madziag17 28.05.09, 17:02 Czy jest w Czewie jakaś restauracja, bar wegetariańki np. Green Way albo coś tego typu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quisti Re: Czy jest w Czewie jakaś restauracja wegetari 28.05.09, 17:55 Szczerze mówiąc nie słyszałam. W niektórych restauracjach możesz sobie zamówić danie wegetariańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czy jest w Czewie jakaś restauracja wegetari IP: *.rev.masterkom.pl 28.05.09, 20:19 Dobre pytanie... Ja też jestem wegetarianką i szczerze mówiąc zawsze jak chcemy coś zjeść to jest problem... Ostatnio byliśmy z chłopakiem w Sfinksie... Oprócz pizzy wegetariańskiej były może dwa dania weget. - polecam tagiatelle z brokułami i serem - pyszna :) Nikt nie myśli o takich jak my :( Może w większych miastach są jakies ale tu :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Czy jest w Czewie jakaś restauracja wegetari IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.05.09, 21:05 na cale szczescie nie. weganie sa jak sekta ... zero argumentow tylko bujdy na resorach :D 3majcie sie cieplo ide obrac jablko, zadam mu BÓL nozem, a potem pokroję kiełbasę ze świni - ktoś już jej zadał BÓL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo ale gratka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:28 wegetarianizm to cala szkola zycia ale tez sie konsumuje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka505 Re: ale gratka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.09, 21:50 Na Kopernika tuż obok banku PKO SA jest Naleśnikarnia. Dostaniesz tam kilkadziesiąt dań z naleśników z nadzieniem bezmięsnym. Są naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś