie sami siebie panie i panowie z lewicy za ostatnie cztery
          lata "rządów".
    • Gość: luzny Re: Wrona podejrzany IP: *.icis.pcz.pl 17.12.03, 15:22
      Ja klikam na link i dostaje zapytanie o to czy sciagnac dokument w formacie doc
      (MS Word). Tylko ja korzystam pewnie z innej przgladarki internetowej. Wystaczy
      po prostu odpowiednio skonfigurowac swoja przegladarke i nie bedzie problemu.
      Wiec lewysierpowy - pudlo. Dla mnie jest skandalem, ze dokument udostepniany
      jest w doc-u. Czyzby ktos z Microsoftu dal w lape. Jeszcze niedawno trzeba bylo
      kupic Worda, zeby to czytac. Przeciez sprawozdanie moglobyc napisane w pdf-ie i
      nie byloby problemow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka