Gość: akcjonariusz IP: 212.160.172.* 05.01.10, 12:59 Ktoś był? Jakie macie opinie? Znacie właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzi Re: Salon RITZ !? IP: *.atman.pl 10.05.10, 13:00 wybieram sie wkrotce, po wizycie dodam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Salon RITZ !? IP: *.centertel.pl 14.05.10, 21:53 byłam w laurencie u P.Edytki ale 3 dni nie mogłam włosów po strzyżeniu ułożyć wszystkie mi odstawały poszłam na poprawke na jesionową nareszcie ktoś mie porządnie obcioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Salon RITZ !? IP: *.centertel.pl 16.05.10, 21:01 a w laurencie teraz do kogo najlepiej się udać? kiedyś byłam u pani oli ale tam sie fryzjerki zmienila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Salon RITZ !? IP: *.centertel.pl 20.05.10, 23:22 ola odeszła z laurenta jak inne ambitne fryzjerki.Gdzie jest teraz nie wiem.Myślałam że pracuje w ritzu bo tam się kręciła podobna fryzjerka ale to nie ona choć jak weszłam na strzyżenie z myslą że tam jest ola zostałam i sie ostrzygłam .Jestem zaskoczona dobrą fryzurą powiem wręcz strzygą tam inaczej ale jak ciekawie i efektownie.Ciekawa jestem kto ich tak wyszkolił.Teraz mam problem bo jestem naprawde zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Re: Salon RITZ !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 13:57 Daria, Ala i Justynka to jedna i ta sama osoba. Śmieszne, zamiast RITZ pracować na swoją opinię podkopuje dołki znów pod Laurentem. Przepraszam, nie śmieszne - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Salon RITZ !? IP: 213.199.253.* 25.05.10, 15:14 Ja tam byłem z ciekawości jak strzygą i więcej tam nie pójdę bo może u Kobiet lepiej im wychodzi ale u facetów strzygą krzywo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Salon RITZ !? IP: *.chello.pl 25.05.10, 16:05 Pewnie krzywą głowę masz,gorąco polecam fryzjerki które obecnie tam pracują,profesjonalistki w swym zawodzie,mało jest równie dobrych fryzjerek w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Salon RITZ !? IP: *.chello.pl 25.05.10, 16:11 Fryzjerka to zawód prosty i nieskomplikowany wystarczy skończyć raptem zawodówkę więc co tu oceniać, iśc sprawdzić samemu i po wątpliwościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alsa Re: Salon RITZ !? IP: 87.205.145.* 26.05.10, 19:12 Możesz marzyć o fajnej fryzurce i mówić jakie masz życzenia a Panie i tak strzygą na jedno kopyto wszystkich, tak jak się nauczyły. Nie zaproponują Ci fryzury dla ciebie, bo i po co się wysilać, potem będzie że to nie ona doradziła tylko ty tak chciałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Salon RITZ !? IP: *.chello.pl 26.05.10, 20:35 Myślę że Ty tak obcinasz,jeszcze nikt wszystkim nie dogodził,ja wyszłam zadowolona z tego salonu i mogę go polecić,ile razy tam byłaś że tak twierdzisz?wiesz że są tam nowe fryzjerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEBA Re: Salon RITZ !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:20 no i proszę, KTOŚ na forum prowadzi własny folwark informując wszystkich, że są nowe fryzjerki. Brak środków, czy pomysłu na inną reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXx Re: Salon RITZ !? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 10:09 podajcie adres tego salonu sprawdzę sama i napisze czy jestem zadowolona , a jakie są tam ceny ? dostępne dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubcia Re: Salon RITZ !? IP: *.chello.pl 27.05.10, 19:20 Od tego jest forum,informacja jak najbardziej na temat,a fryzjerki są naprawdę dobre,skoro to Cię nie interesuje to nie wiem po co się udzielasz?czyżby zazdrosna konkurencja?zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Salon RITZ !? IP: 178.56.12.* 02.06.10, 21:27 Nie chw ale nie ganie ale powiem tylko jedno nareszcie porządny salon i porządne usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Salon RITZ !? IP: 212.160.172.* 07.06.10, 05:10 salon jest na jesionowej 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzi Re: Salon RITZ !? IP: *.atman.pl 05.07.10, 11:21 Byłam i rozjaśniałam - fryzura udana, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia ze szczecina Re: Denique IP: *.centertel.pl 04.08.10, 22:50 miałam wesele chrzesniaczki w ciechanowie po przyjeździe w piątek do ciechanowa ze szczecina siostra zawiozła mie do salonu --powiem tak w Szczecinie tylko moge pożyczyć miastu choć jednego takiego salonu.Nie wiem skąd ludzie mają takie pieniądze na taki salon i na takie kosmetyki ja jeden raz w życiu tak pięknie wyglądałam i choć jest środa mam włosy jak bym wyszła z salonu a to już 5 dzień sama nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Denique IP: *.chello.pl 05.08.10, 09:46 Dziwne, że wszystkie pozytywne wypowiedzi na temat tego salonu są pisane z tego samego IP... Jak już reklamować, to proszę użyć więcej inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Denique IP: *.chello.pl 05.08.10, 10:22 Po wpisie wnioskuje że mieszkasz bardzo daleko od Szczecina na głębokiej prowincji,kosmetyki i lokal to nie wszystko lepiej jakby ludzie troszkę zainwestowali w dobrych fryzjerów,dobrzy doświadczeni fryzjerzy lepsi od najlepszych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroj Re: Denique IP: *.cnow.pl 05.08.10, 18:02 Ja tamtędy chodzę codziennie i jakoś nikogo na fotelu nie widziałam czy to rano w południe czy wieczorem wiec nie wiem jak wy się tam strzyżecie . Ogółem Kawiarenka była lepsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
magd-ola Re: Denique 01.09.10, 09:36 byłam tam pod koniec lipca. Ogólnie nie polecam. Fryzjerki są co prawda bardzo miłe, ale robią takie fryzury jak w innych salonach za większe pieniądze. Za zwykły kok zapłaciłam 120 zł. Z kolei moja koleżanka zapłaciła 300 (!!!) zł za zwykłe farbowanie włosów. Chciałam jeszcze zaznaczyć, że przyszła z własną farbą. Kosmetyki mają marnej jakości. Nic szczególnego. Używają zwyczajnego lakieru do włosów welli takiego jaki można kupić w sklepie za 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Denique IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 19:22 A ja jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Uważam że farby mają rewelacyjne. Ostatnio pani poleciła mi farby jogurtowe jak to nazwała (nie wiem czy tak się nazywają).Włosy wyszły super, lśniące i takie są nadal czyli już 3 tygodnie. Tylko kolor wyszedł odrobinę ciemniejszy niż chciałam ale ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś