Dodaj do ulubionych

Praca w komputroniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:50
Czy był ktoś tam w Komputroniku i wie czy ciągle kogoś szukają i ile można zarobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:56
      5000 tys na rękę. :)
      MOŻE BYŚ RUSZYŁ I SIĘ OSOBIŚCIE PRZEKONAŁ. Ręce opadają :)
    • Gość: gość Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 12:58
      5000 tys na rękę. :)
      MOŻE BYŚ RUSZYŁ SIĘ I OSOBIŚCIE PRZEKONAŁ. Ręce opadają :)
      • Gość: aaa Re: Praca w komputroniku IP: 77.255.47.* 16.11.09, 14:25
        hahhahaha
        To mnie rozwalilo :D
        Co z Ciebie za pracownik bedzie jak Ci sie nie chce isc dowiedziec, widać na
        garnuszku rodzicow lepiej.
        Kasy Ci nie brak w przeciwienstwie do checi znalezienia pracy
        • Gość: komputronik Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 16.11.09, 17:27
          Ciechanowskie nieroby tak mają. Wychodzą z założenia, ze osoby piszące na forum
          są bardziej kompetentne od pracodawcy. Leniu, idź na rozmowę !!! Ale ja Ci
          szczerze odradzam tam pracować, bo wiem coś na temat tej pracy. Ty się do tego
          nie nadajesz, bo tam nieróbstwa nikt tolerować nie będzie. Jeśli komuś się nie
          chce tyłka ruszyć na rozmowę, to pracoWnika z takiej osoby nie będzie.
          POWODZENIA W SZUKANIU ZAJĘCIA HAHAHAHAHAHA
          • Gość: koleżanka Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 16.11.09, 17:41
            nie warto tam iść na rozmowę szkoda czasu, mało można zarobić i w dodatku sama
            prowizja, moja kolega tam była i mówiła, że nie fajnie, ogólnie kiepsko
            • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 16.11.09, 21:11
              hmm a pewnie tylko na sprzedawce jak już tam przyjmują, czy mają jakiś serwis?
              Na sprzedawce raczej nie warto ;/
              • Gość: MM Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 16.11.09, 22:49
                lol to tylko do pracy w biurze się nadaje :)))))) na sprzedawcę to już nie .....
                Dobrze, że w Ciechanówku jest tyle pracy (szczególnie biurowej), że jest w czym
                wybierać.
                • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 16.11.09, 22:58
                  żal :| tja, ja się nie nadaję na sprzedawce coś w tym dziwnego? Tak szukam pracy
                  biurowej jako informatyk, jeśli nie znajdę to stolica wita :> i ch*j z tą wsią
                  ;] nie zamierzam płakać jak inni, tylko po prostu pytam... eh ;x
                  • Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 23:53
                    Lol, Ty durniu.
                  • Gość: K Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 10:17
                    szukasz pracy biurowej jako informatyk ? a co znasz, co potrafisz? ;] znasz
                    excella i worda ?:P moze accessa ? masz ECDL'a i tyle ?

a potrafisz przynajmniej w czyms kodzic/programowac ?;] potrafisz robic designy
                    strony w photoshopie ?;) znasz jakies CMF'y ?:]
                    • Gość: aaa Re: Praca w komputroniku IP: 77.255.34.* 17.11.09, 10:43
                      nie no przeciez on na serwisanta bo sprzedawac nie chce bo sprzedawanie to nie
                      sztuka...

Jak ktoś już kiedyś napisał na forum: "Jest Pan zerem Panie lol"....

Co praca w Tp gardzi i w komputroniku teraz tez bedzie :D

Ale... jest plus :) mnie tam rozsmieszaja takie posty :)

A praca jest, trzeba tylko rece wyciagnac :)
                      • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 15:57
                        Królyk - ... zal mi Cie
                        aaa - życzę powodzenia w pracy w TP oraz jako sprzedawca gdzie kolwiek... zerem
                        to możesz nazywać swoją rodzine, ja nie jestem takim, który weźmie byle gó**o bo
                        lepsze to niż nic... pff, ja tam nie widzę problemów, stolica wita jak już
                        pisałem :> ;]
                        K - mam opanowany MS Office, C, C#, C++, asembler, xHTML, CSS, po co mi ECDL,
                        startuje w IC2010 ;] dodatkowo jako sukces (mały ale jednak) można uznać
                        kilkumiesięczną współpracę z Microsoftem nad własnym projektem... ;) coś jeszcze
                        potrzeba? Ale zapewne "mądrzy" tej wsi będą swoje mądrości pokazywać, bo są
                        gorsi i tyle ;p phi...
                        • Gość: sss Re: Praca w komputroniku IP: *.cdma.centertel.pl 17.11.09, 18:23
                          Z microsoftem ? śmiech na sali ;)) - tam to biorą wszystkich jak leci ;))

Lepiej chyba z google pracować, tam chociaż trzeba się wykazać inteligencją i
                          inwencją ...
                          Ale dla "LOL-a" słowo "microsoft" to jakby "złoty gral" ;)))

W dzisiejszych czasach nie ważne w czym robisz ... (jakich narzędzi użyjesz)
                          ważne jaki będzie końcowy efekt - twojej pracy i czy problem zostanie
                          rozwiązany... w następnej kolejności przychodzi pytanie ... jak szybko twoje
                          rozwiązanie danego problemu będzie funkcjonować ... następne pytanie jak "drogo"
                          będzie kosztować ;)))

Ludzi którzy wspierają korporacje jest wielu ... ale przeważnie są to ludzie
                          zamknięci w pewnych "ideach" - myślę że ty właśnie taką osobą jesteś ...

Czemu "google" nie wymaga certyfikatów ?
                          Czemu najlepsi inżynierowie oprogramowania w "google" w 95% nie są po studiach ?
                          Czemu "google" nie ma firmowych serwerów, i softu z microsoft-u i ma najszybszą
                          wyszukiwarkę na świecie ?
                          Czemu ... - wiele pytań jest jeszcze ... ale szkoda mi strzępić języka ;) otwórz
                          się na świat ;)))
                          Sorki że przyczepiłem się "google" ale to jest najlepszy przykład wyrwania się
                          spod "zamkniętych idei"

P.S. A komputronik ?
                          to tylko sprzedaż ... nic więcej, wartość komputerów spada, marże są małe,
                          jedynie oszukańczy serwis zarabia na instalacjach "windy" i jakiś tam pierdół...
                          ale ogólnie to już słaby biznes jest ...
                          • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 19:01
                            hmm szczerze? Nie powiem, że zazdrościsz bo może tak jest a może nie, nie
                            obchodzi mnie zdanie innych na temat czy MS dobry czy nie (czy inna firma) po
                            prostu, robie to co lubię i jeszcze będę dzięki temu trzepał kasiorke, o jakiej
                            większość może pomarzyć... nie obchodzi mnie czy ktoś się z tego śmieje bo się
                            przekona za kilka lat jaki to "Pan lol był ch*jem a teraz jest pro" napewno 99%
                            z tych, którzy to czytają się do tego nie przyzna ale tak pomyśli. Nie chcę się
                            wykłócać o byle gó**o ale niestety, inaczej się nie da pisać na tym forum :(
                            każdy może myśleć co chce ale nie musi od razu wyśmiewać/wyzywać bo napisałem
                            tak czy siek ;] czasem komuś poślę ale jak ktoś zauważy, staram się nie zaczynać
                            od wyzwisk...
                            • Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 19:55
                              Uchichrałem się jak fretka.
                              Ju hew a prablem meeeeen.

lol to troll
                              • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 20:14
                                twój stary... ;]
                                • Gość: do lol Re: Praca w komputroniku IP: *.olsztyn.mm.pl 17.11.09, 22:42
                                  Ten gość jest dobry ... Fantasta, bajerant co nawet dobrze się wysłowić nie
                                  potrafi i błędy robi jak pisze. A najbardziej mnie rozbawiło to, jak napisał, że
                                  otworzy własną firmę... Jak osoba, której się pracować nie chce, może otworzyć
                                  własny interes? No jak pytam? Jest to obraz typowego ciechanowskiego nieroba,
                                  LENIA, co myśli, że w Warszawie pracę dostanie od ręki. Na WCG się nadajesz, a
                                  nie do pracy. W Countera pogra i za informatyka się uważa ... lol myśli, że jak
                                  zna dostawcę swojego Internetu, to jest informatykiem. To typowe dziecko
                                  Internetu, zachowujące się jak blokers. Jest Pan zerem panie LOL :)
                                  • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 22:46
                                    ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

ale dałn ja pier*ole Twój stary panie idioto
                                    ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

nie warto nic pisać na Twój temat

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
                                    • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 23:21
                                      LOL na wiceprezydenta, zaraz po łaziku :D:D:D
                                      • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 17.11.09, 23:23
                                        ssij
                                        • Gość: sss Re: Praca w komputroniku IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.09, 01:18
                                          Chłopaki może dacie sobie po psyku ... i będzie po sprawie ;)))

A co do LOL-a .... "krolyk" ma troszkę racji ... sporo jest takich ,że pogra w
                                          CS-a czy inne temu podobne i jest 'wielki' "pan informatyk" ,który po ataku
                                          kilku robaczków robi format dysku (bez sens i strata czasu).

"Krolyk" też ma racje ... że założysz firmę ... wiesz założenie firmy to 100zł
                                          na wpis do ewidencji gosp. pieczątka z 30zł,tylko jest pytanie dla kogo będziesz
                                          wykonywał usługi i czy ten ktoś będzie chciał tobie zapłacić za nie ... (jakby
                                          nie patrzeć ZUS to jest chyba teraz w przedziale 300-800zł) - rynek po prostu
                                          ciebie wyeliminuje ;)) a firm takich jak ty mówisz "LOL" było w ciechanowie
                                          wiele (mogę przytoczyć nazwy jak chcesz) a z tego co obserwuje na rynku będzie
                                          coraz mniej lokalnych firm, albo zostaną wchłonięte przez sieci
                                          (Icom/komputronik/vobis itp..) inne padną wcześniej-później koszty
                                          reklamy/serwisu ich zniszczą... jeszcze mają szanse te przetrwać które mają
                                          własne lokale w dobrych miejscach....

I jeszcze przetrwają firmy które już są ... nowe firmy (handlowe) już nie mają
                                          opcji się rozwinąć ... nie ma takich marż żeby się mogły utrzymać ...
                                          Komputronik/icom/vobis mają kredyty kupieckie dosyć duże ... z długimi terminami
                                          płatności i dlatego "jakoś" funkcjonują ... czasy "prosperity" się skończyły ...
                                          "LOL" jakbyś znał jakie koszty musi ponosić firma (np. zus-y pracowników),
                                          koszty lokalu ,podatków to byś nie pierdzielił takich farmazonów ... na forum
                                          ... że ty najlepszy i koniec kropka ....

Może i jesteś "naj" ale kogo to obchodzi ? kto tobie zapłaci za te "naj" ? kto
                                          będzie chciał rozmawiać z takim "bufonem" ?

Może będziesz obsługiwał klientów, jak serwis salonu 3markowego w Ciechanowie że
                                          to oni są ważniejsi od klienta ....
                                          I tak ciebie "życie" zweryfikuje ;))))))

P.S. "krolyk" nie karm TROLL-a ;)))
                                          • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 15:27
                                            widać jednak zazdrościsz i tak piszesz. ;)
                                            Po pierwsze nie gram w CS bo to gó**o ;]
                                            Po drugie jak napisałem wyżej znam języki programowania, pracuję z kilkoma
                                            osobami nad projektami a w tej branży liczy się pomysł, nie ważne jak zostanie
                                            odebrany np. przez 10-20% użytkowników, ważne, że reszta to kupi i git ;]
                                            Nie chcę zakładać firmy typu komputronik czy vobis tylko bardziej rozwojową
                                            jeśli się uda oczywiście - mówię, najważniejszy jest dobry pomysł, który się
                                            przyjmie.
                                            Np. taki MS i co z tego, że każdy narzeka, każdy wyzywa ale i tak ponad 90%
                                            kompów na świecie ma jego windowsa ... więc po co tu się kłócić, fakt każdy
                                            powie/napisze co mu pasi ale jak wyzywa z miejsca i obraża to widać, że bardzo,
                                            ale to bardzo zazdrości i parzy go d*pa bo nie może wytrzymać, że ktoś jednak
                                            jest dobry w tej wiosce.

Jeśli chodzi o txt typu "nierób" i "leń" i że w wawie nie znajdę pracy to może
                                            już sobie odpuścić - już znalazłem ;] tylko teraz decyzja czy tam pójdę, 2-2,5k
                                            do ręki 4-5 h pracy :>

Wiem na czym polega zakładanie firmy i zdaję sobie z tego sprawę, że to jest
                                            trudny biznes, ale tak jak już pisałem i napiszę jeszcze raz, NAJWAŻNIEJSZY JEST
                                            DOBRY POMYSŁ, KTÓRY SIĘ PRZYJMIE. Wtedy jest prosto ;)) Jeśli ktoś jeszcze
                                            będzie próbował mi wciskać kit jaki to ja zły i że mi się nie uda i nikomu się
                                            to nigdy nie udało ot tak łatwo zarobić, to polecam poczytać lektury o
                                            największych tego biznesu... Bill Gates, Linus Torvalds, Steven Jobs... i wielu
                                            innych, którzy też zapowiadali, nikt nie wierzył, wyśmiewał a teraz każdy
                                            płacze, ża zamiast wesprzeć to wtedy tylko wyzywał...
                                            • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 16:26
                                              hahahahahahahhaha
                                              hahahahaahah
                                              Chcial do Tepsy isc, a zastanawia sie czy przyjac oferte za 2-2,5 k

W jednym zdaniu

LOL to troll

hahahhahaha

czlowieku gubisz sie w swojej bajerze :D
                                              • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 16:48
                                                boshe jaki dałn ... omg ;/ ok, może nieco źle się wyraziłem ale to i tak nie
                                                zmienia faktu, że jesteś tępym idiotą bo nie potrafisz się domyśleć ;]
                                                zastanawiam się bo wolał bym prace w ciechu na miejscu, ale jak tu nie znajdę to
                                                od grudnia tam idę - teraz jasno Panie tępy? ehehehe :|
                                                • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 17:21
                                                  No tak przeciez wawa city czeka Cieszyles sie to piszac, gubisz sie w bajerze
                                                  gubisz.....

Ja tam leje na to gdzie pojdziesz pracowac i za ile, ale jak masz cos napisac to
                                                  napisz cos z sensem...
                                                  A nie zachowujesz sie jak niezdecydowane dziecko...
                                                • Gość: asembler Re: Praca w komputroniku IP: 212.160.150.* 18.11.09, 17:57
                                                  Dzieciak z tego lol-ka jakich mało - jak on pisze. Cytuję: "boshe jaki dałn ...
                                                  omg ;/ ok " co to za słownictwo jest ? Może to jakieś kodowanie w C++, którego
                                                  lol używa ? Dla mnie ten człowiek, to typowe dziecko internetu siedzące 24h/7
                                                  dni na forum i chwalące swój mega, super, ultra, szybki Internet w UPC. Poza tym
                                                  wszędzie był, wszystko wie i jak chcecie jakiejkolwiek porady (szczególnie na
                                                  temat "co sądzicie o pracy ... ") to tylko do niego. Należy jeszcze wspomnieć,
                                                  że każdy na tym forum jeździ po nim jak po łysej kobyle. Na Twoim miejscu lol-ku
                                                  zmieniłbym forum, albo swoje podejście do życia.
                                                  • Gość: zamotany Re: Praca w komputroniku IP: 194.29.132.* 19.11.09, 00:14
                                                    To o czym to forum jest, bo sie pogubilem
    • Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:33
      Cześć lolu, bardzo się cieszę, że potrafisz korzystać z przeglądarki
      "google"...skarbnica wiedzy..wiesz co to MS, zabłysnąłeś odnośnie programowania.
      Naprawdę jestem dumny.
      • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 20:52
        Skoro Pan LOL jest tak wyszczekany to ciekawe czy ma jaja i potrafi poniesc
        konsekwencje swoich slow
        Taki byles madry to za ostatnie swoje slowa dostaniesz w pysk, o ile sie wogole
        odwrzysz pokazac tchorzu
        • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 21:09
          iiiii pooooszła w ruch cenzura ;)
          • Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:29
            bo nie było ąę, tylko proste słowa do prostego człowieka
            • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 21:33
              abc -
              ahahahahahahahahaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahha
              ssij ;]
              • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 22:03
                i tak myslalem.....
                Tyle odwagi.... zza monitora... i na tym koniec....

Chłopcze bez jaj....
                • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 22:18
                  ehh dobra, skończ już, to i ja skończe, bo szczerze - to już sie powoli robi
                  trochę nudne, po cholere mam Ci pisać kim jestem, co Ci to da? :| zresztą inni
                  też są pro mocarze, bo tylko podszywać się potrafią... ;/ yhy...
                  krótka pika: inni będą wporządku to ja też napewno będę :) ale jednak jak widzę,
                  inni muszą się kłócić bo to dodaje kolorków na forum hmm...(?)
                  • Gość: addhoc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 18.11.09, 23:22
                    "będę trzepał kasiorke o jakiej większość może pomarzyć"
                    Ten cytat przekonuje mnie że jesteś na początku drogi zwanej "dorosłym życiem" i
                    nie wiesz jak potrafią być bolesne porażki.
                    Życzę Ci abyś zarabiał tyle ile sobie wymarzysz i może rozsławisz Ciechanów
                    swoim dziełem?!:) Jednak mam prośbę abyś nabrał trochę pokory i rozsądku na
                    początek.
                    Poza tym w MS ciężko jest zrobić karierę bo takich uzdolnionych informatyków są
                    tam tony.
                    Co do stolicy: ona wcale nie czeka.
                    • Gość: abc Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 08:57
                      to zwroc uwage na to co piszesz...
                      Chwalisz sie nie wiadomo czym... a tak naprawde to niczym....
                      Chwalisz sie tym czego nie masz.... to tak jak ja sie juz ciesze na mysl o
                      wspanialych autostradach, tak ty bedziesz trzepal ta swoja kaskę...
                      Obiecywac to kazdy moze, tylko z reguly na obietnicach sie konczy...

Zamiast gadac to wez sie za prace, bo poki Ci nikt za to nie zaplacil znaczy ze
                      Twoja praca nie jest nic warta..

I zacznij zyc w ludzkim swiecie a nie wyimaginowanej komputerowej przestrzeni...
                      nie podnoszac dupy z krzeselka nic nie zdzialasz...
                      Waszym problemem jest to ze uwazacie ze internet to caly swiat.... a sami sie od
                      niego odcinacie nie wychodzac z domu...

A jak szukasz pracy to ja Ci zaplace jak upolujesz kreta ktory mi trawe niszczy...
                      • Gość: N Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 10:58
                        dajcie gosciowi spokoj ;d wlasciwie on moze zarobic jezeli nawet zna tylko
                        xHTML'a i CSS'a na odpowiednim poziomie :)

fakt faktem rozsmieszylo mnie to.. ze gosciu napisal ze zna microsoft office a
                        po chwili asembler'a ;))) to tak jakbys rzucal terminami o ktorych dokonca za
                        wiele nie wiesz

lol odezwij sie domnie na gg 674415 ;]

Pozdr
                        N
                        • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 14:04
                          hmm po co mam się odzywać na gg? xD
                          a co ma MS Office do asm'a ;] napisałem to co głównie znam i czym się zajmuję ;)
                          hyhy
                          • Gość: N Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 14:55
                            niechce to sie nie odzywaj twoja sprawa
                            • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 15:01
                              no... ale najpierw mógłbyś choć trochę objaśnić w jakim kontekście? ;p
                              • Gość: Leszek Miller Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 19.11.09, 16:16
                                Jest Pan zerem Panie lol .
                                • Gość: Leszek Miller Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:36
                                  Jestem zerem .
                                  • Gość: do lol(ka) Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:09
                                    Ej informatyku LOL.. jak juz sie podszywasz pod Leszka M. To zmien swoje IP z
                                    chello na cuus innego bo.. zal

LOLKU <rotfl>
                                    • Gość: do lol(ka) Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:11
                                      Chyba, ze sie przyznajesz, zes zerem.. tylko nick zle wpisales ;)))
                                      • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 19.11.09, 21:26
                                        to niech spier**la ten kto się podszywa pode mnie, w dodatku już zakończyliśmy
                                        się wyzywać ale Ty kur*a nie potrafisz tego docenić tylko nadal szukasz
                                        zaczepki... :| eh
                                        • Gość: królyk Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:09
                                          Lol....odpuść już, miej honor meeeen
                                          • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 20.11.09, 15:42
                                            no ja odpuściłem :) ale nie lubię głupoty... ;/ jak jeden się trafi, który i tak
                                            na siłę chce się wyzywać heh ;p
                                            zresztą... olać go ;d
                                            • Gość: fask Re: Praca w komputroniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 21:38
                                              a pytanie brzmiało "jak z pracą w komputroniku?" Może ze dwie odpowiedzi i 40 bezsensownych postów.. Tylko urażona duma. Jest co raz gorzej :) ale poprawia mi się humor, bo czytając takie rzeczy czuję się lepszym człowiekiem :) dzięki
                                              • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 23.11.09, 14:33
                                                ...
                                                • Gość: Pracownik Re: Praca w komputroniku IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 20:49
                                                  "2-2,5k
                                                  do ręki 4-5 h pracy"
                                                  CIENKO - może na paliwo starczy , a szkoda z "takimi kwalifikacjami"...
                                                  • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 25.11.09, 21:31
                                                    nie napisałem, że w IT pff najpierw popatrz na swoje zarobki kolego :)
                                                  • Gość: gosc Re: Praca w komputroniku IP: 92.116.239.* 29.11.09, 10:19
                                                    weźcie tego pacana jeb.a.nego zablokujcie tu bo aż cisnienie baran
                                                    podnosi tymi głupotami co wypisuje, pewnie po rodzicach pi,,,,,,,,,,
                                                  • Gość: komp Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 29.11.09, 21:28
                                                    lola nie słuchajcie, bo on ma już zapewnioną prace w microsofcie u boku billa
                                                    gatesa. moim zdaniem robota jest OK, dlatego słowa lola ja bym nie słuchał.
                                                  • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 29.11.09, 22:43
                                                    spier**lajcie ch*j wam w du*e jak nie potraficie normalnie już pisać, to
                                                    ssijcie... mam was gdzieś, widzę, że nie potraficie zakończyć konfliktu, który
                                                    sami tworzycie więc wypinam się na was i jak tak to lubicie "suki" to mogę wam
                                                    dalej cisnąć, tyle, że ja nie widzę sensu, no, ale przynajmniej ubaw będzie. :|
                                                    ja pier**le ehhh ;/ są tu jeszcze normalni ludzie czy tylko tępe kur*wy co
                                                    wiecznie szukają sprzeczek, o byle gó**o :|
                                                  • Gość: addhoc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 29.11.09, 23:45
                                                    Moder śpi? Czy kaca leczy?
                                                  • Gość: ehhhh Re: Praca w komputroniku IP: 212.160.150.* 30.11.09, 16:30
                                                    moderatorzy nie zwracają uwagi na takie wpisy jak zauważyłem. Mają to w głębokim
                                                    poważaniu ...
                                                  • Gość: gosc Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 01.01.10, 10:09
                                                    wypina to się twoja stara pajacu <lol>
                                                  • Gość: lol Re: Praca w komputroniku IP: *.chello.pl 02.01.10, 23:10
                                                    ssijcw...ozordzie widać, że mama cie nie kocha a tata tylko w nocy palancie
    • Gość: dsf Re: Praca w komputroniku IP: *.vectro.com 31.12.09, 11:24
      i nic
      • Gość: Leszku Milleru Re: Praca w komputroniku IP: 94.75.253.* 04.01.10, 16:28
        trzeba to olać, i tak wszyscy wiedzą, że lol to największa pała na tym forum,
        powinni mu dać bana za te bzdetne, dresiarskie teksty, które są, tak jak on,
        poniżej dna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka