IP: *.multimo.pl 10.01.10, 14:52
Dzieje sie cos w naszym pieknym miescie na WOŚP?
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: WOŚP IP: *.chello.pl 10.01.10, 15:31
      W BLASZAKU NA GÓRZE
      • zarek35 Re: WOŚP 10.01.10, 17:25
        Z wcześniejszych zapowiedzi wynikało, że będzie same disco polo.. No i gwiazda
        Bartek Wrona..
        Eh! Gdzie są koncerty WOSP takie jak kiedyś.. I to w tym samym blaszaku..
        • Gość: za wospowany Re: WOŚP IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.10, 01:45
          WOSP w Ciechanowie już umarł ... zwłoki można było dzisiaj oglądać w blaszaku na
          górze .....

Niech przypomnę sobie .....

1)Impreza plenerowa na dworku przy lodowisku
          2)Gdyby pogoda była bardzo zła przeniesiona miała być do nowej hali
          3)Impreza miała się odbyć na parkingu przy ul.Pułtuskiej 20c ?

a gdzie się odbyła ?

mi to żal ludzi co przyszli i wykonawców .... że w ogóle chcieli z panią
          organizator rozmawiać .... dno kompletne dno , mniejsze gminy/miasteczka z
          zerowymi budżetami lepiej organizują tą jakże szczytną imprezę ...

ale jak odeszli ludzie którzy wkładali 150% serca było ich sporo ... myślę że
          jednym z głównych przykładów byłby .. Staś Antośkiewicz ...

kiedyś skromnie ,ale wszystko się udawało ... a teraz ? Pani z organizator
          powinna podać się chyba do dymisji ... (w WOŚP na 100%) przez 3 lata nie wypał
          (pod rząd)
    • Gość: Jerzy Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 08:04
      trzeba powiedzieć jasno . Jak WW przejął władzę to i upadło WOŚP
      • Gość: jr Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 08:25
        Albo jeszcze jaśniej. W mieście DEKLI nic się nie uda, bo panoszy się tu typ
        mentalności ukształtowany przez ojca Rydzyka. Z głupoty i zaściankowości
        zrobiono cnotę, więc czemu się dziwicie.
        • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 09:34
          trzeba mieć wyjątkowo nierówno pod czaszką by takie coś pisać.

może właśnie jest odwrotnie ,że moherami się pogardza i poniża

i przyzwoici ludzie olewają takie władze

Gość portalu: jr napisał(a):

> Albo jeszcze jaśniej. W mieście DEKLI nic się nie uda, bo panoszy się tu typ
          > mentalności ukształtowany przez ojca Rydzyka. Z głupoty i zaściankowości
          > zrobiono cnotę, więc czemu się dziwicie.
          • Gość: gość Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 09:48
            trzeba mieć wyjątkowo nierówno pod czaszką by takie coś pisać.(jak zatuskany)
            • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:31
              wydaje się ,że proreformatorskie i propostępowe i proeuropejskie władze naszego
              miasta nie potrafią wspomóc osoby nr 2 w kraju pod względem zaufania społecznego
              po Papiezu JPII to znaczy ze maja gdzieś proobywatelskie postawy by je rozwijać
              i kultywować a tu z roku na rok coraz gorzej z ciechanowską gerontokracją
              • Gość: mm Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:57
                Mam ci zatuskany przypomnieć co jako phk1 wypisywałeś tu na forum o Owsiaku? Mam
                przypomnieć nagonkę na WOŚP w Radiu Maryja? Mam przypomnieć kazania księży
                rekolekcjonistów w ciechanowskich Kościołach sprzed paru lat? Osiągnęliście
                cel, możecie być z siebie dumni...
                • Gość: Adam Re: WOŚP IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 11:02
                  Ja uwazam ze final w ciechanowie to kompromitacja dla miasta...

Wstyd sie przyznac... szkoda ze go w chlewie nie zrobili...

Gdzie sa nasze pieniadze z podatkow... na nic nie mozna liczyc, na sylwesta na
                  final wosp...

Tak trudno bylo wynajac hale zreszta miejska?
                  Na nic ale z tym chyba trzeba sie juz pogodzic...
                  • Gość: mm Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:13
                    A od kiedy to akcje charytatywne organizuje się za pieniądze z podatków? Komuna
                    się skończyła!
                    • Gość: Adam Re: WOŚP IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.10, 11:31
                      wole zeby moje podatki poszly na wosp niz na walow z ratusza
                • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:18
                  I ty to na poważnie tak piszesz czy bredzisz z rana ?

mam swoje negatywne zdanie o Owsiaku , ale to mój pogląd reszta może kiedyś to
                  zrozumie.

Nie wierzę, by ta reszta zrobiła to akurat już w tym roku skoro kolejny rekord
                  padł.

Zachwycony byłeś mikołajami na motocyklach
                  zachwycona Agnieszka Milewska w swoim ogródku
                  zachwycony pan prezydent zbiórką żywności w marketach bo sam tego nie zbierał

jak czytam to sobie odpuściła pewna grupa po wzajemnych
                  tarciach i co tu mają mohery,księża,kazania ?

Mój negatywny stosunek do postaci Owsiaka nie przekłada się,że nie wrzucam do
                  puszki.

Gość portalu: mm napisał(a):

> Mam ci zatuskany przypomnieć co jako phk1 wypisywałeś tu na forum o Owsiaku? Ma
                  > m
                  > przypomnieć nagonkę na WOŚP w Radiu Maryja? Mam przypomnieć kazania księży
                  > rekolekcjonistów w ciechanowskich Kościołach sprzed paru lat? Osiągnęliście
                  > cel, możecie być z siebie dumni...
                  • Gość: xXx Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:04
                    hehe :)

towarzysz zaTUSKany jak widzę znowu widzi same zło w każdym człowieku i nie
                    tylko szczególnie tych osobach które potrafią coś dobrego zrobić jestem ciekaw
                    co ty zrobiłeś w swoim krótkim życiu by pomóc innym i nie mówię tu o jakiś
                    wymuszonych akcjach typu mikołaje na motocyklach gdzie chciałeś tylko pokazać
                    jaki to jesteś dobroduszny. Z przyjemnością bym posłuchał jak chodzisz i
                    oddajesz krew albo organizujesz jakieś zbiórki żywności lub inne tego typu akcje
                    a może jesteś dawcą szpiku kostnego bo słowem to sobie możesz tyłek podetrzeć za
                    przeproszeniem liczą się tylko rzeczy które robimy a nie jakieś tam wypowiedzi
                    na forum, kłócenie i oczernianie innych.

Zresztą dorośnij w końcu chyba czas najwyższy.
                    • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:12
                      jak się BRUUM ukrywasz pod kolejnym nickiem

to nie mów mi o tym ile ty robisz dla lansu swojej osoby

a ile robisz bez świateł kamer i fleszy
                      • Gość: xXx Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:26
                        wiesz co przeginasz a myślisz że tylko BRUUM potrafi się wypowiedzieć na tym
                        forum z tego co wiem jedynym który się ukrywa to jesteś TY zresztą zobacz ip
                        BRUUm'a i moje :)
                        • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 18:52
                          dziwi mnie medialna cisza BRUUMA

nawet nie pofatygował palca by dać szpilke WOSP na tym forum

co mam o tym myśleć?

ze prywata i zale zwyciężyły u BRUUMA ?

dlaczego jakiś głupawy konkurs na elewacje jest ważniejszy ?

dlaczego BRUUM nie zagrzewał do finału ?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7441744,Owsiak_do__Faktu___Jestescie_totalni_szmaciarze.html
                          • bruum Re: WOŚP 11.01.10, 19:02
                            Szpilki nie dałem bo nie warto było, tak samo jak niestety nie warto było pójść
                            na koncert w tym roku. Smutne, ale prawdziwe.
                            • Gość: ex WOSP Re: WOŚP IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.10, 10:11
                              O nie ...... BRUUM nie dał szpilki .... i nie było warto iść na koncert w tym
                              roku ? - kurcze to chyba naprawdę musiała być mega porażka ....
    • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 19:08
      to kto mnie tak wdeptuje w glebę jak nie ty :-) ?
      • Gość: $ Re: WOŚP IP: 77.255.250.* 11.01.10, 19:24
        jaką glebę, wszyscy tutaj kochamy zatuskanego i jego mąndre przemyślenia :)
      • Gość: zaTUSKany o Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 19:25
        takimi tekstami Owsiak daje pokaz terroryzmu i przemocy psychicznej

Owsiak do "Faktu": Jesteście totalni szmaciarze
        • Gość: ciechanów Re: WOŚP IP: 77.255.250.* 11.01.10, 20:01
          Może słowa mało subtelnie dobrane ale czy nie prawdziwe? Co ma Fakt do
          dziennikarstwa?
          • Gość: xXx Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:06
            Jak widzę temat padł a rekordu jak nie ma tak nie ma z tego co się dowiedziałem
            jest 45 tysięcy złotych
            dla przykładu w zeszłym roku było 61 tysięcy złotych

czyli po prostu WOŚP w Ciechanowie porażka totalna :[
            • Gość: a Re: WOŚP IP: 213.199.253.* 13.01.10, 12:24
              A moze za rok sam zorganizujesz tylko kup PAMPERSY
              • Gość: xXx Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:54
                z przyjemnością i jest takie fajne stowarzyszenie w Ciechanowie które mi nawet w
                tym pomoże :) a raczej na odwrót ja im pomogę :)
                i nie mi będą potrzebne PAMPERSY :]
                • Gość: a Re: WOŚP IP: 213.199.253.* 13.01.10, 14:17
                  trzymam cie za slowo bede sledzil twoje poczynania i uwierz mi jesli ci sie nie
                  uda to zainwestuje w PAPMERSY dla ciebie
                • Gość: gosc Re: WOŚP IP: 213.199.253.* 13.01.10, 21:23
                  o jakim stowarzyszeniu mowa? chetnie się przyłączę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka