strong.ben 08.06.09, 22:02 Pobito aktorkę ze spotów PiS www.rp.pl/artykul/2,317325_Pobito_aktorke_ze_spotow_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PISarz Re: bojówki PO w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:23 Polityczni Oprawcy zdolni są do każdej zbrodni, dla mnie PO = faszyzm ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL bis Kto wyciągnie rękę przeciwko władzy obywatelskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:03 "Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podnoszenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny." "Kto nie z Mieciem, tego zmieciem" Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 08.06.09, 23:57 Cieszcie się z tej swojej względnej stabilizacji, z tych 3 tys. na łapę, czynszowego mieszkania w bloczydle i 10-letniego samochodu na kredyt, bądźcie pionkami w rękach partii politycznych, trwajcie w chocholim tańcu zaserwowanym wam przez POPISSLDPSL. A teraz sio oglądać powtórki m jak miłość albo tańce na lodzie - szczyt ambicji jakie kreują wam media. Frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: bojówki PO w akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:56 glosowalem na Izke Leszczyna z PO i czuje sie jak frajer :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoJo Re: bojówki PO w akcji IP: *.apus-net.pl 09.06.09, 12:34 Synku! Pani Iza Leszczyna nie kandydowała. Nie PIS-iuj. Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 14:29 Bojówki PO, smiechu warte. Prezio półdebil-półfrustrat oczywiście na dzień dobry powiedział, że to elektorat PO pobił tą aktorkę nie mając oczywiście żadnego poparcia merytorycznego swojej chorej hipotezy, a bereciki tak cisną jego elektorat, że bardzo szybko podchwyciły sygnał do walki. Lepiej się pisiory zajmijcie swoimi wyborcami - bojowymi emerytami, rencistami i zaślepionymi moherowcami. Zobaczcie co owi ludzie wyprawiają na wszelkiego rodzaju "festynach". Bez parasolki i cegłówki w torbie nie wychodzą z domu. Na wszelki wypadek... jakby jakiś żydomason gej i liberał się na drodze przemarszu napatoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 14:36 oczywiście pierwszy gatunek ludzi, to dla "mornin.calma" wyborcy platformy obywatelskiej - nowi übermenschen, bohaterowie nowych czasów. na tym właśnie to polega - sprawić, żeby prości ludzie poczuli się czymś lepszym. wielcy dyktatorzy, zarówno hitler, jak i stalin, opanowali tą sztukę do perfekcji. a ty misiek do nauki! nie dorównujesz goebellsom jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: bojówki PO w akcji IP: *.wseip.edu.pl 12.06.09, 18:47 kolego pusta retoryka .....i ekstremalne inwektywy o tak by było wyraziście (cóż wierna kopia zachowań czołowych szczekaczy PiS-u-patrz Kurski). Być może i jest tylko drogi najlubusiejszy.lubuszanin to takie płytkie i infantylne. Stąd konstruktywna propozycja siej swoim jadem gdzieś w ustroniu. Może i do piaskownicy bo dzisiejszy duch zachowań ulicy jest etalonem dla Ciebie...wkomponowałbyś się idealnie w patologiczne klimaty Małej i Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony błazenada-Kotka - cierpiętniczką narodu :) IP: *.wseip.edu.pl 12.06.09, 18:36 a to ciekawe...sprawa pobicia Pani Kotki urosła do rangi problemu narodowego...Czuma osobiście miał się zająć, cóż taka inspiracja Jarosława... tak daleko nie szukając a co katowanymi dziećmi? A sprawa Olewnika ?..a inne zawirowania, rzeczywiste a nie parę rzekomych siniaków p. Kotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 14:30 POPISSLDPSL są narzędziami w rękach tych: www.youtube.com/watch?v=PZ4BCIJOg1I&fe%20%20ature=related Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 15:29 Słuchaj gościu - dla mnie nie ma rozgraniczenia na lepszych i gorszych. Rozróżnienie jedynie jest na głupich/otumanionych i tych trzeźwo patrzących na rzeczywistość. Zarówno prezio jak i jego elektorat nie należy do drugiej, wyżej wymienionej grupy. Swoją niemczyznę schowaj w kieszeń i zajmij się czymś bardziej pożytecznym niż sianie fermentu na forach internetowych. Zastanawia mnie tylko która partia jest dla Ciebie "tą jedyną" i śmierdzi mi tutaj UPR'em, który notabene bardzo lubię ze względu na libertynistyczne podejście do gospodarki i większości spraw społecznych. Walcz dalej dzielny rycerzu internetowych forów, twym orędziem klawiatura i prowokacja, a siła nieustępliwość i 10Mb/s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: bojówki PO w akcji IP: *.justthe.net 09.06.09, 16:09 morning.calm napisał: > Słuchaj gościu - dla mnie nie ma rozgraniczenia na lepszych i > gorszych. Rozróżnienie jedynie jest na głupich/otumanionych i tych > trzeźwo patrzących na rzeczywistość. > Zarówno prezio jak i jego elektorat nie należy do drugiej, wyżej > wymienionej grupy. łatwo szufladkujesz innych, jakie ku temu masz kwalifikację poza widzimisię jestem w popisie? Odpowiedz Link Zgłoś
uwagabrzydal od morning.calm 09.06.09, 16:30 nie wiem ile masz lat dzieciaku, ale wyobraz sobie gdyby to byla Twoja matka. Swoim komentarzem wpisujesz sie idealnie w obraz mlodego zwolennika PO. Piwo, redtube i pusto w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: od morning.calm 09.06.09, 18:02 > nie wiem ile masz lat dzieciaku, ale wyobraz sobie gdyby to byla Twoja matka. Po pierwsze, jeśli zamierzasz kontynuować inwektywy to proponuję, żebyś nie odpowiadał już na kolejne posty. Od dzieciaków możesz się kolego wyzywać ze swoimi towarzyszami grabek i wiaderek na podwórku. Po drugie, gó... mnie obchodzi czy jest owa aktorka czyjąś matką, kochanką, babcią czy ciotką. Gdybyś posiadł umiejętność czytania ze zrozumieniem, wiedziałbyś, że pije do wypowiedzi pisoprezia, a nie do samego zajścia, które, co oczywiste, moralnie potępiam. > > Swoim komentarzem wpisujesz sie idealnie w obraz mlodego zwolennika PO. Piwo > , redtube i pusto w glowie Nie oceniaj wszystkich swoją miarą. Po wtóre, 75% studentów polskich, publicznych uczelni, również uważasz za onanistów-alkoholików debili, zgadza się? Tak wnioskując wprost wynika z Twojej wypowiedzi. morning.calm napisał: > Słuchaj gościu - dla mnie nie ma rozgraniczenia na lepszych i > gorszych. Rozróżnienie jedynie jest na głupich/otumanionych i tych > trzeźwo patrzących na rzeczywistość. > Zarówno prezio jak i jego elektorat nie należy do drugiej, wyżej > wymienionej grupy. >łatwo szufladkujesz innych, jakie ku temu masz kwalifikację poza >widzimisię >jestem w popisie? Moimi kwalifikacjami jest trzeźwe spojrzenie na rzeczywistość, unikanie opiniotwórczych mediów, poznanie empiryczne, doświadczenie życiowe i obiektywizm. Cechy, których brakuje troglodyckiej, moherowej gwardii głosującej na jedyną słuszną partię. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 19:28 A nie pomyslales specu od bojowek, ze kobitka sie uchlala, wywalila i potlukla, jak jej sie letoko przetrzezwialo, to wymyslil jej "akcje" spec od wpuszczania szczurow i rezyser niejaki Kurski Jacek. Kaczor podlapal i robi balety na caly kraju, zeby zamieszac. A ze "artystke" zwyzywali, to w koncu co dziwnego? Wszak dzis prezes na "k" tez kilka "cielych" slow wypowiedzial pod adresem niegrzecznych obywateli i instytucji. Tak sie porobilo:)))) W OJCZYZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 19:39 Kurcze, wiem że znasz to z autopsji, ale nie oceniaj innych względem swoich kłamstw i kłamstewek, świat może być normalny, uwierz wyznawco gwiazd tańczących na lodzie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 19:57 Tak kolego - właśnie "aktoreczka" pokazała wszystkim palec - była tak zmęczona udzielaniem cały dzień wywiadów, że nie zdą żyła zrobić obdukcji i zgłosić przestępstwa;-) A elektoracik PIS już zacierał rączki a tu taka marna prowokacja.....ehhhh nic się nie nauczą - nawet pobić się nie potrafią;-) Powinniście się teraz ze wstydu pod ziemie schować - ale Was Prezio i aktoreczka skręcili...... ależ jutro w mediach "nieAKowskich" bedzie polewka........ Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 20:12 peruwiańska ofermo czytaj co pisałem wyżej, mnie koalicja POPISSLDPSL zwisa, nie urazisz mnie przyrównaniem do jarkacza ani do urbana. Zacznij samodzielnie myśleć, wyłącz na tydzień tusk vision network, zgaś radio maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 20:41 Nie oglądam Tv, Nie słucham Radia I nie będę polemizował z kims kto zaczyna wywody od obrazy....... Trochę więcej ogłady, bo jak na razie retorykę masz podobną do tego ścieku na górze - i z lewa, i z prawa i środka. A tak nawiązując do Twojego pierwszego postu, znajomy kiedyś powiedział mi stara prawdę;-) jakże prawdziwą - burak ze wsi wyjdzie.....wieś z buraka nigdy........... Może i Ci się poszczęściło i reszta to frajerzy ale uwierz mi - nie tędy droga;-) Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin Re: bojówki PO w akcji 09.06.09, 20:52 bizon77 napisał: > I nie będę polemizował z kims kto zaczyna wywody od obrazy....... a ja z kimś kto chce skończyć kłótnią EOT z mojej strony na nicka bizon77 Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin na zdrowie 09.06.09, 21:14 www.youtube.com/watch?v=YbW-48wbchk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryszia 1946 I znowu wam nie wyszło. IP: *.apus-net.pl 12.06.09, 13:43 Aktoreczka dała d........ Odpowiedz Link Zgłoś