Gość: lukas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:47 Witam mam pytanie gdzie najlepiej wyregulować instalacje gazową? Jaki to jest koszt? chodzi o instalacje drugiej generacji, ona jest regulowana pod komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ibuprom Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.multimo.pl 22.01.10, 14:50 Ulica Zagumienna > Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:17 ile taka impreza kosztuje? to jest instalacja drugiej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaz Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 01:19 ja zagumienną odradzam. polecam pana na przeciwko wejścia do starego basenu, nie wiem jaka to ulica. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,. Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 10:59 a gdzie jest stary basen?? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogowiec Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.chello.pl 24.01.10, 12:06 jak jedziesz z centrum do krasiniaka to na światłach przy meblowym w prawo:).>>>i prosto i zobaczyć można szyldzik. pan Kijewski tam szef. pracuje w skodzie i zna się na instalacjach gaz. skoda montuje gaz fabrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Instalacje gazowe LPG IP: 213.199.253.* 24.01.10, 21:41 zaraz za mostem w prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.220.120.107.dsl.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 08:57 Też nie polecam zagumiennej. Byłam dwa razy - za każdym razem wymieniał filtr (po 2 tygodniach). Mój brat jeździł tam kilkanaście razy z tym samym problemem i doopa. Natomiast pan przy basenie jest ok. Rzetelny, od razu mówi co i jak i jakie m/w koszty. W drugim aucie zakładaliśmy u nirgo całą instalację gazową i do dziś nie narzekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Instalacje gazowe LPG IP: 80.51.146.* 28.01.10, 16:27 BRUUM dlaczego jeszcze nie skasowałeś tego wątku, przecież to ewidentna reklama? Są podane adresy, nazwy firm, a przecież to nie zgodne z regulaminem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malecek Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:18 to do czego jest do jasnej cholery te forum?? zeby obgadywac co zrobil prezydent miasta, jaki on jest dobry etc? czy zeby pomagac ludziom?? bezsens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Instalacje gazowe LPG IP: 213.77.42.* 04.02.10, 09:23 W przypadku instalacji LPG proponuję najlepszego fachowca w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malecek Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:43 Ładnei to brzmi ale zaczynam w to wątpić że takowy w ciechu jest :) coraz bardziej zaczynam wierzyć w to że więcej ja z forum wiem na temat lpg niż jakikolwiek gazownik w Ciechanowie :) nie chcę wybierać się na montaż gazu do Wawy czy Białegostoku bo jest tam polecany warsztat a coś okaże się że piardło a ja albo będę bujał się z każdą usterką 100klocków albo będę naprawiał na własną rękę. Byłem u Gościa za basenem i wydaje się że ma głowę do tego. zobaczymy co wymodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś