Dodaj do ulubionych

Helikopter

IP: 213.199.253.* 05.02.10, 20:06
czy ktoś wie z czym były związane dzisiejsze lądowania helikoptera
przed szpitalem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pilot Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:19
      Lądowanie było tylko jedno z tego co widziałem,ale może się mylę:)
    • Gość: rat Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:39
      były to loty ćwiczeniowe LPR. a było ich 8, w nocy też będą...
      • Gość: Marian Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:51
        LPR? Czyżby Giertych planował odzyskać władzę i robił jakieś manewry?
    • Gość: JJ Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:46
      prawdopodobnie związane było z tym , że 14-latek pchnął nożem 18-latka na
      Gwardii Ludowej co podawali dzisiej w TV INFO przed godziną 18
      • Gość: rat Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 21:55
        po raz kolejny piszę że były to loty ćwiczeniowe....
        • Gość: tar Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:04
          -Ćwiczebne- ,młotku
          • Gość: ! Re: Helikopter IP: 213.199.253.* 07.02.10, 02:23
            Grzecznie, proszę!
      • Gość: addhoc Re: Helikopter IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:01
        Nikt dzisiaj nikogo nie pchnął nożem. To było przedwczoraj.
        Loty ćwiczebne
        • Gość: pyzio Re: Helikopter IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.10, 07:51
          kombinujecie a to takie oczywistei talibowie z klewek.
    • Gość: gość Re: Helikopter IP: 77.255.49.* 06.02.10, 13:42
      to jakaś dziewczynka wyprawiała swoje 16 super słodkie urodziny i
      miała extra wejście na impreze!
      • Gość: .. Re: Helikopter IP: *.chello.pl 06.02.10, 14:19
        loty cwiczebne..
        • Gość: NEO Re: Helikopter IP: *.chello.pl 07.02.10, 17:21
          ćwiczebny......daj se SIANA!!!
          • Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 08.02.10, 00:54
            ojej 'dzifki' przyleciały się zbadać mammographem taka odpowiedź satysfakcjonuje?
            albo jeszcze inaczej: komandosi z GROMu mieli ćwiczenia z ostrą amunicją bo taki
            jeden z Ciechanowa chce na wojnę do Iraku lub Afganistanu jechać i przyjechali
            go obejrzeć - wiesz tacy scouci z GROM :)) :))
            • Gość: Asia Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:17
              Właśnie ląduje helikopter przy szpitalu. Z czym dzisiaj jest związane jego
              lądowanie?
              • Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 17:37
                na pewno transportował zwłoki by sprzedać na organy. :)
              • magik1985 Re: Helikopter 10.02.10, 17:51
                > Właśnie ląduje helikopter przy szpitalu. Z czym dzisiaj jest związane jego
                > lądowanie?

z tym, że nudzisz się w domu i patrzysz w okno ;)
                • Gość: Asia Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:55
                  Nie w domu tylko w pracy jak już...ale to nie jest odpowiedź na pytanie.
                • Gość: 36,5 Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:55
                  typowe male miasto ;) wyladowal śmiglowiec i ogromna sensacja, to
                  byl smiglowiec polsatu, latem mają robić reedycję, myjcie sie !
                  warszawa przyjeżdża !
                  • Gość: ludź Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 18:21
                    ludzie !! opanujcie się ! Po co ląduje śmigłowiec przy szpitalu? Bo ktoś jest w krytycznym stanie? Bo trzeba go szybko przetransportowac? Bo inaczej się nie da ? Takie to trudne ? gorzej jak na wsi... jeszcze jaja sobie robicie, ciekawe jak po kogoś przyleci kogo znacie, czy też będziecie pisać o dziw*ach i innych polsatach i warszawach...
                    • Gość: aha Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 18:28
                      ludź - nie denerwuj się, przyjmij to tak jak każdy xD "z radością" haha 'bo
                      przecież to niespotykana rzecz' ludzie z ciecha są tępi jak szpadel i debilnie
                      pojechani ;/
                      ja piszę takie głupoty bo po prostu robię sobie jaja z tych przygłupich idiotów
                      z naszego miasta :D
                      • Gość: 36,5 Re: Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 18:40
                        dokładnie jak powiedziałeś, jaja sobie robię z samego zapytania.
                        Uroczyście oswiadczam że nie jest mi do smiechu !
                        Ludziu jestem tego samego zdania co Ty, niedlugo beda sie pytać
                        dlaczego policyjny wóz na sygnale gzies jechał, a swoja drogą
                        wyluzuj trochę ludziu ;)
                        • Gość: ludź Re: Helikopter IP: *.chello.pl 10.02.10, 19:05
                          poniEsło mnie :D
                          tylko dlaczego jak usłyszałem śmigłowiec to wiedziałem, że za 10minut będzie wpis na forum o tym, że przeleciało coś na niebie ;/
                          ehh..
                          trzeba wypić herbatkę ;) dla spokojności
                        • Gość: loool Re: Helikopter IP: 213.199.253.* 10.02.10, 19:05
                          ludzie! szpital ma ogromne długi i by organizował loty ćwiczebne?
                          hahaha. a gdzie robią takie loty ćwiczebne, tak w ogóle? słyszał
                          ktoś, żeby w warszawie je robili? śmieszni jesteście i robicie
                          sensację z tego, że pewnie był jakiś cięższy przypadek.
                    • Gość: kasia Re: Helikopter IP: 213.199.253.* 11.02.10, 19:47
                      gdybyś się wczytał w moje pytanie, to powinieneś doczytać się, że to nie było
                      jedno lądowanie, tylko co najmniej 5. Mieszkam niedaleko szpitala i akurat
                      standardowe lądowania helikoptera nie są dla mnie czymś nadzwyczajnym. Skoro
                      zadałam takie pytanie na forum to chyba zrozumiałe jest, że te konkretne
                      lądowania nie wyglądały "normalnie", prawda?
                  • magik1985 Re: Helikopter 10.02.10, 21:43
                    Dobrze,że zaniepokojeni obecnością śmigłowca nie zaczęli w niego kamieniami rzucać i dźgać pilota dzidą :D
                    Asiu, Aniu, czy jak Ci tam. Nudzi Ci się w pracy? kocham to forum. Demotywatory przy nim wysiadają :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka