julianka2010 09.11.09, 10:30 hej przymierzam sie do otwarcia Biura Turystycznego w Galerii Mrówka jak myslicie czy jest potrzebne w Mrówce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwy Re: biuro podróży w Mrówce IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.09, 10:39 moim zdaniem i tak w Ciechanowie jest 7 biur podróży wiec konkurencja bardzo duzo-poza tym w dobie internetu nie wiem czy to się oplaca bo każdy klika i kupuje nie wychodząc z domu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: biuro podróży w Mrówce 12.11.09, 20:07 Miejsce niezbyt ciekawe. Jeśli będziesz miała lepszą ofertę niż istniejące biura to warto jeśli podobną szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: biuro podróży w Mrówce IP: 213.199.253.* 04.02.10, 18:28 już biuro jest nawet nieżle pani mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: biuro podróży w Mrówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.09, 10:02 Rany! Nie zastanawiaj sie czy "jest potrzebne w mrówce" bo to nie kawiarenka czy kiosk z papierosami! Pytanie: czy jest potrzebne / czy jest miejsce w Ciechanowie na kolejne biuro podróży? Lokalizacja ma drugorzędne znaczenie. W mrówce będziesz postrzegana jako droższe biuro i musisz do tego dostosować ofertę. Plus taki, że w mrówce będzie takie biuro bardziej "widoczne" od konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: biuro podróży w Mrówce IP: *.chello.pl 13.11.09, 10:51 Z tego co wiem to na samej Warszawskiej są 3 biura podróży, jedno na aleksandrówce,w rynku wiec szczerze mówiąc otwarcie kolejnego moze okazać się niewypałem zwłaszcza mając na uwadze lokalizację ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie... życzę powodzenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
shakkk Re: biuro podróży w Mrówce 13.11.09, 11:34 Ja tez bym sie nad tym głęboko zastanowiła...kolejne biuro, hmm...podejrzewam,że nie wniesie nic nowego. A ostatnio powstało kilka nowych- np. na Pułtuskiej. Słyszałam dobre opinie. Wiec cięzko bedzie Ci się przebic. Słaba lokalizacja+duża konkurencja=brak potencjału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca tamtu Re: biuro podróży w Mrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 18:56 mrówka to zła lokalizacja ? dobrze zrozumiałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: biuro podróży w Mrówce IP: 94.75.253.* 16.11.09, 17:35 nie warto tam iść na rozmowę szkoda czasu, mało można zarobić i w dodatku sama prowizja, moja kolega tam była i mówiła, że nie fajnie, ogólnie kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: biuro podróży w Mrówce IP: 213.199.253.* 05.02.10, 09:42 dobrze zrozumiałeś, tylko to nie jest prawdą Odpowiedz Link Zgłoś