Dodaj do ulubionych

Instalacje gazowe LPG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:47
Witam mam pytanie gdzie najlepiej wyregulować instalacje gazową? Jaki to jest
koszt? chodzi o instalacje drugiej generacji, ona jest regulowana pod komputerem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ibuprom Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.multimo.pl 22.01.10, 14:50
      Ulica Zagumienna > Polecam
      • Gość: lukas Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:17
        ile taka impreza kosztuje? to jest instalacja drugiej generacji.
        • Gość: gaz Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.10, 01:19
          ja zagumienną odradzam. polecam pana na przeciwko wejścia do starego basenu, nie
          wiem jaka to ulica. polecam.
          • Gość: .,. Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 10:59
            a gdzie jest stary basen?? ;>
            • Gość: drogowiec Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.chello.pl 24.01.10, 12:06
              jak jedziesz z centrum do krasiniaka to na światłach przy meblowym w
              prawo:).>>>i prosto i zobaczyć można szyldzik. pan Kijewski tam szef. pracuje w skodzie i zna się na instalacjach gaz. skoda montuje gaz
              fabrycznie.
            • Gość: ja Re: Instalacje gazowe LPG IP: 213.199.253.* 24.01.10, 21:41
              zaraz za mostem w prawo
              • Gość: w Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.220.120.107.dsl.dynamic.eranet.pl 25.01.10, 08:57
                Też nie polecam zagumiennej. Byłam dwa razy - za każdym razem
                wymieniał filtr (po 2 tygodniach). Mój brat jeździł tam kilkanaście
                razy z tym samym problemem i doopa.
                Natomiast pan przy basenie jest ok. Rzetelny, od razu mówi co i jak
                i jakie m/w koszty. W drugim aucie zakładaliśmy u nirgo całą
                instalację gazową i do dziś nie narzekamy
                • Gość: z Re: Instalacje gazowe LPG IP: 80.51.146.* 28.01.10, 16:27
                  BRUUM dlaczego jeszcze nie skasowałeś tego wątku, przecież to
                  ewidentna reklama? Są podane adresy, nazwy firm, a przecież to nie
                  zgodne z regulaminem?
                  • Gość: malecek Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 09:18
                    to do czego jest do jasnej cholery te forum?? zeby obgadywac co zrobil prezydent
                    miasta, jaki on jest dobry etc? czy zeby pomagac ludziom??
                    bezsens!
                    • Gość: Tutejszy Instalacje gazowe LPG IP: 213.77.42.* 04.02.10, 09:23
                      W przypadku instalacji LPG proponuję najlepszego fachowca w naszym
                      mieście.
                      • Gość: malecek Re: Instalacje gazowe LPG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 10:43
                        Ładnei to brzmi ale zaczynam w to wątpić że takowy w ciechu jest :) coraz
                        bardziej zaczynam wierzyć w to że więcej ja z forum wiem na temat lpg niż
                        jakikolwiek gazownik w Ciechanowie :) nie chcę wybierać się na montaż gazu do
                        Wawy czy Białegostoku bo jest tam polecany warsztat a coś okaże się że piardło a
                        ja albo będę bujał się z każdą usterką 100klocków albo będę naprawiał na własną
                        rękę.
                        Byłem u Gościa za basenem i wydaje się że ma głowę do tego. zobaczymy co wymodzi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka