Gość: kasia IP: 213.199.253.* 05.02.10, 20:06 czy ktoś wie z czym były związane dzisiejsze lądowania helikoptera przed szpitalem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pilot Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:19 Lądowanie było tylko jedno z tego co widziałem,ale może się mylę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:39 były to loty ćwiczeniowe LPR. a było ich 8, w nocy też będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:51 LPR? Czyżby Giertych planował odzyskać władzę i robił jakieś manewry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:46 prawdopodobnie związane było z tym , że 14-latek pchnął nożem 18-latka na Gwardii Ludowej co podawali dzisiej w TV INFO przed godziną 18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:55 po raz kolejny piszę że były to loty ćwiczeniowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tar Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:04 -Ćwiczebne- ,młotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Helikopter IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:01 Nikt dzisiaj nikogo nie pchnął nożem. To było przedwczoraj. Loty ćwiczebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzio Re: Helikopter IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 07:51 kombinujecie a to takie oczywistei talibowie z klewek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Helikopter IP: 77.255.49.* 06.02.10, 13:42 to jakaś dziewczynka wyprawiała swoje 16 super słodkie urodziny i miała extra wejście na impreze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Re: Helikopter IP: *.chello.pl 07.02.10, 17:21 ćwiczebny......daj se SIANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 08.02.10, 00:54 ojej 'dzifki' przyleciały się zbadać mammographem taka odpowiedź satysfakcjonuje? albo jeszcze inaczej: komandosi z GROMu mieli ćwiczenia z ostrą amunicją bo taki jeden z Ciechanowa chce na wojnę do Iraku lub Afganistanu jechać i przyjechali go obejrzeć - wiesz tacy scouci z GROM :)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:17 Właśnie ląduje helikopter przy szpitalu. Z czym dzisiaj jest związane jego lądowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 17:37 na pewno transportował zwłoki by sprzedać na organy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Helikopter 10.02.10, 17:51 > Właśnie ląduje helikopter przy szpitalu. Z czym dzisiaj jest związane jego > lądowanie? z tym, że nudzisz się w domu i patrzysz w okno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:55 Nie w domu tylko w pracy jak już...ale to nie jest odpowiedź na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36,5 Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:55 typowe male miasto ;) wyladowal śmiglowiec i ogromna sensacja, to byl smiglowiec polsatu, latem mają robić reedycję, myjcie sie ! warszawa przyjeżdża ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludź Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 18:21 ludzie !! opanujcie się ! Po co ląduje śmigłowiec przy szpitalu? Bo ktoś jest w krytycznym stanie? Bo trzeba go szybko przetransportowac? Bo inaczej się nie da ? Takie to trudne ? gorzej jak na wsi... jeszcze jaja sobie robicie, ciekawe jak po kogoś przyleci kogo znacie, czy też będziecie pisać o dziw*ach i innych polsatach i warszawach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 18:28 ludź - nie denerwuj się, przyjmij to tak jak każdy xD "z radością" haha 'bo przecież to niespotykana rzecz' ludzie z ciecha są tępi jak szpadel i debilnie pojechani ;/ ja piszę takie głupoty bo po prostu robię sobie jaja z tych przygłupich idiotów z naszego miasta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36,5 Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 18:40 dokładnie jak powiedziałeś, jaja sobie robię z samego zapytania. Uroczyście oswiadczam że nie jest mi do smiechu ! Ludziu jestem tego samego zdania co Ty, niedlugo beda sie pytać dlaczego policyjny wóz na sygnale gzies jechał, a swoja drogą wyluzuj trochę ludziu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludź Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 19:05 poniEsło mnie :D tylko dlaczego jak usłyszałem śmigłowiec to wiedziałem, że za 10minut będzie wpis na forum o tym, że przeleciało coś na niebie ;/ ehh.. trzeba wypić herbatkę ;) dla spokojności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loool Re: Helikopter IP: 213.199.253.* 10.02.10, 19:05 ludzie! szpital ma ogromne długi i by organizował loty ćwiczebne? hahaha. a gdzie robią takie loty ćwiczebne, tak w ogóle? słyszał ktoś, żeby w warszawie je robili? śmieszni jesteście i robicie sensację z tego, że pewnie był jakiś cięższy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Helikopter IP: 213.199.253.* 11.02.10, 19:47 gdybyś się wczytał w moje pytanie, to powinieneś doczytać się, że to nie było jedno lądowanie, tylko co najmniej 5. Mieszkam niedaleko szpitala i akurat standardowe lądowania helikoptera nie są dla mnie czymś nadzwyczajnym. Skoro zadałam takie pytanie na forum to chyba zrozumiałe jest, że te konkretne lądowania nie wyglądały "normalnie", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Helikopter 10.02.10, 21:43 Dobrze,że zaniepokojeni obecnością śmigłowca nie zaczęli w niego kamieniami rzucać i dźgać pilota dzidą :D Asiu, Aniu, czy jak Ci tam. Nudzi Ci się w pracy? kocham to forum. Demotywatory przy nim wysiadają :D Odpowiedz Link Zgłoś