Gość: macko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:50 Czy był ktoś tam w Komputroniku i wie czy ciągle kogoś szukają i ile można zarobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:56 5000 tys na rękę. :) MOŻE BYŚ RUSZYŁ I SIĘ OSOBIŚCIE PRZEKONAŁ. Ręce opadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:58 5000 tys na rękę. :) MOŻE BYŚ RUSZYŁ SIĘ I OSOBIŚCIE PRZEKONAŁ. Ręce opadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Praca w komputroniku IP: 77.255.47.* 16.11.09, 14:25 hahhahaha To mnie rozwalilo :D Co z Ciebie za pracownik bedzie jak Ci sie nie chce isc dowiedziec, widać na garnuszku rodzicow lepiej. Kasy Ci nie brak w przeciwienstwie do checi znalezienia pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komputronik Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 16.11.09, 17:27 Ciechanowskie nieroby tak mają. Wychodzą z założenia, ze osoby piszące na forum są bardziej kompetentne od pracodawcy. Leniu, idź na rozmowę !!! Ale ja Ci szczerze odradzam tam pracować, bo wiem coś na temat tej pracy. Ty się do tego nie nadajesz, bo tam nieróbstwa nikt tolerować nie będzie. Jeśli komuś się nie chce tyłka ruszyć na rozmowę, to pracoWnika z takiej osoby nie będzie. POWODZENIA W SZUKANIU ZAJĘCIA HAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 16.11.09, 17:41 nie warto tam iść na rozmowę szkoda czasu, mało można zarobić i w dodatku sama prowizja, moja kolega tam była i mówiła, że nie fajnie, ogólnie kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 16.11.09, 21:11 hmm a pewnie tylko na sprzedawce jak już tam przyjmują, czy mają jakiś serwis? Na sprzedawce raczej nie warto ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 16.11.09, 22:49 lol to tylko do pracy w biurze się nadaje :)))))) na sprzedawcę to już nie ..... Dobrze, że w Ciechanówku jest tyle pracy (szczególnie biurowej), że jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 16.11.09, 22:58 żal :| tja, ja się nie nadaję na sprzedawce coś w tym dziwnego? Tak szukam pracy biurowej jako informatyk, jeśli nie znajdę to stolica wita :> i ch*j z tą wsią ;] nie zamierzam płakać jak inni, tylko po prostu pytam... eh ;x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 23:53 Lol, Ty durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 10:17 szukasz pracy biurowej jako informatyk ? a co znasz, co potrafisz? ;] znasz excella i worda ?:P moze accessa ? masz ECDL'a i tyle ? a potrafisz przynajmniej w czyms kodzic/programowac ?;] potrafisz robic designy strony w photoshopie ?;) znasz jakies CMF'y ?:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Praca w komputroniku IP: 77.255.34.* 17.11.09, 10:43 nie no przeciez on na serwisanta bo sprzedawac nie chce bo sprzedawanie to nie sztuka... Jak ktoś już kiedyś napisał na forum: "Jest Pan zerem Panie lol".... Co praca w Tp gardzi i w komputroniku teraz tez bedzie :D Ale... jest plus :) mnie tam rozsmieszaja takie posty :) A praca jest, trzeba tylko rece wyciagnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 15:57 Królyk - ... zal mi Cie aaa - życzę powodzenia w pracy w TP oraz jako sprzedawca gdzie kolwiek... zerem to możesz nazywać swoją rodzine, ja nie jestem takim, który weźmie byle gó**o bo lepsze to niż nic... pff, ja tam nie widzę problemów, stolica wita jak już pisałem :> ;] K - mam opanowany MS Office, C, C#, C++, asembler, xHTML, CSS, po co mi ECDL, startuje w IC2010 ;] dodatkowo jako sukces (mały ale jednak) można uznać kilkumiesięczną współpracę z Microsoftem nad własnym projektem... ;) coś jeszcze potrzeba? Ale zapewne "mądrzy" tej wsi będą swoje mądrości pokazywać, bo są gorsi i tyle ;p phi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Praca w komputroniku IP: *.cdma.centertel.pl 17.11.09, 18:23 Z microsoftem ? śmiech na sali ;)) - tam to biorą wszystkich jak leci ;)) Lepiej chyba z google pracować, tam chociaż trzeba się wykazać inteligencją i inwencją ... Ale dla "LOL-a" słowo "microsoft" to jakby "złoty gral" ;))) W dzisiejszych czasach nie ważne w czym robisz ... (jakich narzędzi użyjesz) ważne jaki będzie końcowy efekt - twojej pracy i czy problem zostanie rozwiązany... w następnej kolejności przychodzi pytanie ... jak szybko twoje rozwiązanie danego problemu będzie funkcjonować ... następne pytanie jak "drogo" będzie kosztować ;))) Ludzi którzy wspierają korporacje jest wielu ... ale przeważnie są to ludzie zamknięci w pewnych "ideach" - myślę że ty właśnie taką osobą jesteś ... Czemu "google" nie wymaga certyfikatów ? Czemu najlepsi inżynierowie oprogramowania w "google" w 95% nie są po studiach ? Czemu "google" nie ma firmowych serwerów, i softu z microsoft-u i ma najszybszą wyszukiwarkę na świecie ? Czemu ... - wiele pytań jest jeszcze ... ale szkoda mi strzępić języka ;) otwórz się na świat ;))) Sorki że przyczepiłem się "google" ale to jest najlepszy przykład wyrwania się spod "zamkniętych idei" P.S. A komputronik ? to tylko sprzedaż ... nic więcej, wartość komputerów spada, marże są małe, jedynie oszukańczy serwis zarabia na instalacjach "windy" i jakiś tam pierdół... ale ogólnie to już słaby biznes jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 19:01 hmm szczerze? Nie powiem, że zazdrościsz bo może tak jest a może nie, nie obchodzi mnie zdanie innych na temat czy MS dobry czy nie (czy inna firma) po prostu, robie to co lubię i jeszcze będę dzięki temu trzepał kasiorke, o jakiej większość może pomarzyć... nie obchodzi mnie czy ktoś się z tego śmieje bo się przekona za kilka lat jaki to "Pan lol był ch*jem a teraz jest pro" napewno 99% z tych, którzy to czytają się do tego nie przyzna ale tak pomyśli. Nie chcę się wykłócać o byle gó**o ale niestety, inaczej się nie da pisać na tym forum :( każdy może myśleć co chce ale nie musi od razu wyśmiewać/wyzywać bo napisałem tak czy siek ;] czasem komuś poślę ale jak ktoś zauważy, staram się nie zaczynać od wyzwisk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 19:55 Uchichrałem się jak fretka. Ju hew a prablem meeeeen. lol to troll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 20:14 twój stary... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lol Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 17.11.09, 22:42 Ten gość jest dobry ... Fantasta, bajerant co nawet dobrze się wysłowić nie potrafi i błędy robi jak pisze. A najbardziej mnie rozbawiło to, jak napisał, że otworzy własną firmę... Jak osoba, której się pracować nie chce, może otworzyć własny interes? No jak pytam? Jest to obraz typowego ciechanowskiego nieroba, LENIA, co myśli, że w Warszawie pracę dostanie od ręki. Na WCG się nadajesz, a nie do pracy. W Countera pogra i za informatyka się uważa ... lol myśli, że jak zna dostawcę swojego Internetu, to jest informatykiem. To typowe dziecko Internetu, zachowujące się jak blokers. Jest Pan zerem panie LOL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 22:46 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ale dałn ja pier*ole Twój stary panie idioto ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah nie warto nic pisać na Twój temat ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 23:21 LOL na wiceprezydenta, zaraz po łaziku :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Praca w komputroniku IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.09, 01:18 Chłopaki może dacie sobie po psyku ... i będzie po sprawie ;))) A co do LOL-a .... "krolyk" ma troszkę racji ... sporo jest takich ,że pogra w CS-a czy inne temu podobne i jest 'wielki' "pan informatyk" ,który po ataku kilku robaczków robi format dysku (bez sens i strata czasu). "Krolyk" też ma racje ... że założysz firmę ... wiesz założenie firmy to 100zł na wpis do ewidencji gosp. pieczątka z 30zł,tylko jest pytanie dla kogo będziesz wykonywał usługi i czy ten ktoś będzie chciał tobie zapłacić za nie ... (jakby nie patrzeć ZUS to jest chyba teraz w przedziale 300-800zł) - rynek po prostu ciebie wyeliminuje ;)) a firm takich jak ty mówisz "LOL" było w ciechanowie wiele (mogę przytoczyć nazwy jak chcesz) a z tego co obserwuje na rynku będzie coraz mniej lokalnych firm, albo zostaną wchłonięte przez sieci (Icom/komputronik/vobis itp..) inne padną wcześniej-później koszty reklamy/serwisu ich zniszczą... jeszcze mają szanse te przetrwać które mają własne lokale w dobrych miejscach.... I jeszcze przetrwają firmy które już są ... nowe firmy (handlowe) już nie mają opcji się rozwinąć ... nie ma takich marż żeby się mogły utrzymać ... Komputronik/icom/vobis mają kredyty kupieckie dosyć duże ... z długimi terminami płatności i dlatego "jakoś" funkcjonują ... czasy "prosperity" się skończyły ... "LOL" jakbyś znał jakie koszty musi ponosić firma (np. zus-y pracowników), koszty lokalu ,podatków to byś nie pierdzielił takich farmazonów ... na forum ... że ty najlepszy i koniec kropka .... Może i jesteś "naj" ale kogo to obchodzi ? kto tobie zapłaci za te "naj" ? kto będzie chciał rozmawiać z takim "bufonem" ? Może będziesz obsługiwał klientów, jak serwis salonu 3markowego w Ciechanowie że to oni są ważniejsi od klienta .... I tak ciebie "życie" zweryfikuje ;)))))) P.S. "krolyk" nie karm TROLL-a ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 15:27 widać jednak zazdrościsz i tak piszesz. ;) Po pierwsze nie gram w CS bo to gó**o ;] Po drugie jak napisałem wyżej znam języki programowania, pracuję z kilkoma osobami nad projektami a w tej branży liczy się pomysł, nie ważne jak zostanie odebrany np. przez 10-20% użytkowników, ważne, że reszta to kupi i git ;] Nie chcę zakładać firmy typu komputronik czy vobis tylko bardziej rozwojową jeśli się uda oczywiście - mówię, najważniejszy jest dobry pomysł, który się przyjmie. Np. taki MS i co z tego, że każdy narzeka, każdy wyzywa ale i tak ponad 90% kompów na świecie ma jego windowsa ... więc po co tu się kłócić, fakt każdy powie/napisze co mu pasi ale jak wyzywa z miejsca i obraża to widać, że bardzo, ale to bardzo zazdrości i parzy go d*pa bo nie może wytrzymać, że ktoś jednak jest dobry w tej wiosce. Jeśli chodzi o txt typu "nierób" i "leń" i że w wawie nie znajdę pracy to może już sobie odpuścić - już znalazłem ;] tylko teraz decyzja czy tam pójdę, 2-2,5k do ręki 4-5 h pracy :> Wiem na czym polega zakładanie firmy i zdaję sobie z tego sprawę, że to jest trudny biznes, ale tak jak już pisałem i napiszę jeszcze raz, NAJWAŻNIEJSZY JEST DOBRY POMYSŁ, KTÓRY SIĘ PRZYJMIE. Wtedy jest prosto ;)) Jeśli ktoś jeszcze będzie próbował mi wciskać kit jaki to ja zły i że mi się nie uda i nikomu się to nigdy nie udało ot tak łatwo zarobić, to polecam poczytać lektury o największych tego biznesu... Bill Gates, Linus Torvalds, Steven Jobs... i wielu innych, którzy też zapowiadali, nikt nie wierzył, wyśmiewał a teraz każdy płacze, ża zamiast wesprzeć to wtedy tylko wyzywał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 16:26 hahahahahahahhaha hahahahaahah Chcial do Tepsy isc, a zastanawia sie czy przyjac oferte za 2-2,5 k W jednym zdaniu LOL to troll hahahhahaha czlowieku gubisz sie w swojej bajerze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 16:48 boshe jaki dałn ... omg ;/ ok, może nieco źle się wyraziłem ale to i tak nie zmienia faktu, że jesteś tępym idiotą bo nie potrafisz się domyśleć ;] zastanawiam się bo wolał bym prace w ciechu na miejscu, ale jak tu nie znajdę to od grudnia tam idę - teraz jasno Panie tępy? ehehehe :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 17:21 No tak przeciez wawa city czeka Cieszyles sie to piszac, gubisz sie w bajerze gubisz..... Ja tam leje na to gdzie pojdziesz pracowac i za ile, ale jak masz cos napisac to napisz cos z sensem... A nie zachowujesz sie jak niezdecydowane dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asembler Re: Praca w komputroniku IP: 212.160.150.* 18.11.09, 17:57 Dzieciak z tego lol-ka jakich mało - jak on pisze. Cytuję: "boshe jaki dałn ... omg ;/ ok " co to za słownictwo jest ? Może to jakieś kodowanie w C++, którego lol używa ? Dla mnie ten człowiek, to typowe dziecko internetu siedzące 24h/7 dni na forum i chwalące swój mega, super, ultra, szybki Internet w UPC. Poza tym wszędzie był, wszystko wie i jak chcecie jakiejkolwiek porady (szczególnie na temat "co sądzicie o pracy ... ") to tylko do niego. Należy jeszcze wspomnieć, że każdy na tym forum jeździ po nim jak po łysej kobyle. Na Twoim miejscu lol-ku zmieniłbym forum, albo swoje podejście do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamotany Re: Praca w komputroniku IP: 194.29.132.* 19.11.09, 00:14 To o czym to forum jest, bo sie pogubilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:33 Cześć lolu, bardzo się cieszę, że potrafisz korzystać z przeglądarki "google"...skarbnica wiedzy..wiesz co to MS, zabłysnąłeś odnośnie programowania. Naprawdę jestem dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:52 Skoro Pan LOL jest tak wyszczekany to ciekawe czy ma jaja i potrafi poniesc konsekwencje swoich slow Taki byles madry to za ostatnie swoje slowa dostaniesz w pysk, o ile sie wogole odwrzysz pokazac tchorzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 21:09 iiiii pooooszła w ruch cenzura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:29 bo nie było ąę, tylko proste słowa do prostego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 21:33 abc - ahahahahahahahahaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahha ssij ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 22:03 i tak myslalem..... Tyle odwagi.... zza monitora... i na tym koniec.... Chłopcze bez jaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 22:18 ehh dobra, skończ już, to i ja skończe, bo szczerze - to już sie powoli robi trochę nudne, po cholere mam Ci pisać kim jestem, co Ci to da? :| zresztą inni też są pro mocarze, bo tylko podszywać się potrafią... ;/ yhy... krótka pika: inni będą wporządku to ja też napewno będę :) ale jednak jak widzę, inni muszą się kłócić bo to dodaje kolorków na forum hmm...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 23:22 "będę trzepał kasiorke o jakiej większość może pomarzyć" Ten cytat przekonuje mnie że jesteś na początku drogi zwanej "dorosłym życiem" i nie wiesz jak potrafią być bolesne porażki. Życzę Ci abyś zarabiał tyle ile sobie wymarzysz i może rozsławisz Ciechanów swoim dziełem?!:) Jednak mam prośbę abyś nabrał trochę pokory i rozsądku na początek. Poza tym w MS ciężko jest zrobić karierę bo takich uzdolnionych informatyków są tam tony. Co do stolicy: ona wcale nie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 08:57 to zwroc uwage na to co piszesz... Chwalisz sie nie wiadomo czym... a tak naprawde to niczym.... Chwalisz sie tym czego nie masz.... to tak jak ja sie juz ciesze na mysl o wspanialych autostradach, tak ty bedziesz trzepal ta swoja kaskę... Obiecywac to kazdy moze, tylko z reguly na obietnicach sie konczy... Zamiast gadac to wez sie za prace, bo poki Ci nikt za to nie zaplacil znaczy ze Twoja praca nie jest nic warta.. I zacznij zyc w ludzkim swiecie a nie wyimaginowanej komputerowej przestrzeni... nie podnoszac dupy z krzeselka nic nie zdzialasz... Waszym problemem jest to ze uwazacie ze internet to caly swiat.... a sami sie od niego odcinacie nie wychodzac z domu... A jak szukasz pracy to ja Ci zaplace jak upolujesz kreta ktory mi trawe niszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 10:58 dajcie gosciowi spokoj ;d wlasciwie on moze zarobic jezeli nawet zna tylko xHTML'a i CSS'a na odpowiednim poziomie :) fakt faktem rozsmieszylo mnie to.. ze gosciu napisal ze zna microsoft office a po chwili asembler'a ;))) to tak jakbys rzucal terminami o ktorych dokonca za wiele nie wiesz lol odezwij sie domnie na gg 674415 ;] Pozdr N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 14:04 hmm po co mam się odzywać na gg? xD a co ma MS Office do asm'a ;] napisałem to co głównie znam i czym się zajmuję ;) hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 14:55 niechce to sie nie odzywaj twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 15:01 no... ale najpierw mógłbyś choć trochę objaśnić w jakim kontekście? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miller Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 19.11.09, 16:16 Jest Pan zerem Panie lol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miller Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:36 Jestem zerem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lol(ka) Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:09 Ej informatyku LOL.. jak juz sie podszywasz pod Leszka M. To zmien swoje IP z chello na cuus innego bo.. zal LOLKU <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lol(ka) Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:11 Chyba, ze sie przyznajesz, zes zerem.. tylko nick zle wpisales ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 21:26 to niech spier**la ten kto się podszywa pode mnie, w dodatku już zakończyliśmy się wyzywać ale Ty kur*a nie potrafisz tego docenić tylko nadal szukasz zaczepki... :| eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:09 Lol....odpuść już, miej honor meeeen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 20.11.09, 15:42 no ja odpuściłem :) ale nie lubię głupoty... ;/ jak jeden się trafi, który i tak na siłę chce się wyzywać heh ;p zresztą... olać go ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fask Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:38 a pytanie brzmiało "jak z pracą w komputroniku?" Może ze dwie odpowiedzi i 40 bezsensownych postów.. Tylko urażona duma. Jest co raz gorzej :) ale poprawia mi się humor, bo czytając takie rzeczy czuję się lepszym człowiekiem :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 20:49 "2-2,5k do ręki 4-5 h pracy" CIENKO - może na paliwo starczy , a szkoda z "takimi kwalifikacjami"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 25.11.09, 21:31 nie napisałem, że w IT pff najpierw popatrz na swoje zarobki kolego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w komputroniku IP: 92.116.239.* 29.11.09, 10:19 weźcie tego pacana jeb.a.nego zablokujcie tu bo aż cisnienie baran podnosi tymi głupotami co wypisuje, pewnie po rodzicach pi,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komp Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 29.11.09, 21:28 lola nie słuchajcie, bo on ma już zapewnioną prace w microsofcie u boku billa gatesa. moim zdaniem robota jest OK, dlatego słowa lola ja bym nie słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 29.11.09, 22:43 spier**lajcie ch*j wam w du*e jak nie potraficie normalnie już pisać, to ssijcie... mam was gdzieś, widzę, że nie potraficie zakończyć konfliktu, który sami tworzycie więc wypinam się na was i jak tak to lubicie "suki" to mogę wam dalej cisnąć, tyle, że ja nie widzę sensu, no, ale przynajmniej ubaw będzie. :| ja pier**le ehhh ;/ są tu jeszcze normalni ludzie czy tylko tępe kur*wy co wiecznie szukają sprzeczek, o byle gó**o :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 29.11.09, 23:45 Moder śpi? Czy kaca leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: Praca w komputroniku IP: 212.160.150.* 30.11.09, 16:30 moderatorzy nie zwracają uwagi na takie wpisy jak zauważyłem. Mają to w głębokim poważaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 01.01.10, 10:09 wypina to się twoja stara pajacu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 02.01.10, 23:10 ssijcw...ozordzie widać, że mama cie nie kocha a tata tylko w nocy palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszku Milleru Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 04.01.10, 16:28 trzeba to olać, i tak wszyscy wiedzą, że lol to największa pała na tym forum, powinni mu dać bana za te bzdetne, dresiarskie teksty, które są, tak jak on, poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś